De beste glidebrygg-pluginene for WordPress

Vi har alle sett en glidebryter av kvalitet når du handler på nettet, men hva er det som gjør glidebryterne tiltalende? Til å begynne med reagerer en flott glidebryter og fungerer bra på omtrent hvilket som helst nettbrett eller smarttelefon. Andre må-ha funksjoner inkluderer:


  • Glatte animerte effekter
  • Parallakslag
  • Rask opplasting av bilder
  • Stilige skrifter og knapper

Noen av disse funksjonene hjelper nettstedseiere, mens andre skaper en tiltalende visuell opplevelse for besøkende. Ikke alle disse funksjonene er nødvendige på hvert nettsted, men de er alle verdige til vurdering.

Bruker du for øyeblikket en glidebryter på nettstedet ditt? Hvis ikke er du heldig, fordi vi har satt sammen en liste over de beste glidebrygg-pluginene for WordPress. Noen få er premium og noen få er gratis – men hver og en av disse har det som trengs for å få besøkende til nettstedet ditt til å si “wow.” La oss se.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Nivo Slider

Nivo Slider-eksempel som viser et animert bilde som glir over i et annet.

Info & NedlastingVis The Demo

Nivo Slider er en freemium-plugin med nesten all funksjonaliteten du trenger for å skape noen utrolige effekter. Det er gratis, men det intuitive grensesnittet gjør det enkelt å lage glidebrytere og legge dem til på nettstedet ditt ved hjelp av kortkoder.

Denne plugin-en har mange overgangseffekter for hånden for deg å vise frem bildene dine, slik at du kan vise fantastiske bilder som fortryller besøkende. I tillegg kan du enkelt kontrollere hvilke bilder du vil vise ved å dra nytte av en rekke skyvedyper, og den automatiske beskjæringsfunksjonen for bilder vil spare deg for mye tid på å redigere lysbildene.

Endelig er Nivo Slider målbevisst lett, noe som gir minimal innvirkning på lastetidene for siden. Det er et flott alternativ for å legge til en glidebryter på nettstedet ditt.

2. Slider Revolution

Revolution Slider Premium WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Slider Revolution-plugin-en er en av de mest populære glidebrygg-pluginene på markedet – og med rette det (det er til og med en av de to premium glidebrygg-pluginene som følger med Total). Det gir stilige glidebrytere i full bredde som er ekstremt responsive. Du kan implementere glidebryteren på ethvert nettsted siden det ser bemerkelsesverdig ut på hvilken som helst enhet. Plugin-en leveres også ferdigpakket med animasjonsløkker, noe som sikrer at kundene dine ikke sitter igjen med en frossen glidebryter hvis de blir liggende på hjemmesiden din en stund..

Parallaxlagene til Slider Revolution er fantastiske, og lysbildeditoren for tidslinjevisningen viser en intuitiv oversikt over hvordan bildene dine kommer til å vises på glidebryteren. I tillegg til alt dette, gir plugin-en en dra-og-slipp-redigerer som gjør det mulig for nybegynnere webansvarlige å produsere profesjonelle medieglidebrytere. Det er en glidebrygg-plugin som er spekket med godbiter, fra flerspråklig støtte til fullskjerm YouTube og Vimeo videostøtte.

3. Overgangsglidebryteren

Overgangsglidebryter

Å lage unike glidebrytere for nettstedet ditt trenger ikke å være vanskelig. Faktisk krever det ikke en gang koding. Transition glidebryteren plugin er en kraftig plugin som tilfører mange funksjoner og alternativer slik at du kan lage dine egne fantastiske glidebrytere. Det er også verdt å merke seg at Transition Slider er den første glidebrygg-plugin av den typen – å bruke WebGL for avanserte effekter som ikke er mulig med CSS.

Med Transition Slider er det enkelt å bygge avanserte og fullt responsive skyvekontroller for nettstedet ditt ved hjelp av live-skyveoppsett-redigeringsprogrammet, HTML5-animasjoner (24 inkludert rulle, vikle, strekke, vri og zoome), lag autoplay og loop, touch & dra lysbildefunksjon, lagknapper og mer. Det er også 26 vakkert stil forhåndslagde maler inkludert som du kan bruke for glidebryterne (eller bare bruke dem som utgangspunkt for å tilpasse ytterligere). Pluss at Transition Slider er optimalisert for SEO på stedet, og gjengis bare når glidebryteren er synlig og bruker lat lasting for raskere sideromfang.

4. Glidebryteren for Theia Post

Theia Post Slider for WordPress

Legg til lysbildefremvisning på flersidesinnleggene med glidebryteren Theia Post. Denne premium glidebryteren gjør det enkelt å lage glidebrytere fra flersidepostene, sidene og WooCommerce-produktene. Velg mellom 200+ glidetemaer, 4 overgangseffekter, legg til overskrifter og titler i lysbildene dine, og aktiver til og med annonseoppdatering ved navigasjon. Du kan til og med bruke admin-forhåndsvisningen for å se glidebryterne før du publiserer.

Bekymret for SEO? Theia er optimalisert med unike lysbildevilkår, så vel som hensyn til hastighet, bruker AJAX og forhåndsinnlasting for å holde skyvekontrollene raske.

Vil du lage karuseller? Sjekk karuselltillegget som bygger på Theias funksjonalitet for å legge til karuseller med miniatyrbilder, 35+ vektorpiler, berøringsnavigering og tilpasninger per innlegg.

5. Soliloquy

Soliloquy Sliders Premium WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Denne er definitivt premium. Soliloquy-glidebryteren plugin starter på $ 19, men prisene kan gå helt opp til $ 249, avhengig av hvor mange nettsteder du planlegger å bruke den til. Hvis du ikke kan tåle å jobbe med noen av de gratis WordPress-skyvekontrollen-pluginene på grunn av deres forvirrende grensesnitt, gir dette alternativet en utsettelse. Det er responsivt, og det gir deg kraften til raskt å importere og eksportere tidligere opprettede glidebrytere, og redusere tiden du bruker på å overføre til andre nettsteder.

Bygningsgrensesnittet er ekstremt enkelt å bruke også, og det ser ut til å aldri bremse eller halde i frontenden. En av de mer unike funksjonene er det uavhengige glidebryteren for å slippe individuelle glidebrytere hvor som helst på nettstedet ditt.

6. Glider Pro

Slider Pro Premium WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Slider Pro er en fullt responsiv og berøringsaktivert glidebryter Premium WordPress-plugin. Med støtte for bilder, lyd og mer er denne glidebryteren et flott tillegg til ethvert tema.

Vil du ha en fleksibel glidebrygg-plugin som har mange flotte funksjoner og er enkel å bruke, rett utenfor boksen? Da vil du ha Slider Pro. Denne fantastiske plugin gjør det enkelt å legge til tilpassede glidebrytere til ethvert WordPress-tema. Denne berøringsaktiverte og fullt responsive glidebryteren ser perfekt på piksler på alle enheter, telefoner og nettbrett som følger med. I tillegg, med støtte for gallerier, innhold, flickr, dyp lenking og mer, kan du lage alle typer glidebryter du trenger.

Slider Pro har også mange layoutalternativer og designalternativer. Plugin-enheten inneholder støtte for glatte overganger, animerte lag, karuseller, uendelige rulleglidebrytere, glidebrytere på fullskjerm, automatiske høyder, sammenblandet portrett- og liggende bilder, lat belastning og mye mer. Det er bare så mange gode alternativer!

Andre plugin-funksjoner inkluderer netthinnestøtte, lightbox, tastaturnavigasjon, breakpoints og miniatyrbilder. Men det er ikke alt, du kan se flere funksjoner nedenfor. Slider Pro er en flott WordPress-plugin du ikke vil gi opp.

7. LayerSlider

Layer Slider Premium Slider Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Hvordan er nettstedets førsteinntrykk? Et godt førsteinntrykk oppfordrer besøkende til å bli, men et dårlig inntrykk betyr at du kan miste besøkende, potensielt for alltid. Dette er grunnen til at mange nettsteder velger å bruke et meget visuelt bildeskytebord over folden på hjemmesiden sin, noe som også er flott for å rette besøkende mot ditt beste eller siste innhold – de legger til farger og bilder, pluss at de gjør det lettere å navigere på nettstedet ditt. Premium LayerSlider-pluginen (som er den andre premium glidebryteren pakket med Total) tilbyr ikke bare glidebrytere. Du kan også legge til bildegallerier og lysbildefremvisninger, og smi den ideelle multimediaopplevelsen.

LayerSlider gir over 200+ 2D- og 3D-overganger, og du kan bygge dine egne tilpassede overganger med lysbildeditoren. En kraftig dra-og-slipp-redigeringsprogram leveres med plugin-modulen for å se forhåndsvisninger i sanntid, samt importere, eksportere og flytte komponenter i en tidslinjevisning. LayerSlider lar deg bygge vakre, responsive bildegallerier og glidebryter for innhold – du kan også legge inn lyd eller video fra YouTube eller Vimeo. Dette er ikke noe nytt, men LayerSliders viktigste salgsargument er det enorme antallet overgangseffekter og skins som er tilgjengelige, noe som gir deg god fleksibilitet når du bygger den type glidebryteren du ønsker.

Du kan til og med generere dynamiske glidebrytere som kobles til WordPress-innlegg og sider. Dette gjør at du kan sende folk til det mest lokkende innholdet uten mye arbeid. Med over 13 skins å velge mellom, er mulighetene for merkevarebygging av nettstedet ditt og få det til å se annerledes ut enn de andre menneskene som kjøper denne pluginen, uendelige.

LayerSlider støtter også lat lasting; senere lysbilder lastes bare etter behov, i stedet for å laste dem alle på forhånd. Åh, og nevnte jeg at glidebryteren er SEO-vennlig? Dette gir deg et skritt foran konkurransen, siden ikke for mange mennesker vet hvordan de skal optimalisere glidebryteren.

8. Glatt glidebryter

Glatt glidebryter Gratis WordPress-plugin

Utviklerne av Smooth Slider hevder at du kan implementere en fantastisk glidebryter, med koblinger til nylige eller kjente innlegg, innen bare 50 sekunder. Det er en høy oppgave, men det ser ut til å være helt sant. Grensesnittet er ganske enkelt å bruke, og det er virkelig ikke mange knapper eller innstillinger for å pakke hodet rundt. Dette er et annet av de gratis glidebryter-plugin-valgene, og den svarer fullt ut.

Lysbildefremvisningene du oppretter er søkemotoroptimalisert for å bringe nye mennesker til nettstedet ditt, og innstillinger panel gir full kontroll over hvordan glidebryterne ser ut i frontenden. Jeg liker spesielt godt at gratisprogrammet har seks overgangseffekter, noe som er mer enn noen av de mindre tiltalende plugins-glidebryterne for premium (vi har ikke inkludert noen av dem på denne listen).

Nøkkelen til denne plugin-en er at du ikke trenger noen kunnskap om koding for å få noe til å se profesjonelt ut. Lysbildene kan plasseres eller fjernes med et enkelt klikk – bare gå til Sliders admin panel. Det er et pent alternativ som er verdt å sjekke ut.

9. Smart glider 3

Smart glider 3

Smart Slider 3 er en intuitiv plugin som lar deg raskt bygge responsive lysbildefremvisning, samt ta med videoer fra både YouTube og Vimeo. Den brukervennlige redigereren lar deg jobbe med flere lag, bygge lysbilder gjennom et dra-og-slipp-grensesnitt og forhåndsvise innhold live før du publiserer det.

Endre enkelt alle detaljene som virkelig betyr noe i typografi og stil. Du kan velge skrifter og stiler for lagene, navigasjonene og andre elementene og endre på flere lysbilder og lag. Start med en tom WordPress-glidebryter eller velg fra en rekke vakre prøver. 100+ ferdiglagde lysbilder med superenkelig ett-klikk-installasjon. Enkel måte å bygge alle typer glidebrytere på. Smart Slider 3 bruker et kraftig lag animasjonssystem for å gi lag bevegelse og overganger. Mulighetene for hva du kan bygge er uendelige. Den kommer med 40+ innebygde lag-animasjoner i 3 animasjonstyper: inn, ut, loop.

Denne pluginen inkluderer også et berøringsvennlig design, autospillkonfigurasjoner og flere skyvekontroller for å endre stiler og posisjoner. Du kan til og med generere glidebrytere fra eksterne kilder. Legg til dynamisk innhold til hvert lysbilde, for eksempel: WordPress-innlegg og artikler, Flickr, Instagram, YouTube, Vimeo, WooCommerce og 32 andre. Vi anbefaler absolutt at du sjekker utviklernes dokumentasjon for å lære mer om hva denne plugin kan gjøre.

10. RoyalSlider

RoyalSlider Premium

Info & NedlastingVis The Demo

RoyalSlider er et premium bildegalleri og innholdsglidebryterverktøy som kommer i flere formater. WordPress-plugin-en er en rask, responsiv og berøringsaktivert for mobile enheter. Du kan bruke den til å raskt lage gallerier av høy kvalitet fra Instagram-, Flickr- eller 500px-kontoer.

Denne glidebryteren gir en flott dimensjon til ethvert WordPress-tema. Det er så mange glidetyper å velge mellom, du er sikker på å kunne bruke den på en rekke prosjekter. Og siden glidebryterne alle blir hurtigbufret i nettleseren din, vil ikke Royal Slider bremse noen av WordPress-nettstedene dine (hør!).

Royal Slider er også veldig brukervennlig og enkel å bruke. Det er mange backend-funksjoner som gjør det enklere å administrere en administrator. Først og fremst fungerer det bra med den nyeste versjonen av WordPress og har sitt eget administratorområde. I tillegg drar det nytte av WP 3.5s bulkopplasting gjennom mediesjefen, eller du kan koble direkte til din Flickr- eller 500px-konto. Dette gjør det superraskt å lage vakre skyvekontroller fulle av bilder. Du kan deretter legge til titler, datoer osv. Ved hjelp av Slide Markup Editor, og legge til tilpassede overgangseffekter (alle kan du se live i Live Slider-forhåndsvisningsområdet i administratorpanelet). For å sette inn glidebryterne er det så enkelt som å bruke en kortkode, widget eller PHP-funksjon (det som fungerer best for deg).

11. Responsive Slider av MotoPress

Responsive SLider av MotoPress

Responsive Slider av MotoPress er en brukervennlig måte å bygge fantastiske lysbilder på og implementere animerte effekter. Den har et dra-og-slipp-grensesnitt, slik at du aldri trenger å berøre noen kode. I stedet kan du bruke den til å raskt lage søkemotoroptimaliserte lysbildefremvisning som fungerer på alle enheter.

Denne pluginen tilbyr tre hovedtyper glidebrytere: Custom Sliders, Posts Sliders og WooCommerce Sliders (for e-handelsnettsteder). Hvis du vil lære mer om det store utvalget av funksjoner, kan du ta en titt på utviklerens dokumentasjon, eller demonstrere den selv. Og husk å sjekke ut premium MotoPress Slideshow-plugin for flere funksjoner.

12. MetaSlider

MetaSlider

MetaSlider tilbyr et enkelt grensesnitt som lar deg lage en SEO-optimalisert lysbildefremvisning på få sekunder. Du kan enkelt dra og slippe bilder fra WordPress-mediebiblioteket for å lage et galleri, og deretter legge til bildetekster, lenker og SEO-data – alt fra samme side.

I tillegg til å være lydhøre og enkle å bruke, har MetaSlider også flere konfigurasjonsalternativer for hastighets- og animasjonseffekter. Hvis du er en utvikler, kan du være spesielt interessert i å vite at denne pluginen er kompatibel med Multisite, og tilbyr et omfattende API du kan jobbe med.

13. Master glider

Master Slider

Master Slider-gratis plugin tilbyr en omfattende liste over funksjoner. I tillegg til å være SEO-vennlig, har den et brukervennlig grensesnitt, reagerer på alle enheter, og lar deg lage nydelige lysbildefremvisning med sin drag-and-drop-skyvekontroll. Dette er en av de mest robuste glidebrygg-pluginene du kan finne gratis.

I tillegg inkluderer premiumversjonen alle gratisfunksjonene (som er mange) og noen få ekstrautstyr, for eksempel en glidebryter fra WooCommerce med avanserte filtreringsalternativer, HD-videobakgrunner for lysbilder og dypkobling for å hjelpe deg med SEO. Det inkluderer også forhåndsvisning av sanntid, slik at du umiddelbart vet om det fungerer med innholdet ditt før du publiserer.

14. Master Slider Pro

Master Slider - Touch Layer Slider WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Master Slider Pro er en fullt responsiv touch-skyvekontroll WordPress-plugin. Denne kraftige plugin-enheten inneholder alternativer for berøringsnavigering, innholdsrike lag, nyttige hotspots, mange effekter og mye mer.

Master Slider Pro er den neste flotte glidebryteren WordPress-plugin som kommer ut av CodeCanyon. Den er full av alle de flotte funksjonene du kan forvente deg av en WordPress-glidebryter av høy kvalitet, inkludert responsiv støtte, innhold og bildelag, videostøtte, laganimasjoner, lysbildeoverganger og mer. Men på toppen av alt dette er det unike alternativer for lysbildehotots med verktøytips, snu til justering og til og med smart forhåndsinnlasting av bilder.

Denne pluginen inkluderer også støtte og integrasjon for mange av de andre populære WordPress-pluginsene på markedet. Master Slider Pro integreres med Visual Composer Plugin, Flickr Plugin, Members Plugin og mer. Pluss at pluginen er flerspråklig klar, så uansett hvilket språk nettstedet ditt bruker, vil Master Sliders alle være enkle for leserne å forstå.

Master Slider Pro kommer også med 25 prøveglidebrytere for å hjelpe deg med å få nettstedet ditt raskt klart. I tillegg er det testet på tvers av nettlesere for å sikre at glidebryterne dine ser perfekte ut i alle større nettlesere.

Konklusjon

Den ideelle glidebryteren viser hva selskapet gjør, og det griper brukerens oppmerksomhet for å presse dem mot ditt viktigste innhold. Du kan koble til de beste blogginnleggene dine eller til og med sende folk til sesongens spesialtilbud i nettbutikken din.

Uansett hva du bruker glidebryteren til, ta en titt på de beste WordPress-skyvekontrollene vi har nevnt her, og vurder å implementere en på ditt eget nettsted. Er en av disse programtilleggene din personlige favoritt? Savnet jeg favoritttillegget ditt? Jeg vil høre fra deg i kommentarene!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me