Backup, restaurare și transfer de site-uri WordPress cu WPvivid

Dacă ți-ai rupt vreodată site-ul WordPress (și cine nu este cel puțin o dată?), Știi cu siguranță valoarea unui plan de rezervă de sunet. O strategie solidă de rezervă este o parte de precauție obligatorie a oricărei strategii bune de securitate WordPress. Mai ales când aveți în vedere că există peste 90.000 de atacuri de hackeri asupra WordPress pe minut.


Un clic în timp util al butonului de restaurare vă poate salva stresul și pierderea reputației și a veniturilor mărcii, toate făcând parte integrantă a unui site web offline sau inutilizabil. Dar poate nu tocmai de aceea sunteți aici; poate căutați doar un plugin de transfer WordPress pentru a vă migra site-ul.

Dacă sunteți în căutarea unui plugin de backup sau de migrare formidabil, ne bucurăm să vă orientăm către WPvivid, obiectul acestei recenzii. În câteva rânduri, subliniem de ce WPvivid este un extraordinar plugin de backup și transfer WordPress. De asemenea, instalăm pluginul pentru a vă oferi o imagine mai clară despre ce să vă așteptați.

Dacă sună bine, să începem cu aspectul nostru la WPvivid și la funcțiile care fac ca pluginul să se distingă de mulțime. După aceea, testăm unitatea de conectare, astfel încât să poți să lovești terenul. Bucurați-vă și auziți-vă gândurile în secțiunea de comentarii de la sfârșit.

Ce este WPvivid?

WPvivid

Fără a bate în jurul arbustului, WPvivid este un plug-in de rezervă și de migrare gratuit și funcțional pentru WordPress. Concurenții notabili pentru WPvivid constau în pluginuri / soluții precum Duplicator, BackupBuddy, VaultPress și blogVault, printre altele.

Pluginul este dezvoltat și întreținut de WPvivid, o companie specializată în crearea de pluginuri WordPress minunate. În momentul scrierii, pluginul are doar o versiune gratuită disponibilă pe WordPress.org. WPvivid vă ajută să faceți backup pentru site-ul dvs., să restaurați o copie de rezervă atunci când este necesar și să transferați fișierele site-ului dvs. în și din diverse medii.

Pluginul este ușor de configurat și de utilizat, ar trebui să fiți în funcțiune în mai puțin de 10 minute. Acum, să ne uităm la funcțiile care fac din WPvivid un excelent însoțitor de rezervă și migrare pentru toți utilizatorii WordPress.

Caracteristici WPvivid

Caracteristicile pluginului de rezervă wpvivid

Cu siguranță, nu doriți ca soluția dvs. de rezervă preferată să nu funcționeze asupra dvs., mai ales atunci când aveți nevoie de ea. Ca atare, meritați un plugin de tip WordPress complet și integral, cum ar fi WPvivid.

Pluginul vine cu funcții precum:

Migrare ușoară a site-ului

Pluginul vă permite să transferați site-ul dvs. WordPress cu un singur clic. Acceptă mai multe tipuri de migrații, inclusiv mediu dev către un server nou, mediu dev către un domeniu nou sau server live către altul.

În plus, puteți migra site-ul dvs. într-un subdirector, de la a.com la b.com, de la a.com la a.com/directory și de la a.com la b.com/directory. Pluginul vă permite să transferați doar întregul site, fișiere sau baza de date. Întregul proces de migrare este la fel de ușor ca A, B, C.

Backup-uri ușoare și restaurare cu un singur clic

Crearea copiilor de rezervă cu WPvivid este o bucată de tort. Puteți crea copii de rezervă descărcate manual. În plus, puteți încărca copiile de rezervă pe site-uri de stocare la distanță, cum ar fi Dropbox, Microsoft OneDrive, SFTP, FTP și Google Drive, printre altele. Dacă nu aveți timp pentru a crea copii de siguranță manual, puteți configura cu ușurință copii de rezervă automate care rulează regulat.

În momentele de nevoie, puteți restaura cu ușurință site-ul dvs. WordPress dintr-o copie de rezervă cu un singur clic. Alte caracteristici includ posibilitatea de a personaliza conținutul copiilor de rezervă, capacitatea de a filtra fișierele mari, fișierele de jurnal, asistența pentru fișierele mari ale bazelor de date, proiectarea sensibilă, împărțirea copiilor de rezervă și blocarea copiilor de rezervă pentru a păstra copiile de siguranță împotriva ștergerii automate, printre altele.

Cum se instalează WPvivid

Acum că cunoașteți caracteristicile pe care trebuie să le așteptați, permiteți-ne să instalăm pluginul gratuit și să aflăm ce are de oferit.

Conectați-vă la tabloul de bord WordPress și navigați la Pluginuri> Adaugă nou. Pe ecranul următor, introduceți „WPvivid” în caseta de căutare a cuvintelor cheie și după ce găsiți pluginul, apăsați pe Instaleaza acum buton după cum evidențiem mai jos.

instalarea pluginului de rezervă wpvivid în tabloul de bord WordPress

După aceasta a lovit Activati buton pentru a face rostogolirea mingii. Vedeți imaginea de mai jos dacă sunteți un începător perfect și nu știți cum să activați un plugin.

activarea pluginului de rezervă wpvivid

După ce activați pluginul, veți fi redirecționat către tabloul de bord al administratorului WPvivid afișat în imaginea următoare.

Tabloul de bord WPvivid Admin

wpvivid tabloul de bord admin

Pe ecranul de mai sus, puteți crea cu ușurință copii de rezervă manuale, alegând opțiunile de rezervă și lovind Backup acum buton. Copiile de rezervă sunt stocate în wp-content / wpvividbackups folder implicit. De asemenea, puteți vizualiza programul de rezervă dacă activați copii de rezervă automate. În plus, puteți încărca copii de rezervă create de dvs. folosind pluginul WPvivid Backup.

În plus, puteți vizualiza ghiduri tehnice care vă ajută să creați copii de rezervă manuale, precum și să restaurați și să migrați site-ul. Acum, permiteți-ne să ne cufundăm în celelalte file.

Planificarea copiilor de rezervă WPvivid

Una dintre cele mai puternice caracteristici ale WPvivid este backup-urile automate care vă economisesc mult timp. Pentru a crea o programă de rezervă, faceți clic pe butonul Programa fila așa cum detaliem în imaginea de mai jos.

program de backup wpvivid

Pe ecranul de mai sus, puteți activa programul de rezervă cu un singur clic bifând butonul Activați programul de rezervă Caseta de bifat. În plus, puteți alege o frecvență a programului de rezervă, adică 12 ore, zilnic, săptămânal, etc. În plus, puteți alege ceea ce doriți să faceți backup automat, adică, întregul site web (bază de date + fișiere), numai fișiere sau baze de date . Mai jos, puteți alege să salvați backup-urile automate pe serverul dvs. sau să trimiteți fișierele pe site-uri de stocare la distanță.

WPvivid Auto-Migrare

Funcția de migrare automată vă ajută să migrați site-ul dvs. WordPress într-un domeniu nou. Este instrumentul perfect pentru a muta site-ul dvs. WordPress dintr-un mediu dev în server viu sau de la server vechi la nou. Pentru a accesa această caracteristică, apăsați pe Automigrare fila așa cum se arată mai jos.

Funcția de migrare automată wpvivid

Notă: Pentru a migra site-ul dvs. WordPress, trebuie să instalați mai întâi pluginul de rezervă WPvivid pe ambele domenii (site-uri). După aceea, vizitați site de destinație și creați o cheie de migrare făcând clic pe butonul Genera butonul din butonul Cheie fila prezentată mai jos.

generarea cheii de migrare a pluginului de rezervă wpvivid

Veti folosi cheia din Automigrare fila site-ului de origine. Procedura este destul de simplă și nu așteptăm să vă confruntați cu probleme. În plus, există instrucțiuni clare care vă arată exact ce trebuie să faceți, așa că nu vă fie frică.

Depozitare la distanță WPvivid

Dacă aveți limitări de spațiu pe serverul dvs. web și / sau doriți să vă stocați backup-urile pe site-uri de stocare la distanță, cu siguranță vă va plăcea funcția de stocare la distanță a WPvivid. Pentru a profita de caracteristică, faceți clic pe butonul Depozitare la distanță fila după cum subliniem mai jos.

fila de stocare la distanță wpvivid

În momentul scrierii, pluginul de rezervă WPvivid acceptă FTP, SFTP, Google Drive, Dropbox, Microsoft OneDrive, Amazon S3 și DigitalOcean Spaces. Integrarea fiecărei opțiuni de stocare la distanță este importantă. Puteți chiar să setați oricare dintre opțiunile de mai sus ca stocare la distanță implicită.

Setări WPvivid

În continuare, avem fila setări WPvivid afișată în imaginea de mai jos.

setări wpvivid

Fila de mai sus conține o mulțime de opțiuni pentru a vă controla copiile de siguranță. Include setări precum:

  • Backup-ul se divide după dimensiuni, ceea ce este util dacă gazda dvs. limitează fișierele zip mari
  • Posibilitatea de a exclude fișierele care sunt mai mari decât limita specificată
  • Posibilitatea de a seta timpul de execuție script PHP pentru a evita erorile de timp de rezervă
  • Redenumirea folderului de rezervă, care este wpvividbackups în mod implicit
  • Arhivarea copiilor de rezervă
  • Eliminarea copiilor de rezervă învechite
  • Rapoarte prin e-mail
  • Exportați / importați setările de configurare WPvivid, astfel încât să puteți configura rapid pluginul pe un alt site web
  • O caracteristică de curățare a gunoiului, cum ar fi memoria cache de rezervă, jurnalele și fișierele temporare

Informații despre site-ul WPvivid

Dacă întâmpinați erori la copierea de rezervă, restaurare sau migrare a site-ului dvs., cei de la WPvivid au nevoie de informațiile site-ului dvs. web, astfel încât să își poată da seama cu ușurință ce s-a întâmplat. Puteți colecta aceste informații sau le puteți trimite direct folosind Informații despre site-ul WPvivid fila prezentată mai jos.

Informațiile site-ului wpvivid pentru scopuri de depanare

Nu este prea mult de făcut în fila de mai sus în ceea ce privește setările. Pagina conține pur și simplu informații de depanare care sunt utile pentru rezolvarea erorilor.

Jurnalele WPvivid

wpvivid jurnalele

Și în sfârșit, avem Jurnalele WPvivid fila prezentată mai sus. Fila afișează toate fișierele dvs. de jurnal, care vin la îndemână la remedierea erorilor.

Suport WPvivid

Văzând că pluginul este gratuit în acest moment, oferă WPvivid suport? Cu siguranță, da! Puteți obține sprijin de la forum suport pentru WordPress.org, Stare de nervozitate sau via e-mail. În plus, dacă aveți nevoie de mai multe informații, puteți vizita începe pagina. Veți primi toate actualizările viitoare gratuite și există o versiune premium în lucrări.

Utilizatorii WPvivid spun …

Backup site-ul WordPress de WPvivid este un excelent plugin gratuit de rezervă. Este ușor de utilizat și de configurat. Este, de asemenea, perfect pentru a putea alege cât mai multe stocări de cloud precum, de exemplu, Google Drive, Dropbox, Amazon S3 și multe altele. Instalați Backup WordPress Site de WPvivid, configurați, iar site-ul dvs. web este protejat în siguranță automat. Un mare avantaj este că există o funcție de restaurare (cu un singur clic) dacă ceva ar trebui să nu funcționeze cu site-ul dvs. web. Eu personal recomand acest plugin de rezervă pentru a asigura securitatea site-ului dvs. web. – Peter Nilsson

…și…

Aceasta este în mod clar cea mai bună, cea mai eficientă, dar cea mai subțire soluție de rezervă acolo! Funcționează ca farmecul cu MainWP și este gratuit. Puteți trimite setările în vrac și chiar conecta vrac la Onedrive din MainWP. Uimitor. – Phalancs

… Și recenziile de 5 stele continuă să vină ��

Concluzie

Pluginul WPvivid Backup este fără îndoială unul dintre cele mai bune pluginuri de rezervă pentru WordPress. Se livrează cu toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a face backup, restaura și migra site-uri WordPress, ca un profesionist În plus, vine cu o interfață de utilizator drăguță, care face ca utilizarea pluginului să fie o adiere ușoară. O, și puteți să o luați gratuit de pe WordPress.org.

Obțineți WPVivid

Ai mai folosit WPvivid înainte? Dacă da, care sunt părerile tale? Dacă nu, care este pluginul dvs. de rezervă preferat și credeți că poate concura cu WPvivid?

Vă rugăm să ne cunoaștem gândurile și comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me