O hartă de căldură (scrisă ca „hartă de căldură”) este o reprezentare vizuală a clicurilor înregistrate din zona vizibilă a unei pagini web. Cu alte cuvinte, o foaie de căldură evidențiază regiunile unui site web care primește numărul maxim de clicuri.


Heatmaps-urile vă spun unde fac clic pe utilizatorii dvs.

Ce bine face un Heatmap?

 • Hartile de caldura sunt extrem de benefice in strategia ta de marketing de continut. Acestea vă ajută să determinați zonele paginii dvs. web care obțin numărul maxim de clicuri.
 • Numărul de clicuri este, probabil, o măsură directă a atenției utilizatorului. Astfel, hârtiile de căldură vă arată zonele site-ului dvs. web în care utilizatorii dvs. sunt de fapt atenți.
 • Zonele cu un număr mai mare de clicuri sunt evidențiate în roșu, iar cele cu număr mai mic de clicuri sunt evidențiate în galben, urmate de verde și albastru – similar cu spectrul real de căldură (infraroșu)..

Cum funcționează un Heatmap?

Te-ai bucurat – o hartă de căldură este construită de obicei prin încărcarea unui fișier JavaScript în browserul vizitatorului tău. Fișierul JavaScript se conectează de la distanță la baza de date WordPress și înregistrează datele „clic” pentru fiecare utilizator în parte.

Acum, pentru site-urile web cu un număr mare de utilizatori, care rulează o foaie de căldură pe același server în care este instalat WordPress, solicită resurse semnificativ mai mari. Aceasta ar putea duce la o presiune nejustificată pe server, ceea ce duce la o performanță degradată. În cele din urmă, veți avea un site lent – și nimeni nu vrea asta.

Tocmai din acest motiv, avem servicii de urmărire a cărții de căldură. Ei fac aceeași treabă, dar descarcă lucrarea de calcul de pe serverul tău. Fiecare serviciu are unele urmăriri de bază, în timp ce unele urmăresc un număr mai mare de parametri – cum ar fi numărul de atingeri pentru dispozitive mobile, etc.

Datele sunt înregistrate în baza de date a serviciului – și nu pe serverul dvs. Aceasta preia sarcina de pe server. În cele din urmă, datele sunt agregate și afișate la dvs. din tabloul de bord de administrare a utilizatorului serviciului. În mod ideal, ar trebui să utilizați un serviciu extern de urmărire a cărții de căldură, deoarece rezultatele vor fi mai fiabile și mai exacte. În postarea de astăzi, vom arunca o privire asupra unora dintre cele mai bune pluginuri și servicii pentru planul de căldură pentru WordPress.

Dacă începeți cu analize de conținut, vă sugerez să utilizați mai întâi perioada de încercare a serviciului – să cunoașteți informațiile despre ieșire și apoi să treceți la abonamentul plătit.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Flux de mouse

Mouseflow-Heatmap-Analytics-WordPress-plugin-service

Info și descărcare

Mouseflow pune mult accent pe redare și înregistrează toate mișcările mouse-ului – inclusiv clicuri, evenimente de defilare, lovituri de cheie și interacțiune de formă. Mouseflow poate înregistra apăsările cheie ale vizitatorilor dvs. atunci când completați formularele. Are opțiuni separate de urmărire a comerțului electronic și un număr mic Plugin WordPress. Planurile încep de la 10 USD / lună și au, de asemenea, un mic plan pentru totdeauna gratuit.

2. userTrack

userTrack - WordPress Analytics

Info și descărcareVizualizați Demo

userTrack este un plugin de analiză independent, care înregistrează ceea ce fac vizitatorii pe site-ul dvs. (vizite de pagină, mișcări ale mouse-ului, clicuri, defilare etc.) și generează automat hărți de căldură și înregistrări redabile pe care le puteți vizualiza și analiza pentru a înțelege comportamentul utilizatorului . Cu userTrack veți avea acces și la statistici despre vizitatorii dvs., cum ar fi browserul folosit, durata vizitei, locația utilizatorului, paginile vizitate. Mai mult decât atât, puteți vedea numărul de vizitatori care navighează în prezent pe site-ul dvs. în timp real, precum și câteva statistici în plus.

userTrack este cel mai util atunci când este utilizat pentru a urmări vizitatorii de pe site-urile nou create, care sunt încă în curs de actualizare. Analizând datele pe care le oferă userTrack, puteți lua decizii semnificative de schimbare a proiectării care să conducă la rate de conversie mai mari și rate mai mici de respingere.

O altă caracteristică interesantă este sistemul de etichetare. Creați cu ușurință declanșatori pentru acțiuni vamale. Cum ar fi „dacă acest utilizator face clic pe butonul de cumpărare, adăugați eticheta [convertită] lângă sesiunea sa.” În sensul că vedeți dintr-o privire care dintre vizitatorii dvs. a făcut o acțiune specifică pe site-ul dvs. De asemenea, puteți filtra înregistrările utilizatorilor în funcție de etichete, așadar, dacă doriți, puteți urmări doar înregistrări ale utilizatorilor care au plătit peste butonul de cumpărare, dar nu au făcut clic pe acesta.

Versiunea pluginului WordPress a userTrack include toate caracteristicile din versiunea de sine stătătoare, plus posibilitatea de a alege ce pagini de pe site-ul dvs. activează automat urmărirea. Fiind găzduit de sine stătător, nu trebuie să plătiți nicio taxă lunară pentru utilizarea userTrack. Simte-te liber să-l folosești atât cât vrei sau cât de mult se poate descurca serverul tău. Pluginul folosește un sistem inteligent de procesare a datelor pentru trimitere, astfel încât acesta nu ar trebui să modifice performanțele site-ului dvs. web.

userTrack acceptă, de asemenea, mai multe domenii. Puteți instala userTrack pe un singur server / site WordPress și să urmăriți cât mai multe domenii doriți, prin simpla includere a unui script tracker.js în paginile pe care doriți să le înregistrați. Făcând acest lucru, acum puteți avea un panou în care puteți, de exemplu, să vedeți deodată câți vizitatori sunt online pe fiecare dintre site-urile dvs..

3. Crazyegg

crazyegg-Heatmap-Analytics-WordPress-plugin-service

Dezvoltat de Hiten Shah și Neil Patel, Crazyegg este un instrument excelent pentru urmărirea clicurilor de mouse pe pagina web.

Caracteristici:

 1. Faceți clic pe harta de căldură a datelor
 2. Urmărirea pe hartă
 3. Suprapunere pentru numărul de clicuri pe anumite elemente
 4. Posibilitatea de a distinge clicurile pe baza surselor de trimitere (trafic organic, trafic direct etc.)
 5. Urmăriți mai multe domenii dintr-un singur cont

Crazyegg susține că are o precizie de urmărire de până la 88% în comparație cu alte teste de urmărire a ochilor. De asemenea, au gratuitate Plugin WordPress pentru o integrare ușoară în blogul tău. Toate planurile sunt gratuite timp de 30 de zile, iar prețurile încep de la 9 USD / lună.

4. Clicky

Clicky-Heatmap-Analytics-WordPress-plugin-service

Info și descărcare

Clicky este unul dintre jucătorii importanți dintre furnizorii de servicii de analize de căldură cu peste 695.000 de abonați activi. Clicky colectează datele hârtiei de căldură atât pe pagină, cât și pentru sesiuni individuale de utilizator.

Alte caracteristici includ:

 • Monitorizarea obiectivelor cu alteratori pentru activități specifice ale utilizatorilor
 • API pentru a permite urmărirea video utilizând un serviciu terț
 • Calcul avansat al ratei de respingere (consultați acest post despre cum puteți reduce rata de respingere a site-ului dvs. WordPress)

Planurile încep de la 14,99 USD / lună pentru planul Pro Plus împreună cu un cont de probă de 21 de zile gratuit, cu acces complet la toate funcțiile. Desigur, există Plugin gratuit pentru WordPress Clicky pentru a integra rapid serviciul cu site-ul dvs. web.

5. SessionCam

sessioncam-Heatmap-Analytics-WordPress-plugin-service

SessionCam vă ajută să urmăriți acțiunile unui utilizator de pe site-ul dvs., inclusiv locul în care a mutat cursorul mouse-ului, ce formulare le-au completat (chiar dacă nu le-au trimis) și orice erori pe care le-au generat.

Are o caracteristică interesantă numită Repetarea sesiunii, folosind care puteți selecta un utilizator din rapoartele de urmărire și urmăriți o redare a călătoriei sale pe site-ul dvs. De asemenea, are un plugin WordPress.

Cea mai bună parte – SessionCam oferă un plan gratuit care constă din toate caracteristicile sale și înregistrează până la 500 de pagini în fiecare lună. Înregistrarea nu necesită și o carte de credit. Este o opțiune excelentă pentru site-urile web noi.

6. Clicktale

ClickTale-Heatmap-Analytics-WordPress-plugin-service

ClicTale este un software de urmărire a mouse-ului la nivel de întreprindere, utilizat de branduri mai mari, cu caracteristici precum redarea sesiunilor, hărți de căldură bogate în date, canale de conversie și analize de forme. Clicktale oferă o gamă variată de produse, inclusiv:

 1. Suite de urmărire a mouse-ului
 2. Suite Heatmap
 3. Suite de conversie
 4. Faceți clic pe TouchTale Touch

Are un plan gratuit care poate servi până la 400 de vizualizări pe lună. Pe dezavantaj, va trebui să solicitați o cotă de preț pentru planuri mai mari. Pe partea strălucitoare, puteți utiliza Clicktale ca un instrument excelent pentru a monitoriza interacțiunea utilizatorilor pentru noul dvs. produs sau blog. Cu toate acestea, va trebui să faceți upgrade după ce atingeți limita de vizualizare de 400 de pagini.

7. Heatmap.me

heatmap.me-Heatmap-Analytics-WordPress-plugin-service

Acesta este un serviciu relativ nou, cu setul standard de funcții, cum ar fi:

 1. Analitice în timp real
 2. Încărcare asincronă – acest lucru nu afectează timpul de încărcare a site-ului dvs..

Cu toate acestea, spre deosebire de anumite servicii, nu veți putea urmări individual un utilizator. Toate foile de căldură generate sunt anonime, protejând astfel confidențialitatea vizitatorilor. Planurile încep de la 100 USD pe lună, cu un abonament gratuit de o lună, care include 1 milion de vizualizări de pagini, un site web și urmărirea a până la 5 pagini.

8. Ptengine

ptengine-Heatmap-Analytics-WordPress-plugin-service

Ptengine este un software de analiză web și hârtie de căldură cu 8 componente discrete de urmărire. Componenta hârtiei de căldură acceptă 6 caracteristici:

 • Monitorizarea dispozitivului multiplu
 • Faceți clic pe Heatmap
 • Harta hartie de atentie
 • Analiza paginii
 • Parcurgeți harta
 • Comparații și segmente de căldură

În afară de foile de căldură, Ptengine oferă:

 • Monitorizarea evenimentelor
 • Group Analytics
 • Monitorizarea campaniei
 • Urmărirea conversiilor
 • Analitice în timp real
 • Dispozitiv multiplu și monitorizare a mai multor domenii
 • Filtrare puternică

Există un plan gratuit care urmărește 20.000 de vizualizări de pagină pe lună pe 1 domeniu, Planurile încep de la 39 USD / lună urmărind 50.000 de vizionări de pagini pe 20 de domenii. De asemenea, are un plugin WordPress minunat pentru o integrare ușoară.

9. Hărți de căldură de SumoMe

sumo-me-Heatmap-hărți termice-Analytics-WordPress-plugin-service

Fondată de Noah Kagan, SumoMe este una dintre puținele start-up-uri care oferă minunat instrumente de marketing gratuite (da, acesta este un plural) – asta de fapt funcționează. Instrumentul Hartă de căldură funcționează pe toate site-urile web și se integrează perfect cu WordPress cu gratuit Plug-in-versatil. Pluginul oferă întreaga suită de produse SumoMe care pot duce marketingul dvs. de conținut la nivelul următor.

10. ExtraWatch

extrawatch-Heatmap-Analytics-WordPress-plugin-service

Versiunea gratuită a plugin-ului acceptă harta de căldură, urmărirea clicurilor, monitorizarea descărcărilor și statisticile de vizită live. Cu toate acestea, dezvoltatorul nu oferă asistență pentru versiunea gratuită a pluginului. Versiunea plătită are câteva caracteristici interesante, cu toate acestea, factorul său limitativ este faptul că se bazează pe baza de date a site-ului dvs. pentru a stoca datele colectate.

Indiferent de cât de optimizat este mecanismul de stocare, baza de date va fi în cele din urmă umflată. Aș sugera să folosiți acest plugin, doar dacă, doar pentru experimentare.

11. Hărți de căldură și analize

seecolution-Heatmap-Analytics-WordPress-plugin-service

Acest plugin integrează codul de urmărire SeeVolution în toate paginile site-ului dvs. Urmărirea efectivă se face chiar de către serviciu.

Caracteristici:

 • Faceți clic pe hărți de căldură
 • Fise de căldură pentru mișcarea mouse-ului
 • Parcurgeți foile de căldură
 • Analitice în timp real

Planurile încep de la 29 USD / lună, la un abonament anual, acceptă 300 de vizite lunare, generează 4 tipuri de hârtii de căldură și păstrează înregistrările vizitatorilor timp de 30 de zile.

12. Inspectlet

inspectlet-Heatmap-Analytics-WordPress-plugin-service

Pluginul Inspectlet integrează Inspectlet Analytics pe site-ul dvs. WordPress. Serviciul urmărește mișcarea mouse-ului, derularea, clicurile și informațiile tastate pe site-ul dvs. Cele trei oferte principale ale Inspectlet Analytics includ – Înregistrarea sesiunii, Heatmap-urile și Form Analytics.

Este de încredere de peste 25.000 de companii cu profil înalt, inclusiv New York Times, WordPress, Cisco, eBay și SalesForece. Au un plan gratuit care înregistrează 100 de sesiuni pentru un singur site web. Planurile plătite încep de la 39 USD / lună cu 5000 de înregistrări de sesiune pentru un singur site web.

13. Portocaliu norocos

luckyorange-Heatmap-Analytics-WordPress-plugin-service

Info și descărcareVizualizați Demo

Încă un alt serviciu de analiză a hârtiei de căldură – Lucky Orange asigură monitorizarea și înregistrarea în direct a vizitatorilor, hârtii de căldură, monitorizarea sondajelor, analiza formularului și chat-ul de vânzări / asistență. Lucky Orange oferă o caracteristică unică în care veți putea selecta un anumit vizitator cu care să discutați din tabloul de bord admin.

Este WordPress conecteaza integrează rapid serviciul în site-ul dvs. WordPress. Planurile încep de la 10 USD / lună și acceptă trei site-uri web cu un total combinat de 50.000 de vizualizări pe lună. Datele hârtiei de căldură recodificate sunt păstrate timp de 30 de zile. De asemenea, primiți o perioadă de încercare de 7 zile, fără a fi necesară o carte de credit în timpul înregistrării.

Mai multe plugin-uri Heatmap

Plugin-urile enumerate mai jos nu au fost actualizate la cea mai recentă versiune a WordPress, deci este mai bine să le eliminați. Cu toate acestea, le enumăr în speranța că într-o zi vor fi actualizate.

14. Clickheat: Clickheat este o alternativă open-source, dezvoltată de Labs Media, care vă permite să creați o foaie de căldură din clicurile de mouse de pe site-ul dvs. Dacă sunteți dezvoltator, puteți integra rapid serviciul pe site-ul dvs. WordPress cu câteva linii de cod.

15. Tracker de căldură: Acesta este un plugin de bază, cu urmărirea clicurilor de mouse ale vizitatorilor dvs..

16. Hotspot Analytics: Acest plugin acceptă hărți de căldură, activitatea utilizatorului și urmărirea evenimentelor personalizate.


Analiza Heatmap este una dintre acele lucruri „must-know” pentru fiecare marketer de conținut și antreprenori aspiranți. Pune pur și simplu, ea te ajută să-ți cunoști mai bine clientul. La fel ca cercetarea cuvintelor cheie – în cazul în care vă puneți în evidența clientului dvs., analizele din hârtie de căldură vă oferă probele reale despre locul în care faceți clic clientul.

Cu aceste informații noi, vă puteți optimiza paginile de destinație, crește conversiile și, în final, puteți construi o experiență mai bună pentru vizitatorii dvs.. Știți despre un serviciu de analiză a hârtiei de căldură pe care nu l-am enumerat aici? Anunță-ne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me