Tu și cu mine am analizat o serie de pluginuri WordPress utile în ultimele zile. Adică, aventura noastră de plugin-uri în curs de desfășurare a WordPress a dezvăluit deja alegerile noastre pentru social media, BuddyPress, apartenențe și multe altele.


Cu peste 100 de plugin-uri! Dar niciodată nu am revizuit plugin-urile de administrare WordPress. Nu-i pasă nimănui de backend? Vedeți, majoritatea pluginurilor WordPress pe care le-am analizat în postările legate mai sus au atât de multe legături cu frontendul. Cu toate acestea, pluginurile pe care le vom examina astăzi vă vor ajuta să vă ocupați de sarcinile de administrator admin, printre altele.

Ești un dezvoltator WordPress? Rămâneți aproape. Sunteți administrator de bloguri WordPress? Rămâneți la fel de bine. Aștepți cu nerăbdare să îți personalizezi zona de administrator WordPress? V-am acoperit și �� Verificați lista noastră cu unele dintre cele mai bune pluginuri gratuite pentru WordPress WordPress (doar faceți clic pe imagini pentru a descărca pluginurile). Bucurați-vă de lectură și împărtășiți comentariile dvs. îndrăgite la sfârșit!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Editor de meniu Administrator Plugin WordPress

Editor de meniu Administrator Plugin WordPress

Doriți să personalizați elementele din meniul de administrare? Doriți să adăugați elemente de meniu personalizate în meniurile dvs. de administrator? Editorul de meniu Administrator vă oferă toată puterea de care aveți nevoie pentru a crea un meniu de administrator. Știi, ceva ce îți va plăcea. Există doar atât de multe lucruri pe care le poți face cu acest plugin. De exemplu, puteți edita titlurile de meniu, puteți schimba pictogramele din meniu și seta drepturile de acces, glisați și fixați elementele cu ușurință, creați cu ușurință submeniuri, ascundeți un întreg meniu (sau elemente individuale din meniu) și creați elemente de meniu personalizate care indică link-uri externe.

Puteți chiar să restaurați toate meniurile implicite, făcând clic pe un buton din șansa ca voi să încurcați ceva. Pentru a rezuma, pluginul este cuplat cu ușurința de instalare și utilizare. Ce este mai mult? Puteți alege între versiunea gratuită și cea pro. Evident, acesta din urmă vine cu funcții suplimentare.

Codepress Admin Columns WordPress Plugin

Columne Editor Plugin WordPress

Dacă v-ați propus să transformați ecranele de administrare WordPress, Coloanele de administrare Codepress este pluginul pe care l-ați așteptat. Efortul combinat al Codepress, Tobias Schutter, David Mosterd și Jesper van Engelen, Admin Columns vin cu peste nouăzeci (90) de coloane personalizate, precum și capacitatea de a îmbunătăți ușor panoul de administrare al clienților dvs., opțiuni pentru coloane care pot fi selectate și editabile pentru a vă face munca mai ușoară, capacitatea de importare și funcționalitate de export, integrare ușoară cu alte pluginuri, câmpuri personalizate pentru toate nevoile dvs. personalizate (Vezi, sunteți bine îngrijit) și documentație completă. Adăugați viață (și multă utilitate) în zona dvs. de administrare cu Codepress Admin Columns.

WP-Optimize WordPress Plugin

WP Optimize WordPress Plugin

Site-ul dvs. WordPress este mai lent decât de obicei? Ghiciți ce, baza dvs. de date ar putea fi problema. Într-un fel sau altul, junk își găsește întotdeauna calea către baza de date WordPress. Acest lucru poate duce la un site web lent și poate provoca câteva erori WordPress. Ce sa fac? Trebuie să vă optimizați baza de date WordPress din când în când. În același timp, optimizarea bazei de date poate fi o sarcină ascendentă dacă nu știți primul lucru despre PhpMyAdmin.

Introduceți WP-Optimize și ziua (alături de baza de date) este salvată. Acest plugin special are peste un (1) milion de descărcări, o evaluare impresionantă de 4,6 / 5,0 și vă va ajuta să optimizați automat baza de date WordPress. WP-Optimize vă va scuti baza de date de revizuiri de posturi neplăcute, spam și comentarii trasate, trackbacks și pingbacks doar pentru a menționa câteva. Puteți vedea mai multe funcții pe pagina pluginului la WordPress.org.

Quick WordPress / Post Redirecționare plugin WordPress

Quick WordPress / Post Redirecționare plugin WordPress

Cu un rating excelent de 4,7 / 5,0 și peste 550K descărcări, Plugin-ul de redirecționare rapidă a paginii / adăugă ușurință redirecționării. Căutați să redirecționați utilizatorii către alte pagini cu ușurință? Următoarele caracteristici vor dezvălui motivul pentru care Quick Page / Post Redirect este pluginul de redirecționare de care aveți nevoie. Caracteristicile pe scurt includ opțiuni globale pentru a personaliza link-uri de redirecționare în vrac, compatibilitatea actuală a versiunii WordPress, integrarea tipurilor de post personalizate (și alte pluginuri), opțiunea de a redirecționa utilizatorii către o fereastră nouă sau aceeași, posibilitatea de a adăuga atributul rel = “nofollow” către legături, redirecționați 404 de pagini de eroare și multe altele. Redirecționați la următorul nivel cu ajutorul pluginului Quick Page / Post Redirect.

Adminer WordPress Plugin

Adminer WordPress Plugin

Nu vă puteți gestiona (sau nu va) administra bazele de date MySQL manual? Pluginul Adminer oferă toată puterea necesară pentru a gestiona baza de date WordPress (e) din zona de administrare WordPress mai familiară. Cat de tare e asta?

Puteți face orice, de la navigarea tabelelor la rularea interogărilor SQL și efectuarea optimizării bazei de date printre alte funcții. Este într-adevăr de bază și te vei distra dacă îți place să intri în baza de date. Adminer este compatibil cu WordPress 3.9.1 și WordPress Multisite, așa că și presupun că sunteți bine acoperit. Are mai mult de 100K descărcări și un rating luminos de 4,8 / 5,0.

Obiecte de depanare Plugin WordPress

Debug optează pluginul WordPress

Bună ziua dezvoltator WordPress! Căutați să analizați erorile și să înțelegeți mai bine cum să vă dezvoltați cu WordPress? Dacă ați spus da, Obiecte de depanare este exact ceea ce aveți nevoie. Cu un rating de 4,9 / 5,0, acest plugin ușor de instalat și utilizat oferă o mulțime de informații precum utilizarea memoriei, sistemul de operare, versiunea WordPress, timpul de încărcare a paginii, informațiile de interogare, informațiile despre cache, informațiile cron, definițiile FTP și SSH, definiții cookie, shortcodes și multe altele. Dezvoltat de Frank și Inpsyde GmbH, Debug Objects este un plugin excelent pentru fiecare dezvoltator WordPress de acolo.

WP Super Edit WordPress Plugin

WP Super Edit WordPress Plugin

Doriți mereu mai multe funcționalități din partea editorului vizual wysiwyg? Doriți întotdeauna anumite funcții să fie disponibile? Nu ar fi asta să adaugi distracție aventurii tale de blogging? Te-ai săturat să aștepți un plugin care să accepte această dorință? Ei bine, așteptarea s-a terminat! WP Super Edit adaugă plugin-uri și butoane personalizate TinyMCE la editorul vizual, oferindu-vă mai multe funcționalități pentru a vă aduce conținutul la viață. Principalele caracteristici ale acestui plugin includ o interfață de utilizator drag and drop ușor, acces la opțiunile WordPress încorporate, plugin-uri și butoane TinyMCE suplimentare, opțiuni de instalare și configurare ușoare. WP Super Edit are un rating de 4.0 / 5.0 și peste 250 de descărcări.

Mărturii realizate de Aihrus WordPress Plugin

Mărturii de Aihus WordPress Plugin

Adăugarea de mărturii pe site-ul dvs. este o modalitate excelentă de a crește încrederea clienților în jurul mărcii dvs. online. Marturii realizate de Aihrus este un plugin excelent care vă va ajuta să glisați text, imagini sau videoclipuri pentru a crea mărturii rotative, glisați conținut mixt, afișați în mod aleatoriu mărturii, adăugați fade și alte tranziții la mărturii, filtrați conținutul pe categorii, id-ul sau etichetele mai mult. Cu un rating impresionant de 4,4 / 5,0 și peste 450 de descărcări, Testimonials by Aihrus este cel mai cunoscut pentru următoarele caracteristici: API pentru a personaliza mărturii, interfață prietenoasă, stil CSS, shortcodes, widget-uri și câmpuri personalizate pentru a adăuga titlu, e-mailuri, locație, companie etc.

Baza de date pentru participanți WordPress Plugin

Baza de date pentru participanți WordPress Plugin

Dacă intenționați să lansați un site de membru WordPress sau aveți deja unul, trebuie să aveți un mijloc de construire și menținere a unei baze de date a membrilor. Pluginul bazei de date pentru participanți înseamnă acest lucru. Acest plugin vă va permite să introduceți înregistrări individual, să încărcați înregistrări dintr-un fișier CSV sau să permiteți membrilor să creeze înregistrări pe cont propriu. Acest plugin este complet personalizabil, vă permite să creați mai multe formulare pentru a colecta înregistrări, include o funcționalitate minunată pentru coduri scurte, caracteristici de redirecționare a formularului la completare, acceptă notificări prin e-mail și multe altele. Baza de date pentru participanți are un rating de 5.0 / 5.0 (cea mai mare am văzut până acum) și aproape 100K de descărcări.

Plugin WordPress AJAX Live Spell Checker

Ajax Live Spell Checker WordPress Plugin

Greșeli de ortografie? Nu vrem să facem asta acum? Acesta este un plugin simplu, dar puternic, construit de Lab4Games (Kepo-ing Zz85). Verificatorul de ortografie Ajax vă permite să surprindeți greșeli de ortografie. Este ușor de instalat și de utilizat și de integrat Scriptura ortografică Google a lui Chris Meller și Gassison Locke vraja Servicii.

Firestats (+ Grafice) Plugin WordPress

Plugin WordPress FireStats

Ești obsedat de statistici și valori de trafic? Căutați să vă înțelegeți traficul complet fără să vă lăsați vreodată de pe tabloul de bord WordPress? Firestats este doar pluginul admin de WordPress de care aveți nevoie Firestats vă oferă multe informații despre traficul dvs. După instalare, pluginul vă va permite să vă descompuneți traficul și să vedeți atât mai multe inclusiv adresa IP a utilizatorului, țara de reședință, sistemul de operare și tipul de browser, printre altele. Graficul Firestats (un plugin singur, dar îl poți numi un complement WordPress) adaugă detaliat Grafice despre statii de foc, oferindu-vă o reprezentare grafică fiabilă a traficului dvs..

Pachet WordPress Mobile Plugin WordPress

Pachet WordPress Mobile Plugin WordPress

Nu creați doar un site WordPress sensibil, care arată excelent pe dispozitivele mobile, creați o aplicație mobilă utilizând WordPress Mobile Pack și oferiți vizitatorului dvs. o experiență de utilizator mai bogată (UX). Cu aproape 600K descărcări și un rating peste 3,8 / 5,0, acest pachet WordPress Mobile este conceput pentru bloggerii, marketerii de conținut și editorii care doresc să achiziționeze cititori de telefonie mobilă.

Pluginul funcționează cu Windows Phone 8, dispozitive iPhone, precum și telefoane Android și este compatibil cu browserele majore. În plus, WordPress Mobile Pack este compatibil cu cea mai recentă versiune a WordPress 3.9.1 și vine cu funcții excelente, cum ar fi o interfață receptivă, opțiuni tematice, sincronizare postări și comentarii și analitice printre multe alte funcții personalizabile..

Plugin WordPress Verificator de legături sparte

Plugin WordPress Verificator de legături sparte

Oamenii și botii Google nu îi plac când le trimiteți la 404 de pagini de eroare. Dacă nu știați, legăturile întrerupte vă pot răni în mod sever SEO, pe deasupra expedierii potențialilor clienți. Deci, cum scapi de legăturile rupte? În primul rând, trebuie să găsiți legăturile sparte. Aici intră pluginul Broken Links Checker. Pluginul monitorizează blogul dvs. pentru link-uri sparte și vă anunță imediat unul este găsit.

Broken Link Checker oferă cele mai bune personalizări ușoare, editați automat linkurile de pe pagina pluginului, monitorizați linkurile de pe site-ul dvs., adăugați atributul rel = „nofollow” către link-uri sparte pentru a descuraja roboții motoarelor de căutare, link-uri filtrabile, etc. Pluginul are o evaluare impresionantă de 4,1 / 5,0 și peste 2,5 M (de milioane) de descărcări (în afară de: Dacă doriți să ușurați încărcarea paginii, puteți verifica legături sparte folosind un serviciu online, cum ar fi Verificator de legătură W3C în loc să instalezi un plugin).

Plugin WordPress Authenticator Google

Plugin WordPress Authenticator Google

După cum am văzut într-o postare recentă, securitatea WordPress este o problemă serioasă. Dacă nu aveți Vaultpress sau un serviciu similar, nu lăsa niciodată problemele de securitate ale WordPress-ului tău. Pluginul Google Authenticator vă oferă autentificare în doi factori pentru site-ul dvs. WordPress. Întreaga operație se rulează în aplicația Google Authenticator. Cu un rating excelent de 4,8 / 5,0, Google Authenticator de Henrik Schack este pluginul de care aveți nevoie pentru a vă consolida securitatea WordPress.

Căutare Regex WordPress Plugin

Caută Regex

Căutarea Regex joacă un singur rol și îl joacă bine. Pluginul vă oferă posibilitatea de a căuta și înlocui orice tip de date de pe site-ul dvs. web. Cauți pagini sau postări? Categorii, etichete sau comentarii? Puteți găsi și înlocui orice doriți prin simpla apăsare a unui buton. Acest plugin este menit să aducă o ușurință la migrarea site-ului. Vă amintiți cât de dificil poate fi găsirea fișierelor după mutarea site-ului dvs.? Căutarea Regex de John Godley funcționează automat și are un rating atrăgător de 4,7 / 5,0.

AdRotate pluginul WordPress

Adrotează pluginul WordPress

Lucrezi cu multe reclame? Poate că dețineți (sau conduceți) mai mult de câteva site-uri care vin cu mai mult de câteva reclame? Cum gestionați reclamele? Cum păstrezi sănătos? Ai ales AdRotate. Cu peste 770K descărcări și un rating de 3,8 / 5,0, AdRotate vă permite să adăugați și să gestionați reclamele cu ușurință. Lucruri de nivel de bază; administrezi reclame dintr-un tablou de bord central care îți oferă o mulțime de opțiuni. Aveți într-adevăr controlul anunțurilor dvs. cu acest plugin. Arnan de Gans, autorul, este sigur că veți iubi AdRotate. A câștiga bani va deveni super ușor, susține Arnan.

Cadrul de opțiuni Redux

Cadrul de opțiuni Redux

Este un plugin. Nu, este un cadru. Ei bine, potrivit autorilor: Redux este un cadru de opțiuni simplu, complet extensibil și receptiv pentru teme și plugin-uri WordPress. Cu un rating superb de 5,0 / 5,0, Redux Framework va simplifica de departe tema WordPress și dezvoltarea pluginurilor. Acesta vă oferă un cadru WordPress extensibil și simplificat cu care să lucrați (chiar au tone de extensii Redux premium). Acest plugin vă va ajuta să atingeți terenul în care se află tema WordPress și dezvoltarea pluginului. Verificați câteva dintre capturile de ecran pe care le avem pe Temă pentru a vedea cât de mult este posibil cu Redux.

Comentarii inline Plugin WordPress

Comentarii inline Plugin WordPress

Comentariile indică modul în care răspunde publicul tău la mesajul tău. Nu trebuie niciodată să te ferești de comentarii ca proprietar de site WordPress. În schimb, ar trebui să contribuiți la discuții și să faceți cititorii să se simtă mai acasă. De asemenea, ar trebui să vă faceți datoria de a încuraja cititorii să lase comentarii folosind un plugin, cum ar fi Comentarii inline. Ceea ce face acest cod extraordinar este să adăugați „… sistemul dvs. de comentarii în partea de paragrafe, titluri și alte secțiuni…” din postările dvs. Pluginul este destul de ușor de instalat și personalizat și funcționează prin adăugarea unei bule în partea secțiunii selectate. Inline Comments a fost dezvoltat de Kevin Weber și a avut un rating de 4.8 / 5.0.

Plutitor WordPress Plugin WordPress Plugin

Plutitor WordPress Plugin WordPress Plugin

Vrei să-ți trezești clienții cu ceva mai mult spațiu în zona de administrare WordPress? Vă aducem doar pluginul pentru asta. Faceți cunoștință cu Float Admin Menu, un plugin de administrare WordPress foarte eficient, care poziționează meniul de admin de la stânga la vârf. Puteți extinde meniul oricând doriți. Pluginul răspunde complet, funcționează cu WordPress 3.9.1 și are un rating impresionant de 5.0 / 5.0. Am plutit meniul meu de admin și mi-a plăcut. Funcționează la activare.

Descărcați monitorul WordPress Plugin

20-mare-WordPress-admin-plugins-descărcare-monitor-wpexplorer

Serviți produse digitale pe site-ul dvs. web? Doriți să vă monitorizați activitatea de descărcare? Dacă acesta este un da, pluginul Download Monitor vă va ajuta să adăugați și să gestionați descărcări folosind o interfață de utilizator prietenoasă (UI), să adăugați fișiere în timp ce editați postări, să includeți link-uri mirror pentru descărcări, să urmăriți numărul de descărcări, să restricționați și să controlați accesul la descărcări și Mai Mult. Descărcarea monitorului a fost descărcată de peste 620K și are o cotă de 3.9 / 5.0.

Este randul tau

Sperăm că ați găsit câteva plugin-uri noi care vă vor ajuta cu site-urile dvs. WordPress. Sunteți conștienți de orice plugin de admin WordPress pe care doriți să îl vedeți inclus aici? Vă rugăm să ne împărtășiți cu noi în comentarii. Dezvoltare fericită!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me