Një nga avantazhet e mbajtjes së faqes tuaj në internet me InMotion është se kompania ju lejon të bëni pagesat tuaja përmes një numri mënyrash, qoftë përmes kartave të kreditit, kartave të debitit ose çeqeve. Kjo karakteristikë ju lejon të paguani faturat tuaja pa telashe për të mbartur para dhe pa u dashur të qëndroni në një linjë, vetëm për të bërë pagesat tuaja, siç ishte procedura standarde dekada më parë. Kjo veçori e pagesës InMotion siguron një përvojë të lehtë dhe pa tela të hostimit për klientët e tyre, një faktor i madh plus në fakt, pasi u mundëson klientëve që kryejnë të paguajnë faturat e tyre të përsëritura, pa pasur nevojë të mbani mend vazhdimisht për të dhe të bëjnë manualisht pagesën.
Kartat e debitit, të njohura edhe si karta bankare, janë karta plastike që lëshohen nga institucionet financiare siç janë bankat dhe pranohen si mënyra e pagesës, në vend të parave të gatshme. Karta, kur përdoret si pagese, lejon që përfituesi të tërhiqet nga llogaria bankare e caktuar e përdoruesit. Megjithëse kartat e debitit dhe kartat e kreditit ndajnë të njëjtin përdorim dhe funksion, ato ndryshojnë se ku përfituesi tërheq atë pagesë. Ndërsa karta e debitit lejon pagesa duke tërhequr para nga një llogari e caktuar bankare, kartat e kreditit tërheqin para nga një linjë krediti e caktuar për përdoruesin e kartës.


Si funksionon pagesa e kartës së debitit të InMotion?

Pagesat e kartës së debitit për faturat tuaja të InMotion do të thotë që ju lejoni InMotion të tërheqë automatikisht shumën e nevojshme nga llogaria bankare që keni caktuar. Kjo do të thotë më tej që pasi të autorizohet të bëjë tërheqjen, ndërmarrja nuk ka nevojë për autorizim shtesë nga ju për pagesat mujore që pasojnë. Ju mund ta përdorni këtë proces për të paguar të gjitha faturat tuaja InMotion përfshirë të gjitha shërbimet e shtesave që mund t’ju duhet të blini më vonë. Kjo dispozitë shprehet qartë nën Kushtet e Shërbimit të InMotion Hosting Seksioni 6.l.
InMotion pranon kartat nga të gjitha institucionet kryesore bankare, si dhe kartat e kreditit nën Discover, MasterCard, Visa dhe American Express.

Stepsfarë hapash duhet të ndërmarr për të paguar InMotion me kartën time të debitit?

Përdorimi i opsionit tuaj të kartës së debitit për të paguar faturat e InMotion është kaq i lehtë. Në thelb, zgjedhja është bërë gjatë procesit të regjistrimit dhe kështu, për qëllimin e këtij diskutimi, ne do të përqendrohemi në procesin e regjistrimit. Ajo që duhet të bëni është të ndiqni këto disa hapa të thjeshtë:

 •  Vizito faqen kryesore të InMotion me URL www.inmotionhosting.com;
 •  Në shiritin e sipërm të menusë, rri pezull mbi “WEB HOSTING” dhe më pas zgjidh zgjidhjen tënde të preferuar të pritjes duke klikuar atë nga menuja rënëse;
 •  Klikimi i saj do t’ju sjellë në një faqe ku do të prezantoheni me paketat e ofruara së bashku me veçoritë dhe çmimet përkatëse. Nën çdo paketë është një skedë blu “Urdhëroni Tani”. Klikoni një që korrespondon me zgjedhjen tuaj;
 •  Më pas do t’ju kërkohet të zgjidhni një paketë me një mënyrë pagese përkatëse. Zgjedhni duke klikuar në butonin dhe pastaj klikoni “Vazhdo”;
 •  Tani do t’ju kërkohet të zgjidhni Opsionet e Emrit të Domainit. Shtë e rëndësishme që ju të jepni emrin e domain në kutinë e paraqitur dhe pastaj klikoni “Vazhdo”;
 •  Në faqen tjetër, do t’ju tregohet nëse emri i domain është akoma i disponueshëm apo jo. Klikoni në butonin “Vazhdo” në këndin e poshtëm të djathtë.
 •  Klikimi i butonit “Vazhdo” do t’ju sjellë në faqen e Faturimit. Ju duhet të siguroni të gjitha informacionet e kërkuara në kutitë e dhëna. Në pjesën e poshtme të faqes është nënkreu kutia e Informacionit të Pagesave. Këtu mund të vendosni se si dëshironi të paguani për faturat tuaja InMotion. Opsionet e pagesës do t’ju kërkojnë të zgjidhni midis llojeve të kartës që dëshironi të përdorni.
 •  Siguroni informacionin e nevojshëm të kartës, si numrin e kartës, datën e skadimit dhe kodin e nënshkrimit. Kodi i nënshkrimit është numri 3- ose 4-shifror i vendosur në pjesën e prapme të kartës tuaj.
 •  Pasi të mbarojë hyrja e informacionit, vendosni një shenjë kontrolluese në “Unë pajtohem” nën nënkreutën e Marrëveshjes dhe pastaj kliko “Llogaria e Blerjes”. Shtë e rëndësishme që të klikoni në skedë vetëm një herë pasi të klikoni në të disa herë mund të shënojë numrin e herë që dëshironi ta blini..

Cilat janë avantazhet e përdorimit të kartës së debitit për të paguar faturat tuaja të InMotion?

Pagesa e faturës përmes kartave tuaja të debitit dhe / ose kartave të kreditit sjell shumë përparësi si për ju ashtu edhe për kompaninë pritëse. Më poshtë janë disa nga avantazhet më të zakonshme të përdorimit të kartës tuaj të debitit për të paguar faturat.

 •  Pagesa bëhet automatikisht që do të thotë që nuk ka asnjë shans që të harroni të paguani faturën tuaj mujore të pritjes me kompaninë.
 •  Nuk ka nevojë të kaloni në telashet për të lehtësuar pagesën mujore të faturave.
 •  Kartat e debitit ofrojnë mundësi më të mira sigurie pasi nuk keni nevojë të paraqisni vazhdimisht informacionin e kartës tuaj të kreditit në internet, duke mbrojtur llogarinë tuaj nga vjedhjet e mundshme dhe aktivitetet e tjera kriminale.
 •  Ju mund të përdorni karta nga çdo institucion kryesor bankar dhe institucione financiare të tilla si Visa, American Express, Discover dhe MasterCard.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me