Без обзира да ли сте маркетиншки професионалац или развијате посао или хоби заснован на изради веб страница, прави ресурси су императив. Да бисте развили успешну веб страницу, потребан вам је веб хостинг, софтвер одредишне странице, софтвер за аутоматско слање е-поште, софтвер за сплит тестирање, софтвер за праћење подружница, програмери, дизајнери и још много тога. Нажалост, морате да се обратите бројним сервисима да бисте поставили све ове аспекте вашег вебсајта – односно, све док нови сервис није револуционирао мрежу.


Добродошли у свет ЦлицкФуннела – овде је све што треба да знате, посебно да ли вреди овај „све на једном месту“ за подешавање ваше веб локације..

Абоут ЦлицкФуннелс

ЦлицкФуннелс је веб услуга која вам омогућава да креирате веб странице посвећене продајним токовима. Да бисте процес учинили лаким, практичним и што једноставнијим, ЦлицкФуннелс вам нуди све што је потребно за израду ових веб страница продајних токова. То укључује веб хостинг, софтвер одредишне странице, софтвер за аутоматско слање е-поште, софтвер за сплит тестирање и још много тога.

Наравно, да бисте разумели ЦлицкФуннелс и колико је овај сервис заиста сјајан, потребно је знати шта је ток продаје – тема која понекад чак и збуњује маркетиншке стручњаке.

Продајни токови и зашто су вам потребни

Продајни ток је изузетно популаран и економски ефикасан маркетиншки алат који узима потенцијалног купца или вашег циљног купца и води их кроз процес преласка из интересовања за ваш производ или услугу у стварну куповину не само једне, већ поновљене куповине. Они који користе продајне токове боље могу да квантификују број перспектива у свакој фази процеса и претварају више појединаца у поновљене купце.

Да бисте додатно појаснили, ево слике продајног лијевка:

Као што можете рећи, продајни левак садржи фазе. Најуспешније су кампање које воде перспективу кроз ток од почетка до краја.

Сада се можда питате одакле тачно долази ЦлицкФуннелс. ЦлицкФуннелс делује као страница за хватање ваших перспектива. Страница за хватање у основи функционише као маркетиншки ток тако што даје извесност потенцијалним клијентима о вашем производу, потиче их да развијају интересовање, терајући их да размотре производ или услугу, омогућава им да развијају намеру, помажу им да позитивно процене одлуку, и на крају – водећи њих да купе ваш производ или услугу. У основи, ЦлицкФуннелс олакшава маркетинг и успешну продају вашег производа.

Када користите ЦлицкФуннелс, схватићете да постоји више врста продаје тока продаје. Иако горњи стандардни левак делује сјајно, варијације могу бити од користи за привлачење и снимање различитих изгледа.

Предности употребе ЦлицкФуннела

Како спомиње ЦлицкФуннелс, они који користе његову веб страницу могу да уштеде више од 1.000 долара месечно. Штавише, ЦлицкФуннелс услуга има и низ других предности, које укључују:


  • Хостинг веб страница

Прва предност употребе ЦлицкФуннела је та што вам сервис омогућава да хостујете сав свој садржај на њиховој веб локацији. Хостовање целог вашег садржаја на ЦлицкФуннелс-у је практично јер се не морате фокусирати на друге услуге и плаћати додатне накнаде другој компанији. Штавише, они који користе веб хостинг изгледају углавном задовољни резултатима.


  • Софтвер за одредишну страницу

Одредишна страница веб локације је први део веб странице који ваш потенцијални потенцијал прегледава. Као резултат, желите да будете што ефикаснији. Да бисте олакшали поступак креирања одредишне странице, ЦлицкФуннелс вам омогућава да дизајнирате и креирате продајне странице према сопственим спецификацијама. Када прегледате опције одредишне странице, примијетит ћете да је на располагању много различитих стилова.

Ако желите да користите унапред припремљене одредишне странице ЦлицкФуннела, онда то можете учинити. Постоји седам различитих типова токова које можете изабрати, а то су Опт-Ин лијев за хватање, Продајни ток, Вектор за вебинар, Левак за аутоматски вебинар, Левак за чланство, Левак за покретање и Прилагођени ток. Пре него што одаберете врсту тока одредишне странице, можете видети сврху сваког тока на веб страници ЦлицкФуннелс. Притом можете осигурати да доносите исправну одлуку за своју веб страницу.


  • Пошаљите Аутореспондер софтвер

Софтвер за аутоматско слање е-поште омогућава вам да управљате својом веб страницом без много посла. Помоћу софтвера за аутоматско слање е-поште можете омогућити ЦлицкФуннелс да управља порукама које се шаљу на вашу веб локацију. Кад неко пошаље вашој веб локацији е-пошту, софтвер аутоматски одговор ЦлицкФуннел ће послати поруку назад у временском интервалу који одредите.


  • Сплит софтвер за тестирање

Сплит Тестинг Софтваре неке су озбиљне ствари и ако знате како га користити, онда сигурно можете искористити све његове предности и предности за веб страницу. Ако га раније нисте срели, сплит тестирање је поступак тестирања две, а понекад и три верзије ваше одредишне странице. Ово је такође познато као А-Б сплит тестирање. Верзије Б или Ц су странице на које уносите измене, док је верзија А контролна страница.


  • Креирајте налог бесплатно

Иако постоји много више предности за ЦлицкФуннелс, још једна од најистакнутијих предности је та што вам омогућава да бесплатно креирате свој налог. Већина услуга захтева да прођете кроз дуготрајан процес регистрације и проузрокујете претплату за бројне трошкове. Овде можете креирати своју веб страницу и то на начин који одговара вашем буџету.

Алатка за повлачење и испуштање

Након регистрације на ЦлицкФуннелс, можете одмах започети креирање веб странице. Један од најљепших алата који услуга нуди је алат за повлачење и испуштање. Једном када изаберете ток који желите да користите за претварање својих потенцијалних купаца у купце, можете да превучете слике, видео записе и наслове у уређивач превлачења и пуштања да бисте направили своју страницу.

На основу сопственог истраживања ЦлицкФуннела и искуства корисника, токови на веб страници доказано конвертују. Стога, без обзира који сте одлучили да користите у пребацивању и пребацивању резултата, резултати су на хоризонту.

Постављање правила и сегментације

ЦлицкФуннелс вам омогућава да поставите правила за своју веб страницу на основу својих жеља. На пример, ако желите да само одређени људи прегледавају поруке са ваше веб локације, онда можете да одредите такво правило. Штавише, ЦлицкФуннелс вам омогућава да сегментирате контакте које развијате са ваше веб странице на основу локације, да ли су купили ваш производ, фазе у ливку, друштвених медија, емитовања и да ли су оставили поруку е-поште коју је ваша веб локација послала неотворено. Са способностима попут ових, можете боље управљати својом веб страницом и позиционирати је за успех.

У овом тренутку се можда питате како се ЦлицкФуннелс поставља против других услуга хостинга који имају неколико истих функција. Срећом, покрили смо вас.

ЦлицкФуннелс вс. ЛеадПагес 

Кад се ради о ЦлицкФуннел-у и ЛеадПагес-у, видећете да је ЦлицкФуннелс победник. Ево неколико разлога због којих ћете бити задовољнији ЦлицкФуннелима:


 • Поглед на дизајн одредишне странице

Теоретски, ако бисте се пријавили за ЦлицкФуннелс и ЛеадПагес и приступили понудама одредишних страница сваке веб странице, велике су шансе да ћете лако бити под утицајем онога што ЦлицкФуннелс може да понуди. Понуде одредишних страница ЦлицкФуннелс-а су организованије, разноврсније и стално се ажурирају. С друге стране, ЛеадПагес вам нуди низ досадних дизајна који нису естетски привлачни. Још горе, треба времена да се чешља кроз њих.


 • Техничка подршка

Када је у питању техничка подршка, обје странице су прилично сличне. Они који бирају ЦлицкФуннел-ов Ентерприсе план примају приоритетну корисничку подршку. Корисничка подршка долази у облику подршке за ћаскање, телефонске подршке и подршке путем е-поште.


 • Аффилиате Програмс

Аффилиате програми на ЦлицкФуннел-у сигурно побеђују, али само длаком. Они који се придруже ЦлицкФуннел партнерском програму примају 35% понављајуће провизије за придружене компаније у трајању од 35%. С друге стране, ЛеадПагес нуди придруженим партнерима 30% понављајућу стопу животног века.


 • Попусти и перкети

Док ће детаљи о ЦлицкФуннел ценама бити дискутовани у каснијем одељку, у поређењу са ЛеадПагес-ом, ЦлицкФуннелс је економски поуздан избор. За разлику од ЛеадПагес-а, ЦлицкФуннелс нуди својим корисницима 30-дневну гаранцију поврата новца и 14-дневну бесплатну пробну верзију. Алтернативно, ЛеадПагес нуди 20% до 30% попуста на рачуне када се пријавите за годишњи план.


 • Карактеристике које треба размотрити

Коначно, када су у питању карактеристике, резултати се мешају. Иако обје значајке испоручују дигиталну имовину, само ЦлицкФуннелс укључује функције као што су дијељење тока с осталим члановима и постотак кликова тока кроз изглед и превлачење и испуштање страница. Једина карактеристика која вам недостаје код ЛеадПагес-а је Бонус Темплате Феатуре.

ЦлицкФуннелс вс. Инстапаге

Када је у питању ЦлицкФуннел вс. Инстапаге, морате песницом да препознате да су оријентисани према различитој публици. Иако свако може да користи ЦлицкФуннел, углавном га користе маркетиншки професионалци због својих професионалних алата и специфичних маркетиншких ресурса. Штавише, ЦлицкФуннелс се непрестано развија како би задовољио потребе својих корисника. Ево неких начина упоређивања ЦлицкФуннелс и Инстапаге:


 • Паге Буилдер

Будући да је ЦлицкФуннелс специфичан за маркетинг, мање је вероватноћа да ћете добити исте сложене странице које можете да креирате помоћу Инстапаге-а. Они који желе да направе сложене странице на ЦлицкФуннелу, треба да додају мало времена и рада. Стога, ако су ваши циљеви специфични за маркетинг, најбоље је да се одлучите за ЦлицкФуннелс. С друге стране, ако је ваш циљ једноставно саставити редовну одредишну страницу, онда је инсталација боља опција.


 • Маркетиншки центрик у односу на не-маркетинг маркетинг

Још једна ствар коју треба да схватите када упоређујете обе локације је да вам ЦлицкФуннелс нуди низ маркетиншких алата које једноставно нећете пронаћи код Инстапаге-а. На пример, помоћу ЦлицкФуннела добијате алате усмерене на маркетинг као што су управљање продајним лијаком у једном систему, маркетинг путем е-поште, груписане веб странице за преглед перформанси, праћење продаје производа, подељени тестови и тако даље.


 • Учење коришћења система

Пошто је ЦлицкФуннелс маркетиншки оријентисан, установићете да ако сте нови у овом пољу, имаћете изазовно време да научите систем. С друге стране, ЛеадПагес је одличан за почетнике, јер је једноставан за употребу, а ограничене функције су једноставне за научити. Међутим, ако желите да само „ускочите“ и немате ништа против да одвојите време да сазнате више о конфигурацијама ЦлицкФуннел-а, онда вам се труд исплати, посебно имајући у виду разнолике предлошке и алате.

ЦлицкФуннелс вс. ОптимизеПресс

Многи корисници који користе ОптимизеПресс за своје одредишне странице прилично су лојални услузи, посебно због цена. Међутим, када упоређујете и ЦлицкФуннелс и ОптимизеПресс, установићете да постоји разлог за добар договор – с ограниченим функцијама које ОптимизеПресс нуди, нема смисла подизати цену на исту стопу као ЦлицкФуннелс. Дакле, када је у питању избор између ова два, ваша главна одлука почива на томе шта вам треба од услуге одредишне странице и шта сте спремни да платите да бисте је добили.


 • Више функција са ЦкицкФуннел-ом

Као што је већ поменуто, одлука се заснива на карактеристикама. Оне доступне преко ЦлицкФуннелс, али не путем ОптимизеПресс-а, укључују: А / Б сплит тестирање, ажурирање једним кликом, два корака, тренутно укључивање, паметно секвенцирање е-поште, приказ конверзије у пуном току, промену редоследа лијевка у току, једноставна репликација странице / тока, дељење токова, метрике чланова, закључавање садржаја чланства, велика интеграција плаћања и 14-дневно бесплатно пробно време. Стога, ако су вам потребне горње функције и немате ништа против тога да платите још мало, онда ће вам бити боље са ЦлицкФуннелима.


 • Упоређивање трошкова

У основи, ОптимизеПресс кошта 97 долара годишње за основни пакет, 197 долара за издавачки пакет и 297 долара за про пакет. Као што ћете наћи у следећем одељку, ово је много јефтиније од ЦлицкФуннела. И опет, добијате мање функција и много мање маркетиншки прихватљиву платформу.

Трошак ЦлицкФуннелс

Пре пријаве на било коју платформу, важно је да схватите цене. Као што је опсежно поменуто у овој рецензији, ЦлицкФуннелс је скуп – чак можете постати помало шокирани гледајући цене испод. Међутим, ако имате на уму све доступне функције и услуге, онда цена чини мало пријатнијом. Још једна ствар коју морате имати на уму је сврха ЦлицкФуннелс-а, а то је побољшање продаје ваших производа. Са већом продајом и повећаном профитабилношћу лако бисте могли себи да приуштите структуру цена.

ЦлицкФуннел планови
 • Стандардни пакет – 97 долара месечно

Као део овог пакета добијате 20 токова, 100 страница, 20К посетилаца, неограничени контакти и све додатне функције о којима је разговарано у првих неколико одељка.

 • Етисон пакет – 297 долара месечно

Овим пакетом добијате неограничене функције од првог пакета. Поред тога, добијате и подршку приоритета, захтеве за предлозима приоритета, актионетицу, програм за прављење визуелне е-поште, управљање списковима е-поште, е-пошту са другим емитованим програмима, отварање записа и кликова, серију аутоматског одзива, акционе токове, слање е-поште на основу локације и још много тога. Ако сте паметни професионалац у маркетингу и требате низ алата за управљање одредишним страницама путем једне веб локације, онда је овај пакет најбоља опција за вас и ваше потребе.

ЦлицкФуннелс пробна накнада за 14 дана

Потребно вам је неколико секунди да се пријавите за ЦлицкФуннелс и ако сте опрезни око плаћања месечне цене након прегледа горњег одељка, нисте сами. Срећом, ЦлицкФуннелс пружа могућност људима да испробају његов систем бесплатно током 14 дана.

Ако одлучите да вам је ЦлицкФуннелс намењен коришћењем 14-дневне бесплатне пробне верзије, тада се можете одлучити за стандардни пакет или Етисон Суите. Након пробног поступка, цена се напушта до стандардних горе наведених цена. Такође ћете установити да је пријава за бесплатно пробно време једноставно. Само посетите веб страницу ЦлицкФуннелс и кликните на пробне понуде. Појавиће се прозор који ће вам омогућити да унесете своју адресу е-поште и лозинку за отварање налога. Након ових корака требали бисте бити спремни.

Бесплатне вежбе хаковања веб класа

Ако волите вебинаре и тражите начине како да се обучите у коришћењу ЦлицкФуннела и да стекнете увид у многе сродне теме, можда ћете хтјети испробати Веб класе из токова. Кроз програм вебинара под називом, „Како подесити сопствени продајни ток у само 7 минута“, можете открити следеће:

 • Како лако скенирати конкуренте и видети шта ради у вашој ниши
 • Како преузети оно што тренутно ради на вашем тржишту и како то искористити да бисте „започели“ у креирању сопственог лијевка; и
 • Како можете направити списак купаца од нуле испуњен људима који су већ доказани купци за ваш производ

Да бисте се придружили другима у добијању ових моћних информација од стручњака на том терену, једноставно региструјте своје место овде. Седишта се брзо спремају, па резервишите место што је пре могуће.

Резиме

Генерално, ЦлицкФуннелс може користити било ко. Међутим, посебно се препоручује маркетиншким професионалцима који желе да побољшају стопе конверзије, повећају продају и побољшају видљивост свог бренда. Са расположивим низом алата и ресурса наћи ћете ЦлицкФуннелс као поуздану платформу за постизање препознатљивости марке која вам је потребна за успех.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me