Jeg er en stor fan av Twitter – ikke fordi jeg synes det er et flott sosialt medienettverk for å holde følge med vennene mine, men fordi det (a) er et flott sted å nettverk med leserne og liknende bloggere og (b) kan være en flott kilde til målrettede henvisninger til nettstedet ditt.


Det er mye å elske med den blå fuglen. Du kan bruke Twitter for å raskt og enkelt nå ut til bloggens lesere. Hvis du ikke gjør det ha noen lesere ennå, kan du bruke Twitter til å bygge et følger ut av ingenting. Og når det gjelder å bruke effektive teknikker og plugins for å øke besøkende på WordPress-blogger, er Twitter uten tvil det foretrukne alternativet mitt.

Med det ovennevnte i tankene, i dette innlegget vil jeg vise deg noen av måtene jeg bruker Twitter for å få trafikk til bloggen min.

Trinn 1: Bygg et følgende

Dette første trinnet er ikke WordPress-spesifikt – det bør følges av alle som ønsker å bygge et følgende på Twitter. derimot, må du bygge et betydelig følgende før du kan dra nytte av teknikkene og pluginsene i trinn 2, så det virker bare riktig som at jeg peker deg i riktig retning før du kommer på det gode.

Jeg har skrevet mye om å bygge en Twitter som fulgte tidligere, fordi det er noe jeg har hatt noen suksess med – gjennom 2012 vokste jeg min egen profil fra rundt 500 følgere til over 9000. Dette er kanskje ikke spesielt imponerende sammenlignet med slike som Barack Obama eller Lady Gaga, men de hadde et stort merke å bygge på – jeg gjorde ikke.

Trinn 2: Få trafikk til nettstedet ditt

Når du har noen følgere, kan du begynne å tenke på hvordan du kan kjøre dem (og andre) til nettstedet ditt. Jeg antar at du har fått de grunnleggende tingene. som å koble til nettstedet ditt fra Twitter-profilen din og så videre:

Tom Ewer på Twitter

Med alt det som er ute av veien, bør strategien din være basert på to konsepter.

Første konsept: Deling av innholdet ditt effektivt

Bare å trykke på Publiser på det siste blogginnlegget ditt og komme videre med dagen din, kommer ikke til å resultere i noe mer enn en søl av besøkende (med mindre du allerede driver en veletablert blogg). Du må bruke de harde målene for å markedsføre innholdet ditt. En slik mulighet for å dele innholdet ditt er selvfølgelig sosiale medier, og nærmere bestemt Twitter.

Det første du bør huske på er det det er helt akseptabelt å dele hvert nye blogginnlegg du publiserer mer enn en gang. Så lenge du ikke er det bare Hvis du bruker profilen din for å markedsføre ditt eget innhold, vil det være veldig få av følgere som kommer til å tenke på om du reklamerer for nye innlegg to eller tre ganger, med hver tweet fordelt på rimelig måte. Dette betyr også at innlegget ditt får eksponering over flere tidssoner.

WordTwit

WordTwit

Jeg har nylig begynt å bruke en utmerket WordPress-plugin som gjør prosessen med å tweet ut nye innlegg ekstremt enkel (automatisk, faktisk) – WordTwit. Selv om det er en gratis versjon, vil jeg hjertelig anbefale at du går pro, som lar deg automatisk planlegge flere tweets av samme innlegg. Med denne pluginen treffer du Publiser, og den tweets ut det nye innlegget ditt automatisk – du trenger ikke løfte en finger. Det er også en rekke tilleggsfunksjoner som å twitre til flere kontoer, egendefinerte hashtags og mye mer.

Så det er nye innlegg som er ivaretatt, men hva med de gamle tingene dine? Hvis du publiserer eviggrønt innhold, bør innlegg som du publiserte for et halvt år siden, være like relevante i dag som de var da. Manuell tweeting av gammelt innhold kan være en skikkelig oppgave, så i stedet slå til en plugin som Tweetily, hvilken tweets automatisk og med jevne mellomrom gammelt innhold via Twitter-profilen din.

Dette er de to programtilleggene jeg anbefaler for å dele innholdet ditt via Twitter effektivt. Når du har dekket disse basene, vil dine Twitter-følgere regelmessig bli oppfordret til å sjekke bloggen din. Forsikre deg imidlertid om at alt dette selvpromoveringen konsekvent er ispedd nytt tredjepartsinnhold og andre unike tweets.

2. konsept: Gjør det enkelt for folk å dele innholdet ditt

Med de ovennevnte tiltakene på plass skal Twitter nå føre til en god flyt av trafikk til nettstedet ditt. Imidlertid er de besøkende din Twitter-følgere – neste trinn er å finne folk som er ikke følger deg for øyeblikket og kjører dem til nettstedet ditt. Den beste måten å gjøre dette på er å få dine eksisterende lesere til å gjøre det harde arbeidet for deg ved å dele innholdet.

Med det i tankene er nøkkelen å gjøre deling (1) enkelt og (2) innbydende – enkelt ved at folk kan dele innhold med bare et par klikk, og invitere til at de faktisk føler seg tvunget til å dele innholdet ditt.

La oss starte med å gjøre deling enkelt. Mens det er et stort antall populære plugins for sosiale delinger tilgjengelig (jeg har prøvd de fleste av dem), min anbefaling nummer én Digg Digg. Det er gratis, godt omtalt, lett og utviklet av de fantastiske gutta på Buffer (hvis du ikke har hørt om den appen, bør du absolutt sjekke den ut). Når Digg Digg er installert og riktig satt opp, vil leserne alltid ha muligheten til å dele.

Digg Digg på å forlate arbeidet bak

Digg Digg i aksjon på bloggen min.

Når du har gjort delingen enkel, vil du fokusere på å gjøre det innbydende. Å lage flott innhold er åpenbart en god start, men det er ikke alt du kan gjøre. Til slutt ønsker folk å tweete noe interessant, og overskriften til et innlegg er ikke alltid spesielt overbevisende. Med det i tankene, liker jeg å legge inn forhåndsbefolkede tweets i innleggene mine, slik:

Innebygd Tweet

Linken…

Innebygd Tweet

… og den forhåndsbefolkede tweeten.

Et interessant tekstutdrag etterfulgt av en lenke tilbake til innlegget ditt – hva kan være enklere?

Jeg kunne ikke finne en plugin som lar meg enkelt lage slike lenker slik at jeg og en venn laget en – det heter det Enkel Tweet innebygd. Nøkkelen til best å utnytte plugin-modulen (og dermed øke andelene av innholdet ditt) er å inkluderer interessante forhåndsbefolkede tweets slik at folk kan sende ut flott innhold til sine følgere med bare et par klikk. Jeg har funnet ut at kjente sitater og dine egne visdomsperler tiltrekker seg mye deling. Når jeg inkluderer forhåndsbefolkede tweets i et innlegg, synes jeg at antallet tweets øker med 20-40% eller enda mer.

Fire plugins = mye mer trafikk

Jeg har nevnt fire plugins over, hvorav bare en er premium. Dette er alt jeg bruker for å føre trafikk til nettstedet mitt fra Twitter, og de fungerer veldig bra for meg.

Imidlertid, hvis du har noen flere forslag (det være seg spesifikke teknikker eller plugins) om hvordan folk kan drive enda mer trafikk til nettstedet sitt via Twitter, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me