Crearea de tabele în WordPress este ușor. Există modalități tradiționale de a adăuga tabele la WordPress cu cod, dar de departe cel mai convenabil mod de a construi un tabel (sau grafic) este cu pluginul wpDataTables WordPress. Îți face extrem de ușor să importezi tabelul din diverse surse externe, stilează-l după bunul plac și adaugă-l pe site-ul tău.


Tabelele HTML de bază

Puteți adăuga tabele la WordPress folosind standard Etichete de tabel HTML. Sunt destul de direcți și folosesc următoarea structură de bază (nu uitați să le introduceți în fila „text” la crearea postării dvs.):

Primul Al doilea Al treilea
Jack Jackson 25
Jane Jenson 30

Ceea ce va rezulta într-un tabel care arată similar cu acesta (notă – orice stil pentru celulele din antet va depinde de tema dvs.):

PrimulAl doileaAl treilea
JackJackson25
JenJenson30

Utilizarea HTML pentru a crea tabelele dvs. va funcționa și este în regulă dacă doriți să adăugați una sau două tabele pe site-ul dvs. Dar, dacă creați tabele de multe ori, va fi probabil să vă confruntați cu câteva probleme.

  • Va trebui să înveți codarea HTML pentru opțiuni avansate
  • Adăugarea HTML necesită mult timp și vă va împiedica productivitatea pe termen lung dacă creați mai multe tabele
  • Această metodă este sever limitată în aspect și design (cu excepția cazului în care sunteți un dezvoltator avansat)

Dacă utilizați WordPress, putem presupune cu siguranță că 1) utilizați cea mai recentă versiune a WordPress și 2) tema dvs. este sensibilă. Când utilizați eticheta de tabel HTML pentru a insera tabele în site-ul dvs. WordPress, veți petrece mult timp ajustând aspectul.

Este posibil ca site-ul dvs. să răspundă, dar tabelele dvs. nu sunt.

Acest lucru ar rupe în mod natural proprietatea receptivă a site-ului dvs. Inserarea datelor pe site-ul dvs. poate fi, de asemenea, o problemă. Programele de procesare a foilor de calcul precum Google Spreadsheets sau Microsoft Excel au o mulțime de instrumente de import pentru a prelua date dintr-o bază de date. Dar când tastați fiecare personaj – nu este foarte productiv.

Mai devreme am identificat trei probleme majore care inserau tabele cu HTML în WordPress. Nu vă faceți griji – există o modalitate mult mai bună de a crea tabele. Permiteți-mi să prezint un plugin care va elimina toate problemele menționate mai sus și va aduce o serie de caracteristici utile.

Creați tabele mai bune cu wpDataTables

wpDataTables Plugin cu tabele responsive

Pentru a crea tabele cu WordPress, vă recomandăm cu încredere wpDataTables. Acest plugin premium care răspunde complet face ușor de creat, personalizat și gestionat tabele și diagrame în WordPress – nu este necesară codificarea. Instalați și începeți să construiți tabele și diagrame! Încredințat de peste 14,300 de persoane (și numit anterior unul dintre pluginurile noastre WordPress ale lunii), este pur și simplu unul dintre cele mai bune moduri de a adăuga tabele pe site-ul dvs. bazat pe WordPress, în umila noastră opinie.

Mai multe despre wpDataTables Vizualizați demo-ul live

Puteți afla mai multe despre wpDataTables pe Themeforest făcând clic pe butoanele de mai sus sau puteți continua să citiți pentru a afla de ce credem că este atât de minunat.

Surse de date multiple

wpDataTables Surse de date

În funcție de locul în care preferați să stocați datele dvs., wpDataTables vă permite să importați din mai multe surse diferite. Alegeți dintre Excel, CSV, Google Doc, XML, JSON, Serialized PHP Array sau o interogare MySQL pentru a importa date. Există, de asemenea, opțiuni de a crea manual o nouă tabelă, de a face o legătură cu o sursă de date live (care până la actualizarea dinamică a tabelului dvs. atunci când o încărcați pe o pagină) sau de a genera o interogare personalizată folosind un instrument GUI (interfață grafică de utilizator).

Întrebarea MySQL este favorita mea personală, deoarece îmi permite să vizualizez și modificați date dintr-o bază de date adecvată. Dacă aveți o echipă de dezvoltatori care lucrează la un proiect de masă, acest lucru ar face colaborarea super simplă (mai multe despre acest lucru mai târziu)!

Personalizare îmbunătățită și aspect pozitiv

Proiectarea mesei tale nu a fost niciodată mai ușoară. Cu câteva casete de selectare și câteva selecții de culori, puteți proiecta pluginul pentru a completa tema site-ului dvs. Aruncați o privire la caracteristicile minunate de design oferite de plugin:

wpDataTables Styling personalizat

Există, de asemenea, opțiuni încorporate pentru limbajul interfeței, formatarea orei / datei, alinieri, JS / CSS personalizate și multe altele. Oh și am menționat că plugin-ul este mobil și receptiv? Puteți seta doar cât spațiu va consuma tabelul, indiferent de dimensiunea ecranului!

Filtre pentru căutare eficientă

wpDataTables Opțiuni de sortare și filtrare

Când creați un nou tabel (sau editați unul care iese) aveți opțiunea de a activa filtrele. Cu filtrele, puteți reduce setul de rezultate doar cu elementele dorite. Acest lucru este incredibil de util pentru interogarea unei baze de date mari. De exemplu, dacă aveți o bază de date a bibliotecii, atunci filtrați rezultatele pe baza subiect te-ar ajuta să-ți găsești cartea mult mai repede.

Cu toate acestea, de fiecare dată când editați un filtru, crește numărul de calcule care trebuie efectuate de baza de date – crescând astfel presiunea pe server. Prin urmare, aveți opțiunea dulce de a dezactiva complet filtrele.

Editați baza de date MySQL din Frontend

wpDataTables Permit editarea front-end

wpDataTables vă permite, de asemenea, să vă editați direct bazele de date din frontend – adică de pe site-ul WordPress live. Pur și simplu activați opțiunea din fila „Editare” atunci când configurați tabelul. Puteți chiar să setați care utilizatori sunt capabili să editeze valorile din baza de date – lăsând-o deschisă pentru toți utilizatorii să trimită sau să bazeze accesul pe rolul lor de utilizator.

Vizualizați datele utilizând Grafice

Vizualizarea este o atenție mult mai eficientă decât textul obișnuit. Până la urmă, a vedea este a crede. Aceasta ne crește rata de aport de date, în comparație cu lectura tradițională. De exemplu, când vizualizați un grafic grafic al unui raport anual de venit, veți interpreta aproape întotdeauna datele mai repede în comparație cu citirea datelor pentru toate cele 12 luni.

wpDataTables Stiluri de diagramă

wpDataTables vă ajută să creați diagrame dinamice (prin Google Charts, HighCharts sau Chart.js) pentru a vizualiza datele tabelului. Acest lucru este util în special pentru tabelele cu o mulțime de date numerice, de exemplu bloggerii care își împart rapoartele lunare de venit.

Actualizări pe viață

Majoritatea dezvoltatorilor de pluginuri vă vor oferi un an de actualizări și suport. Cu toate acestea, acest dezvoltator a inclus actualizări pe viață și șase luni de asistență pentru o taxă unică (notă – pentru asistență continuă, va trebui să vă reînnoiți licența).

Documentare detaliată

Dezvoltatorul nu lasă nicio piatră neîntreruptă când vine vorba de a explica cum se folosește wpDataTables. Există o documentație online extinsă, plus tutoriale video care vă ajută să înțelegeți capacitatea completă a pluginului!

Acest lucru ne spune 2 lucruri:

  1. Dezvoltatorul are grijă de clienții lor – astfel încât să revină să cumpere produsul
  2. Un client cu cunoștință = mai puțin sughiț = bilete de asistență mai scăzute = clienți fericiți

De asemenea, cu bilete de asistență mai mici, dezvoltatorul poate dedica mai mult timp îmbunătățirii pluginului și introducerii unor funcții mai noi!

Cum să construiți un tabel receptiv cu wpDataTables

Acum că știți de ce credem că wpDataTables este un plugin excelent, să vă arătăm cum să-l utilizați! Există exact trei pași pentru crearea unui nou tabel folosind pluginul wpDataTables.

1. Instalați wpDataTables

Știu că acest lucru ar trebui să fie unul evident, dar mai întâi va trebui să instalați wpDataTables. Deoarece acesta este un plugin premium, acesta trebuie achiziționat și descărcat de la CodeCanyon (trebuie doar să accesați cumpărăturile și să descărcați „numai fișierul WordPress instalabil”).

Instalați wpDataTables Plugin

Apoi, trebuie doar să urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a termina instalarea și activarea.

2. Creați tabelul dvs. de date

Cu pluginul activ, ar trebui să aveți un element de meniu „wpDataTables” nou. Faceți clic pe el, apoi faceți clic pe butonul mare Adăugare albastru pentru a începe crearea unui nou tabel.

wpDataTables Creare sau importare tabel

Prima opțiune va fi modul în care doriți să vă creați tabelul. Ar trebui să fie prezentate cinci opțiuni. Am selectat opțiunea de a importa dintr-un CVS, deoarece am avut o foaie de calcul simplă pe care am dorit să o utilizăm. Apoi după ce faceți clic pe Următorul, vi se va solicita să selectați și să încărcați fișierul.

wpDataTables Gestionați tabelul

După ce încărcați sursa de date, veți putea introduce un nume de tabel personalizat, precum și opțiuni pentru a edita, adăuga sau șterge coloane și rânduri. Apoi faceți clic pe butonul verde pentru a termina crearea tabelului.

wpDataTables Setări tabelă

Acum sunteți în zona de acasă! Din această pagină puteți regla setări suplimentare pentru tabelele dvs. (opțional). Utilizați opțiunile „Afișați” pentru a permite colapsul receptiv pe dispozitive mai mici, adăugați o bară de defilare orizontală, limitarea lățimii tabelelor etc. Accesați fila „Editare” pentru a activa ediția front-end sau pentru a activa instrumentele tabelelor (tipărire, copiere sau exportare legături rapide). Cel mai bine puteți previzualiza modificările în timp ce faceți modificări. Amintiți-vă doar să faceți clic pe butonul Salvați (sau aplicați) bifați dacă faceți modificări.

După ce ați terminat, copiați codul scurt al tabelului din partea de sus a ecranului, deoarece îl veți avea nevoie pentru a treia și ultima etapă.

3. Introduceți tabelul într-o postare sau o pagină

wpDataTables Shortcode

Pentru a folosi tabelul, tot ce trebuie să faceți este să lipiți codul scurt în conținutul unei postări sau pagini (ca în imaginea de mai sus). Acest cod scurt va fi redat pe partea frontală a site-ului dvs. web, în ​​funcție de modul în care ați conceput tabelul:

wpDataTables Tabelul front-end

La noi puteți vedea că am activat instrumentele de tabel (pentru a tipări, exporta etc.), filtrarea și trimiterea front-end. Dar asta este – masa ta este gata de plecare!

Vrei să construiești o diagramă?

De asemenea, puteți construi diagrame folosind wpDataTables. După crearea tabelului, faceți clic pe „Creați o diagramă” pentru a începe.

wpDataTables Creare grafic

De aici, dați un nume graficului dvs., selectați un stil (există tone din care să alegeți) și continuați la următorul ecran unde veți selecta tabelul de date pe care doriți să-l utilizați pentru a crea graficul dvs..

wpDataTables Asignarea datelor

După selectarea tabelului pentru a fi folosit ca sursă de date, alocați coloanele tabelului părților din grafic. În funcție de graficul pe care îl alegeți, este posibil să existe un număr minim de valori. În exemplul nostru am ales un grafic de bare, care a necesitat cel puțin două coloane pentru grafic (pentru a fi barele). După ce ați sortat coloanele, treceți la pasul următor.

wpDataTables Personalizare grafic

Acum pentru partea distractivă. Utilizați opțiunile pentru a stila și adăuga funcții în graficul dvs. Există tone de opțiuni pentru lățimea sensibilă, înălțimea, fundalurile, marginile, fonturile, etichetele, culorile, afișarea / ascunderea titlului, scrierile de instrumente de la hover și altele.

După ce ați terminat de editat, faceți clic pe următorul și copiați shortcode-ul graficului. Lipiți-l în conținutul postării sau al paginii, salvați-vă și îndreptați-vă în partea frontală a site-ului dvs. pentru a vă vedea graficul!

Adăugați mai multe funcții ale tabelului WordPress

Vreau mai mult? Există o serie de extensii și suplimente pentru wpDataTables pentru a adăuga și mai multe opțiuni de tabel și grafic pentru site-ul dvs. WordPress.

wpDataTables Filtre avansate

Filtre puternice: Setați filtre în cascadă (de la stânga la dreapta compuse), filtrare fațetată (aplicați mai multe filtre pentru a restrânge rezultatele), dezactivați vizualizarea tabelului până când utilizatorul a selectat filtre, adăugați o funcție de căutare live și multe altele. Trebuie doar să activați și să configurați opțiunea atunci când configurați tabelul.

Generator de rapoarte: Generați propriile rapoarte personalizate Word sau Excel pe baza tabelelor de date. Acest lucru este util în special atunci când permiteți editare front-end de către utilizatori (astfel încât colectați date puteți să reexecutați și să imprimați rapoarte) sau dacă aveți nevoie să regenerați rapoarte în mod regulat (cum ar fi facturile lunare sau cardurile).

wpDataTables Formidable Forms

Formulare formidabile: Adăugați asistență pentru popularul formator Formidable Forms Pro build. Folosiți Formulare Formidabile pentru a crea un formular de colectare a datelor (precum un sondaj), apoi generați automat un tabel bazat pe trimiterile utilizatorilor, cu fiecare câmp convertit într-o coloană.

Forme gravitaționale: Integrați trimiterile Formulare Gravity cu wpDataTables pentru a crea automat tabele WordPress pe baza datelor utilizatorului. Extensia adaugă o nouă sursă de date la crearea tabelului, astfel încât să fie ușor să vă conectați la formularul dvs. de gravitate specific și să vizualizați datele.

Încercați wpDataTables pentru dvs. înșivă

wpDataTables Live Sandbox

Majoritatea dezvoltatorilor vă oferă o demonstrație live pentru a vă oferi o idee despre ce poate face pluginul. Însă acestea vă arată doar ieșirea, adică vizualizarea „frontend” – care se bazează pe intrări prestabilite. Aceasta este situația în care majoritatea demo-urilor live plugin-uri sunt scurte – nu vă oferă acces la setările și instrumentele pluginului – adică backend-ul.

Cu toate acestea, wpDataTables vă oferă o cutie de nisip completă pe demo-ul lor unde puteți încercați-înainte de a-you-cumparare. Toți dealerii de mașini fac asta – testul trist. Prin caseta de nisip, puteți testa caracteristicile pluginului în funcție de conținutul inimii dvs. și puteți vedea rezultatele în timp real.

Vizualizați demonstrația wpDataTables

Doriți să descărcați o copie pentru a testa pe propria instalație? wpDataTables oferă o versiune lite pe care o puteți prelua din depozitul WordPress.org. Nu are toate funcțiile minunate, premium pe care le-am acoperit mai sus, dar este o modalitate excelentă de a vedea dacă pluginul ar putea fi soluția potrivită pentru nevoile dvs..

Obțineți wpDataTables Lite

Și dacă îți place, poți merge înainte și să o cumperi cu liniște sufletească completă. De ce? Pentru că deja ați testat și utilizat produsul.

Concluzie

wpDataTables este unul dintre acele pluginuri indispensabile pentru site-urile WordPress care se ocupă de cantități enorme de date. Indiferent dacă creați un proiect școlar sau raportul anual al companiei, tabelele și vizualizarea acestora joacă un rol esențial în reprezentarea datelor.

Obțineți wpDataTables pentru WordPress

Ați încercat wpDataTables? Sau aveți întrebări despre ce poate face acest plugin? Lasă un comentariu mai jos – ne-ar plăcea să auzim de la tine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me