20 cele mai bune teme WordPress Bootstrap

Așa cum mulți dintre voi pot fi conștienți, bootstrap este un cadru front-end gratuit care constă în instrumente pentru crearea de site-uri web și aplicații web. Conține șabloane de design bazate pe HTML și CSS pentru tipografie, formulare, butoane, navigare și alte componente de interfață, precum și extensii JavaScript opționale pentru navigare, slider, tranziții, spion de defilare, file, alerte și multe altele.


Bootstrap inițial a fost dezvoltat de Mark Otto (@mdo) și Jacob Thornton (@gras) la Twitter ca cadru pentru a încuraja coerența între instrumentele interne. Acum este surse deschise și este cel mai popular proiect de dezvoltare GitHub. Twitter nu mai este asociat cu Bootstrap de la actualizarea la versiunea 2.0.

Utilizarea Bootstrap printre site-urile web a crescut exponențial încă din zilele sale de înființare și, până la dată, peste milioane de site-uri web îl folosesc, ceea ce face din Bootstrap cel mai popular cadru front-end. Designerii web știu cât de valoroasă tehnologia Bootstrap ajută la crearea unor site-uri web atrăgătoare, dar care să răspundă bazate pe HTML, CSS și extensiile JavaScript. Bootstrap face dezvoltarea web front-end mai rapidă și nedureroasă.

WP Bootstrap 4 este tema ideală de pornire pentru bloggerii WordPress. Versiunea 4.0 este cea mai recentă versiune și folosește o grilă flexibilă pentru primul mobil pentru a crea machete de toate formele și dimensiunile. Este rapid, ușor și are integrare completă Bootstrap 4. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că această temă este mobilă și optimizată pentru standardele SEO. În plus, tema a avut un audit amănunțit efectuat de echipa WP.org pentru a asigura o calitate de top.

Sunt un mare fan al acestui cadru. Și sper că îl poți găsi util și în combinație cu WordPress sau cu orice altă platformă de blogging sau CMS. Am analizat calitatea designului, aspectul, varietatea și performanța temelor înainte de a o adăuga la această listă. Sunt sigur că acestea sunt cele mai bune teme WordPress Bootstrap care pot duce site-ul dvs. la nivelul următor.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Softwarepro

Softwarepro WordPress Tema

Softwarepro este o performanță înaltă și inovatoare, inteligentă în tehnologie, imaginativă, intuitivă și foarte sensibilă, tema WordPress a paginii de destinație. Este un cadru flexibil pentru dezvoltarea perfectă a site-urilor web eficiente, ușoare și cu încărcare rapidă, cuprinzând gama de arhetipuri moderne și cazuri de utilizare.

Această temă a fost construită pe un design modular elegant și ușor bazat pe Bootstrap. Îl face ideal pentru cazurile de utilizare a traficului ridicat, transpunându-se în încărcări de server minimizate pe întregul tablou. Softwarepro este perfect pentru webmasterii care au nevoie de un site de pagini de destinație care poate canaliza în mod eficient traficul generat de campanii de marketing cupon, campanii publicitare, aplicații mobile sau orice altă sursă de generare a traficului în masă..

Kallyas

Kallyas WordPress Tema

KALLYAS este o temă WordPress Bootstrap cu un aspect complet flexibil, receptiv și gata pentru mobil. Este un design web cu mai multe concepte, cu peste douăzeci de mostre principale și încarcă mai multe stiluri de pagini interne. Crearea unui site modern nu necesită multă muncă și efort. KALLYAS are toate conținuturile predefinite pentru a fi redate din cutie.

Datorită versatilității KALLYAS, acum aveți o resursă completă de material de dezvoltare web pentru realizarea de pagini de toate stilurile. De la business și blog la CV-ul online și comerțul online, KALLYAS le gestionează pe toate cu ușurință și confort. KALLYAS este, de asemenea, rapid fulger, complet optimizat pentru motoarele de căutare și perfect în ton cu browserele web moderne.

GutenX

Gutenx Tema WordPress

Începerea pe web nu mai este o afacere prea mare. Cu o temă solidă Bootstrap WordPress, puteți începe proiectul online rapid. Dacă sunteți interesat să lansați un blog, faceți-l cu GutenX. GutenX este un instrument compatibil cu Gutenberg – de unde și numele. Mai mult, este optimizat și pentru viteza de încărcare rapidă și SEO. Desigur, GutenX nu lipsește, de asemenea, un aspect complet receptiv, care se întâmplă doar să fie compatibil cu browserul și gata de retină.

Toate tipurile de machete așteaptă fiecare utilizator GutenX. Acestea fiind spuse, aveți multe combinații diferite care vă vor face să mergeți mai repede decât ați crezut. În plus, GutenX are tot felul de stiluri de antet diferite, treisprezece tipuri de postări prezentate, meniu lipicios și Formular de contact 7. Puteți începe să împărtășiți povestea dvs. astăzi și să creați un impact puternic asupra tuturor.

Porto

Tema WordPress Porto

Tema Porto este extrem de flexibilă, încărcată cu opțiuni de personalizare uimitoare pentru site-ul dvs. web. Această temă îngrijită și elegantă este, de asemenea, construită cu HTML5 și CSS3 și implementează cadrul incredibil de receptiv de la Bootstrap pentru a fi pe deplin sensibil și mobil-prietenos. Mai mult decât atât, oferă un sprijin deosebit pentru WooCommerce cu toate instrumentele necesare pentru crearea unui magazin online.

Designul versatil al Porto va funcționa bine pentru orice fel de afaceri, magazin online, portofoliu și site-uri de blog. Prin îmbunătățirile SEO integrate, Porto este gata să vă ajute site-ul dvs. în urcarea pe rândul tuturor căutărilor relevante.

RAMS

Tema WordPress RAMS

RAMS este o temă WordPress minimalistă, care se remarcă pentru designul său rafinat și elegant. Această temă inovativă de portofoliu este ideală pentru artiști, freelanceri și agenții creative care ar dori să își prezinte munca online. Această temă vă va economisi mult timp construind un site web remarcabil și flexibil.

În plus, creatorii au construit un cadru solid rock RAMS folosind tehnologia Bootstrap 4. Tema sa complet răspunzătoare este proiectată pentru a redimensiona fără probleme pe diferite dimensiuni de ecran și pentru a arăta clar și clar pe ecranele de înaltă rezoluție. Această temă plană oferă posibilități de personalizare nelimitate datorită Visual Live Composer ambalat în această temă. De asemenea, WPML este gata să vă ajute să construiți un site web multilingv.

Știrile Bootstrap

Știri Bootstrap Tema WordPress

Bootstrap News este o temă WordPress care s-a specializat în mass-media, știri și reviste. Este, de asemenea, setul perfect pentru a obține o versiune digitală a oricărei scrieri de povești. Veți obține pagini de conținut minunat, inclusiv bloguri și contacte.

În plus, Bootstrap News oferă o secțiune post recentă și separă poveștile în 4 aspecte. Acestea sunt știri mondiale, noutăți recente, editoriale și evenimente. Știrile Bootstrap sunt dotate cu o bară superioară și un subsol care include pictograme de social media și un antet. Cu acesta, trebuie să vă puneți „primele pagini la fața locului”. Încercați doar pentru voi și să vă convingeți.

Medicol

Medicol WordPress Tema

Medicol este o temă medicală WordPress pentru spitale, clinici, farmacie, medici, chirurgi, medici generali și similare cu acest gen. Această temă WordPress cu Bootstrap este compatibilă cu pluginul Elementer Page Builder. Acest lucru vă permite să creați o pagină cu funcționalitatea sa drag and drop. Nu este nevoie să scrieți o singură linie de codare. În afară de aceasta, conține funcții precum panou tematic avansat, apel la acțiune, secțiune de apel, widget-uri personalizate etc. Aceste caracteristici vă permit să creați un site web medical puternic care atrage atenția oricărui vizitator. Medicol este 100% gata pentru mobil, flexibil, compatibil cu browserul și gata de retină.

Kalium

Kalium Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Kalium este o temă bine gândită, minuțioasă, extrem de avansată din punct de vedere tehnologic și extrem de creativă, cu temă polivalentă pentru WordPress. Această temă puternică a fost creată către profesioniști și afaceri creative – de la firme de arhitectură și studiouri de design grafic la fotografi independenți, jurnaliști de călătorie și multe domenii creative în mod similar. Este incredibil de puternic atunci când este implementat pe site-uri web care trebuie să fie atât complet profesioniste, cât și inovatoare.

Kalium este construit folosind cele mai noi și mai mari dezvoltări tehnologice web. De asemenea, cu codări HTML5 extinse și stiluri CSS3 care produc site-uri superbe, elegante și încărcătoare eficiente. Produce perfect pagini impresionante, fără alte codări suplimentare.

Iziclass

Tema WordPress Iziclass

Iziclass este o temă coloristică și sensibilă a site-ului de grădiniță WordPress și site-ul preșcolar. Această temă este o temă perfectă pentru realizarea de site-uri web legate de copii în câteva secunde. Cu Iziclass, nu este necesar să scrieți o linie de codare pentru a obține rezultate extraordinare. Funcțional bogat și versatil, Iziclass face designul site-ului simplu și rapid. Personalizatorul WP și Rapidul Compozitor vă permit să vă faceți site-ul dvs. cu viteză și ușurință.

Iziclass este un cadru ușor de abordat pentru webmasteri din orice context. Puteți accesa utilizatorii de pe orice dispozitiv și browser cu ajutorul tehnologiei responsive Bootstrap. Vezi astăzi Iziclass și lasă-i să vină.

Lightstrap Bootstrap

Lightpress Tema WordPress

Bootstrap Lightpress este o temă WordPress cu Bootstrap pe care o puteți utiliza pentru a crea bloguri personale remarcabile și atrăgătoare. Are un layout 100% sensibil și compatibil cu browserul care funcționează pe toate dispozitivele ca un vis. Chiar și când vine vorba de ecrane cu retină, Bootstrap Lightpress se asigură că va oferi tot conținutul uimitor tot timpul.

În plus, Bootstrap Lightpress este, de asemenea, optimizat pentru motoarele de căutare și viteză. Acum puteți începe proiectul aproape în cel mai scurt timp, precum și cu cât mai puțină muncă și energie posibilă.

Unele dintre caracteristicile Bootstrap Lightpress sunt grila de zidărie, trei machete, meniul profilului și butonul înapoi la partea de sus. Nici nu veți dori să schimbați setarea implicită, datorită faptului cât de drăguț, curat și modern este.

MEDIATEL

MediaTel WordPress Tema

Mediatel este o temă WordPress estetic vizual concepută pentru a afișa conținut video. Răspunde complet cu nu numai browsere, ci dispozitive și ecrane. De asemenea, îl veți obține cu o calitate a imaginii gata de retină și un personalizator impresionant.

Veți obține compatibilitate pentru YouTube, Vimeo și multe altele. Mediatel are caracteristici speciale, cum ar fi miniatura video automată și filele video. Unele dintre acestea funcționează pentru categorii precum cele mai populare și postările recente. Veți avea decizie deplină și libertate cu privire la postările de afișat. De asemenea, este furnizată conexiunea socială pentru Facebook și Instagram. Mediatel este, de asemenea, o temă perfectă pentru streaming online, canale de știri sau reviste online.

WPLMS

WPMLS Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Una dintre cele mai fiabile teme de educație WordPress, WPLMS oferă un produs unic. Puteți utiliza această temă și pentru site-urile web ale școlii și universității. Dezvoltatorii au construit această temă folosind cadrul Bootstrap, rezultând o experiență excelentă pentru clienți și dezvoltatori deopotrivă. WPLMS Educație Tema WordPress este foarte puternică, dar rămâne extrem de ușor de utilizat. În plus, nu aveți nevoie de o cantitate mare de cunoștințe de programare pentru munca depusă. Cu siguranță, această temă va depăși cu siguranță toate așteptările. De asemenea, include cursuri, evenimente, galerii, un constructor de glisante și o bibliotecă de conținut extinsă. De asemenea, încorporează shortcodes și widget-uri utile.

Kokit

KoKit WordPress Tema

Nu există o modalitate mai bună de a vă comercializa eficient brandul decât să aveți cel mai bun site web al agenției digitale. Iată Kokit, una dintre cele mai bune teme WordPress ale agenției digitale pe care ar trebui să le evaluezi pentru afacerea ta. Este o temă puternică construită folosind cadrul Bootstrap împreună cu pluginurile WordPress.

Mai mult, Kokit integrează și pluginuri gratuite, dar puternice. Unul care merită menționat este WooCommerce. Vă permite să creați un magazin complet funcțional pe site-ul dvs. web, astfel încât vânzarea a aproape orice este posibilă.

NewStore

NewStore Tema WordPress

NewStore vă oferă toate instrumentele și componentele necesare pentru crearea unui magazin online care urmează toate ultimele tendințe web. Este una dintre cele mai bune teme WordPress eCommerce cu o atingere super minimă. Nu există un răspuns corect sau greșit unde puteți utiliza NewStore. Ar putea fi mobilă, îmbrăcăminte, bijuterii, genți, încălțăminte, orice, NewStore este pregătit pentru toate provocările pe care le puteți avea pentru aceasta. Cu această puternică temă WordPress, sunteți în siguranță și prin crearea unui magazin web de primă clasă.

Ablogia

Albogia WordPress Tema

Dacă sunteți în căutarea unui design modern simplu și frumos pentru blogul dvs., Ablogia este o opțiune bună pentru dvs. Tema vă oferă imagini de antet personalizate și opțiuni de încărcare a logo-ului pentru a face secțiunea antet să arate atractivă.

Este un design minim pentru a vă asigura că utilizatorii dvs. au o experiență excelentă pe blogul dvs. și vă pot citi conținutul fără nicio distracție. Poate fi o opțiune cu adevărat bună pentru orice tip de site personal de blog sau revistă de știri.

Este un design curat, minim și prietenos SEO, care vă va asigura că conținutul dvs. obține o clasare mult mai bună în rezultatele căutării Google.

Eduma

Eduma Tema WordPress

Dacă doriți să creați un site excelent dedicat învățării, această temă poate fi cel mai mare aliat. Este cu siguranță una dintre cele mai bune teme WordPress de educație pe care le puteți găsi în prezent pe piață. Eduma are un design eficient, practic, care sigur va atrage mulți cititori. Nu sunt necesare cunoștințe de codificare și nu este nevoie să angajați experți în dezvoltare web.

Această temă WordPress Education include și o listă mare de funcții premium, care au fost adăugate gratuit. Studenții dornici pot accesa conținutul de pe smartphone-uri, tablete, laptopuri sau computere desktop. Atâta timp cât are un ecran și o conexiune la internet, acesta va fi compatibil cu site-ul dvs. de educație.

Artis

Artis WordPress Tema

Artis este o temă WordPress concepută pentru persoane și profesioniști creativi. Tema este plină de o mulțime de site-uri demo demonstrate pentru diferite nișe și cupluri în stiluri de portofoliu unice, peste treizeci de tipuri de portofoliu, opțiuni extinse de personalizare, imagini adaptive pentru o vizionare mai bună pe dispozitive mai mici, o experiență de comerț electronic imersiv cu un design minim și mult mai mult.

Cu includerea majorității pluginurilor populare precum Visual Composer, Revolution Slider și LayerSlider, puteți fi sigur că veți primi funcții excelente cu tema. Din nou, după cum am menționat, WooCommerce este, de asemenea, integrat perfect în experiență, alături de machete de produse la îndemână, Ajax Mini Cart și efecte captivante.

Blogora

Tema WordPress Blogora

Tema Blogora este o temă WordPress Bootstrap pe care o puteți utiliza pentru a crea bloguri personale remarcabile și atrăgătoare. Are un layout 100% sensibil și compatibil cu browserul care funcționează pe toate dispozitivele ca un vis. Tema Blogora este optimizată și pentru motoarele de căutare și viteză. Acum puteți începe proiectul aproape în cel mai scurt timp, precum și cu cât mai puțină muncă și energie posibilă.

Unele dintre caracteristicile Blogora Tema sunt grila de zidărie, trei machete, meniul profilului și butonul dinapoi la partea de sus. Nici nu veți dori să schimbați setarea implicită, datorită faptului cât de drăguț, curat și modern este. Nu mai pierdeți timp, alegeți tema Blogora și aveți o pagină care funcționează imediat.

gurmand

Tema WordPress Gourmet

Tema WordPress Gourmet Restaurant & Cafe este un șablon de site sofisticat și inovator pe care îl puteți utiliza pentru realizarea diferitelor site-uri web, precum restaurant, cafenea, companii, afaceri, personal, fotografie și chiar portofoliu.

Această temă are un program de instalare demo cu un singur clic pentru a configura totul. Creatorii au realizat, de asemenea, această temă cu un cadru elegant și ușor de personalizat și au construit-o pe cea mai recentă Bootstrap. În acest fel, puteți construi fără efort site-uri web responsabile, gata de traducere și mobile. În plus, această temă este receptivă și pare uimitoare pe orice tip de dispozitiv, de la desktop, tablete și telefoane mobile.

Kleo

Kleo WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Kleo își păstrează standardul bogat într-un nivel constant, pentru ca tu să poți profita la maximum atunci când construiești o placă de lucru și o platformă web pentru servicii independente. Acesta arată doar că acest șablon de rețea socială Bootstrap este cel mai bun acolo. Kleo oferă flexibilitate, comoditate și funcționalitate în crearea pieței online superioare pentru solicitanții de locuri de muncă și alte persoane creative. Kleo este distractiv la meșteșug și are tone de documentație și suporturi tematice. Social media este complet integrată pentru a obține clienți / adepți. Elementele speciale includ calendare, un editor de piele și opțiuni de culori nelimitate. Pe site sunt prezentate anteturile și fundalul video nelimitat.

În concluzie

Fără îndoială, există multe avantaje ale utilizării temelor WordPress Bootstrap. În primul rând, nu trebuie să angajați designeri. Prin urmare, economisește mulți bani, precum și proiectarea eforturilor. Temele Bootstrap WordPress economisesc, de asemenea, timpul pe care a trebuit să-l investești în scrierea paginilor de coduri de proiectare îndelungate.

Mai mult, grăbește sarcina de dezvoltare a site-ului dvs. web, deoarece cuprinde blocuri de codare gata făcute. Permite crearea rapidă și eficientă a unui prototip al unui site web. De asemenea, oferă o mare varietate de scripturi. Și, scrierea interogărilor media nu va mai deveni durerea de cap.

În plus, acest cadru receptiv bazat pe grilă ajută atât amatorii, cât și profesioniștii. De asemenea, vă oferă flexibilitate pentru personalizarea elementelor din tema dvs..

Aceasta a fost lista noastră cu unele dintre cele mai bune teme WordPress Bootstrap disponibile în prezent pe piață. Dacă doriți o temă WordPress, este mai bine să mergeți pentru o temă WordPress cu Bootstrap, deoarece sunt mai flexibile, personalizabile, atractive și mai ușor de utilizat.

Am adunat cele mai bune teme Bootstrap disponibile în această postare și vom adăuga mai multe la această listă înainte. Așadar, nu uitați să marcați această colecție.

Folosește-le și anunță-mă despre experiența ta în comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me