Infopreneur Teme WordPress

Un nou val de antreprenori online preia comerțul virtual de către domni. Proprietarii de afaceri creative își documentează și își acumulează expertiza și o distribuie online sub formă de eBooks, eCourses / eMembership, coaching online și webinars. Deși nu este un concept nou, termenul de reemergere pentru acești indivizi este „Infopreneur„.


Infoprenatorii sunt creativi experimentati in afaceri, care conduc o noua miscare online. Acestea oferă conținut electronic la fel de unic ca personalitățile lor individuale. Scopul lor este să ghideze, să motiveze și să se adune în spatele contribuțiilor unice ale altora.

Dacă sunteți un infopreneur construind un site web WordPress, sunteți la locul potrivit. În acest articol vom începe să verificăm patru dintre cele mai bune teme WordPress cele mai potrivite pentru infoprenitori. Haideți să ne prăbușim!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Total: aspect versatil

Total, o temă multifuncțională WordPress pentru infoprenitori

Infoprenatorii publică conținut epic pe blogurile lor. Dar ceea ce iese în evidență cel mai adesea este versatilitatea. Fiecare pagină proiectată pentru conținutul pe care îl deține. Rezultatul este un site web format din pagini și postări de blog care vorbesc cu nevoile specifice ale membrilor audienței. Unii pot chiar utiliza WooCommerce să vândă direct cititorilor.

Tema Total WordPress vă oferă libertatea de a crea un site web care vorbește direct publicului dvs. Cel mai bine, nu trebuie să vă familiarizați cu codul pentru a profita de opțiunile de proiectare ale Total.

Folosind constructorul de pagini drag-and-drop, puteți plasa conținut și produse pe aceeași pagină sau puteți împărți paginile dvs. în treimi sau sferturi și să postați toate produsele dvs. electronice pe o singură pagină, precum un catalog. Personalizați în continuare designul site-ului dvs. utilizând personalizatorul live cu tema Total supraalimentat, pe care îl puteți utiliza pentru a face site-ul dvs. să pară cu adevărat unic. Având în vedere nevoile publicului dvs., Total vă ajută să vă conectați cu publicul dvs. și să vă marcați ca infoprenor.

2. Divi: Perfecționează-ți apelul la acțiune

Tema WordPress Divi Flexible pentru Infoprenuers

Sau poate doriți să creați conținut în jurul brandingului și designului. Chiar dacă doriți un mod elegant și modern, dvs. puteți promova produsele prin apeluri la acțiune (CTA) în paginile dvs..

Fiecare infoprenor trebuie să plaseze butoane CTA pe site-ul lor web. În caz contrar, cum își vor vinde produsele? Maya face o treabă excelentă de a direcționa vizitatorii site-ului către aceste butoane fără a folosi limbajul directiv. Puteți face același lucru cu majoritatea oricărei teme WordPress, dar aici ne vom concentra pe tema Divi prin Teme Elegante.

Multe dintre opțiunile de dispunere Divi includ un buton CTA. Modificați textul pentru a coincide cu conținutul și limbajul dvs. de marcă. Această temă este de asemenea excelentă pentru cei nou pentru WordPress, deoarece nu trebuie să vă familiarizați cu codul pentru a introduce o solicitare CTA. Puteți utiliza, de asemenea, sutele de opțiuni încorporate, ușor de utilizat și glisat și fixat pentru a vă proiecta propriul magazin online pentru a merge împreună cu blogul dvs. și orice alte pagini pe care doriți să le creați.

3. Noir: un ochi asupra elementelor de bază

Noir Tema simplă de WordPress pentru infoprenuers

Când construiți site-ul dvs. infopreneur, cel mai bine este să nu uitați de elementele de bază. Nu uitați să evidențiați elemente de design de bază pe care clienții dvs. ar trebui să le poată găsi cu ușurință. O bară de meniu simplă, logo-ul site-ului și informațiile de contact sunt imperative pentru infoprenieri.

Când oferiți produse online, nu numai că vindeți articole, ci și voi înșivă. Ca infoprenor, ești brandul tău. Aceasta înseamnă că clienții dvs. se conectează mai întâi cu dvs., apoi îți cumpără produsele. Website-ul dvs. ar trebui să fie proiectat într-un mod care să împiedice clienții să acceseze informații.

Folosind tema Noir WordPress, puteți crea un site simplu, dar atractiv. Vizitatorii se pot conecta cu tine pe site-ul web și, deși link-urile de socializare. De asemenea, Noir vine cu personalizabilitate încorporată, folosiți doar opțiunile Customizer pentru culori, fonturi, coloane și altele. Există, de asemenea, o opțiune de a crea o pagină de autori folosind șablonul inclus și un widget personalizat pentru mine, buletinul informativ și conturile de social media. Acest lucru ajută din nou clienții să cunoască persoana din spatele site-ului.

4. Ultra: Abordarea formală și flexibilă

Tema WordPress Ultra Multiuse pentru Infoprenuers

Când un potențial client îți vizitează site-ul, ar trebui să prezinți în mod proeminent servicii de bază cu descrieri detaliate ale fiecăruia. Și asigurați-vă că vă mențineți CTA-urile deasupra faldului (de asemenea vizibile imediat ce un vizitator ajunge pe site-ul dvs. web) Chiar dacă solicitarea ar trebui să fie evidentă, textul folosit în butoanele de apelare la acțiune ar trebui să fie invitativ.

Ultra by Themify este o temă premium WordPress care poate crea un design web similar. Această temă are o mulțime de machete de pagini preformatate și blocuri de conținut, multe dintre acestea fiind secționate. De exemplu, aspectul paginii de pornire poate include o bară de meniu, o imagine glisantă cu un CTA urmată de mărturii, oferte de produse și postări de blog cele mai recente. Cu Ultra puteți construi orice doriți pentru site-ul dvs. infopreneur.

Înveliți

Toate temele prezentate mai sus au mult mai multe funcții și funcții decât am fi putut acoperi în această postare pe blog. Ideea de aici a fost aceea de a-ți face mintea să percolosească elementele web care te-ar avantaja cel mai mult în construirea unui site web infopreneur. Există multe teme WordPress pentru infopreprenori, cele menționate sunt un ghid în timp ce vă pregătiți să împărtășiți produsele dvs. de informare cu lumea întreagă.

Acum s-a terminat. Ești infoprenor folosind WordPress și, dacă da, ce temă funcționează cel mai bine pentru tine? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me