Bruke Snapchat for å utvide WordPress-følget ditt

På hvilken som helst dag har Snapchat over 150 millioner mennesker bruker, sender og mottar snaps. Mellom disse blir 2,5 milliarder bilder sett og 10 milliarder videoer sett. Det er hver dag! Så det er på tide at vi finner ut mer om verdens raskest voksende plattform for sosiale medier, og hvordan den kan brukes til å hjelpe WordPress-nettstedet ditt med å nå sine mål.


Denne artikkelen ser i dybden på hva Snapchat er, hvem som bruker den og hvordan den kan bidra til å utvide WordPress-følget ditt. Vi diskuterer deretter tips og triks for å lage et Snapchat-fellesskap og vurderer beste praksis når du legger til snaps for å markedsføre virksomheten din.

Hva er Snapchat?

objektiver

snapchat er en populær mobilapp som lar deg sende og vise bilder og videoer til venner og følgere. Det særegne trekk, som gjør det mulig å skille seg ut i mengden av sosiale mediekanaler, er at bildene, eller knipses som de er kjent, bare har en kort levetid, fra 1 sekund til 24 timer, hvoretter de automatisk blir slettet.

En av hovedattraksjonene ved å bruke Snapchat er at det er morsomt. Du kan legge til tekst, merknader og emoji til bilder før du sender dem, så vel som Snapchat-objektiver. Linser legger hundenører til ansiktene, bytter ansikter med de til en annen på skjermen, og mye mer. Det høres kanskje litt sprøtt ut, men prøv det, det er gøy!

Hvem bruker Snapchat?

Snapchat har lenge vært kjent for å tiltrekke et yngre publikum, hovedsakelig fra tenåringer til de i begynnelsen av trettiårene. Opprinnelig ble Snapchat overveiende brukt av den yngre enden av den demografiske, særlig unge tenåringer. Det siste året har imidlertid den raskest voksende gruppen vært over 24-tallet. Så hvis målgruppen din er rundt eller under 30, er det på tide å seriøst vurdere Snapchat som en viktig sosial mediekanal for bedriften din.

Hvorfor du bør bruke Snapchat

snapchat

Snapchat blir en ekstremt effektiv markedsføringsplattform. Enhver virksomhet som allerede bruker mye tid på å produsere og legge ut bilder og videomedier, vil finne Snapchat som en naturlig passform. Snapchats besettelse av bilder og historiefortelling gjør den til den perfekte kanalen for å markedsføre enhver virksomhet innen mat, reise, media, fitness, musikk eller moteindustrien, for bare å nevne noen. Slik kan det hjelpe …

Tiltrekke nye følgere

For å utvide WordPress-følget ditt, er det viktig å sørge for at du er til stede og markedsfører virksomheten din på de samme stedene som målgruppen din. Hvis det potensielle publikummet ditt henger på Snapchat, men det er du ikke, så er det vanskelig å få kontakt med de som kan være interessert i din nisje. Å bli en nøkkelspiller på Snapchat kan hjelpe deg å samhandle med nye mennesker, som muligens er en yngre demografisk, og føre til en økning av følgende.

Forbedre merkevarenes bevissthet

Ikke bare kan du få kontakt med et nytt publikum på Snapchat, men du kan også øke merkevarekjennskapen. Å være konstant til stede på Snapchat vil holde deg frisk i følgernes sinn, og oppmuntre dem til å gå tilbake til WordPress-nettstedet ditt og bli vanlige besøkende.

Samhandle med målgruppen din

På grunn av Snapchats natur, med sine tidsbestemte forsvinnende bilder, er denne sosiale mediekanalen raskt, og skjer i sanntid. Ved å være til stede på Snapchat, kan du se trendene som publikum reagerer på og samhandle med dem ved å bruke relevant snaps og innhold. Dette samspillet hjelper med å holde dine følgere engasjert og interessert i virksomheten din.

En plattform der du kan markedsføre ditt WordPress-nettsted

Som med alle sosiale mediekanaler, gir Snapchat en imponerende plattform for å markedsføre nettstedet ditt. Enten du prøver å øke trafikken til nettstedet ditt, generere potensielle kunder, annonsere produkter og tjenester, eller noe annet, gir Snapchat deg et utsalg for å gjøre det.

Så nå vet du litt om Snapchat og fordelene ved å bruke den. Men hvordan kommer du i gang?

Bygge en på Snapchat

nedlasting

Snapchat er raskt og enkelt å sette opp, og tar bare noen minutter. Last ned den fra Apple Store eller fra Google Play, og etter en rask registrering er du klar til å gå. Før du kan begynne å bruke Snapchat for å markedsføre virksomheten din, må du imidlertid først bygge en Snapchat følgende.

Som å bygge et på Facebook, Twitter eller en annen plattform for sosiale medier, kan dette være tidkrevende. Så hva kan du gjøre for å få ballen til å rulle raskt?

Legg til din Snapchat-snapkode på ditt WordPress-nettsted

Oppmuntre dine eksisterende WordPress-følgere og besøkende til å legge deg til på Snapchat. Dette er en effektiv måte å holde kontakten med WordPress-publikummet ditt, oppmuntre dem til å besøke nettstedet ditt eller kjøpe produktene dine.

Snapcode

De Snapchat Snapcode Widget lar deg vise din egen personlige Snapcode på nettstedet ditt. En snapcode fungerer på samme måte som en ‘Følg meg’ -knapp. Publikum skanner ganske enkelt koden din med telefonen sin, og så kan de øyeblikkelig legge deg til som en venn på Snapchat. Snapkoden din kan lastes ned fra din Snapchat-konto. Bare last det opp til Snapchat Snapcode-widgeten og legg den til på WordPress-nettstedet ditt.

Vis et galleri med snaps på ditt WordPress-nettsted

Bare fordi du har lagt til din Snapcode på WordPress-nettstedet ditt, betyr det ikke at publikum umiddelbart vil legge deg til som en venn. Markedsfør Snapchat-kontoen din ved å ha et galleri med snaps på nettstedet ditt, som du tidligere har delt på Snapchat. Dette er en flott måte å vise dine WordPress-følgere hva de går glipp av, og det kan bare presse dem til å bli med deg på Snapchat.

Kryss promoter Snapchat på andre sosiale medier-plattformer

Det er viktig å markedsføre Snapchat på dine andre sosiale mediekanaler. Legg ut snaps fra Snapchat-kontoen din til Facebook eller Twitter for å vise folk du er til stede og er aktiv og er verdt å følge. Og vis din Snapcode slik at folk lett finner deg på Snapchat.

Du kan også vise Snapchat-URL-en din hvilken som helst annen sosial mediekanal du bruker. For å finne Snapchat-URL-en din åpner du bare Snapchat og velger ‘Legg til venner> Del brukernavn’. Dette vil hjelpe dine følgere av sosiale medier enkelt å søke og finne deg på Snapchat.

Tilby en insentiv

Mens du markedsfører Snapchat-kontoen din på WordPress-nettstedet ditt, eller på sosiale medier, kan du tilby et insentiv til å oppmuntre besøkende til å legge deg til som en Snapchat-venn. Hvis folk legger til deg, kan du sende dem en kupong med en rabattkupongkode eller en URL til en hemmelig side på nettstedet ditt. Gjør det til noe som er relevant for din nisje, slik at du tiltrekker deg den rette typen person.

Bruk GhostCodes

Ghostcodes

GhostCodes er et flott sted å finne andre som er interessert i din bransje, og for dem å finne deg. Denne appen er i utgangspunktet en database med Snapchat-brukere som har uttrykt interesser i forskjellige nisjer. Legg ut deg selv på GhostCodes slik at folk kan finne deg, og søk også etter de som er interessert i ditt kompetanseområde. Dette er en flott måte å eksponere virksomheten din for de på Snapchat, som aktivt leter etter merker og virksomheter i ditt felt.

Snapchat Best Practice

Når du har opprettet en Snapchat-fanbase, må du planlegge nøye hvordan du skal bruke Snapchat til å utvide WordPress-følget ditt og markedsføre virksomheten din. Tenk på dine mål på Snapchat og hva du vil oppnå. Dette vil hjelpe deg med å bestemme hvilken type ‘snaps’ som vil være best for din virksomhet og publikum.

Legg til Snaps i ‘Min historie’

Som vi allerede har nevnt, fungerer Snapchat ved at du tar et bilde eller en video og deretter sender det til en venn. Den vises deretter i et antall sekunder før den forsvinner.

Imidlertid, og viktigst av alt, kan snaps også legges til ‘My Story’. Det er denne funksjonen som virkelig kan brukes til å markedsføre virksomheter. Her har bilder en 24-timers levetid og kan sees av hvilken som helst av dine følgere. Dette betyr at du har lenger tid til å nå et bredere publikum, og gjøre inntrykk med snaps.

Bruk videoer og annet morsomt og interessant innhold

snaps

Husk at Snapchat er morsom og kul. Så sørg for at innholdet ditt også er! Bruk kraften i videoen til å samarbeide med dine følgere, legg til tekst og klistremerker, og få snapsene dine til å pop! Hvis du er i matindustrien, kan du legge ut fantastiske bilder av mat. Hvis du er involvert i kondisjon, kan du legge til klipp av treningsøkter. Eller hvis du driver en eCommerce-butikk, viser du hvilke produkter du bruker. Dette er din sjanse til å virkelig markedsføre virksomheten, tjenesten eller produktene dine, så få mest mulig ut av det.

Legg til sanntidsnyheter, kunngjøringer, kampanjer og rabatter

Når du legger ut snaps på ‘Min historie’, får du hvert bilde eller video 24 timer å se på. Etter det blir de slettet. Dette gjør Snapchat til et veldig ‘nå’ rom. Brukere er ikke interessert i fortiden eller fremtiden, bare den umiddelbare nåtiden.

Forsøk derfor alltid å legge ut nyheter og kunngjøringer i sanntid. Legg til et blunk av et nytt produkt som har kommet i butikk den dagen. Send ut en rabattkode som kan brukes bare i 24 timer snaps er synlig. Tilby tidsbestemte freebies eller kampanjer for ditt WordPress-nettsted, som presser seerne til å svare umiddelbart, føre til trafikk og øke tilhengere. Bruk den korte levetiden til snaps til din fordel ved å sette publikum under press for å ta hensyn og handle raskt.

Lag din egen GeoFilter

Geofilter

For murstein og mørtel virksomheter, lage din egen Geofilter er en flott måte å annonsere på Snapchat. En Geofilter er et filter som kan legges over toppen av et bilde, som vanligvis er tekst eller en logo relatert til virksomheten din. Så når folk kommer inn i lokalene dine, kan de legge til filteret i snap for å forklare hvor de er. Dette er en flott måte å øke merkevarekjennskapen og få publikum til å markedsføre virksomheten din for deg.

Andre annonseringsmuligheter på Snapchat inkluderer videoannonser, eller Snap-annonser som de er kjent, og lage din egen lense. Dette er imidlertid super dyre alternativer, og egentlig bare tilgjengelige for store selskaper for øyeblikket.

Siste tanker

Snapchat er et uutnyttet marked, men det brukes likevel av millioner hver dag. Hvis virksomheten din er målrettet mot yngre forbrukere, og handler om å markedsføre merkevaren din gjennom visuelle bilder og videoer, er dette en sosial mediekanal du vil komme om bord med. Uten tvil er mulighetene for ditt WordPress-nettsted enorme.

Hva er de første inntrykkene dine av Snapchat? Del gjerne tankene dine på denne sosiale mediekanalen i kommentarene nedenfor …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me