Jeg vet ikke om deg, men på slutten av dagen er jeg en plugin-geek. Selv om det er mange grunner til å elske WordPress, kan du ikke slå den følelsen man får av å installere en ny plugin og umiddelbart transformere måten et nettsted fungerer på. Vi har kommet langt fra dagene vi opprettet statiske HTML-nettsteder fra grunnen av i Notisblokk, det er helt sikkert.


Men hvis jeg hadde en klage på plugins, ville det være den store bredden vi har. Med nesten 25 000 plugins tilgjengelig i WordPress.org depot, hvordan kan man muligens finne diamantene i grovt? Det er ikke så enkelt.

Med det i bakhodet avslører jeg i dette innlegget fem forskjellige måter du kan følge med på med de nyeste og beste gratis WordPress-plugins som er tilgjengelige. Nyt!

1. Alternative plugin-kataloger

Jeg vil være den første til å si at WordPress.org-plugins-arkivet langt fra er perfekt. Det har mange svakheter som ennå ikke er utbedret.

På grunn av det har det dukket opp en rekke alternative plugin-kataloger de siste par årene. Vanligvis bruker disse dataene som er gjort tilgjengelig av WordPress.org, men bruker avanserte filtre og andre måter å presentere plugins som gjør brukeropplevelsen mer velsmakende.

De to beste alternativene som umiddelbart kommer til tankene er RankWP:

RankWP
Og WP-plugins:

WP-plugins
Selv om ingen av disse katalogene er perfekte, tilbyr de noe litt annerledes enn det offisielle depotet og prøver å forbedre dets svakheter.

For eksempel lar RankWP deg bla gjennom plugins etter kategori som deretter blir sortert etter en tilpasset algoritme. Med WP Plugins kan du filtrere plugins etter en rekke variabler inkludert minimum nedlastinger og rangeringer.

Begge er gode alternative måter å finne gratis plugins tilgjengelig fra WordPress.org og gjøre muligheten for at du kan avdekke en diamant i det grove langt større.

2. WPDaily Plugin Roundup

WPDaily har raskt etablert seg som den fremste kilden til WordPress-nyheter på nettet, med flere innlegg publisert hver eneste dag.

Blant disse innleggene finner du Daily Plugin og Theme Roundup, som er ganske mye det du kan forvente at det skulle være: en runde med nylig utgitte og oppdaterte plugins og temaer tilgjengelig på WordPress.org. Hvis du ikke er klar over det store antallet plugins og temaer som er publisert på WordPress.org, så hold pusten – du er inne for et sjokk.

Hvert av disse innleggene inneholder en liten biofil for hver plugin, slik at du kan få en ide om funksjonalitet uten å måtte forlate siden.

WPDaily-plugins.

Hvis du vil vurdere hver nye og oppdaterte plugin når den sendes til WordPress.org, er dette uten tvil det beste alternativet. Alternativt kan du ta en RSS-feed direkte fra WordPress.org og gå direkte til kilden, men det er ikke for svakhjertede!

3. WPMail.me

De to første alternativene som er oppført over, er i hovedsak automatiserte lister – plugins er trukket fra WordPress.org-depotet og blir presentert for deg. De neste to alternativene er imidlertid mer avhengige av kurasjon enn aggregering. For de av dere som foretrekker den menneskelige berøringen, kan de være mer passende.

Jeg begynner med WPMail.me – en WordPress nyhetsbrevtjeneste som har eksistert i lang tid nå. Når du registrerer deg, vil du få en gratis ukentlig e-post med en kuratert liste over noen av de beste WordPress-innleggene fra hele blogosfæren. Artiklene er lett delt opp i forskjellige kategorier hvorav en er (du gjettet det) plugins:

Den siste WPMail.me-utgaven.

Den siste WPMail.me-utgaven.

Du kan forvente å finne de siste plugin-nyhetene, så vel som funksjoner og andre artikler. Hvis du er ute etter mer enn bare utviklerens sammendrag av funksjonaliteten og verdigheten til en plugin, bør de nøye kuraterte artiklene på WPMail.me være rett opp i bakgaten.

4. Administrer månedens plugins

Selv om jeg kanskje er partisk (jeg skriver tross alt innleggene), er serien ManageWP Plugins of the Month den beste måten å holde seg oppdatert med flotte nye plugins.

Jeg bruker en algoritme som filtrerer plugins basert på en rekke faktorer som datoen den ble opprettet / sist oppdatert, antall nedlastinger (bare plugins med 100 000 nedlastinger eller mindre er omtalt) og rangeringer. Deretter vurderer jeg hver manuelt og plukker bare de ti beste hver måned.

Resultatet er en liste over gode plugins som du sannsynligvis ikke har hørt om. Serien ble lansert i begynnelsen av 2012 og vi pakket inn året med våre Topp 100 plugins med stigende stjerner .

Hvis du vil holde deg oppdatert med mindre kjente plugins som også kan være verdt et sted på nettstedet ditt, må du huske å sjekke ut ManageWP Plugins of the Month-serien – hvert nytt innlegg blir publisert rundt midten av måneden.

5. D.I.Y. Nærme seg

Hvis ingen av de ovennevnte tilnærmingene flyter båten din, er det bare en ting for det – å fordype deg fullstendig i en verden av WordPress-plugins.

Først av alt vil du sannsynligvis henvise til ressursene ovenfor, men du vil også abonnere på alle WordPress-bloggene der ute (det er mye). Vær spesielt oppmerksom på utviklerblogger som Pippins plugins og vår helt egen Rémi Corson for å sikre at du er i forkant med utvikling av plugin. Det kan også være lurt å registrere deg på RSS-feeder for WordPress.orgs nye og nylig oppdaterte plugins, slik at du bokstavelig talt kan se hver eneste nye gratis plugin der ute når den er publisert.

For å være ærlig, som noen som gjør dette (og heldigvis blir betalt for å gjøre det!), Er det ikke verdt tiden å vurdere de tilgjengelige alternativene. Faktum er at det er store ressurser der ute som gir deg informasjonen som ellers vil ta deg aldre å finne. Selv om en god plugin av og til kan skli gjennom nettet ditt, vil du sannsynligvis komme over det til slutt.

Vi er heldige som et samfunn som har en haug med mennesker som er dedikert til å gjøre livene våre enklere ved å samle og presentere topp plugins for oss. Hvorfor gå på jakt etter plugins selv når noen allerede har gjort det harde arbeidet for deg?

Hva er din favoritt ukjente plugin?

Jeg vil avslutte med å be deg om å bidra i kommentarfeltet. Selv om vi alle har hørt om SEO av Yoast, W3 Total Cache og lignende, er det utallige fantastiske plugins der ute som så mange mennesker der ikke har hørt om. Better Internal Link Search (nevnt over) er et slikt eksempel – en fantastisk plugin med bare noen få tusen nedlastinger.

Med det i bakhodet, vil jeg gjerne at du kan dele hva du anser for å være den beste “ukjente” WordPress-plugin – dvs. en plugin du bruker og elsker som har kanskje noen få tusen nedlastinger. Del med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me