A ka ndonjë promovim / zbritje në dispozicion për FatCow tani?

Po: Tani, ju mund të merrni FatCow për $ 49 / vit vetëm 37.8 dollarë në vit (3,15 $ në muaj).


Zbritja është një faktor i madh, veçanërisht për ata që sapo fillojnë në faqet e tyre të internetit. FatCow, një ofrues i besueshëm pritjeje, ofron rregullisht kodet kupon dhe zbritje për klientët e saj të rinj përmes një kuponi ose kodi promo. Këtu është lista e kontrollit për të marrë kodin e promos dhe për të aplikuar zbritjen në normën e rregullt të planit:

 •  Gjeni një kupon zbritje ose kodin promovues përmes faqes së internetit të FatCow-it ose ndonjë faqe të kuponit zbritje.
 •  Pasi të keni kodin special, do të gjeni gjithashtu një lidhje që duhet të klikoni për t’u drejtuar në faqen e marketingut të FatCow.
 •  Kontrolloni dy herë dhe sigurohuni që faqja të përputhet me kodin e zbritjes që keni
 •  Përfundoni procesin normal të regjistrimit.

Ekzistojnë një numër i ofruesve të shërbimit të pritjes që janë gjithmonë të gatshëm t’ju ndihmojnë të vendosni dhe menaxhoni uebfaqen tuaj dhe një prej tyre është FatCow. FatCow ka qenë në këtë biznes që nga viti 1998 dhe kompania ka për qëllim të ofrojë një shërbim dallues nga pjesa tjetër e ofruesve në industrinë e pritjes.

Ka shërbime të ndryshme të ofruara nga FatCow. Shërbimet e e-commerce, pritja e përbashkët si dhe regjistrimi i domenit janë disa nga shërbimet thelbësore që mund të përfitohen nga FatCow. Ajo gjithashtu ofron disa paketa pritëse dhe kjo përfshin paketën Mini Moo që është e përshtatshme për përdoruesit që duan të krijojnë një faqe në internet në një periudhë të shkurtër kohe. Kur bëhet fjalë për koston, plani i pritjes së FatCow është dukshëm më i ulët se sa planet e ofruara nga ofruesit e tjerë të shërbimit të mbajtjes së faqes në internet, pa sakrifikuar cilësinë e zgjidhjeve të saj të mbajtjes.

Pse zgjidhni FatCow për nevojat tuaja të pritjes?

Fatcow dallohet nga kompani ose ofrues të tjerë të mbajtjes në internet sepse ofron paketa ekskluzive ose speciale. Një nga paketat e planit që ofron FatCow kushton 44.04 dollarë në vit, por kjo shumë mund të ndryshojë në varësi të kushteve të tjera që ju pëlqen të shtohen në faqen tuaj online. Ky plan themelor tashmë konsiston në një sasi të pakufizuar të hapësirës në disk, gjerësi bandë, domene, kuti postare, bazat e të dhënave MySQL dhe të tjerët. Ai gjithashtu përmban mjete që do t’ju lejojnë të instaloni Joomla, WordPress, phpBB dhe shumë skenare të tjera.

FatCow gjithashtu bën jashtëzakonisht mirë kur bëhet fjalë për sigurinë dhe besueshmërinë. Ka qendër të të dhënave që bëjnë kopje rezervë çdo ditë, ka gjenerator të energjisë dhe mbikëqyrje të rrjetit gjatë gjithë kohës. Mbështetja e saj për klientët dhe teknikët me shumë njohuri janë gjithashtu në dispozicion ditën dhe natën, dhe ata mund të kontaktohen përmes numrit të telefonit falas, ose duke krijuar një biletë mbështetjeje, sa herë që paraqitet ndonjë çështje. Garancia e kthimit të parave 30-ditore është një tregues i mirë që kompania është e vërtetë ndaj zotimit të saj për të ofruar shërbimin dhe besueshmërinë e topnotch.

Cilat janë tiparet premtuese që përmban paketa pritëse e FatCow?

Nëse jeni duke kërkuar për një mjedis ose platformë të fuqishme dhe të mbushur me bllokime për të pritur faqen tuaj në internet, FatCow ka zgjidhjen për shqetësimin tuaj. Më poshtë është lista e disa tipareve të përdorshme dhe premtuese të ofruara nga FatCow.

 •  Hapësirë ​​e pakufizuar në disk për faqet e internetit tuaj
 •  Përdorimi i pakufizuar i bandës ose trafikut
 •  Aftësia për të pritur një numër domenesh në një llogari
 •  Përdorimi i Veglës së Ndërtuesit në Uebfaqe pa ndonjë tarifë
 •  Numri i pakufizuar i llogarive të postës elektronike
 •  Temat dhe shabllonet ekzistuese dhe të gatshme për t’u përdorur
 •  Wizard i Instalimit të Programit Oneclick
 •  Integrimi i pagave
 •  Kopjime të përditshme të serverit
 •  Transferimi i regjistruesit pa asnjë kosto
 •  Reklamat komplimente dhe kreditë e marketingut

Cilat janë çmimet në dispozicion të pritjes për paketën pritëse të FatCow?

Ekzistojnë tre nivele të rregullta të planit të pritjes që ofrohen Fatcow dhe ato klasifikohen sipas kohëzgjatjes ose periudhës së dëshiruar të klientit.

 •  Afati 36-mujor që faturohet 7.49 dollarë çdo muaj ose 269.64 dollarë gjatë gjithë periudhës.
 •  Afati 24-mujor që faturohet 8,49 dollarë çdo muaj ose 203,76 dollarë gjatë gjithë periudhës.
 •  Afati 12-mujor që faturohet 9.49 dollarë çdo muaj ose 113.88 dollarë gjatë gjithë periudhës.

Nga ana tjetër, ka zbritje promovuese me kohë të kufizuar, kodet kupon ose oferta speciale që shpesh ofrohen nga FatCow. Këto zbritje ose kodet kupon mund të shihen ose merren nga faqja e internetit e FatCow ose nga disa site në internet me kuponë zbritje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me