Viteza paginii este un factor extrem de influent în succesul site-ului dvs. web. Pe scurt, dacă site-ul dvs. web nu se încarcă rapid, oamenii nu vor rămâne suficient de mult pentru a descoperi ce le poate oferi. A fost dovedit (poate cel mai faimos de Google și Amazon) că o viteză de încărcare mai rapidă are ca rezultat angajarea mai mare și mai multe vânzări. Nu mai vorbim de faptul că un site lent te-ar putea aduce literalmente „roșu semnalizat„Pe Google destul de curând.


Din fericire, WordPress ca platformă oferă un echilibru minunat între funcționalitate și viteză. Acestea fiind spuse, trebuie să știți ce instrumente WordPress să utilizați și cum. Având în vedere acest lucru, în această postare vă vom conduce printr-o serie de moduri prin care puteți îmbunătăți viteza site-ului dvs. WordPress. De la pluginuri gratuite până la soluții de găzduire, vă vom arăta pașii optimi pentru a vă asigura că vizitatorii nerăbdători nu se vor abate de la site-ul dvs..

Ce este Caching-ul?

Este ușor să vă încurcați în jargonul tehnic atunci când este vorba de a explora lumea cache-ului, dar, pe scurt, cache-ul este o tehnologie care optimizează modul în care datele solicitate anterior sunt reutilizate. Prin păstrarea obiectelor solicitate frecvent într-un loc ușor accesibil, minimizați nevoia de a recupera din nou aceleași date în mod repetat (atunci când faceți acest lucru nu este necesar).

Imaginile statice, cum ar fi logo-urile, sunt candidați perfecti în memoria cache, deoarece nu se schimbă niciodată și fac parte din multe solicitări de pagini. Caching-ul permite stocarea locală a acestor obiecte (de exemplu, pe computerul utilizatorului), astfel încât să nu fie descărcate în mod repetat cu fiecare nouă pagină de încărcare.

Ar trebui să vă pese de cache?

Ne vom concentra pe introducerea în cache în această postare, dar în realitate, puteți afecta în mod pozitiv viteza de încărcare a site-ului dvs. Mai precis, unii factori de „impact mare” includ tema, pluginurile și imaginile. Pentru mai multe informații despre acestea, consultați postarea mea recentă despre performanța și viteza WordPress.

Dar pentru a răspunde la întrebare: Da, cu siguranță ar trebui să grija de cache; din motivele enunțate în introducere, dacă nimic altceva. Deși este posibil să aveți un site web rezonabil rapid, fără caching, infrastructura WordPress necesită practic să încorporați o soluție de memorie în cache pentru a vă asigura că viteza paginii este la fel de rapidă. Deci, fără alte detalii, haideți să pornim cu trei moduri cheie prin care puteți îmbunătăți viteza de încărcare a site-ului dvs. WordPress cu memorie în cache!

1. Alegeți un plugin de cache WordPress

Instalez întotdeauna un plugin de memorie cache WordPress ca parte de bază a instalării mele WordPress. Cele cinci plugin-uri WordPress enumerate mai jos sunt În opțiunea mea, cele cinci opțiuni de mai jos reprezintă crème de la crème. Vă recomand să le verificați pe fiecare și să luați o decizie în privința preferinței dvs., deoarece nu există o opțiune „corectă” ca atare.

W3 Cache totală

W3 Cache totală

Am menționat acest lucru W3 Cache totală în alte articole. Are o versiune premium și oferă o reducere la adăugarea MaxCDN (ceva pe care vom primi ulterior). Setările generale includ Pagina, Baza de date, Obiecte și Cache Browser, Cloudflare compatibilitate și opțiuni pentru specializate Servere de lac.

ZenCache (fostă Quick Cache Lite)

ZenCache

ZenCache, ca W3 Total Cache, are o versiune premium. Chiar dacă există multe opțiuni, instalarea de bază este foarte simplă. Versiunea Pro acceptă în prezent Amazon CloudFront (un CDN dedicat), dar va funcționa și cu multe alte CDN-uri populare.

Racheta WP

Racheta WP

Racheta WP utilizează atât o memorie cache a browserului din partea clientului (imagini, fișiere JS și CSS), cât și serverul din cache care creează pagini statice pentru a limita procesarea codului PHP. Dezvoltatorul oferă, de asemenea, un software de crawling web care localizează și ascunde fișierele în cache pentru dvs. Pluginul este compatibil CDN și este compatibil cu CloudFlare.

WP Fastest Cache

WP Fastest Cache

WP Fastest Cache software-ul creează fișiere HTML statice din PHP și MySQL. Automatizează minificarea HTML și CSS, concatenarea CSS și JS, permite compresia GZIP și exploatează memoria cache a browserului. Este compatibil cu CloudFlare și MaxCDN.

WP Super Cache

WP Super Cache

WP Super Cache este activat CDN cu MaxCDN, dar nu este compatibil cu CloudFlare. Nu oferă memorie în cache a browserului. Acesta memorează în cache fișiere în trei moduri diferite în funcție de viteză: Mod_Rewrite, cod PHP și moștenire în cache.

2. Alegeți o soluție optimă de găzduire

Majoritatea oamenilor nu au nevoie de o platformă specializată de găzduire concepută pentru a optimiza performanța WordPress. Dacă vă puteți permite, totuși, poate face viața mult mai ușoară.

Serviciile gestionate necesită o investiție financiară mai mare, dar, în schimb, oferă funcții suplimentare de asistență, cum ar fi administrarea, backup-ul și securitatea. De asemenea, oferă liniște sufletească. Am publicat o revizuire cuprinzătoare a platformelor specializate de găzduire WordPress. Câteva platforme populare de găzduire WordPress administrate aici sunt alegeri grozave:

  1. WPEngine
  2. Templul mass-media
  3. Gazduire Flywheel

Vă recomand să comparați platforme de hosting optimizate WordPress în ceea ce privește caracteristicile, prețul și eventualele limitări sau restricții tehnice. WPEngine, Pressidium și Pressable sunt, de exemplu, pregătite pentru CDN. Flywheel, însă, oferă servicii MaxCDN în comparație cu Pagely, care utilizează PressCDN. Ambele furnizează alte funcții, cum ar fi caching-ul de pagină și servicii administrative, cum ar fi fiabilitatea uptime, backup, scalabilitate și securitate.

SiteGround, o platformă de găzduire mai puțin costisitoare, folosește pluginul WordPress SuperCacher. Companiile care găzduiesc precum GoDaddy și Bluehost oferă, de asemenea, servicii suplimentare administrate precum CloudFlare. Vă sugerez să cercetați alegerile cu grijă, deoarece unele site-uri impun limitări tehnice serviciilor web specializate, cum ar fi CDN.

DreamPress, comparabil cu WPEngine și GoDaddy de mai sus, utilizează cache-ul Varnish prin pluginul Varnish HTTP Purge. Cloudways, un alt serviciu de exemplu, rulează o platformă VMAN proprie, folosește pluginul W3 Total Cache și acceptă serverele Varnish, Memecached, NGinx și Apache.

3. Alegeți o rețea distribuită de conținut

Rețea distribuită de conținut (CDN) îmbunătățește performanța încărcării de pagini folosind o rețea de servere fizice separate geografic care împărtășesc paginile statice în cache ale conținutului site-ului dvs. web. Cel mai apropiat server accesibil va furniza eficient cereri aleatorii pentru conținut.

Un CDN este un „glonț magic”, disponibil prin multe plugin-uri WordPress precum W3 Total Cache, dacă conținutul site-ului dvs. web poate fi distribuit cititorilor dvs. ca fișiere statice. Planurile de găzduire oferă și această opțiune de livrare. Amazon CloudFront, front-end-ul CDN al Amazon Web Services (AWS), este un exemplu de acest serviciu web. Unele dintre pluginurile menționate mai sus sunt activate CDN. MaxCDN și CloudFlare sunt platforme de găzduire administrate menționate mai jos, care oferă și CDN.

CDN cu siguranță nu este o necesitate, dar poate crea un mare diferență de viteza de încărcare a paginii. Reprezintă un cost suplimentar, de aceea depinde de dvs. să-i determinați valoarea. daca tu do alegeți să adoptați un CDN, sunteți cel mai bine plasat să selectați un plugin din lista de mai sus care încorporează o soluție CDN. Dacă este posibil, este întotdeauna cel mai bine să consolidezi soluții!

Concluzie

Cunoașterea poate fi destul de copleșitoare, știu, dar cei trei pași de mai sus sunt în ordinea lor particulară dintr-un motiv bun: ar trebui să abordați fiecare pe rând, în conformitate cu cerințele dvs..

Deși nu este un „must”, utilizarea unui plugin de memorie în cache este foarte recomandată. Alegerea unui furnizor specializat de găzduire vă poate face viața mult mai ușoară – deși la un preț. În cele din urmă, utilizarea unui CDN nu este necesară, dar ar fi următorul pas logic în ceea ce privește creșterea vitezei de încărcare.

În concluzie, site-ul dvs. web nu va fi niciodată „suficient de rapid”. Puteți face întotdeauna îmbunătățiri ale eficienței. Însă ceea ce ar trebui să faceți este să faceți eforturi rezonabile pentru a vă asigura că site-ul dvs. web nu este prea lent și, în realitate, chiar și soluții gratuite (cum ar fi să spunem W3 Total Cache) vă pot aduce un drum lung către obiectivul dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me