Ați dorit vreodată să începeți doar cu o ardezie curată? Poate că încercați o nouă temă pe un site de înscenare. Sau poate că testați compatibilitatea câtorva pluginuri în propriul dvs. sandbox. Acest lucru este atunci când s-ar putea să doriți să resetați baza de date WordPress.


În aceste cazuri, cel mai probabil importă sau creează date de probă cu care să testezi și, după ce ai terminat testarea, probabil că vei dori să scapi de el. Puteți șterge doar datele câte puțin manual, dar asta durează pentru totdeauna. Sau puteți utiliza funcția Plugin de resetare avansat WordPress pentru a-ți reveni site-ul la modul în care a fost când ați început în doar câteva secunde.

Cum să vă resetați baza de date WordPress

Plugin de resetare avansat WordPress

Cel mai simplu mod în care am găsit resetarea rapidă a bazei de date WordPress este gratuit Plugin de resetare avansat WordPress. Acest plugin curăță utilizatorii, postările de pe blog, magazinele de produse, articolele din portofoliu sau orice altceva ați fi adăugat la instalarea dvs. WordPress împreună cu toate fișierele media însoțitoare, comentarii, taxonomii, rating etc. Nu vă șterge temele instalate și plugin-uri – le va dezactiva pur și simplu (deci nu vă faceți griji).

Vă recomandăm cu mare încredere să folosiți acest plugin în mediile de testare în care trebuie să începeți constant. O folosim noi singuri atunci când facem teste pentru tema noastră Total WordPress, precum și pentru multe dintre recenziile de pluginuri pe care le vedeți pe blogul nostru. În timp ce pluginul nu acceptă în prezent mai multe site-uri, face o treabă fantastică pe instalații individuale și grăbește cu adevărat procesul de testare și re-testare..

Acum, dacă știți ce face pluginul Advanced Reset WordPress, iată cum îl puteți instala și utiliza pentru a vă reseta site-ul.

Pasul 1: Instalați pluginul Advanced Reset WordPress

Instalați pluginul de resetare avansat WordPress

În primul rând, conectați-vă la instalarea WordPress și navigați la Pluginuri> Adaugă nou. Căutați „resetarea bazei de date” și căutați resetarea avansată a WordPress (ar trebui să fie primul rezultat). Faceți clic pe butonul pentru Instalare și apoi Activati pluginul.

Pasul 2: Resetați baza de date WordPress

Resetați baza de date WordPress

Odată activat pluginul va adăuga un Resetare WP avansată opțiune sub Instrumente. Aici veți putea reseta site-ul.

Notă importantă: Nu uitați că acest plugin resetează întregul site web, ceea ce înseamnă că toți utilizatorii dvs. (cu excepția administratorului), postările, paginile, personalul, portofoliul și orice altceva va fi șters – aka a dispărut pentru totdeauna. Acesta este motivul pentru care îl recomandăm atunci când doriți un început nou ca în mediile de testare. Dacă pur și simplu doriți să vă curățați actuala instalație WordPress, vă recomandăm să utilizați un plugin, cum ar fi Curatator avansat de baze de date (din același dezvoltator de pluginuri).

Pur și simplu introduceți cuvântul „reset” pentru a confirma că doriți cu adevărat să vă resetați site-ul, apoi faceți clic pe albastru mare Resetați baza de date buton.

Pasul 3: Verificați instalarea curată

După resetarea bazei de date WordPress

După confirmarea resetării, ar trebui să vedeți o notă că aceasta a avut succes (da!). Acum, dacă aruncați o privire în jurul site-ului dvs. web, veți observa că este ca o instalație complet nouă.

Resetarea bazei de date WordPress

Dacă faceți clic pe Mesaje veți vedea că site-ul dvs. web a revenit la WordPress-ul original „Hello World!” postare implicită, completată cu un exemplu de comentariu. Și dacă verificați sub Pagini în mod implicit, „Pagina de eșantion” WordPress ar trebui să fie și înapoi.

Pluginuri dezactivate după resetare

De asemenea, site-ul dvs. va reveni la tema implicită WordPress actuală. Dar nu vă faceți griji – toate temele și pluginurile dvs. ar trebui să fie instalate în continuare. Resetarea avansată a WordPress le dezactivează pur și simplu (consultați imaginea de mai sus – toate pluginurile noastre sunt încă acolo).

Înainte după

Și doar pentru a vă arunca o privire, iată testul nostru înainte și după imagini.

Înainte de Resetare WordPress avansată

Acesta a fost site-ul nostru de testare inainte de (completat cu exemple de postări, taxonomii, evenimente, meniuri și multe altele).

După Resetare avansată WordPress

Și acesta este după rezultat. Veți vedea că tema Mesa pe care o foloseam este dezactivată acum, iar site-ul nostru utilizează în schimb tema implicită WordPress 2017.

Înveliți

Acolo o ai! Un ghid complet pentru resetarea instalării WordPress cu pluginul Advanced Reset WordPress. Într-adevăr testează viteza dacă un designer web sau un dezvoltator. Doar asigurați-vă că îl utilizați pe o singură instalare WordPress și nu uitați că vă va șterge tot conținutul (așa cum am menționat mai înainte – acest lucru este cel mai bine pentru mediile de testare, pentru site-urile live unde doriți să păstrați conținutul Curatator avansat de baze de date pluginul este o alegere mult mai bună) .

Aveți un alt mod de a reseta WordPress? Sau orice întrebare despre cum să resetați baza de date WordPress? Sau despre folosirea pluginului Advanced Reset WordPress? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me