Cele mai bune teme WordPress

Desfășurarea unei afaceri de coaching poate fi satisfăcătoare, dar necesită mult timp. Dacă v-ați gândit să îmbunătățiți sau să lansați un site web pentru afacerea dvs., acesta poate părea prea mare dintr-un proiect. Chiar dacă ați examinat un ghidul site-ului de coaching următorii tăi pași ar putea fi încă neclare.


Din fericire, alegerea unei teme WordPress este un loc bun pentru a începe. În plus, a găsi unul cu caracteristici care pot beneficia de afacerea dvs. de coaching este destul de ușor! Popularitatea și nucleul open-source WordPress înseamnă că există o mulțime de teme de înaltă calitate pentru a alege.

În acest articol, vom derula o listă de elemente importante pe care să le căutăm într-o temă a site-ului web de coaching. Apoi, vom examina opt dintre cele mai bune teme ale site-ului web de coaching pentru WordPress. Aveți asta!

De ce afacerea dvs. de coaching are nevoie de un site web (și ce nu puteți lăsa în afara)

Piața de coaching personal a cunoscut o creștere constantă în ultimii câțiva ani. De fapt, se preconizează că valoarea sa de piață va atinge 1,34 miliarde de dolari până în 2022. Aceasta înseamnă că nu lipsește concurența. În consecință, site-ul dvs. de coaching va trebui să iasă în evidență mai mult ca oricând.

Ceva ce trebuie să ții cont în timp ce îți construiești site-ul de coaching este natura relației de coaching. Crearea încrederii cu clienții online poate necesita o abordare diferită pentru transmiterea unei reprezentări adevărate a personalității tale. Acest lucru înseamnă că veți dori să luați în considerare utilizarea videoclipurilor și a podcasturilor ca o modalitate de a vă permite personalitatea să strălucească.

În afara creării de conținut de calitate care vă demonstrează expertiza, veți dori să includeți cât mai multe optimizări ale motoarelor de căutare (SEO). Evident, dacă site-ul dvs. nu apare în rezultatele căutării, nimeni nu va ști ce aveți de oferit! Includerea unui apel puternic către acțiune (CTA) în pagina principală este, de asemenea, o bună practică de luat în considerare.

Ce ar trebui să cauți într-o temă a site-ului web pentru coaching

Acum aveți o idee despre ce fel de conținut trebuie inclus pe site-ul dvs. web de coaching, va trebui să luați în considerare modul în care îl veți îmbrăca. Găsirea unei teme pentru site-ul dvs. web poate fi puțin intimidantă, deoarece există atât de multe dintre care să alegeți.

Din fericire, puteți restrânge opțiunile căutând teme cu anumite funcții, cum ar fi:

 • Compatibilitate video și opțiuni de afișare multiple
 • Caracteristici SEO încorporate, cum ar fi prietenoase cu Schema.org
 • Optimizare pentru afișare rapidă și pe ecran mic
 • Șablon de pagini pentru CTA-uri sau pagini de destinație
 • Tipuri de post personalizate pentru organizarea de conținut și posibilități unice de aspect

Indiferent de tema pe care o alegeți, este bine să citiți recenziile clienților și să determinați dacă nivelul de asistență oferit este adecvat. Acest lucru trebuie să țineți cont dacă sunteți nou la WordPress, deoarece unele teme necesită mai multe „configurații” decât altele.

În ceea ce privește fereastra pentru conținutul dvs. și ce vor vedea clienții potențiali în primul rând, tema dvs. este destul de importantă. Ca atare, am creat o listă de opt teme pentru a putea naviga. Probabil veți găsi unul care să se potrivească amestecului dvs. perfect de formă și funcție.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Antrenor de sănătate

Tema antrenorului de sănătate

Health Coach este o temă de nișă construită pentru a vă ajuta clienții. Ca antrenor în domeniul sănătății, trebuie să fii în permanență o prezență de susținere, iar această temă este creată pentru a menține pasul. Pentru a vă ajuta să mențineți aceste standarde, veți beneficia de asistență profesională 24/7 în plus față de pluginul pentru constructorul de pagini Visual Composer inclus.

Caracteristici cheie:

 • Compatibilitate multiplă cu browserul
 • Un design receptiv adecvat modului dimensiunilor ecranului
 • Icoane FontAwesome incluse împreună cu peste 800 de fonturi Google
 • Include pluginul popular Slider Revolution
 • Oferă funcționalitatea WooCommerce din cutie

2. Antrenor înflorit (gratuit)

Tema antrenorului înflorit

Tema Blossom Coach strălucește cu adevărat atunci când vine vorba de optimizarea mobilă. Este o temă gratuită compatibilă cu schemele, care vă ajută la clasarea motorului de căutare. Pagina principală implicită este, de asemenea, plină de oportunități de implicare – există aproape toate secțiunile de care aveți nevoie pentru activitatea dvs. de coaching, inclusiv o secțiune CTA vibrantă..

Caracteristici cheie:

 • Trece Google-test mobil prietenos
 • Optimizat pentru timp de încărcare a paginii mai rapid
 • Versiunea gratuită vine cu nouă secțiuni de homepage personalizabile
 • Opțiune pentru a personaliza aspectul antetului
 • Acces la o caracteristică de banner video

3. Colead

Co-Lead Coaching Tema

Creat pentru a vă ajuta să vă oferi serviciile, cursurile și discursurile către lume, tema Colead este plină de funcții. Dacă intenționați să oferi cursuri online sau ateliere, Colead vine cu o mulțime de caracteristici educaționale excelente. Acestea includ pluginul LearnPress LMS și o mulțime de suplimente premium.

Caracteristici cheie:

 • Opțiuni de proiectare Parallax pentru a aduce un efect 3D în derularea site-ului
 • Vine cu constructorul de pagini drag-and-drop SiteOrigin
 • Include caracteristici dinamice „caseta de introducere” pentru o experiență CTA antrenantă
 • Un sistem integrat de gestionare a evenimentelor

4. LifeGuide

LifeGuide Tema

LIfeGuide oferă multe elemente dinamice de personalizat. Nu numai că puteți edita fișierele de design originale la cerințele dvs., dar tema este, de asemenea, construită pentru a vă oferi o gamă aproape infinită de culori din care să alegeți. Ca o temă complet răspunzătoare, nu va trebui să vă faceți griji dacă utilizatorii de telefonie mobilă primesc o experiență satisfăcătoare.

Caracteristici cheie:

 • Vine cu constructorul de pagini drag-and-drop Unyson
 • O multitudine de opțiuni de personalizare
 • Fișierele de design Photoshop ale temei sunt incluse pentru descărcare
 • Pluginul rezervat este inclus pentru gestionarea programării

5. Coacher

Coacher Tema

Dacă doriți o unitate de testare mai aprofundată înainte de a cumpăra o temă, Coacher oferă un tur protejat de parolă pentru funcționalitatea acesteia. Aceasta include capacitatea de a trage prin tabloul de bord și de a testa funcțiile, înainte de a stropi banii. În general, această temă va fi excelentă pentru a te ridica și a alerga rapid.

Caracteristici cheie:

 • O temă de cinci stele
 • Alegeți din trei șabloane de pagini de pornire și o mare varietate de pagini de specialitate
 • Opțiuni de proiectare rapidă cu șabloane de magazine de comerț electronic și pagini de curs pre-construite
 • Include constructorul de pagini WP Bakery și plugin-urile Slider Revolution

6. Antrenor de viață

Tema antrenorului de viață

Tema Life Coach are unul dintre cele mai bune inventare de șabloane de pagini și tipuri de postări personalizate pe care le-am întâlnit. Aceasta înseamnă că veți fi pregătiți și puteți crea conținut unic, cum ar fi podcast-uri și evenimente, fără a vă confrunta cu abordarea configurațiilor necesare.

Caracteristici cheie:

 • Prezintă șapte tipuri de postări personalizate
 • Numeroase scurtături personalizate pentru crearea de conținut de pagină extrem de personalizabil
 • Include pluginul Visual Composer
 • Acces la peste 1.500 de icoane

7. HEALTHFLEX – Antrenor de sănătate

HEALTHFLEX - Tema antrenorului sănătății

Oferind mai multe variante ale unei teme legate de sănătate, HEALTHFLEX – HealthCoach este conceput special pentru nevoile unui antrenor de sănătate online. Tema include, de asemenea, câteva funcții utile de comerț electronic care vă ajută să înființați și magazin.

Caracteristici cheie:

 • Plug-ul pentru coșul de cumpărături Ecwid-gata pentru o experiență de coș extrem de personalizabilă
 • Funcții suplimentare pentru fila setări pentru tipurile de postare personalizate recent create
 • Variații nelimitate de culoare
 • Pregătit pentru instalarea rapidă a mai multor plugin-uri utile precum WooCommerce, MailChimp și multe altele

8. Celeste

Celeste Coaching Tema

Proiectat special pentru a satisface nevoile unui antrenor de viață ocupat, Celeste are mai multe șabloane personalizate pentru a prezenta o varietate de antrenamente de viață și servicii terapeutice. De asemenea, puteți încărca conținut demo cu un singur clic și aveți un site web care funcționează pe deplin, gata de personalizare.

Caracteristici cheie:

 • Oferă o abordare populară de design de o pagină
 • Compatibil cu mai multe site-uri
 • Vine cu plugin-urile Bold Builder și Contact Form 7
 • Elemente de design dinamice, cum ar fi file, acordeone, glisante și meniuri personalizate

Cum să-ți pornești site-ul de antrenor

Dacă ați făcut jazz despre lansarea noului dvs. site web, nu vă reproșăm! Cu toate acestea, există câteva alte elemente de verificat înainte de a începe să dezvolți cu adevărat conținut.

Pentru a începe site-ul dvs. la început, vă puteți referi la un ghid al site-ului de coaching și urmați câteva bune practici:

 1. Alegeți un plan de găzduire web dintr-o gazdă web WordPress recomandată.
 2. Alegeți și înregistrați un nume de domeniu memorabil care reprezintă afacerea dvs..
 3. Asigurați-vă site-ul cu un certificat SSL (Secure Sockets Layer).
 4. Instalați și configurați WordPress.

După ce ați acoperit instalarea și configurarea de bază prin intermediul gazdei web, puteți să instalați tema aleasă și să personalizați noul site web de coaching.!


Acum ați examinat mai multe teme ale site-ului web de coaching de înaltă calitate pentru WordPress, ar trebui să fiți gata să vă scufundați și să vă folosiți site-ul. Rețineți câteva dintre caracteristicile temei pe care le-am recomandat la început și veți fi bine să mergeți.

De exemplu, alegerea unei teme cu șabloane pre-construite ale paginilor de destinație poate fi utilă pentru începerea pâlniei de marketing. De asemenea, verificați dacă tema pe care o alegeți este optimizată pentru mobil și va răspunde la o varietate de dimensiuni de ecran. Un bun ghidul site-ului de coaching, combinate cu aceste caracteristici, vă vor ajuta să construiți un site web perfect pentru afacerea dvs. de coaching!

Aveți alte întrebări cu privire la lansarea site-ului dvs. de coaching? Împărtășește-ți gândurile cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me