Galeria Envira este un plugin de galerie versatil pentru WordPress care vă permite să inserați cu ușurință galerii frumoase de imagini în site-ul dvs..


După cum știți, WordPress are funcția de galerie încorporată în nucleu. În ciuda acestui fapt, plugin-urile galeriei rămân populare printre utilizatorii WordPress, deoarece galeria încorporată este destul de limitată și nu oferă aceeași funcționalitate, funcții sau stil, pe care alte plugin-uri pentru.

Dezvoltatorii Envira mi-au trimis o copie de testare a pluginului pentru a testa pluginul. În acest articol, aș dori să vă explic cum puteți utiliza pluginul pentru a adăuga galerii de imagini pe site-ul dvs. web. Sper să vă placă recenzia �� Sau, dacă doriți, puteți vizualiza recenzia mea video cu plugin-uri EnviraGallery la sfârșitul postării.

Descărcați pluginul

Folosind Envira Gallery

Adăugarea unei galerii noi este foarte rapidă deoarece pluginul se integrează perfect cu interfața WordPress existentă. Dacă sunteți mulțumit de setările implicite pe care le folosește Envira, tot ce trebuie să faceți este să încărcați imaginile cu ajutorul încărcătorului de fișiere WordPress, să salvați galeria și să inserați galeria în site-ul dvs..

Încărcați-vă imaginile

Există alte file pentru configurarea galeriei dvs. în continuare. Envira vă permite să afișați imaginile galeriei în până la șase coloane. Dacă nu schimbați această opțiune, aceasta va fi implicită la o coloană.

Un plugin care vă permite să adăugați teme suplimentare pentru galerie și pentru lightbox este disponibil pentru toți utilizatorii de argint și mai sus (mai multe despre acest lucru mai târziu). Cel mai ieftin membru vine doar cu o temă numită bază.

Această zonă de setări vă permite, de asemenea, să definiți lățimea și marginea coloanei sub fiecare imagine. Dimensiunile imaginilor afișate pe telefoanele mobile pot fi, de asemenea, definite.

Configurați galeria

Când cineva face clic pe o imagine de galerie, imaginea este afișată folosind o casetă de lumină. Lightbox are o mulțime de opțiuni cool, cum ar fi navigarea prin tastatură și mouse. Imaginile pot fi afișate și într-o buclă.

Setări Lightbox Galerie

În mod implicit, lightbox afișează miniaturi pentru toate imaginile galeriei din partea de jos a lightbox. Acest lucru poate fi mutat în partea de sus, dacă doriți. Dimensiunile miniaturilor pot fi, de asemenea, modificate.

Setări miniatură galerie

Fila diversă vă permite să schimbați titlul galeriei, să schimbați lama de pagină și să adăugați clase CSS personalizate. Galeriile pot fi importate și exportate și prin această zonă.

Setări diverse galerie

După ce ați publicat galeria dvs., vi se va da codul necesar pentru afișarea pe site-ul dvs. web. Pluginul vă oferă două shortcodes. Unul folosește ID-ul galeriei, iar celălalt folosește slug-ul de galerie. Slug-ul de pagini funcționează la fel ca în cazul postărilor și paginilor, adică dacă nu specificați slug-ul paginii, WordPress va genera una bazată pe numele galeriei dvs..

Codul PHP este de asemenea disponibil pentru a putea adăuga galeriile la alte părți ale site-ului dvs., cum ar fi antetul sau subsolul.

Cod pentru galeria ta

După ce pluginul a fost activat, un editor „Adăugați galeria” va fi adăugat la editorul dvs. de postări.

Adăugați butonul Galerie Envira

Făcând clic pe butonul „Adăugați galerie” va apărea o listă cu toate galeriile dvs. Pur și simplu trebuie să alegeți o galerie și apoi faceți clic pe butonul „Inserați galeria” pentru a o adăuga la postarea sau pagina dvs..

Alegeți-vă Galerie

Introducerea unei galerii va adăuga codul scurt pentru galerie în postarea dvs. Desigur, acest cod scurt poate fi adăugat direct prin simpla copiere a codului scurt din suprapunerea care a fost afișată după ce ați publicat galeria. De asemenea, puteți adăuga galerii cu ușurință, amintindu-vă de ID-ul galeriei sau lama de pagină a galeriei.

Cod scurt pentru galeria Envira

Galeriile pot fi adăugate prin meniul principal al galeriei Envira situat în meniul dvs. de administrare WordPress. Dacă doriți, puteți adăuga noi galerii direct pe pagina editorului de postări.

Adăugați o galerie direct în editorul de postări

Rezultatul final pare fantastic. Galeriile sunt sensibile, astfel încât arată excelent pe dispozitivele mobile (inclusiv dispozitive de înaltă definiție, cum ar fi Macbook Pro).

Un exemplu de galerie Envira

Pluginul include un widget pentru inserarea galeriilor dvs. în zone widgetizate, cum ar fi bara laterală. Widgetul nu are opțiuni – puteți selecta doar galeria și adăugați un titlu pentru widget. Deși este greu să te plângi de lipsa de opțiuni de configurare prea mult atunci când rezultatul arată excelent.

Singura plângere pe care o am este că widgetul nu pare să se afișeze corect pe postările sau paginile care afișează o galerie. Acesta va încărca bine widget-ul în alte pagini, dar va rămâne blocat într-o etapă constantă de încărcare atunci când o galerie este încărcată în zona principală de conținut și în bara laterală. Am testat Envira pe un site web de testare folosind Douăzeci și Doisprezece pluginuri activate. Am testat și widgetul folosind tema Twenty Eleven și aceeași problemă exista. Dar sunt sigur că este un lucru pe care dezvoltatorii vor fi rezolvat în curând.

Făcând clic pe orice imagine din galeria dvs. va apărea versiunea completă a imaginii folosind o casetă de lumină frumoasă. Este un mod practic pentru vizitatori să răsfoiască imaginile din galeria dvs., deoarece toate imaginile pot fi selectate din zona lightbox.

Envira Gallery Lightbox

Add-Ons

Pentru Envira sunt disponibile o serie de suplimente care îmbunătățesc funcționalitatea pluginului. Acestea sunt clasificate în suplimente gratuite, de bază și avansate.

Toate accesoriile gratuite sunt disponibile pentru toată lumea. Complementele de bază sunt disponibile pentru abonații de argint, iar suplimentele avansate sunt disponibile pentru abonații de aur și mai mult.

Liber

 • Protecţie – Dezactivează clic dreapta pe imagini pentru a împiedica oamenii să vă fure ușor imaginile.
 • Prezentare imagini – Vă permite să creați prezentări de imagini elegante.
 • CSS – Adaugă o casetă CSS sub fila diversă pentru adăugarea de personalizări de stil.

De bază

 • Etichete – Vă permite să etichetați imaginile cu orice etichetă / cuvinte cheie doriți.
 • Teme de galerie – Personalizați aspectul galeriilor dvs. cu stiluri de galerii pre-făcute.

Avansat

 • mărită de – Permite afișarea imaginilor la dimensiunea maximă posibilă în fereastră.
 • Ecran complet – Vă permite să afișați lightbox-ul galeriei pe ecran complet.
 • DeepLinking – Vă permite să conectați direct la imagini specifice utilizând adrese URL SEO prietenoase.

Îmi dau seama că vânzarea de suplimente a devenit un loc obișnuit în ultimii ani. În acest caz, nu am simțit că este justificat. Funcționalitatea, cum ar fi protecția hot-link-ului și funcționalitatea tag-ului ar trebui să fie într-adevăr încorporate în versiunea de bază a pluginului. Mi se pare greșit să înlăturați funcționalitatea și apoi să o adăugați înapoi prin intermediul unui plugin doar pentru a putea vinde diferite planuri de membru pentru plugin.

Rezultatul final este că trebuie să aveți nouă pluginuri activate pe site-ul dvs., mai degrabă decât unul. Dacă funcțiile trebuie limitate la versiuni mai ieftine, cred că ar fi mai bine să vândem diferite versiuni ale pluginului, astfel încât toate funcțiile să fie cuprinse într-un singur plugin.

Prezentare generală

Am folosit multe alte plugin-uri de galerie în trecut. Multe dintre ele se concentrează asupra stilului asupra substanței. Consider că Envira are echilibrul corect asigurând că, în primul rând, a fost proiectat pentru a putea insera rapid galeriile în site-ul dvs..

Singurul bug pe care l-am găsit a fost widget-ul galeriei care nu se afișează pe paginile unde galeria a fost încărcată în zona principală de conținut. Nu cred că este vorba despre nimic, deoarece Envira a fost lansat oficial doar la sfârșitul lunii ianuarie 2014. Există întotdeauna mici bug-uri la începutul vieții unui plugin, iar aceste bug-uri ar trebui să fie eliminate în următoarele luni..

Plugin-ul revinde de la 39 USD. Există patru planuri de membru disponibile pentru clienți. Toate planurile vin cu galerii nelimitate, acces la documentație, suport de bază pe forum și un an de asistență și actualizări.

Lista de mai jos detaliază ce obțineți cu fiecare plan de membru. Fiecare plan include toate caracteristicile planului de membru care îl preced.

 • Bronz (39 USD) – Actualizările sunt limitate la un singur site web
 • Argint (79 USD)) – Actualizări pentru trei site-uri web, asistență prioritară prin e-mail și acces la accesorii de bază
 • Aur (149 USD) – Actualizări pentru site-uri web nelimitate și acces la adăugări avansate
 • Platină (259 USD) – Vă permite să includeți Envira cu o temă pe care o vindeți

Envira vă permite să faceți upgrade la un plan mai bun doar plătind diferența de preț. Acest lucru vă permite să începeți cu unul dintre cele mai ieftine pachete și să faceți upgrade, când și când aveți nevoie. De asemenea, oferă o garanție de returnare de 100% din 14 zile.

Pentru mai multe informații despre plugin, accesați site-ul oficial al galeriei Envira.

Aflați mai multe despre Envira Gallery

Envira Galerie Plugin Recenzie video

Nu uitați să consultați recenzia video a pluginului Envira Gallery de Kyla pentru a vedea live pluginul.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me