5 beste plugins for å godta donasjoner med WordPress

Noen ganger kan det hende du må sette opp en betalingsport for å få betalt online ved en tilfeldig betaling eller donasjon. Uten å bruke en plugin, er ikke hele prosessen med å få betalt online lett i WordPress. Innen digital teknologi er et flertall av produktene gratis tilgjengelig på nettet. Så for å gi belønning og inspirasjon til bidragsyterne til disse produktene, kan donasjonen være en flott måte å støtte dem på.


Videre blir de fleste av de ideelle organisasjoner, veldedighetsorganisasjoner, utviklere og bloggere betalt ved å ha en donasjon fra forskjellige kilder. Som standard godtar ikke WordPress noen betaling, men å integrere en kvalitetsbetalingsplugin kan gjøre mye i så måte.

Hvorfor godta donasjoner?

Det er forskjellige grunner til å få betalt ved donasjon. Å legge til en donasjonsknapp kan være en god kilde til å skaffe penger til forskjellige ideelle organisasjoner, veldedighetsorganisasjoner, bloggere og utviklere også. Og det er et godt alternativ til crowdfunding med WordPress.

Anta at det er du, hvis du driver en veldedighetsorganisasjon eller en ideell organisasjon, må du skaffe fond for å utføre forskjellige prosjekter. Hvis du er en utvikler og tilbyr gratis produkter, kan du skaffe fondet ditt ved hjelp av en donasjonsknapp på nettstedet ditt for å få inspirasjon til å gjøre flere ting, eller hvis du er en blogger og du driver med en rekke nettsteder som tilbyr gratis ting, kan også gjøre det i denne forbindelse.

Noen ganger foretrekker donorer også å donere online i stedet for å sende sjekker i posten eller i kontanter. Å betale donasjon online uten problemer, rett frem og raskt, det er derfor de foretrekker å betale online. Dessuten kan en online donasjon redusere innsamlingskostnader som tiltrekker flere støttespillere. I disse dager er den raske, sikre og praktiske donasjonen ønsket av alle. Derfor kommer WordPress-plugin for donasjon på plass for å fylle opp gapet.

Velge et WordPress-donasjonsplugin

Som jeg sa tidligere – WordPress gir ikke noe standardalternativ for å motta betalinger. Det er her plugins kommer inn. Når du har bygd bloggen din, virksomheten eller ideell webside, trenger du bare å installere et plugin for å legge til donasjonsskjemaer på nettstedet ditt. WordPress-donasjonsplugins kan enkelt installeres og brukes til å motta betalinger fra givere. Men problemet oppstår når du vil velge riktig plugin for å tjene dine formål.

Det er mange WordPress-donasjonsplugins der ute i markedet, det er veldig vanskelig for noen å velge en fra resten. I denne artikkelen vil jeg dekke 5 av de beste pluginene for WordPress-donasjoner. Forhåpentligvis vil dette sammendraget av funksjonene hjelpe deg med å velge riktig.

De fleste av programtilleggene nedenfor bruker PayPal til å godta donasjoner, så før du kommer i gang bør du ta deg tid til å utdanne deg om hvordan PayPal for ideelle organisasjoner fungerer (denne guiden fra JotForm har alt du trenger å vite).

For å få en problemfri donasjonsprosess kan du ha et av programtilleggene fra listen nedenfor. La oss ta en titt!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. WPPayForm

WPPayForm Pro-plugin

WPPayForm er et freemium WordPress-betalingsplugin som godtar donasjoner utviklet av WPManageNinja. Dette er en fantastisk plugin som mottar donasjoner gjennom flere betalingsportaler. Du kan godta alle slags gaver ved hjelp av denne fantastiske plugin. De gratis versjon av plugin-modulen gir deg muligheten til å bruke Stripe-betalingsgatewayen og pro-versjonen lar deg bruke PayPal i tillegg. Denne dra & slipp-baserte donasjonsplugin gir deg også alle de grunnleggende funksjonene i skjemaoppretting. Brukere kan samle tilbakevendende betalinger ved å bruke plugin-modulen takket være støtte for Stripe og PayPal betalingsportaler. WPPayForm starter på $ 49 per år, og gir deg enkel å bruke utvidet dokumentasjon online. Og selvfølgelig inkluderer det fantastisk støtte fra WPManageNinja-teamet.

2. GiWP

Gi donasjonsplugin

Info & NedlastingVis The Demo

GiveWP er en av de mest forbløffende donasjonspluginene for WordPress-brukere utviklet av Matt Cromwell og Devin Walker. Ved hjelp av denne pluginen godtar du enkelt gaver i WordPress. De gratis versjon av denne plugin lar deg godta donasjoner via en PayPal-betalingsgateway. Selv om det er premium tilleggsprogrammer tilgjengelig for å legge til ekstra funksjonaliteter til donasjonene dine. Dette inkluderer ytterligere betalingsportaler (som Stipe, Authorize.net, Mollie, osv.), Gjentagende donasjoner, en valutabeveksler og mer. Å kjøpe plugin vil koste deg mye penger. Prisingen av GiveWP Basic Add-ons-plan starter på $ 20 / måned.

3. Veldedighet (gratis)

Veldedig donasjonsplugin

Veldedighet er et annet donasjonsplugin som gir deg muligheten til å samle inn donasjoner uten å møte noe problem. Dette er et freemium-plugin som brukes til å betale og akseptere donasjonen. Med Charitable kan du ha en innsamlingsaksjon klar til bruk på mindre enn 5 minutter. Pluss at gratisversjonen av plugin-en er full av funksjoner. Lag et ubegrenset antall innsamlingsaksjoner, legg til mål, sett tidslinjer, tilpasser donasjonsskjemaer (beløp, obligatoriske felt osv.), Godta betalinger via PayPal, send e-postmeldinger eller kvitteringer for oppfølgingsdonasjon og mer. Pro-versjonen av plugin-programmet koster 49 dollar for et komplett pakke. Du kan også ha et minimumsbeløp på $ 19.

4. Donasjonstermometer (gratis)

Donasjon termometer plugin

Donasjonstermometer er et smart WordPress-donasjonsplugin som lar deg beregne donasjoner og motta betalinger uten mye krefter. Som navnet antyder, kan du bruke plugin-alternativene for å legge til et tilpasset termometerbilde til nettstedet ditt. Det er en morsom måte å kartlegge mengden ga gaver, og for givere å se hvor nær de er å nå målet sitt. Selv om dette er en enkel plugin for donasjoner, kan du fremdeles oppfylle alle dine grunnleggende behov. En av de viktigste aspektene ved plugin-modulen er at den kan brukes via offline. Dessuten er plugin-en mest tilpassbar å bruke og kortkodevennlig.

5. Sømløse donasjoner (gratis)

Sømløse donasjoner-plugin

Sømløs donasjon er et annet godt alternativ å akseptere gaver med WordPress. Du kan skaffe penger og administrere donasjonene dine ved hjelp av denne pluginen på nettstedet ditt. Denne pluginen lar deg godta betalinger med PayPal og gir en bekreftende takkemelding når donasjonen er fullført. Det er noen fantastiske og unike funksjoner i plugin-modulen. For eksempel kan du godta donasjoner anonymt. I tillegg kan du også invitere brukere til å bli med på e-postlisten din – en fin måte å bygge et publikum for fremtiden.

Over til deg

Å skaffe midler gjennom donasjon er ikke en lett oppgave, da WordPress ikke har noen standardalternativer. Men du kan enkelt legge til denne funksjonen ved å bruke en plugin for å godta betalinger fra givere. Alle pluginene som er oppført her er nylig oppdatert og inkluderer litt forskjellige funksjoner for nettstedet ditt. Prøv dem og prøv funksjonene deres for å finne den perfekte til din donasjonsformål.

Hvis jeg måtte velge en bestemt plugin, vil jeg anbefale å bruke WPPayForm da det gir deg flere gateways. Du kan gjøre en masse ansatte ved hjelp av denne fantastiske plugin som grunnleggende skjemaoppretting med dra & slipp-anlegg, ved å bruke Stripe og PayPal samtidig. Men egentlig er pluginsene som er oppført alle gode alternativer! Gi tilbud superladede premiumtillegg og veldedighet kan være et utmerket alternativ for offline-betalinger.

Hvis du har funnet artikkelen interessant og ønsker å dele noe om konteksten, gi meg beskjed om bekymringen din i kommentaren nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me