Cele mai bune teme medicale WordPress pentru medici și spitale

Profesiunea medicală este un domeniu competitiv. Fie că sunteți un medic general care caută noi pacienți, un centru de naștere, o organizație de sănătate și sănătate, o clinică locală sau o rețea de cabinete medicale, aveți nevoie de un site web uimitor. Site-urile medicale ar trebui să fie profesionale, ușor de citit și să includă suport pentru galerii de imagini, glisoare și, desigur, un formular de contact cel puțin. Astăzi vom împărtăși cele mai bune teme medicale de pe WordPress de pe site-ul web, pentru a vă ajuta să construiți site-ul modern și profesionist de care are nevoie afacerea dvs. de sănătate.


Această postare este o colecție minunată dintre cele mai bune teme WordPress care se potrivesc medicilor și profesioniștilor din domeniul sănătății în general. Căutați o temă excelentă pentru site-ul dvs. medical? Sunteți un dezvoltator WordPress care dorește să vă ofere clientul (clienții) de sănătate cu un design și o funcționalitate deosebite, care este sinonim cu temele WordPress? Ei bine, așezați-vă și bucurați-vă de lista noastră și vă rugăm să ne împărtășiți gândurile în secțiunea de comentarii de la sfârșit!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Medin – Centrul medical Tema WordPress

Medin - Tema WordPress Centru Medical

Tema Medin este o modalitate excelentă de a-ți construi site-ul medical. Indiferent dacă biroul dvs. este axat pe chirurgie plastică, terapie cu laser, dermatologie, stomatologie, crioterapie, pediatrie sau orice altă specialitate Medin este plin de opțiuni grozave pentru a vă proiecta site-ul. Tema este receptivă și gata de retină, astfel încât arată excelent pe orice dispozitiv, iar aspectele încorporate (clinică, chirurgie și stomatolog) încep ușor.

Puteți utiliza, de asemenea, generatorul de pagini WPBakery inclus pentru a crea propriile machete personalizate. Trebuie doar să adăugați elemente de pagină, apoi să le trageți și să le fixați în loc. Există mărturii înainte / după, două variante de galerie, un formular de rezervare încorporat, meniu lipicios, pagini personalizate și multe altele. Plus Medin acceptă RTL și este compatibil cu Polylang, astfel încât să puteți crea site-ul dvs. medical în orice limbă de care aveți nevoie.

2. MedicalPRESS

MedicalPress Sănătate și medical Tema WordPress

Cum merge marketingul dvs. medical? Dacă nu puteți spune că este grozav, probabil că tema dvs. WordPress este rădăcina problemelor. Pentru a crește clienții pe site-ul dvs. medical, aveți nevoie de o temă WordPress orientată către scop, cum ar fi frumoasa MedicalPress. Construit pe Twitter Bootstrap, cu patru tipuri de formulare de numire, două tipuri de glisante și o listă extinsă de opțiuni tematice și alte funcții, MedicalPress este o temă excelentă pentru medici, stomatologi, clinici de sănătate, spitale și chirurgi, printre altele. Funcțiile includ design receptiv, asistență în mai multe limbi (plugin WPML), SEO friendly, fonturi Google, temă pentru copii și documentație completă.

3. Total

Pagina principală medicală cu temă multifuncțională WordPress

Info și descărcareVizualizați Demo

Cu tone de funcții excelente, Total este într-adevăr singura temă WordPress de care ai nevoie! Deși această temă nu a fost concepută special pentru site-urile medicale, toate caracteristicile excelente și opțiunile flexibile facilitează personalizarea nevoilor dumneavoastră. Executați pagina 29 de pagină de pornire (văzută mai sus) pentru a vedea cum această temă ar putea fi doar o potrivire perfectă pentru site-ul dvs. medical. Tema a fost dezvoltată chiar aici la WPExplorer și se mândrește cu următoarele caracteristici, printre altele: machete nelimitate, constructor de pagini Drag & Drop ușor de utilizat, configurare rapidă (mulțumită datelor de eșantion), WooCommerce gata, opțiuni de fonturi personalizate, opțiuni de culori nelimitate, creat de un autor de elită, un suport minunat, construit cu dragoste :), actualizări frecvente și automate și multe altele!

Aceasta este tema mea preferată și am folosit 100+ de-a lungul anilor. Este bogat în caracteristici, iar suportul este superb. În plus, dezvoltatorul lucrează la îmbunătățirea temei cu actualizări periodice. – Mike

Totalul este o temă excelentă pentru WordPress pentru medici și orice alt profesionist din industria medicală (sau pentru oricine altcineva pentru această problemă).

4. Medicament

Medicenter Sănătate și medical Tema WordPress

Poate că nu ești medic, ci un specialist în marketing care vizează medicii. Doriți să creați un site web de marketing cu aspect excelent, cum ar fi Medical Website Academy? Dacă ați spus răsunător că da, tema WordPress MediCenter va parcurge un drum lung în atingerea obiectivului. Acesta nu este sfârșitul. Această temă este încă potrivită pentru medici și alte domenii medicale.

MediCenter include două machete – în cutie sau cu lățime completă. În acest fel vă puteți personaliza aspectul temei pentru a se potrivi cu afacerea sau caritatea. În plus, ambele machete răspund, astfel încât site-ul web arată excelent pe toate dispozitivele. Personalizările nu se opresc aici. Puteți alege dintre 6 scheme de culori incluse sau puteți crea unul care vă este complet. Aceasta înseamnă combinații de culori nelimitate! Există, de asemenea, peste 20 de aspecte de pagini, peste 200 de pictograme și peste 80 de fonturi din care să alegeți, astfel încât să puteți face cu adevărat această temă.

5. Dictate

Dictate sănătate și medical Tema WordPress

Această temă WordPress 6 în 1 prezintă un aspect curat și modern, potrivit pentru linia de lucru a medicilor. În același timp, puteți utiliza tema pentru alte proiecte legate de frumusețe, cum ar fi moda, spa sau salon. Tema este populară pentru următoarele caracteristici: design receptiv, temă polivalentă, integrare Visual Composer, compatibilitate cu plugin-ul Layer Slider, asistență multilingv WordPress, suport WooCommerce, funcții shortcode, opțiuni tematice îmbunătățite, SEO gata, panou admin avansat, secțiuni paralax, Fonturi Google, icoane Font Awesome acceptă și multe altele. Dictatul include, de asemenea, suport și actualizări gratuite.

6. SoulMedic

+ Tema WordPress pentru sănătate medicală și suflet Medic

Cu un design plat și minimalist, SoulMedic este o temă populară WordPress pentru medici și site-uri web legate de sănătate. Tema vine cu următoarele caracteristici: SEO gata, WPML / Traducere compatibilă, plugin pentru calendarul evenimentelor gratuite, widget MailChimp Newsletter, suport WooCommerce, personalizator de teme, mega meniuri, design complet sensibil, glisiere Layer și Revolution, 20 de skinuri predefinite, funcționalitate shortcode, șase tipuri de pagini de șabloane, cinci tipuri de widget-uri personalizate, HTML5 + CSS3, fonturi web Google, documentație completă și multe altele.

7. Paeon

Tema WordPress Paeon Health & Medical

Sunteți blocat de proiectul dumneavoastră medical sau de sănătate? Căutați o temă medicală WordPress pentru a vă duce marketingul de asistență medicală la nivelul următor? Paeon este calea ta de ieșire. Paeon este ușor de personalizat cu designul său minimalist și unic și o listă extinsă de opțiuni tematice. Pentru un preț mic, veți obține o temă minunată de WordPress, izbucnită de cusături, cu funcții precum machete responsive, fonturi web Google, selector de culori cu scheme de culori nelimitate, un glisor receptiv, managementul personalului și serviciilor, opțiuni tematice avansate, imagine de fundal a imaginii, personalizate widget-uri, documentație și asistență.

8. Ne îngrijim

Avem grijă de sănătate și medicale pe tema WordPress

We Care este o temă WordPress cu o lărgime completă, dar plină de reacție, potrivită pentru toți profesioniștii din domeniul sănătății. Pe pagina de destinație, veți găsi un glisor minunat cu grafică HD. În plus, veți observa un formular de întâlnire pentru a vă ajuta să accesați terenul. Alte caracteristici includ machete largi și în box, portofolii nelimitate, glisante nelimitate, suport, generator de coduri scurte vizuale, opțiuni avansate de administrare, suport IE8, fonturi web Google, icoane Font Awesome și formular de contact AJAX, printre altele. Nu trebuie să spargeți banca pentru a construi un site nemaipomenit dacă încercați We Care.

9. Panacea

Panacea Sănătate și medical Tema WordPress

Dacă sunteți în căutarea unei teme elegante și moderne pentru site-ul dvs. medical, nu căutați mai departe; Panacea te-a acoperit. Cu o multitudine de caracteristici uimitoare, această temă de paralax vă va ajuta să vă transmiteți mesajul dvs. de marketing pentru asistența medicală fără a sparge transpirația. Panacea vine cu o mulțime de funcții, inclusiv un design HTML5 + CSS3 receptiv, conținut demo, suport pentru imagini retină, integrare Formular de contact 7, fonturi Google, icoane Font Awesome, culori nelimitate, tipuri de post personalizate, actualizări automate, Bootstrap 3.0, etc..

10. Sănătate Maxi

Tema WordPress Maxi Health

Maxi Health este o temă WordPress primitivă pentru medici, perfectă pentru cabinetele de medici, medicii stomatologi și alte persoane din industria medicală. Cu opțiuni tematice ușoare, Maxi Health este o alegere excelentă pentru crearea rapidă a unui site web.

Tema vine cu două opțiuni de construire a paginilor. Primul este un generator de coduri scurte personalizate care poate fi utilizat pentru a crea machete de pagini de bază și este perfect dacă doriți să folosiți machete și stiluri de pagină incluse cu tema. Cealaltă opțiune este să utilizați pluginul pentru compilatorul de pagini Visual Composer inclus. Indiferent de opțiunea de construire a paginilor pe care o alegeți (sau chiar dacă utilizați tema și paginile de exemplu așa cum este), există panouri de alte opțiuni ușoare în panoul de administrare și personalizatorul WordPress viu pentru a schimba culorile, fonturile, anteturile, barele laterale și multe altele. Alte caracteristici de temă includ o opțiune de meniu lipicioasă, panoul de adminstrare cu teme personalizate, icoanele FontAwesome acceptate, fonturile Google personalizate și multe altele.

11. Medichiură

Temă WordPress pentru sănătate și medicină

Creată de CMSMasters, tema Medicure WordPress este soluția perfectă pentru site-urile medicale și medicale. Aceștia (CMSMasters) au obținut această capodoperă chiar de la aspectul redus la funcționalitate. Cu glisiere grozave, mai multe zone de widget, culori minunate, funcții de gestionare a serviciilor, blog, mărturii și multe altele, Medicure este epitetul dezvoltării temei WordPress. Tema vine cu o mulțime de alte caracteristici, astfel încât să puteți obține Medicure muncind din greu pentru afacerea dvs. de sănătate.

12. Medica PRO

Medica PRO Sănătate și medical Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Această temă WordPress denumită în mod corespunzător a fost creată de ThemeIsle pentru profesioniști. Medica PRO este un proiectat profesional (ceea ce înseamnă că oferă site-ului dvs. web acel zazz corporativ) tema WordPress cea mai cunoscută pentru următoarele caracteristici care răspund HTML5 + CSS3, compatibil cu SEO, compatibilitate browser-ului încrucișat, panou cu opțiuni utile pentru teme, opțiuni de culori nelimitate, funcționalitate shortcode, traducere gata, suport deosebit, subsol și bara laterală, etc..

13. Healthflex

Healthflex Tema WordPress

Healthflex este o temă premium WordPress, dezvoltată pentru nevoile profesioniștilor din domeniul medical și din domeniul sănătății, cum ar fi medici, spitale, clinici medicale, medici, centre de wellness, magazine de produse medicale și multe altele. Cu un instalator demonstrativ One Click și o gamă largă de demonstrații, configurarea site-ului dvs. web este un proces fără efort și simplu. Puteți regla și personaliza aproape fiecare aspect al temei fără a avea cunoștințe de codare.

Această temă pregătită pentru WooCommerce vine însoțită de puternicul constructor de pagini Drag & Drop Visual Composer, Revolution Slider și Cadrul de opțiuni Redux. Aceste instrumente extrem de intuitive vă oferă un control total asupra aspectului paginilor și a părților respective, precum și aspectul tuturor elementelor, codurilor scurte și widget-urilor disponibile..

Puteți crea cu ușurință Formulare de rezervare a rezervărilor, adăugați planuri de prețuri, integrați formularele de abonare MailChimp, puteți condimenta site-ul cu secțiuni Parallax și elemente animate, adăugați Google Maps și multe altele. Cu seturi de culori personalizate, sute de fonturi web Google și icoane FontAwesome, posibilitatea de a adăuga CSS și JavaScript personalizate și a înlocui opțiunile de temă pe o pagină Perioadă, nu există nicio limită în ceea ce puteți crea cu Healthflex.

14. HealthPRESS

HealthPress Health & Medical Tema WordPress

Potrivit pentru medici, stomatologi, spitale, clinici de sănătate, chirurgi și alte site-uri medicale sau medicale, HealthPress este o altă temă excelentă. Setările personalizate live fac din proiectarea site-ului dvs. o adiere. Dezvoltat de InspiryThemes, HealthPress oferă opțiuni tematice ușoare și extinse, glisor revoluționar suplimentar, design receptiv, SEO gata, compatibil cu WPML / Traducere, capacitate de cod scurt, etc..

15. MedicalPlus

Medical Plus - temă medicală și de sănătate responsivă

Medical Plus este o temă WordPress accentuată simplă, care este ușor pentru ochi. Tema prezintă un design compact și minimalist. Dar nu lăsați proiectul simplist să vă arunce, Medical Plus este practic practic datorită multitudinii de funcții, cum ar fi opțiuni SEO, selecție de culori în direct, constructor de pagini, panou de administrare bogat în funcții, machete de șase subsoluri, gata de traducere, fundal, logo-ul și încărcătorul de fonturi, tabelul prețurilor, funcționalitatea codului scurt și multe altele!

16. MEDICO

Medico Health & Medical WordPress Tema

Dacă vă place cadrul 4 al Fundației, designul receptiv și o mulțime de coduri scurte, vă veți distra de minune cu tema Medico minunată. Creat de PremiumLayers, Medico are multe funcții excelente, cum ar fi widgetul personalizat, un formular de numire complet funcțional, opțiuni avansate de administrare, portofolii nelimitate, un generator de coduri scurte vizuale, asistență tematică, aspect receptiv, suport audio / video HTML5, culori nelimitate, Google Web Fonturi, icoane Font Awesome și este complet compatibil cu WooCommerce 2.0.x.

17. MEDICOM

Medicom Health & Medical WordPress Tema

Dacă doriți să creați o prezență on-line formidabilă pentru afacerea dvs. de sănătate, trebuie să vă cheltuiți înțelepciunea în bani. Ai nevoie de o temă care să aibă grijă de clienții tăi, precum și de soldul tău bancar. Pentru a obține acest lucru, trebuie să te apuci de o tehnologie tematică excelentă și un design minunat. Medicom vă oferă amândouă, iar o privire asupra temei vă va convinge că este exact ceea ce căutați dacă aveți ceva pentru slider-urile cu pagini complete și mult spațiu alb. Această temă complet receptivă oferă funcții excelente, inclusiv Bootstrap 3.0, Visual Composer Page builder, icoane Font Awesome, mega menu și trei machete diferite de blog, printre altele.

18. Centrul de sănătate

Centrul de sănătate Sănătate și medical Tema WordPress

Această temă WordPress complet răspunzătoare vă oferă patru tipuri de machete care vă permit să modificați aspectul site-ului dvs. web cu un singur clic. Puteți alege: Acasă + Formular de programare, Casele + casele de servicii personalizate, Parallax Acasă sau Acasă + Meniu de o pagină. După cum vedeți, sunteți bine acoperiți în ceea ce privește estetica. Dar ce zici de funcționalitate? Iată câteva funcții demne de menționat: nu sunt necesare abilități de programare, panoul de opțiuni de administrare, tutorialele video și ghidul de configurare, glisarea și lansarea paginilor, popularul slider Revolution, actualizări gratuite de asistență și asistență, WooCommerce, etc..

19. Healthcentre

Healthcentre Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Healthcentre este o temă WordPress de sănătate și medicală premium creată special pentru profesioniștii din domeniul medical. Această temă receptivă este perfectă pentru spitale, clinici, companii de aprovizionare medicală, medici, bloguri medicale și multe altele. Schemele de culori ușor de utilizat, opțiunile prestabilite de fundal, șabloane de pagini, opțiuni de tipografie personalizate și servicii încorporate și tipuri de posturi de proiecte fac din această temă o alegere minunată pentru orice site web medial.

20. Doctori Pro

Doctors Pro - Medical WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Medicii este o temă minunată WordpRess, la care noi răspundem pe deplin, optimizăm SEO și care oferă tone de opțiuni de personalizare. Este corect să creezi un site web pentru un centru medical, un site web profesional pentru un medic sau un cabinet stomatolog, un site promoțional pentru centre de sănătate și frumusețe, un site de ambulanță sau de asistență medicală de urgență și multe altele. Tema este de asemenea pregătită pentru RTL, include suport pentru sute de fonturi Google, icoane Font Awesome, culori nelimitate și opțiuni de personalizare a temei.

21. Sănătate vitală

Vital Health & Medial WordPress WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Crearea unui site web pentru servicii medicale sau medicale nu ar trebui să fie dificilă. În schimb, folosirea unei teme precum Vital face mai ușor. Această temă a fost creată având în vedere medici, stomatologi, terapeuți și alți profesioniști din domeniul sănătății. Această temă combină suportul pentru tipuri de post, cum ar fi mărturii, personal și servicii, cu tone de opțiuni de personalizare prin intermediul personalizatorului de teme WordPress, pentru a simplifica site-ul dvs. medical ideal. Vital este, de asemenea, compatibil cu WooCommerce și Gravity Forms.

22. Procare

Procare - Tema medicală WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Procare pentru WordPress este o temă minunată pentru site-urile web mediale. Această temă sensibilă și prietenoasă cu SEO include caracteristicile de care aveți nevoie pentru a adăuga servicii pentru pacienți, a crea profiluri pentru medici și personal și multe altele. ProCare include opțiuni tematice pentru peste 600 de fonturi Google și formular de contact Ajax, 300 de pictograme pentru retină, culori personalizate și multe altele.

23. Medikit

Medikit - Sănătate și medical WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema WordPress MediKit folosește principiile Google Material Design pentru diverse elemente de temă medicală. Designul curat și ușor de navigat face MediKit perfect pentru toate tipurile de site-uri medicale, medicale, de medic, terapeut, spital și alte site-uri similare. Tema este gata de traducere, include mai multe stiluri de dispunere a blogului, 3 șabloane de pagini pentru medici / personal, 3 opțiuni de servicii, tone de opțiuni de tipografie, 3 stiluri de meniu, culori nelimitate și multe altele.

24. LT medical

LT Medical Onepage WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

LT Medical este o temă medicală elegantă și receptivă pentru o pagină a WordPress. Dezvoltatorii includ opțiuni încorporate pentru culori nelimitate, shortcode ușor de utilizat, un layout sensibil și multe altele.

25. DW PharmaStore

DW PharmaStore - WP eCommerce Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă dețineți o farmacie, un magazin de vitamine sau o companie de aprovizionare medicală, atunci DW PharmaStore este tema WordPress perfectă pentru dvs. Această minunată temă include suport complet și stil pentru popularul plugin WooCommerce. Astfel, vă este ușor să vă prezentați produsele online. Tema include, de asemenea, opțiuni încorporate pentru un aspect personalizat, cod de analiză, culori personalizate, paginație și multe altele. DW PharmaStore include chiar și un constructor de pagini, precum și șabloane de pagini.

26. Puls

Puls-Fizioterapie Medical WP Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pulse este o temă WordPress de nișă concepută pentru industria medicală de fizioterapie. Tema include caracteristici specifice pentru kinetoterapeuți, practicieni de medicină sportivă, centre de reabilitare, acupunctură și alte practici de terapie. Dezvoltat pentru a include funcții pentru tabele de prețuri personalizate, galerii, locații de birou, cariere și multe altele.

27. MyMedic

Tema WordPress MyMedic

MyMedic este o minunată temă medicală WordPress, care este atât mobilă cât și ușor de utilizat. Tema include setări pentru adăugarea legăturilor tale sociale, a profilurilor medicului și a personalului, diverse pagini de departament, un formular de rezervare a programării personalizate, galerii foto, un blog complet și multe altele. MyMedic are un preț de doar 39 USD pentru o singură temă, dar pentru doar 10 USD mai puteți obține Toate pachetele de teme din tema ThemeJunkie pentru doar 49 $ (ceea ce este o afacere minunată!).

28. iMedical

Tema WordPress iMedical

iMedical este o temă modernă medicală pentru WordPress, concepută pentru medici, medic primari veterinari, centre medicale, practici generale, furnizori de servicii medicale, spa-uri și multe altele. Caracteristicile temei includ un aspect minunat responsiv, 2 tipuri de meniu mega, un constructor de pagini ușor de utilizat, un plugin de orar premium, 5 tipuri de posturi personalizate (pentru medici, secții, servicii, mărturii și slider), widgeturi personalizate, opțiuni de optimizare SEO și Mai Mult.

29. Medic

Medicalist Tema WordPress

Fiind un instrument medical de folosire a site-urilor medicale, Medicalist are 9+ amenajări de locuințe pe bază de nișă complet mobilate, care pot fi personalizate în orice mod extrem și cu o ușurință incredibilă. Dispunerea fiecărei pagini este atât de pură și decentă încât nu poți să nu o iubești. Îl poți folosi cu încredere pentru site-urile web pentru medici, spitale, clinici, stomatologi, laboratoare, servicii de hematologie, îngrijire a ochilor, pierderi de păr, magazine de droguri, etc..

Medicina medicală All-in-One temă medicală WordPress are un sistem avansat de gestionare a programării. Oferă medicilor și furnizorilor de servicii medicale opțiunea de a crea atâtea intervale de timp cât doresc pentru disponibilitatea lor. De asemenea, pot menționa timpul pe care îl vor acorda fiecărui pacient.

De asemenea, sistemul de donare de sânge al medicului medical este extrem de avansat și sofisticat. Formularul de donare de sânge se deschide ca fereastră popup și solicită informațiile necesare persoanei care donează. Cu un sistem complet de gestionare a cumpărăturilor integrat în temă, îl puteți folosi chiar și pentru un magazin medical online. Sau primiți plăți online pentru servicii medicale, echipamente și articole.

Alte caracteristici avansate ale temei includ funcționalități, cum ar fi referiți un pacient, consultați gratuit (formular), povești reale, fapte de realizare și pagini pentru servicii, asigurări, departamente, echipă și evenimente, etc..

30. Clinica medicală

Clinica medicală - Sănătate și medic Medical Tema WordPress

Clinica medicală este o opțiune excelentă pentru cabinetele de sănătate de orice fel. Indiferent dacă sunteți medic, terapeut, stomatolog sau chiar o agenție de asigurări de sănătate, această temă este plină de caracteristici pe care sunteți sigur că le va plăcea. Mai multe stiluri încorporate pentru blogul, portofoliul și serviciile dvs. fac configurarea site-ului dvs. rapid și ușor. În plus, tema include suport și stil pentru WooCommerce, astfel încât să vă puteți vinde propriile produse! Alte caracteristici de temă includ șabloane de conținut, coduri scurte personalizate, selecții de culori și fonturi, mega meniuri, glisoare și multe altele.

31. Medicare

Medicare - Doctor, medical și temă de sănătate

Creează-ți propriul design al site-ului și aspectele paginii cu tema Medicare WordPress. Această temă medicală și medicală include caracteristici specifice, cum ar fi vitrina înainte și după, rezervarea de întâlniri, programul / orele deschise, pictogramele medicale personalizate, calculatorul de estimare și suportul complet WooCommerce. În plus, există opțiuni ușoare de personalizare, cum ar fi creatorul de pagini îndrăznețe, personalizatorul WordPress live și tone de fonturi Google.

Este randul tau…

Cu această listă, nu aveți nicio scuză pentru a construi un site web pe o temă sub medie. Alegeți unul care să se potrivească nevoilor dvs., dar dacă aveți timp dificil cu alegerile, aș dori (din nou) să vă recomand Tema WordPress Total polivalentă. Cunoașteți alte teme superbe WordPress pentru medici? Spuneți-ne în comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me