Når det gjelder å få fart på WordPress-nettstedet ditt, har du bare ett skudd. Server sider med langsom lasting til publikum, så vet du ikke hva som rammet bunnlinjen. \ Vi anbefaler å bruke en WordPress-hurtigbufring-plugin for å unngå kaos på langsomme sider.


Hva er sluttresultatet? Du vil øke hastighetene på siden, gjøre brukerne glade og høste rikelig av veien.

Hvorfor servere sider som lastes raskt? Mest fordi folk og søkemotorer ikke liker trege nettsteder. Jepp, et tregt nettsted betyr at du ikke har noe av verdi å tilby, og søkemotorer vil ikke nøle med å sende ditt elskede nettsted til glemmeboken.

Vis leserne dine litt kjærlighet med supersnelle sider, og de vil elske deg til månen og tilbake. Mellom deg og meg, jeg vet at du hater sider med langsom lasting. Når det er sagt, må du være i dyremodus til enhver tid når nettstedets hastigheter er opptatt.

Så langt hastigheten går, jo raskere kommer folk (og søkemotorer) til innholdet ditt, jo bedre. Ellers vil du vente på kundene dine som en passasjer ved bussholdeplassen – eneste problemet er at de ikke kommer, i motsetning til bussen.

Så ikke løp deg ned i bakken med et tregt nettsted. Ikke gi det tregte sett med sider noen kjærlighet; få et WordPress cache-plugin og bli avhengig av hastighet.

Hvis du føler at du ikke kan bremse, er du på rett sted fordi vi i dette innlegget dekker 7 av de beste WordPress-hurtigbufring-pluginene for å få fart på nettstedet ditt i 2019 og utover.

Hvis du ikke finner din favoritt cache-plugin, ikke bli skuffet. Ta i stedet kampen til kommentarseksjonen på slutten av innlegget. Eller ta en titt på vår fulle guide for hvordan du kan fremskynde WordPress.

En rask merknad om WordPress-hurtigbufring

Så hva handler denne cache-virksomheten? Jeg hater duplisert innhold fordi det er dårlig for SEO-innsatsen din, så jeg slipper et tilbud fra en artikkel fra tidligere som viser deg hvordan du renser WordPress-cache som proffene. Her er det:

Generelt beregningsmessige termer, er hurtigbufring bare å lagre data i midlertidig minne i motsetning til hovedminnet. Cache (uttalede kontanter) er en teknologi der en maskinvare eller programvare lagrer midlertidige data som er raskere å hente andre gang du trenger det.

Bufring handler om å øke hastighetene på nettstedssiden. Vi har fire hovedtyper av hurtigbufring, nemlig:

 • Bufring av nettleser, som er hurtigbufret innebygd i nettlesere som Chrome, Mozilla Firefox og så videre
 • Serverbufring, som skjer på serversiden. Det vedlikeholdes vanligvis av webhotellet
 • Bufring av tredjeparter som leveres av tredjepart, for eksempel innholdsleveringsnettverk (CDN). Eksempler på populære CDN-er inkluderer blant annet CloudFlare og KeyCDN
 • Plugin-cache, typen som WordPress-hurtigbufring-plugins tilbyr, og også hovedemnet for denne artikkelen

I den følgende delen dekker vi både gratis og premium WordPress-hurtigbufring-plugins. Enten du tar en gratis eller premium WP-cache-plugin, må du velge en som passer for nettstedet ditt. La oss komme videre til virksomheten uten videre.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. W3 Total Cache

wordpress caching plugins - w3 total cache

Med over 1 million aktive installasjoner er W3 Total Cache en av de mest populære WordPress-cache-pluginene på planeten.

Plugin-en er populær takket være en fantastisk pakke med cache-funksjoner som hjelper deg med å få fart på nettstedet ditt som en sjef. W3 Total Cache fremskynder WordPress-nettstedet ditt med funksjoner som:

 • Bufring av nettleser, noe som er spesielt bra for gjentatte sidevisninger
 • Muligheten til å minifisere og komprimere HTML, CSS, JavaScript og feeds som sparer opptil 80% av båndbredden din
 • Kompatibilitet med delt, virtuell privat og dedikert hosting (servere)
 • Sømløs integrasjon av innholdsleveringsnettverk (CDN)
 • Mobilstøtte inkludert automatisk temaskifte
 • Sidebuffer inkludert søkeresultatsider
 • Objektbufring inkludert databaseobjekter
 • WP_CLI-støtte for rensing av cache og mer
 • Bufringsstatistikk, slik at du kan se hvordan cache-innsatsene dine faires
 • Omvendt proxy-integrasjon via Varnish eller Nginx
 • Støtte for Google Accelerated Mobile Pages (AMP)
 • Og så mye mer

Det store antallet funksjoner i denne WordPress cache-plugin kan forvirre den perfekte nybegynneren. Når du først har fått tak i det, er W3 Total Cache imidlertid en bemerkelsesverdig cache-løsning for WordPress.

For et gratis WordPress cache-plugin vil W3 Total Cache slå sokkene av. Med andre ord, du lurer på hvorfor en cache-plugin av denne typen til og med er gratis å begynne med.

2. WP Rocket

WP Rocket WordPress Cache-plugins

Hvis det viser seg at W3 Total Cache er vanskelig å konfigurere, trenger du kanskje en mindre komplisert WordPress-cache-plugin. Damer og herrer, si et stort hallo til WP Rocket, en av de beste premium WordPress-hurtigbufring-pluginene.

Hvis du har litt penger å investere på nettstedet ditt, er WP Rocket sannsynligvis den eneste premium cache-plugin du noensinne vil trenge.

For det første er WP Rocket utrolig enkel å konfigurere selv med en million funksjoner. Når du har aktivert plugin-modulen, starter WP Rocket hurtigbufring av nettstedet ditt umiddelbart. Det er riktig, du trenger ikke konfigurere en endeløs liste med innstillinger for å bufret ditt WordPress-nettsted; bare installer plugin-modulen, trykk på aktiveringsknappen, og du er på vei til raskere nettsider.

Og mens WP Rocket er nybegynnervennlig, leveres den med mange kroker som hjelper utviklere med å utvide plugin-funksjonaliteten betraktelig.

Men hvordan øker plugin-en din WordPress-lastehastigheter? WP Rocket minifiserer HTML-, JavaScript- og CSS-filer. Hvis det ikke er nok, kommer WP Rocket med forhåndsinnlasting av cache, noe som umiddelbart forbedrer indeksering av nettstedet ditt av søkemotorer. Dette er å si at plugin støtter nettleser- og sidebuffer.

I tillegg kommer WP Rocket med lat lasting. Av den grunn lastes bilder på nettstedet ditt bare når besøkende ruller nedover siden.

Facebook og YouTube blant andre store nettsteder er spesielt glad i denne teknikken. Du kan også bruke lat last til din fordel takket være WP Rocket. Pluss at plugin-en er bygget i henhold til WordPress’s beste fremgangsmåter, og betyr at den er ren, kommentert og godt dokumentert.

Selskapet bak WP Rocket tilbyr deg tre prispakker, nemlig Enkelt ($ 49)I tillegg til ($ 99) og Uendelig ($ 249). Vår anbefaling er å alltid gå for pakken som passer for din virksomhet. De tilbyr også en 14-dagers 100% pengene-tilbake-garanti, noe som betyr at du kan teste WP Rocket risikofritt.

3. WP Super Cache

wordpress cache-plugins - wp super cache-skjermbilde

En annen verdig utfordrer i denne WP-cache-sammenligningen er WP Super Cache av Automattic, de samme gutta som brakte deg Jetpack, Akismet og WordPress.com blant andre fantastiske produkter.

WP Super Cache har over 2 millioner aktive installasjoner, noe som betyr at det er en populær cache-plugin for mange utgivere og webutviklere.

For å få fart på nettstedet ditt genererer WP Super Cache statiske HTML-filer fra ditt dynamiske WordPress-innhold. I stedet for å tjene tunge PHP-skript, vil webserveren din servere de lettere HTML-filene, noe som sparer massevis av båndbredde og reduserer belastningen på sidene.

Plugin-programmet serverer statiske HTML-filer til 99% av besøkende, inkludert brukere som har logget på eller lagt igjen kommentarer. Bortsett fra å komprimere sider, renser WP Super Cache automatisk cache-filer som er utdaterte og foreldet. Videre kan du forhåndsvise så mange innlegg som du kan hvis du aktiverer “Forhåndsinnlastingsmodus.”

I tillegg kommer WP Super Cache med CDN-støtte, inkludert muligheten til å opprette en CDN på et underdomene til domenet ditt.

På toppen av det får du REST API-endepunkter som kommer godt med hvis du trenger tilgang til innstillingene til denne lykkebringende plugin. Sett sammen det med krokene som er tilgjengelige i pluginen, og du kan lage tilpassede cache-prosesser som passer dine behov.

For å begynne å cache nettstedet ditt uten hikke, anbefaler utviklerne at du aktiverer følgende innstillinger:

 • Enkel hurtigbufring
 • Cache gjenoppbygges
 • Komprimere sider
 • Ikke buffer sider for kjente brukere
 • CDN-støtte
 • Ekstra hjemmesiden sjekker

Tillegget leveres med detaljert dokumentasjon hvis du noen gang trenger mer informasjon.

4. Rask ytelse

rask ytelse wordpress plugin

Swift Performance er mer enn bare en WordPress-hurtigbufring-plugin. Det er en fantastisk ytelsesoptimerer som går bortenfor bare cache som du kjenner det.

Utviklerne har pakket denne dårlige gutten til randen med alle funksjonene du trenger for å øke ytelsen og hastigheten på det vakre WordPress-nettstedet ditt uten å brekke svette.

Til å begynne med, fungerer hurtigbufring utenfor boksen (eller så snart du aktiverer plugin-modulen). Hvis du lurer på, er hurtigbufring kompatibel med Cloudflare, bbPress, WooCommerce og Varnish blant andre..

For det andre kan du optimalisere leveringen av statiske ressurser via minifisering. Det er riktig, du kan kombinere eller minifisere CSS og JavaScript med et enkelt klikk. Og takket være en funksjon som kalles Async Execute, kan du kjøre skript hver for seg mens de lastes inn, noe som forbedrer nettstedets hastigheter, SEO-score og brukeropplevelse.

For det tredje kommer Swift Performance med en avansert databaseoptimaliserer. Optimisatoren renser dupliserte metadata, utløpte transienter, foreldreløse og spammy-kommentarer. Og hvis du ikke visste det, kan du planlegge databaseoptimalisering (med pro-versjonen), noe som sparer deg for mye tid.

På toppen av det får du en plugin-arrangør, som hjelper deg med å aktivere / deaktivere plugins på visse sider. Siden plugins bare kjøres der det er nødvendig, kan du redusere sidestørrelse og minimere konflikter som forårsaker ytelsesproblemer.

Andre viktige funksjoner inkluderer:

 • Evne til automatisk å generere Critical CSS
 • GZIP-komprimering
 • Lat lasting
 • Bufring av nettleser
 • Mobil deteksjon
 • Multisitekompatibilitet
 • WPML-støtte
 • Kontroll av hjerteslag
 • Og så mye mer

5. LiteSpeed ​​Cache (LSCache)

litespeed-hurtigbuffer er en av de beste cache-pluginene for wordpress

Hvis det er en plugin som gjør hurtigbufring morsomt (vi vet at det er kjedelig og vanskelig), må det være LiteSpeed ​​Cache. Denne WordPress-hurtigbufring-pluginen kommer med to sett med funksjoner, nemlig:

 • Generelle funksjoner, som er egnet for enhver webserver som LiteSpeed, Nginx, Apache og så videre
 • LiteSpeed ​​eksklusive funksjoner, som krever OpenLiteSpeed, kommersielle LiteSpeed-produkter, eller LiteSpeed-drevet hosting

Generelle funksjoner inkluderer objektbuffer, multippel CDN-støtte, tapbar / tapsfri optimalisering av bilder, nettleserbuffer, OPcode-hurtigbuffer, HTTP / 2 push for CSS / JS, DNS forhåndshenting, Cloudflare API, flerstedsstøtte og hjerteslagskontroll.

På toppen av det kan du minifisere CSS, JavaScript og HTML inkludert inline CSS og JavaScript samt generere kritisk CSS automatisk.

I tillegg kan du lazyload bilder / iframes og laste CSS / JS asynkront. Utenom det, får du en databaseoptimaliserer, WebP-bildeformatstøtte, import / eksportinnstillinger, grunnleggende / avansert innstillingsvisning og PageSpeed ​​scoreoptimalisering.

Du får alle disse fantastiske innstillingene i et attraktivt og lettforståelig administratorgrensesnitt.

LiteSpeed ​​eksklusive funksjoner inkluderer automatisk side-hurtigbufring og rensing, privat cache for påloggede brukere, WordPress REST API-hurtigbufring, mobil gjenkjenning, hurtigbufring av cache, WP CLI-støtte, og så mye mer.

LiteSpeed ​​Cache kommer med flott dokumentasjon, et støtteforum og et Slack community. Det er kompatibelt med et bredt spekter av plugins og temaer. De tilbyr også et API for plugins og temaer som ikke er kompatible med LSCache. Det er en lang liste med funksjoner for å ta nettstedets hastighet til neste nivå.

6. WP raskeste hurtigbuffer

wp raskeste cache

WP Fastest Cache er en annen populær WordPress cache-plugin, med over 900 000 aktive installasjoner i skrivende stund. Med en imponerende liste over funksjoner og regelmessige oppdateringer, kan du stole på WP Fastest Cache for å få fart på din elskede WP-webside.

For å øke sidehastighetene og redusere belastningen på serveren din lager WP Fastest Cache statiske filer fra ditt dynamiske WordPress-innhold.

Plugin-en er så enkel å bruke at du ikke trenger teknisk kunnskap for å komme i gang. Dessuten skjer det meste av hurtigbufringsprosessen automatisk. WP Fastest Cache kan skryte av funksjoner som:

 • Et flott (og brukervennlig) administrasjonspanel
 • HTML og CSS minifisering
 • GZIP-komprimering
 • Sidebuffing
 • Bufring av nettleser
 • Evne til å kombinere CSS / JS
 • Du kan deaktivere emoji inline CSS og wp-emoji-release.min.js
 • Støtte for flere språk
 • CDN-støtte
 • SSL-støtte
 • Timeout for hurtigbuffer
 • Last inn hurtigbufferen
 • Og mye mer

WP Fastest Cache er en enkel, men kraftfull cacheløsning for både nybegynnere og utviklere. På toppen av det er det en premiumversjon som leveres med flere funksjoner enn du noen gang trenger.

7. Autotimer

autoptimere wordpress caching og ytelse plugin

Sist, men definitivt ikke minst, har vi Autoptimize WordPress-plugin. Plugin-en er perfekt hvis du leter etter en lett løsning for å øke hastigheten på nettstedet betydelig. Den har ikke klokkene og fløytene til de andre pluginene på denne listen, noe som gjør den lett og enkel å bruke.

I stedet for å fokusere på områder som nettleser- og sidebuffer, optimaliserer plugin-skriptet. Nettopp, Autoptimize kan samle, minifisere og hurtigbufrere skript, flytte skriptene til bunntekst eller sidehode og komprimere HTML.

Programtillegget leveres med ekstra alternativer for å fjerne WordPress core emoji cruft, optimalisere bilder og Google-skrifter, og asyncere ikke-aggregerte JavaScript blant annet. Utvikleren anbefaler å bruke noen av de andre WordPress-hurtigbufring-pluginene på denne listen for side-hurtigbufring.


WordPress-hurtigbufring-plugins hjelper deg med å øke ytelsen og hastigheten på WordPress-nettstedet ditt uten å brekke svette. Dette vet du allerede. Uten cache-plugins, må du gjøre alt manuelt, noe som sannsynligvis vil steke hjernen din.

Vi håper innlegget vårt peker deg i riktig retning så langt som å velge riktig WordPress cache-plugin går. Savnet vi favoritt-plugin-modulen din for WordPress? Gi oss beskjed i kommentarene!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me