I dagens mobil-første verden trenger du en online tilstedeværelse for å utvide virksomheten din. Noen mennesker tenker kanskje, Å jeg trenger ikke et nettsted, alle kundene mine er lokale! Men du tar feil. Du kan ikke entydig si at et hyggelig nettsted ikke vil gi deg flere kunder, eller at kostnadene ved første oppsett overstiger avkastningen. Spesielt ikke når vi har en liste over noen av de beste restaurant WordPress-temaene som er tilgjengelige.


Med WordPress er det enkelt å bygge et nettsted for bedriften din – alt du trenger er en gratis ettermiddag. Annet enn tiden din, trenger du bare noen få rimelige verktøy for å komme i gang:

 • hosting: Mer spesifikt, en optimalisert for å fungere godt med WordPress. Her er valgene våre for den beste WordPress-hosting hvis du trenger litt hjelp til å velge.
 • Domenenavn: Dette vil sannsynligvis ditt firmanavn – som du kan se at vårt er WPExplorer.com, fordi det er den vi er. Du kan få et domenenavn på $ 4,99 fra GoDaddy – de er vår valgte registrar.
 • Tema: Til slutt trenger du et fantastisk WordPress-tema (så fortsett å lese).

Ved å velge et WordPress-tema spesielt designet for restauranter, kafeer, delikatesser og andre spisesteder, sparer du deg mye tid. Disse temaene inkluderer vanligvis innebygde funksjoner restauranter trenger for menyer, reservasjoner og mer.

Mens du kunne bruke timer på å bla gjennom alle tilgjengelige restaurant WordPress-temaer, trodde vi at vi ville spart deg litt tid. Her er våre favoritter og toppvalg for de beste restaurantene WordPress-temaer. Vi har berørt base på en haug nisjer (bryggerier og matbiler inkludert), så forhåpentligvis er drømmetemaet ditt nedenfor!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. ROSA

ROSA Beste restaurant WordPress-temaer

Info & NedlastingVis The Demo

Når du ser på den beste restauranten WordPress-temaer, må du ganske enkelt ta en titt på ROSA. Dette vakre temaet er perfekt for alle kulinariske steder – fra fine dining til taco truck. Dette responsivt designtemaet inkluderer alt du trenger for å få restaurantnettstedet i gang. Legg til matmenyer, ta reservasjoner, bygg imponerende parallakssider. Du kan til og med aktivere online bestilling med temaets WooCommerce e-handelsalternativer.

I dagens smarttelefoners verden gjør kunder forskningen før de kjøper eller spiser noe. Så det er viktig, nå mer enn noen gang, å ha et nydelig nettsted for kundene dine å bla gjennom. Med Rosa kan du vise frem restauranten og menyene dine ved å bruke alle temaets flotte funksjoner. Bygg en iøynefallende hjemmeside med jevn parallaks-bakgrunnsbilder, legg til menyen din med det stilige menysystemet, og del alle dine kommende hendelser i bloggen.

Og temaet inkluderer innebygde alternativer for Open Table-integrasjon. Med dette kan du legge til et reservasjonsskjema til ethvert innlegg eller side ved å bruke restaurantens Open Table-konto. På denne måten kan kunder gjøre reservasjoner for en hvilken som helst dag i uken rett fra nettstedet ditt.

En annen bemerkelsesverdig temafunksjon er den raske 1-klikks demoinstallasjonen slik at du kan få nettstedet ditt raskt oppe. I tillegg er temaet kodet for hastighet og SEO, så kundene dine skal ikke ha problemer med å finne og bruke nettstedet ditt. ROSA inkluderer også mange levende Customizer-stylingsalternativer, 600+ Google-skrifter, oversettelses klare .po-fil og god støtte. Alt dette (og mer) gjør ROSA til et flott valg for å få restaurantens nettsted fra bakken.

2. CafeDia

CafeDia - Restaurant WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Bygg et vakkert nettsted for din store åpning ved hjelp av CafeDia WordPress-temaet. Enten du trenger en side for din kaffebar, kafé, matbane eller fine dining restaurant CafeDia er et godt valg. Kom raskt i gang med demoimportøren med 1 klikk. Velg deretter mellom tre unike hjemmesideutforminger, om side, 2 menystiler, kraftig blogg, gallerier og til og med et reservasjonsskjema. Eller lag en tilpasset, unik layout med den medfølgende WPBakery-sidebyggeren – et av de kraftigste og mest populære sidebygger-plugins på markedet. Samme det

CafeDia er også Gutenberg-kompatibel – slik at du kan opprette blogginnlegg ved å bruke den intuitive blokkereditoren. Og utviklere vil elske det inkluderte barnetemaet, slik at du kan tilpasse temaet til ditt hjerteinnhold og fremdeles kunne oppdatere det. Andre funksjoner inkluderer en pinne-meny, sveip glidebryteren, Ajax abonnementswidget for nyhetsbrev, ubegrensede fargealternativer, Google-skrifter, responsiv og retina-klar design, kompatibilitet mellom nettlesere og mer.

3. Total kafé

Kafé av Total Best Restaurant WordPress-temaer

Info & NedlastingVis The Demo

Cafe er en herlig enkeltsides kafé og restaurantstil WordPress-temademonstrasjon ved å bruke det kraftige dra & slipp WordPress-temaet. Dette fantastiske eksemplet på temaet vårt 1 viser hvordan du kan sette restauranten din på kartet (eller i det minste på nettet) med WordPress.

Hver restaurant trenger å få inn nytt kundekrets. De lojale kundene dine er gode, men hvis de ikke forteller vennene sine hvordan vil bedriften din noensinne vokse? Den enkleste måten å markedsføre spisestedet ditt er via et nettsted som kan deles gjennom Yelp, nyhetsbrev og andre sosiale medier. Og med vår Cafe-tema-demo er du sikker på å gjøre et varig førsteinntrykk.

Cafe ble bygget helt med Total og den inkluderte eksklusive utvidede versjonen av Visual Composer. Revolusjonsglidebryteren ble også brukt til å lage en glidebryter på fullskjerm (med ken burns-effekt) som viser frem en logo, med menyelementer og selvfølgelig åpne timer. Temaet viser også menyen din i et elegant og lettlest format ved å bruke den tilpassede Total Leads-modulen.

Ta en titt for å se hva annet vi har pakket inn i denne fantastiske kafeen og restauranten demo! Kaféen er fullt responsiv, oversettelsesklar og inkluderer integrasjon av sosiale medier. Og siden det er så mange farge- og fontalternativer som er innebygd, er det enkelt å importere Cafe-eksempeldata, finpusse designet litt i live WordPress-tilpasningen og ha nettstedet ditt oppe og gå på kort tid!

Totals temafunksjoner inkluderer:

 • Fire premium plugins GRATIS: Visual Composer, Templatera, Slider Revolution & Layer Slider
 • Hundrevis av tilpasningsalternativer via Live Customizer
 • 700+ Google-skrifter å velge mellom pluss størrelse, farge, avstand og mer
 • En tilpasset topptekst- og bunntekstbygger
 • Fullbredde og eskeoppsett
 • Tilpassede innleggstyper for portefølje, ansatte og attester
 • En vakker (og tilpassbar) blogg
 • Og så mye mer!

Total er et flott tema hvis du vil ha kraftige alternativer med fleksibilitet til å lage det nettstedet du ønsker. Med alle de tilpassede Visual Composer-elementene, tilpasningsalternativer for live-tema og premium plugins er det ingenting du ikke kan opprette.

4. Ristorante

Ristorante - Creative Restaurant WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Ristorante-temaet for å være strålende designet med en håndfull fantastiske alternativer.

 • Den første av dem var retter – du kan kategorisere dem under hovedretter, desserter osv. (Noe Will kunne bruke senere)
 • Taksonomi bidro til å filtrere forskjellige matvarer for mennesker med veldig spesiell smak – for eksempel bare brasilianske kaffebønner.
 • Event-alternativet var der bare i tilfelle Will bestemte seg for å kjøre en spesiell 2 timers kaffekampanje.
 • Annet enn dette hadde temaet en sidebygger-plugin og dedikert WooCommerce-integrasjon, slik at Wills kunder kunne bestille en reservasjon!

Fra et visuelt perspektiv støtter temaet 6 forskjellige oppsett – for eksempel en kolonne (med eller uten bilder), to kolonner side om side (med eller uten bilder), og en nydelig karusellvisning med tre eller fem elementer.

5. Montmartre

Montmartre Cafe Restaurant WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

CMS Masters lager flotte temaer, og Montmartre er ikke annerledes. Dette nye temaet er også en stunner. Den har hendelsesplanlegging, tilpassede posttyper, tett WooCommerce-integrasjon for bordbestillinger og hjemmeleveranser og kortkoder for meny. Pluss det kraftige CMS Masters administrasjonspanelet som er inkludert i temaet, gjør det enkelt å tilpasse nesten alle aspekter av temaet.

6. Grand Restaurant

Grand Restaurant Restaurant Cafe Tema

Info & NedlastingVis The Demo

Tro på navnet er Grand restauranttema imponerende. Ingen steiner ble liggende uforandret under utvikling av dette temaet. Temaet har en live tilpasning slik at du kan spore og gjøre endringer i sanntid. Den har også dra-og-slipp-innholdsbygger, flere Google Maps-støtte (slik at hvem som helst kan finne hvilken som helst gren) og WooCommerce-integrasjon for levering av mat.

Gi en uttalelse og fyll ut reservasjoner på Open Table med Grand Restaurant WordPress-tema. Dette temaet er klart for deg å legge til din egen meny, kokk bios og mer og til å begynne å bestille! Temaet kommer også med en innholdsbygger, slik at du kan endre opp dine tilpassede innleggstyper (for ansatte, priser, menyer, attester, osv.) For å se hvordan du vil at de skal.

Temaet er også WooCommerce klart. På denne måten kan du selge dine egne leverings- og uttaksmenyelementer fra ditt eget nettsted i stedet for å bruke en tredjepart. Så slutter å miste en prosentandel av salget til Grubhub, og få kunder til å bestille direkte fra deg!

Andre temafunksjoner du må se frem til å inkludere parallaksebilder, et øyeblikkelig Ajaxed-søk, egendefinerte topptekstbilder, tonnevis med kortkoder og widgets, tilpassede menyer, Google-skrifter og så mye mer.

7. Dina

Dina - Restaurant, bar, kafé, mat WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du søker etter et fint moderne WordPress-tema for din restaurantvirksomhet og ønsker å holde det lesbart og minimalt, er Dina det riktige valget for kundene dine. Det vil hjelpe deg med å utvikle ditt spisehus, pub, bar, kafé, bakeri, pizzarestaurant eller bistro gjennom sine brukervennlige reservasjonsformer, fem forskjellige menymaler og byssefunksjon.

Dina har en hjemmeskyter i fullskjerm, så vel som uendelige fargealternativer du kan velge mellom, slik at du kan tilpasse hjemmesiden din så mye du vil. Det elegante galleriet lar dine fremtidige gjester vite hva de kan forvente og få dem til å ønske å besøke stedet ditt så snart de kan for å nyte de deilige måltidene eller drinkene dine og slappe av på et vakkert sted. Med de forskjellige lagmalene kan du også introdusere lagkameratene dine for det offentlige. Å vite hvem som koker maten er et stort pluss!

Farger er tilgjengelige gjennom Live Customizer, i tillegg til personlig logo og typografi. Du kan holde kontakten med kundene dine og dele fantastiske øyeblikk gjennom Instagram-alternativet og funksjonene på sosiale medier. Og selvfølgelig er Dina responsiv og enkel å bruke på datamaskiner, nettbrett eller mobiltelefoner, slik at du kan nå så mange mennesker du kan.

8. SNDWCH

SNDWCH - Restaurant WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

En av de mest interessante funksjonene i dette temaet er at det kommer med et reservasjonssystem drevet av en iPhone-app! Så sprøtt som det høres ut, her er det nøyaktige sitatet:

Applikasjonen heter “Reserved” og vil starte samtidig med dette temaet. Denne applikasjonen er for restaurantledere, eiere og verter. Den er designet for å kommunisere direkte til ditt WordPress-nettsted. Noen går til nettstedet ditt og sender inn en reservasjon, og du kan plassere gjestene dine ved å bruke iPhone- eller iPad-versjonen av denne appen. Hensikten med denne applikasjonen er å ganske enkelt hvordan du administrerer restaurantens bordreservasjoner. Nettstedet ditt vil generere et sikkert passord som du kan koble direkte til iPhone- eller iPad-appen.

Temaet har avanserte funksjoner som datasporing ubegrensede menyer med en pris- og kaloriteller, og temas kontaktskjema lagrer dataene direkte i databasen din.

9. Resca

WordPress Restaurant Theme Resca

Info & NedlastingVis The Demo

Jeg personlig elsker dette temaet av to grunner. Den ene, den kommer med en innebygd plugin kalt WordPress Restaurant Menu Plugin. Dette gjør det utrolig enkelt å lage og vise restaurantens stadig endrede menyer. Det andre er muligheten til å bestille bord med OpenTable eller innebygd reservasjonsskjema. Foruten dette er temaet basert på Bootstrap 3-rammeverket, hadde fantastiske parallakseffekter og WooCommerce-integrasjon.

10. Taverna

Tavern Professional Restaurant Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Det funksjonelle Tavern-temaet gjør også listen takket være den mangfoldige naturen! Temaet har 4 demo-oppsett klare (riktignok ikke så mange som det forrige), men det støtter reservasjoner via OpenTable, og et plugin for dra-og-slipp-byggherre kommer med temaet!

Det som virkelig er imponerende, er den minimalistiske utformingen av temaet, med fokus på å presentere innholdet på den mest tiltalende måten. Oppsettet på én side kombinert med den generøse skriftstørrelsen gir en flott brukeropplevelse.

På den tekniske siden inkluderer temaet Slider Revolution-plugin og som støtter avansert parallaksrulling inkludert piltastene fra tastaturet. Den er også godkjent av Google Mobile Friendly Test, slik at du vet at kundene dine kan bestille on-the-fly. Å, temaet har også et fantastisk adminpanel drevet av Redux framework og WooCommerce integrasjon.

11. Bryggeri

Bryggeri: Et WordPress-tema for ølprodusenter

Info & NedlastingVis The Demo

Bryggeri er akkurat slik det høres ut – et nisjetema for en nisjevirksomhet. Det er det perfekte temaet for ølprodusenter, håndverksbryggerier og lokale mikrobryggeripuber.

Temaet har en ølkatalog hvor du kan kategorisere tilgjengelige øl på trykk for enkel referanse. Den hadde også en butikklokalisering (drevet av Google Maps) og online bestilling via WooCommerce. Den mest interessante delen er imidlertid Live Customizer. Med dette kan du raskt tilpasse forskjellige elementer i temaet for å gjøre det til ditt eget.

12. Kataleya

Kataleya Restaurant Pizza Kaffe WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Dette temaet er ideelt, ikke bare for kafeer, men også for bakerier, iskrembutikker, pizzastaller og restauranter. Temaet har alt en nettbutikk trenger. 5 hurtigstartdemoer, enkel online bestilling, menyer og et reservasjonssystem. Annet enn det har hjemmesiden fantastiske bildeskyttere, drevet av Revolution eller Layer Slider WordPress-plugin – som begge er inkludert i temaet.

Men temaet kommer også med sidebyggeren av Visual Composer. Så du kan peke, klikke og dra og slippe for å lage dine egne tilpassede sider etter restaurantens behov.

13. BERG

BERG Restaurant WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

BERG er et unikt designet, og det er grunnen til at den lager vår liste over de beste restaurant WordPress-temaene du kan vurdere. Ikke bare inkluderer temaet den populære sidebyggeren av Visual Composer, men det går et skritt videre. Det er tilpassede forhåndsdefinerte maler som gjør det enkelt å bygge nettstedet ditt med kule menyer, bildeoverlegg og kart. Innebygde sosiale koblinger, byggerelement for reservasjonsside, tilpassbare Google-kart, WooCommerce-integrasjon og WPML-oversettelseskompatibilitet gjør BERG til et ganske flott tema.

14. Burger Lover

Food Truck & Restaurant WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Matbiler har sprengt seg i popularitet, så det er bare fornuftig at det er nisjetemaer laget for dem. Det treffende navnet Food Truck-temaet inneholder mer enn 20 forhåndsdesignede webbilmaler for mat lastebiler for burgere, cupcakes, elendige, BBQ, sjømat, smørbrød, vegansk osv. Uansett hva du selger har de en demo du raskt kan importere til få nettstedet ditt raskt opp.

Bruk temaets matbilspesifikke funksjoner for gjeldende plassering, nylige tweets og gjeldende spesialiteter for å holde kundene dine oppdaterte. Temaet inkluderer også Kontaktformular 7-støtte og en gratis nyhetsbrevmal som du kan bruke til å nå ut til din fanbase.

15. Nigiri

Nigiri Modern Restaurant WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Nigiri er et rent, moderne og elegant alternativ for din sushirestaurant, tehus eller fine dining etablissement. Temaet er fullt responsivt, har enkle snarveier for å legge til elementer på en hvilken som helst side (prisliste, klientkarusell, portefølje, driftstimer og reservasjonsskjema) og har intuitive tilpasningsmuligheter for ting som farger og skrifter. Nigiri er fullt integrert med OpenTable-systemet, slik at du kan administrere reservasjoner fra hele nettet. Til slutt inkluderer temaet også premium-plugins som Slider Revolution og Visual Composer-sidebygger for nesten ubegrensede alternativer for sideutforming.

16. Caverta

Caverta Fine Dining Restaurant WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Caverta er en fantastisk restaurant WordPress-tema som enkelt kan tilpasses for å passe ditt merke. Bruk alternativene for livetilpasning til å endre skrifter og farger. Eller dra nytte av temaets Elementor Page Builder-alternativer for å lage en unik sideoppsett fra bunnen av. Andre temafunksjoner inkluderer:

 • Gutenberg klar
 • Elementor sidebygger
 • 3 Hjemmeside mal
 • 4 Menyoppsett
 • 4 Galleri design
 • Google-skrifter
 • Oversettelse klar

Temaet er også responsivt, så det ser bra ut på hvilken som helst stasjonær eller mobil enhet kundene dine bruker.

17. Ohlala

Ohlala Cake Shop, Ice Cream & Juice Bar WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Har du gått gjennom listen vår over beste WordPress-temaer på jakt etter noe dristig og morsomt? Ikke bekymre deg, vi reddet de muntre for sist. Ohlala-temaet har en lys og punchy design perfekt for cupcakeries, juice barer, isbarer, boba butikker og mer.

Ohlala er fullt lydhør, inkluderer et raskt importeringsalternativ, har mange tilpassede designalternativer og nyttige kortkoder. Velg mellom 800+ Google-skrifter, legg til en kostnadskalkulator for kontakten i kontaktskjemaet, designe tilpassede sider med fet skrift, og til og med selger online med WooCommerce. Ohlala har til og med skip med sitt eget sett med supersøte matikoner du kan bruke på sidene og menyene.

18. Pizzaro

Pizzaro - Fast Food & Restaurant WooCommerce Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Har du en gatekjøkkenrestaurant som serverer pizza, burger, taco, innpakning osv., Og vil ha et nettsted som virkelig gjenspeiler det du serverer? Her presenterer vi Pizzaro, et WooCommerce-restauranttema utviklet spesielt for hurtigmatrestauranter. Temaet er integrert med WooCommerce, og det gjør at dine kunder kan bestille mat på nettet. Temaet har 7 forskjellige typer hjemmesider, 3 forskjellige stiler for å vise produkter og 14 forskjellige måter å vise frem produktene dine.

Pizzaro WooCommerce fastfood-restauranttema er bygget av det samme teamet som bygde det berømte Electro WooCommerce-temaet. Hoveddesigneren Michal Kowalski designet dette temaet basert på hans halvårige forskning. Han hadde møtt lokale restauranteiere og inkludert deres verdifulle innspill til å utforme dette temaet. Temaet har 150+ restaurantelementer som kan brukes i kombinasjon for å skape så mange muligheter. Det har også fastfood-ikoner som kan brukes, og lar deg også bruke dine egne fastfood-ikoner. Standardikonene er for pizza, burger, taco, innpakning osv.

Pizzaro WooCommerce fastfood-restauranttema er også kompatibelt med plugins som King Composer, Visual Composer samt plugins for produktalternativer som lar deg legge til forskjellige produkttillegg. For eksempel kan du enkelt lage pizza som et produkt og legge til forskjellige pålegg som tillegg. Enkelt produktsidene kan vises i tre forskjellige stiler.

19. Liber

Liber Ultimate Restaurant & Bar WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Liber er en vakker, unik og funksjonsrik nisje-premium restaurant og bar WordPress-tema fra Anariel Design. Dette elegante temaet er bygget med restaurant, barer, vingårder og puber i tankene. Den leveres med settet med nisjespesifikke funksjoner som hjelper deg effektivt å lage en vakker og kraftig restaurant, bar eller pub-webside.

Med Liber vil kundene dine kunne bestille bord på nettet, finne restauranten din ved hjelp av et kart, få informasjon om åpningstider, bla gjennom de herlige matmenyene, lese alle kommende arrangementer i bloggen og mye mer. Bortsett fra disse nisjefunksjonene, tilbyr tema mange andre som socials bar, WooCommerce-butikk, abonnement på nyhetsbrev og mer.

Liber har moderne ren og responsiv layout med mange tilpasningsalternativer som er tilgjengelige direkte fra WordPress Customizer som du kan kombinere for å lage en iøynefallende hjemmeside. Ved hjelp av Customizer kan du tilpasse nesten alt – fra alternativene for oppsett av forsiden, til bloggalternativer, fargealternativer og mer. Det er alt der, logisk lagt og enkelt å bruke.

Det er selvfølgelig oversettelsesklart og mobilvennlig, så ingen bekymringer nettstedet ditt vil skinne i det beste lyset på alle enheter. Tema bruker standard WordPress-funksjoner som innlegg, sider, barnesider, widgets og Customizer. Det er ingen ekstra alternativpaneler å lære og ingen ekstra vekt på serveren din. Liber tilbyr en intuitiv og enkel måte å bygge et nydelig nettsted for virksomheten din. Ved siden av hele rekke integrerte layoutalternativer, støtter Liber-temaet også Elementor Page Builder som kan hjelpe deg med å lage flere oppsett om nødvendig.

20. MyRestaurant

MyRestaurant Theme

Info & NedlastingVis The Demo

MyRestuarant er et brukervennlig klikk og rediger premium restaurant WordPress-tema utviklet av Templatic. Dette temaet gjør det enkelt for alle å lage et fantastisk nettsted for din restaurant, kafé eller spisested.

Å lage et nettsted for din matvirksomhet trenger ikke være vanskelig. Templatiske klikk og rediger MyRestaurant-temaet har alt du trenger for å lage et nettsted for din kafé, deli, bar eller restaurant. Og siden det er å klikke og redigere, kan virkelig hvem som helst gjøre det. Du bokstavelig talt klikker på forskjellige sideelementer i live-demoen, legger til ditt eget innhold og eksporterer dem.

Dette temaet er spesielt flott hvis restauranten din allerede er etablert, eller hvis du har anmeldelse på Yelp, men du ikke har et nettsted ennå. MyRestaurant kan ta så lite som noen få minutter å konfigurere. Og du kan legge til funksjoner for spesialtilbudene dine, siste nytt og til og med kundeuttalelser eller et bildegalleri.

Andre flotte temafunksjoner inkluderer WPML-støtte for språkoversettelser, Google Maps for enkel visning av posisjonen din, tilpasset logo-alternativ, ikonbokser for funksjoner, tilpassede animasjoner og mer. Ta en titt på live-demoen for å se den i aksjon!

21. Capella

Capella Restaurant WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Capella er et fantastisk WordPress-tema fra parallaxrestauranten, fra Themeforest. Dette fremtredende temaet fanger oppmerksomheten med dristige bilder, noe som gjør det perfekt for enhver restaurant, cateringfirma, bistro, bar og grill eller enhver annen virksomhet med en meny.

Du har endelig funnet den perfekte beliggenheten, nydelig innredning, en femstjerners kokk, en deilig meny og selvfølgelig en fantastisk stab. Hva kan du glemme? En nettside! Med Capella er det enkelt å lage et eget responsivt nettsted for restauranten din – selv om det er dagen før den store åpningen. Innebygd i dette nydelige restauranttemaet er gode matspesifikke funksjoner som 3 nyttige menyoppsett (klassisk, menykort og enkelt) for deg å velge mellom, et brukervennlig reservasjonsskjema som sender forespørsler direkte til postkassen din, og til og med en nydelige hendelsesmodul som gjør det enkelt for deg å legge til dine kommende spesialitetsarrangementer (restaurantuke, helligdager, live musikk osv.) i kalenderen for å holde kundene oppdatert.

Men det er ikke alt, enda flere flotte funksjoner gjemmer seg under panseret på dette temaet. Bruk den medfølgende dra- og slippinnholdsbyggeren for tilpassede oppsett, tilpassede temaelementfargeplukkere, tilpassede topptekstbilder og de fantastiske parallaksebakgrunnene for å designe nettstedet du ønsker. I tillegg inneholder temaet til og med mange egendefinerte kortkoder, slik at du kan legge til knapper, overskrifter, veksler og mer hvor du måtte trenge tema.

22. Smaken

Flavor Restaurant WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

The Flavour er en moderne restaurant og bistro premium WordPress-tema som vil hjelpe deg å dele din servering med kunder. Dette temaet har alt du trenger for din restaurant, kafé, spisestue, bistro, deli, bar, grill, bakeri eller annen kulinarisk virksomhet.

Når du starter en bedrift, er det lurt å sette opp et nettsted. Dette gjelder spesielt for restauranter, siden gjestene sannsynligvis vil sjekke anmeldelser på Yelp eller UrbanSpoon og vil se på nettstedet ditt før de kommer inn for å spise. Lag en fantastisk og informativ restaurantnettsted med smak. Dette temaet har alt du trenger for å få ditt kulinariske nettsted oppsett på kort tid – det kommer til og med med 1-klikk-installasjon.

Det er noen få viktige funksjoner å se etter i et godt restaurantstema, og Flavour har tema alt. Først er det de tilpassede menysidene. Dette er den enkleste og beste måten å legge til lunsj-, middags- eller til og med spesielle hendelsesmenyer på nettstedet ditt. Legg til bilder, priser og beskrivelser til menyelementene dine, og legg dem til kategorier for å holde alt pent og ryddig. Temaet inneholder også en kraftig hendelseskalender med tilbakevendende hendelser, slik at du kan legge til hver happy hour, jazzkveld, ferie og andre arrangementer. I tillegg kan gjester med den innebygde reservasjonsmodulen bestille reservasjoner for i kveld (eller for et av arrangementene dine) på et blunk.

23. Umami

Umami Full Screen Restaurant WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Umami er et moderne WordPress-tema fra fullskjermsrestaurant fra Creative Market. Dette superkule temaet er perfekt for barer, restauranter, griller, cateringfirmaer, spisesteder og andre etablissementer.

Når kunder ser opp virksomheten din via Google eller Yelp, vil du kunne lede dem til et profesjonelt nettsted som representerer virksomheten din og fremhever maten din (eller andre produkter). Umami er en unik restaurantnettmal som virkelig hjelper deg å skille seg ut fra konkurrentene. Temaet bruker til og med WordPress Theme Customizer, så det er enkelt å gjøre tilpasninger til utseendet til temaet (farge, skrifter osv.) Og se dem som en direkte forhåndsvisning før du gjør endringene dine.

Et sentralt trekk ved Umami er de tilpassede menyene. Legg til frokost, lunsj, middag, drikke eller andre menyer ved å bruke kortkoder, menysidemalen eller ved å legge til menyen direkte i navigasjonen. Du kan til og med legge til lyskasser for bilder til menyelementene dine for å vise spisesteder hvordan maten din ser ut.

Temaet inkluderer også støtte for ansatte, cervices, funksjoner og mer. Pluss den inkluderte WooCommerce-støtten betyr at du kan selge et hvilket som helst antall sauser, marinader, oppskriftsbøker eller andre produkter rett fra nettstedet ditt.

24. Elegantia

Elegantia - Restaurant og kafé WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Elegantia er et tema laget for kafeer, bistroer og restauranter for å legge ut menyen og hendelsene og godta reservasjoner. For en hvilken som helst restaurantside er en online meny nøkkel. Du bør være i stand til å liste opp hele menyen slik at gjestene kan se gjennom den før de kommer. Hver menyelementside i Elegantia inneholder en kategori, pris, foto og en beskrivelse hvor du kan forklare ingredienser og notere tilberedningsmetoden eller interessante fakta om retten.

Elegantias begivenhetsside er flott for å gjøre kunder oppmerksom på spesielle hendelser eller kampanjer. Hvis restauranten din har en spesiell forhåndsinnstilt meny over en ferie, hvis du er vert for en innsamling, hvis du deltar i Restaurantuke eller andre arrangementer, er det fint å gi dine stamgjester beskjed på forhånd. Hver begivenhetsside viser dato, klokkeslett og beskrivelse for hendelsen. I tillegg kan du arrangere hendelsene i henhold til alt, fortid eller kommende.

En annen flott restaurantfunksjon er Reservasjonsmodulen. Elegantia lar deg administrere dine egne reservasjoner uten å måtte gå gjennom en tredjepart som Open Table. Kunder kan ganske enkelt fylle ut en reservasjonsforespørsel på nettet, og den vil bli sendt til deg for gjennomgang. Hvor lett er det?

25. Spisested

Spisested Responsive WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Spisestedet er perfekt for restauranter, kafeer, bistroer, salonger, barer og til og med matbiler. Temaet ble designet for å fungere bra for alle typer restauranter og kafeer, med akkurat den riktige mengden tilpassingsalternativer for å gjøre bedriften din skarp med liten innsats.

Den tilbyr en unik design som ikke føles som en mal for å fremheve innholdet ditt uten å se kakekutter. Og den fleksible matmenyen lar deg legge til alle matvarene dine raskt og enkelt. Vis grupper av menyelementer hvor som helst på nettstedet ditt med en enkel kortkode.

26. Growler

Growler - Brewery WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Growler er et kult bryggeri og vintage tema WordPress-tema med en veldig hipster-følelse. Dette temaet vil være flott for ethvert mikrobryggeri, lokal kaffebar, laget av skrapebakeri eller annen butikk med en tilbakeslagsfølelse.

Forbrukere elsker lokale virksomheter. Det er en flott måte å støtte samfunnet og oppdage fanatiske varer i ditt eget nabolag. Så kontakt med kundene dine, og start et nettsted for bryggeri, kaffebar, videresalgsbutikk osv. Growler gjør det enkelt.

Temaet har en flott vintage-følelse å starte med, men det er ubegrensede fargealternativer, slik at du kan lage det utseendet du ønsker på nettstedet ditt. I tillegg til at temaet kommer med fulle eksempeldata fra demoen, er du trenger litt hjelp til å komme i gang. Når du er i gang med å legge til innholdet ditt, er det mange gode alternativer for tilpassede sideoverskrifter, tilpasset innleggstype for begivenheter (for å dele lokalbefolkningens pris på natt, restaurantuke, kommende salg eller annet), prisbord og mer. Growler er også fullstendig responsiv og retina klar, så innleggene og bildene dine ser alltid bra ut, inkluderer en nydelig portefølje, er oversettelsesklare, inkluderer tilpassede widgeter og er WooCommerce klar slik at du kan selge dine egne produkter på nettet.

Tanker om de beste restaurant WordPress-temaene

Jeg håper du har hatt glede av samlingen vår av temaer rettet mot restauranter, kafeer og andre spisesteder. Og ikke glem at du alltid kan legge til en målrettet restaurant WordPress-plugin for en spesifikk funksjon hvis temaet du elsker mangler det. For eksempel en hendelseskalender, eller kontaktinfo. Hvis du har et tema du vil foreslå for vår runde av de beste kulinariske WordPress-temaene, kan du fortsette og legge igjen en kommentar. Jeg sørger for å se!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me