Cele mai bune plugin-uri WordPress Bar de notificare

Fie că doriți să faceți publicitate unei vânzări, a celui mai nou produs sau a unei anumite pagini de destinație, o bară de notificări este calea de urmat. Această simplă adăugare a site-ului dvs. comandă atenția și vă ajută să conduceți traficul către paginile care vă fac bani. Dar chiar dacă tema dvs. WordPress nu include această caracteristică, este ușor să adăugați o bară de notificări cu un plugin.


În funcție de nevoile dvs., există destul de multe opțiuni de bare de notificare disponibile. Dar am creat o listă cu ceea ce credem că sunt cele mai bune opțiuni. Fiecare dintre pluginurile pe care le distribuim au fost recent actualizate și oferă posibilitatea de a adăuga un link (care este poate cea mai importantă caracteristică cheie a unei bare de notificări WordPress). Asadar, haideti sa începem!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Bara ușor de notificare

Bara ușor de notificare

Adăugați o bară de notificări simplă pe site-ul dvs. WordPress cu ajutorul pluginului Easy Notification Bar. Această opțiune este cu adevărat cea mai ușoară din lista noastră – trebuie doar să instalați și să vă îndreptați către personalizatorul live pentru a configura bara de notificări. Pluginul include opțiuni rapide și ușoare pentru a adăuga o linie de etichetă, a seta alinierea textului, a alege dimensiunea fontului, a modifica textul butonului dvs., a adăuga un link și a personaliza culoarea de fundal / text. Asta e! Puteți adăuga o bară de notificări pe site-ul dvs. WordPress în câteva minute. Cel mai bine, acest plugin ușor funcționează cu cele mai multe teme (inclusiv tema noastră totală) și se joacă frumos cu plugin-uri populare (cum ar fi WPBakery Page Builder și Elementor).

2. Salut Bar

Salut Bar

Pentru alte câteva opțiuni adăugate, vă recomandăm să consultați Hello Bar. Versiunea gratuită a acestui plugin include setări de bază de design (cum ar fi colorarea, plasarea în partea superioară sau inferioară, dimensiunea și stilul butonului), 1 test de divizare A / B în direct (premium este nelimitat), afișați Hello Bar tuturor sau doar pe mobil (sau limitați-o la pagina de pornire dacă faceți upgrade). Un lucru de remarcat este că nu puteți elimina marcajul Hello Bar decât dacă faceți upgrade la un plan premium, care începe de la aproximativ 24 USD / lună dacă selectați un plan anual de creștere.

3. Bara de notificare WPFront

Bara de notificare WPFront

WPFront este puțin mai puțin intuitiv, dar este totuși o opțiune bună dacă căutați un plugin gratuit pentru bara de notificări. Pluginul dispune de propriul panou cu opțiuni pentru lipire, defilare compensată, înălțimea barei, închidere automată, mesaj, acțiune buton (link sau Javascript) și multe altele. Dar o caracteristică unică este abilitatea de a defini datele definite și rolurile utilizatorului pentru care se afișează barele de notificare. Acest lucru face ca WPFront să fie o alegere excelentă dacă doriți să promovați promosuri cu timp limitat sau anunțuri speciale pentru abonați conectați (sau chiar autorii dvs.).

4. Bare de notificare WP

Bare de notificare WP

Pluginul WP Notification Bars oferă o modalitate simplă de a crea o bară de alertă pentru site-ul dvs. alimentat de WordPress. Creați un număr nelimitat de bare cu text, butoane, etc. diverse surse de trafic. Pluginul este de asemenea gata de traducere și include culorile pentru culori personalizate pentru fundal, text și butoane.

5. bara de sus

In capul barului

Cu pluginul Top Bar de la WP Darko, vă puteți proiecta propria bara de top pentru a afișa mesaje și linkuri către vizitatorii site-ului dvs. Alegeți culoarea, vizibilitatea pe textul de derulare, mesaj și buton, precum și culorile. Există o versiune Pro disponibilă pentru opțiunile avansate (marginea de jos, întârziere, opțiunea de închidere, dimensiunile fontului și vizibilitatea utilizatorului).

6. Bară de anunțuri

Bară pentru anunțuri

Info și descărcare

Pluginul Barei de anunțuri face ușor să adăugați alerte pe site-ul dvs. Și din moment ce pluginul răspunde complet, mesajul dvs. va fi vizibil pentru cititorii dvs. pe toate dispozitivele lor. Pluginul include o mulțime de opțiuni grozave, astfel încât să puteți crea anunțuri care se potrivesc cu marca dvs. și site-ul dvs. web. Mai întâi decideți dacă doriți un anunț fixat pe antetul, subsolul sau bara laterală. Apoi, puteți alege dintre 12 culori / stiluri de fundal, 2 elemente de stil (paperclip sau bookmark), 3 tranziții și 5 fonturi personalizate. Creați anunțuri care apar cu adevărat de pe site-ul dvs. pentru a încuraja cititorii să facă clic!

7. Apex Bar Notificare Lite

Apex Bar Notificare Lite

Pluginul Apex Notification Bar Lite include o serie de opțiuni pentru a crea propria ta de avertizare sau bara de observații. Alegeți dintre 5 șabloane pre-stilate sau personalizați folosind 5 componente de bare de preaviz și icoane sociale incluse. Apex Notification Bar Lite oferă opțiuni pentru o bară lipicioasă – astfel încât avizul rămâne pe ecran chiar și atunci când vizitatorii site-ului dvs. defilează în jos. Sau puteți activa opțiunea show / hide pentru a oferi cititorilor posibilitatea de a închide notificarea. Vreau mai mult? Este un versiune premium este disponibil pentru poziționare avansată, bare programate, cronometru contor, fonturi personalizate și tone mai multe opțiuni de personalizare.

8. HashBar

Hashbar

Ultima pe lista noastră este bara de notificări HashBar pentru WordPress. Compatibil cu Visual Composer și King Composer, este un plus excelent chiar dacă utilizați un constructor de pagini pe site-ul dvs. Pluginul vă permite să decideți pe ce pagini este afișat, să setați poziționarea, să personalizați culorile și, desigur, să adăugați propriul dvs. text. Dar dacă doriți accesul la generatorul de coduri scurte, stilurile de antet lipicioase și transparente, setările punctelor de întrerupere mobile, programarea barelor de notificări și multe altele, va trebui să faceți upgrade la versiune premium.


Pentru a înfășura, barele de anunțuri și notificări sunt o modalitate excelentă de a atrage atenția asupra informațiilor importante. Puteți direcționa cititorii către o vânzare exclusivă, conținut nou, înregistrare la un buletin informativ sau alt conținut prezentat. Sperăm că această listă v-a ajutat să găsiți pluginul potrivit pentru bara de notificări pentru site-ul dvs. WordPress.

Aveți întrebări? Sau alte plugin-uri de recomandat? Lasă-ne un comentariu mai jos – ne-ar plăcea să auzim de la tine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me