Optimizarea ratelor de conversie este prioritatea numărul unu pentru majoritatea marketerilor digitali. Atragerea și „agatarea” unui viitor adept fidel poate fi o formă de artă – una care ne afectează cel mai bine dintre noi. Din fericire, există o sumă vastă de instrumente care vă ajută să vă atingeți obiectivele; în special în cadrul comunității WordPress. În acest articol vom explora crema culturii.


Mai exact, vom merge în lumea pluginurilor pop-up. După ce am terminat cu asta, vom continua să explorăm cum puteți profita la maximum de noul dvs. popup plugin și să maximizați ratele de conversie pe site-ul dvs. WordPress. Haideți să ne prăbușim!

Ce este un pop-up Optin?

Popup-urile Optin sunt o modalitate dovedită de a converti vizitatorii în urmăritori fideli. Optinele permit vizitatorilor să introducă informații de contact pentru a se abona la un newsletter sau pentru a solicita mai multe detalii despre un anumit subiect.

Pop-up-uri spui? Dar sunt enervant ca naiba, nu? Instrumente de marketing poate sa fiți obositor – nu există niciun dubiu în acest sens – dar în mâinile unui mare pescar, momeala corectă poate fi cheia succesului său. Numai tu poate decide dacă rezultatele merită metoda. Cu acest lucru, să trecem direct la explorarea pluginurilor popup de top pentru WordPress.

Există un număr mare de pluginuri pop-up WordPress disponibile, iar sortarea grâului din pleavă poate fi o perspectivă oarecum descurajantă. Din fericire, am efectuat deja ridicarea grea cu dvs., selectată cu atenție mai jos.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Popup-uri Ninja

Popupuri Ninja pentru WordPress

Ninja Popups este un creator de pop-up personalizabil pentru WordPress. Cu acest plugin puteți crea fără probleme ferestre pop-up pe site-ul dvs. pentru abonamente la newsletter, urmărire sociale, articole recomandate sau conexe și multe altele.

Popup-urile sunt o modalitate fantastică de a atrage atenția cititorilor, iar Ninja Popups ușurează adăugarea de pop-up-uri personalizate pe site-ul dvs. web. Pluginul vă oferă o mulțime de opțiuni de tip popup grozav, care sunt gata pentru mobil, complet traductibile și pline de funcții. Adăugați ferestre pop-up care blochează conținutul până când un cititor se abonează sau se distribuie. Sau adăugați ferestre pop-up pentru oferte speciale, reduceri sau coduri promoționale. Posibilitățile sunt nesfârșite. Una dintre cele mai bune caracteristici sunt statisticile pe care le oferă Ninja Popups pentru a vă arăta care sunt ferestrele de tip pop-up care sunt utile și care pot fi accesate.

Aveți nevoie de mai multe opțiuni de design pop-up? Obțineți pachetul de expansiune! Autorul pluginului a creat un pachet tematic suplimentar pentru cei care au nevoie de un pic mai mult de varietate. Dacă derulați o mulțime de promoții sau doriți să utilizați modele diferite pentru fiecare tip pop-up, pachetul de expansiune ar fi cu siguranță util. Dar, având în vedere că are doar câțiva dolari în plus, va funcționa doar pentru a adăuga la setul de instrumente pentru o dată ulterioară.

2. Popup Maker

Popup Maker

Popup Maker este un plugin care vă permite să introduceți aproape orice conținut pe care îl puteți imagina în ferestrele pop-up. În plus, este încărcat cu o serie de caracteristici precum:

 • Popup de deschidere animații
 • Control complet al poziționării și al mărimii
 • Constructor tematic
 • Conținut rulat și multe altele

3. Înflorește

a inflori

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Bloom este un plugin foarte neted din rockstars de la Elegant Themes. De asemenea, este premium, astfel încât să obțineți ceea ce plătiți – un produs de calitate. Indiferent de modul în care intenționați să adăugați formulare optin pe site-ul dvs., Bloom are multe funcții excelente integrate pentru a face procesul de creare ușor:

 • Șase stiluri optin ușor; cum ar fi pop-up, zburați și widget
 • Peste 100 de șabloane de început
 • Import și export ușor pentru partajare cu alte site-uri
 • Urmărirea statisticilor pentru a păstra filele în conversii
 • Și multe altele – consultați recenzia noastră pentru Bloom pentru a afla mai multe

4. Popups – Popup WordPress

Popups WordPress

Popups – Popup WordPress este un plugin pop-up puternic, descărcat de peste 60.000 de ori și are un spor de 40% în urmașii tăi. Caracteristicile includ:

 • Mai multe filtre de afișare pentru a distinge obiceiurile utilizatorilor
 • Opțiuni pentru afișarea sau afișarea pop-urilor
 • Setări pentru locație, sincronizare și ascundere
 • Shortcodes pentru rețelele de socializare

5. PopupAlly

Popup Ally

PopupAlly este excelent pentru extinderea numărului dvs. de abonați. Acest plugin WordPress permite personalizarea rapidă a formularelor avansate de înscriere profesională, chiar dacă nu aveți cunoștințe de cod.

 • Compatibil cu majoritatea sistemelor de e-mail marketing
 • Are o opțiune profesională cu asistență premium disponibilă
 • Oferă tutoriale pas cu pas pentru a vă pune în funcțiune
 • Curs gratuit de 30 de zile pentru a vă ajuta să vă construiți lista

6. PopUp By Supsystic

Descărcați Popup de Supsystic

PopUp By Supsystic permite un design creativ simplu și nelimitat pentru a câștiga mai mulți abonați și adepți sociali.

 • Popup-uri responsive cu opțiuni prietenoase
 • Teme personalizabile
 • Ieșiți din pop-up pentru capturarea vizitatorilor pierduți

7. Opt-in Samurai

Plug-in-ul Samurai opt-in

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Creați formulare pop-up opt-in frumoase în WordPress cu Samurai Opt-in. Opt-in Samurai este un alt plugin premium dezvoltat de Intense WP, care vă permite să creați forme de pop-up frumoase pentru opțiune pentru site-ul dvs. WordPress.

Este livrat cu peste 100 de formulare opt-in pre-proiectate, cu imagini și detalii personalizabile. Toate formularele de înscriere sunt complet testate pentru răspuns și sunt afișate perfect în toate dispozitivele. Alături de toate caracteristicile oferite de Opt-in Samurai, include, de asemenea, 20 de formulare de opțiune specifice pentru bara laterală.

Creați formulare nelimitate și trimiteți date de plumb în zbor către cele mai populare 19 servicii de e-mail, inclusiv MailChimp, Aweber, Obțineți răspuns, Contact constant, iContact, Răspuns vertical, FreshMail, Vision6, Customer.io, SendinBlue, SendGrid, DotMailer, Monitor de campanie, Active Campanie, Infusion Soft, Sugar CRM, HubSpot și Mad Mimi. Datele abonaților sunt stocate și în baza dvs. de date locală WordPress. Așadar, puteți exporta către CSV chiar din tabloul de bord Opt-in Samurai. Statisticile detaliate vă arată cele mai multe forme de conversie, împreună cu afișări / vizualizări.

Samurai opt-in poate trimite, de asemenea, clienții dvs. direct la Sugar CRM. Pe lângă formularul pop-up, formularele pot fi plasate direct pe pagină (fără pop-up) în cazul în care doriți să afișați formularul de înscriere în mijlocul conținutului folosind codul scurt. Tabloul de bord al pluginului vă oferă o analiză detaliată a formularelor, care obțin vizualizări și cele care le transformă cel mai mult. Opțiunea Samurai este unul dintre pluginurile ușor de utilizat acolo pentru a configura formularele de tip pop-up opt-in. Nu numai acestea, pluginul acceptă ferestre pop-up cu intenție de bun venit și de ieșire. Și puteți defini de asemenea expirarea cookie-urilor pentru fiecare fereastră pop-up.

8. Optin Ninja

Optin Ninja

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Optin Ninja este un plugin WordPress premium conceput într-un mod care vă va ajuta să creați noi abonați de e-mail. Colectați adrese de e-mail și stocați-le într-o bază de date locală, utilizați răspunsuri automate printr-o cheie API sau utilizați orice formular personalizat. Pluginul vă permite să utilizați un proces cu un pas sau în doi pași pentru convertirea vizitatorilor în abonați.

Fiecare cutie de conținut poate fi stilată diferit. Paginile de strângere pot fi personalizate în detalii; utilizați pagini autonome sau deschideți-le în ferestre pop-up, personalizați fundaluri, culori, fonturi etc. Dacă doriți să încercați diferite opțiuni, Optin Ninja vă permite să creați teste simple A / B, care vă pot ajuta să decideți ce abordare să utilizați.

Pluginul este ușor de instalat și funcționează bine cu majoritatea temelor și plugin-urilor WordPress. Verificați demo-ul pluginului pentru a previzualiza toate ferestrele minunat demo-uri ale paginii și pentru a vedea capturi de ecran reale ale graficului de analiză, răspuns automat, opțiuni de proiectare și cele peste 300 de grafice incluse.

Ipoteză?

După toate selecțiile de pluginuri, personalizarea pop-up-ului și scrierea buletinului informativ, de unde știți că ceva din aceste lucruri funcționează? Cu toate că formula magică va fi contestată pentru multe milenii care urmează, există unele experimente despre care majoritatea experților sunt de acord că vor produce efectiv rezultatele dorite. Aceasta vine sub forma de testarea ipotezelor statistice.

Testarea ipotezei statistice nu are absolut nicio legătură cu un anumit mamifer mare, în mare parte erbivor, care se găsește în general în zonele Africii sub-sahariene. Cu toate acestea face au destul de mult legătură cu cercetarea științifică în domeniul statisticii.

Testarea A / B se referă la un experiment randomizat format din două variante – A și B – în timp ce primul reprezintă subiectul „control”, iar „tratamentul” este reprezentat de cel de-al doilea.

Confuz? Ei bine, din fericire nu trebuie să fii un om de rachetă pentru a avea un site web de succes. Pentru asta sunt pluginurile! Deși multe plugin-uri pop-up au funcții de urmărire încorporate, există un plugin special conceput pentru a vă ajuta să definiți, să gestionați și să urmăriți experimentele de testare A / B:

Nelio AB Split Testing Tool for WordPress

Testarea Nelio A / B este un serviciu de optimizare a conversiilor puternic și versatil pentru WordPress. Pluginul în sine este gratuit, dar serviciul de care este nevoie este premium. Iată ce poate face Nelio A / B Testing pentru tine:

 • Îmbunătățiți-vă paginile de destinație
 • Scrieți postări mai bune
 • Testați teme noi și diferite meniuri
 • Testează titlurile și titlurile

Și cel mai bun lucru este că toate acestea pot fi făcute chiar din tabloul de bord WordPress! O altă caracteristică excelentă care vă va încălzi sunt foile de căldură.

Această caracteristică vă permite să analizați cele mai tari zone ale oricărei pagini, astfel încât să vă puteți înțelege mai bine clienții. Și pentru că testarea Nelio A / B este proiectată ca serviciu (deși premium), toată procesarea este eliminată de pe site-ul dvs. web și permite norului lor să se ocupe de încărcare. Acest lucru face ca timpii de încărcare a site-ului să fie mult mai rapide.

Introducerea Ices pe tortul de conversii

Vorbim deci despre pop-up-uri în această postare, dar vreau să vă ofer un bonus suplimentar. Una dintre cele mai dovedite modalități de a-ți crește lista de abonați și de a le menține înapoi pentru mai multe este una dintre cele mai simple: spune mulțumesc.

Testele arată că includerea unei pagini de mulțumire la sfârșitul unei tranzacții (fie ea financiară sau altfel) creează un impact mare asupra fiecărui client. De asemenea, creează o oportunitate excelentă de a include link-uri către o parte din celălalt conținut.

Un alt mod minunat de a spune mulțumiri pentru timpul petrecut împreună este, ați ghicit – un plugin WordPress. Thank Me Later trimite de fapt e-mailuri de mulțumire oricui lasă un comentariu.

Funcții minunate abundă:

 • Invitați cititorii înapoi pe blogul dvs.
 • Link către Twitter sau Facebook pentru mai mulți adepți
 • Personalizați e-mailuri pentru categorii
 • Link către fluxul dvs. RSS
 • Include traducerea în mai multe limbi

La fel ca în lumea reală, o mulțumire parcurge un drum lung pentru ca cititorul, abonatul sau clientul să se simtă bineveniți și ei te vor iubi pentru asta.

Conversia cârligului de vizitatori, a liniei și a radiatorului

Așa că vizitatorii site-ului înfometat au luat momeala și le-ați bobinat. Ați crescut lista de abonați cu opțiuni pop-up, a creat mai mult interes pentru site-ul dvs. web, a ajuns la o înțelegere completă a clienților și a nevoilor lor și chiar ați luat timp. din ziua ta ocupată să îți mulțumesc.

Acum puteți continua cu cucerirea lumii. Sau dacă mai aveți foame pentru mai multe, consultați modul nostru de completare a pluginurilor de e-mail. Aveți întrebări, sugestii sau critici? Dă foc în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me