Cele mai bune plugin-uri de tabel cu prețuri WordPress

Dacă oferiți o serie de produse sau servicii, veți dori să vă ajutați clienții să ia decizia de cumpărare corectă. Unul dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este să prezentați tot ceea ce oferiți în tabelele de prețuri utile. Prezentând produsele / serviciile cot la cot, puteți arăta potențialilor clienți ce diferențiază fiecare opțiune, precum și oferirea unui preț pentru comparație. Utilizând astfel tabelele de prețuri poate ajuta, de asemenea, să împingeți clienții către un produs cu preț mai mare. Psihologia umană: dacă prezentați opțiunea dvs. de gamă medie drept „cea mai bună ofertă” sau „cea mai populară”, aceasta poate influența clientul.


Adăugarea unui tabel de prețuri sau de comparare a produselor pe site-ul dvs. web ușurează accesul la o decizie. Dar dacă nu sunteți dezvoltator, este posibil să nu știți cum să afișați ofertele într-un tabel de prețuri atractiv.

Ne-am luat timpul pentru a găsi cele mai populare și (după părerea noastră) cele mai bune plugin-uri de tabel cu prețuri WordPress pe web. Colecția noastră include un mix de articole gratuite și premium, precum și o gamă largă de funcții. Deci, este sigur că va exista un plugin minunat al tabelului de prețuri pentru proiectul dvs.!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Tabele de prețuri ușoare Plugin WordPress gratuit

Tabele de prețuri ușoare

Tabele de prețuri ușoare de Fatcat Apps s-au dovedit foarte populare încă de la lansarea sa. Constructorul de tabele este foarte ușor de înțeles, deoarece toate coloanele sunt afișate pe aceeași pagină, permițându-vă să le comparați pe măsură ce adăugați caracteristicile fiecărui produs sau plan. Posibilitatea de a previzualiza tabelul în orice moment este la îndemână, deoarece vă permite să vă faceți o idee bună despre cum va arăta ca fiind construită fără, întreruperea fluxului de lucru.

De asemenea, veți avea acces la unele opțiuni de personalizare pentru tabelul dvs. Aceasta acoperă dimensiunile fontului, raza bordurilor și culorile butoanelor. Și există o opțiune pentru a seta o coloană prezentată. Cu toate acestea, majoritatea acestor opțiuni sunt grevate și rezervate utilizatorilor versiunii premium a tabelelor de prețuri ușoare. În timp ce opțiunile de culoare și șabloanele de design din versiunea gratuită ar putea lipsi puțin, aceasta este o alegere solidă care funcționează bine și este ușor de utilizat.

Există destul de multe noutăți pentru versiunea premium din partea din spate a acestui plugin, ceea ce ar putea opri unii utilizatori. Cu toate acestea, versiunea gratuită funcționează ca publicitate și vă permite să creați tabele de prețuri atractive în WordPress cu ușurință.

2. Tabele de prețuri simple Plugin WordPress Premium

Tabele de prețuri ușoare Premium

Aceasta este versiunea premium a pluginului tabelelor de prețuri menționate mai sus. Pe lângă funcțiile deosebite ale versiunii gratuite, pluginul premium vă oferă multe alte opțiuni de personalizare pentru a regla fin modul în care vor arăta tabelele dvs., oferind în același timp acces la alte patru șabloane de tabelă..

O altă caracteristică interesantă a versiunii premium a tabelelor de prețuri ușoare este că puteți adăuga o comutare în tabel. Această comutare permite clientului potențial să schimbe tabelul pentru a vedea ofertele de plată lunar față de an. Acest lucru face ușor să oferiți o reducere pentru clienții pe termen lung și să ajutați la creșterea vânzărilor.

Alte caracteristici premium includ afișarea a 10 șabloane, o panglică de coloană prezentată, extinderea coloanei prezentate (întotdeauna sau de-a lungul timpului), opțiuni de coloană, opțiuni de culoare, integrare Google Analytics, tablete de instrumente din tabel și posibilitatea de a insera pictograme. Funcțiile suplimentare (în comparație cu omologul său gratuit) ar trebui să vă ajute să vindeți mai mult produs sau să vă înscrieți mai mulți clienți.

3. Plugin de tabel cu prețuri gratuite ARPrice Lite

Plugin de masă pentru prețuri gratuit ARPrice Lite

ARPrice Lite este o opțiune excelentă, gratuită, pentru a adăuga tabele de prețuri pe site-ul dvs.. Acest tabel cu prețuri receptive include tone de opțiuni pentru a crea o masă atrăgătoare. Alegeți dintre șabloane prestabilite și scheme de culori, opțiuni de culori nelimitate, coloane prezentate și stiluri de umbre.

În plus, construirea meselor dvs. este ușoară. Folosiți editorul în timp real pentru a adăuga pachetele. Puteți chiar trage și arunca coloane pentru a le reorganiza rapid. Alte caracteristici de plugin includ compatibilitatea multisite, fișierele gata de traducere și suportul crossbrowser. În plus, dacă descoperiți că doriți mai multe de la pluginul dvs., puteți face mereu upgrade la ARPrice Premium.

4. Plugin ARPrice Premium WordPress Precing Table

Plugin ARPrice Premium pentru tabele de prețuri WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

ARPrice Premium este un pas de la versiunea denumită în mod similar Lite. Aveți în continuare toate aceleași caracteristici ARPrice (editor live simplu, opțiuni de styling, coloane prezentate etc.) și apoi unele.

Când faceți upgrade la versiunea premium, veți avea acces la o colecție extraordinară de peste 300 de șabloane de tabel de prețuri, integrare cu constructorii populari de pagini WordPress (inclusiv WPBakery, Divi și Gutenberg) și la un plan lunar / anual de comutare. Cu editorul live, veți putea adăuga text personalizat, imagini, fonturi, efecte de transfer, sfaturi de instrumente și prețuri. În plus, puteți exporta / importa cu ușurință pentru a reutiliza tabelele pe care le-ați creat (mai ales util dacă utilizați pluginul pe un site multifuncțional).

ARPRrice oferă, de asemenea, analize integrate. Cu aceasta puteți vedea numărul total de vizualizări în tabel și clicuri de link. Este o modalitate excelentă de a vedea ce tabele și planuri de produse / servicii sunt cele mai performante.

5. Tabelul prețurilor de către pluginul WordPress gratuit Supsystic

Tabelul prețurilor de către pluginul gratuit WordPress Supsystic

Acest plugin gratuit pentru tabelul prețurilor este o altă opțiune solidă (și accesibilă). Și este plin de funcții grozave, pe care le-ați putut crede că puteți obține doar cu un plugin premium.

Pluginul include un constructor ușor de glisare și plasare cu șabloane ușor de utilizat pentru a vă ajuta să începeți rapid. Adăugați coloane și rânduri nelimitate (pur și simplu nu vă lăsați prea transportat) și personalizați-le cu opțiuni de stilare a culorilor, a cursorului și a butonului.

În plus, puteți utiliza pluginul tabelului de prețuri pentru a crea un tabel de comparație cu produsele dvs. de top. Sau obțineți fantezie și folosiți un tabel de comparație pentru a afișa produsele afiliate (adăugați doar linkul de afiliere la buton). Acest plugin specific include, de asemenea, opțiuni pentru a adăuga prețul în partea de sus și de jos a tabelului, culori alternative de fundal și pentru a utiliza fonturi diferite pentru elemente de masă.

6. Accesați Tabelele responsabile cu prețuri Plugin Premium

Accesați Tabelele responsabile cu prețuri Plugin Premium

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Unul dintre cele mai elegante și discutabile cele mai bune pluginuri de tabel cu prețuri WordPress este Go Pricing. Go vă permite să construiți tabele de prețuri frumoase, responsive, cu până la 7 coloane și un număr nelimitat de rânduri. Și mai bine – este compatibil cu constructorii de pagini de top, inclusiv Elementor, WP Bakery și Beaver.

Acest plugin premium arată excelent și are o mulțime de caracteristici atrăgătoare. Acestea includ o selecție mare de peste 250 de șabloane de tabel pentru promovarea și compararea unei game largi de tipuri de produse. Pe lângă o mulțime de opțiuni de personalizare pentru personalizarea suplimentară a tabelelor. Puteți alege să enumerați un preț pentru fiecare produs / serviciu, dar aveți și opțiunea de a ascunde prețul, ceea ce înseamnă că puteți utiliza pluginul pentru alte scopuri creative. Exemple bune de acest lucru includ tabele de comparație sau întâlniți tabelele de echipă.

Pluginul Go include, de asemenea, suport pentru inserarea de imagini, videoclipuri și playere audio în coloane, pentru a face cititorului cu ce produse sunt comparate. Alte caracteristici includ un selector de culori, sfaturi pentru a oferi vizitatorilor mai multe informații și machete cu răspuns opțional. Poate ca urmare a faptului că acest plugin pentru constructor de tabele are atât de multe funcții, construirea tabelelor a fost cea mai puțin intuitivă din opțiunile prezentate aici. Cu toate acestea, dacă perseverați, veți putea crea tabele de comparație atractive, bogate în media.

7. Tabelul prețurilor – Lista de prețuri / pluginul de tabel gratuit

Preț tabel - Listă de prețuri / Plugin de tabel gratuit

Tabelul de prețuri gratuit pentru liste / tabele de prețuri este o opțiune rapidă și simplă pentru a obține un tabel de prețuri adăugat pe site-ul dvs. Există 4 șabloane de tabel încorporate – alege doar unul și adaugă informațiile despre plan. Tabelele răspund și includ setări ușoare pentru coloane, culori pentru antet, culori pentru butoane, coloane prezentate.

Și utilizarea meselor tale este ușor. Pluginul include câteva opțiuni pentru a adăuga tabelele dvs. la postări și pagini. Primul este afișat prin ID-ul postului, iar al doilea este cu un shortcode.

8. Plugin Premium WordPress cu plugin suplimentar

Plugin WordPress Plugin Premium Premium

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Prețurile WordPress includ machete excelente pentru coloane, grile și tabele responsive. Adăugați planuri personalizate, completate cu pictograme / imagini, rubrici (și sub titluri), prețuri, butoane, dezvăluire (precum o „garanție de returnare a banilor”) și puncte cheie cu sfaturi de instrumente (excelent pentru întrebări frecvente).

În plus, puteți personaliza destul de mult mesele sau grilele după cum doriți. Alegeți culorile, marginile, dimensiunile fontului, raza marginilor de colț și multe altele. Sau faceți lucrurile mai ușoare pentru dvs. și profitați de piele și elemente de caracteristică predefinite.

9. Plugin WPDarko Free Table Sensible Pricing

Plugin WPDarko Free Table Sensible Pricing

Cui nu îi place un plugin gratuit? Tabelul cu prețuri responsive este o opțiune gratuită pentru a construi tabele de prețuri responsive pentru WordPress (șocant, știu). Acesta este un plugin rapid și simplu pe care îl puteți utiliza pentru a crea tabele de prețuri în câteva minute. Opțiunile simple pentru conținutul planului, culoarea, pictograma, butoanele și CSS-ul personalizat au însemnat că nu veți petrece ore întregi în reglarea designului de poveste. Alegeți doar câteva setări și sunteți bine să mergeți. Este demn de remarcat faptul că există o versiune PRO (cu adaosuri de însoțire, sfaturi de instrumente și egalizator de înălțime), dar este la îndemâna dvs. dacă doriți să faceți upgrade.

10. Glisați și fixați tarifele Plugin gratuit Plugin WordPress

Glisați și fixați tabelul prețurilor Plugin gratuit pentru WordPress

Proiectați un mic tabel de prețuri minunat folosind pluginul Prețuri de drag & drop. Adăugați coloane și rânduri nelimitate, trageți și fixați pentru a reordona, alege orice font Google, adăugați lățimi personalizate și chiar utilizați imagini de fundal personalizate. Dar o caracteristică unică este opțiunea de a adăuga videoclipuri (sau imagini) Youtube la planurile dvs., precum și panglici inteligente ale coloanelor pentru a atrage atenția asupra ofertelor speciale sau a opțiunilor „populare”..

11. JetElements Premium Addon pentru Elementor

JetElements Premium Addon pentru Elementor

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Acest plugin special este mult mai mult decât un simplu tabel de prețuri, dar dacă utilizați constructorul de pagini Elementor, merită să vă uitați. JetElements include 50 de widget-uri care adaugă mai multe funcții pentru constructorul popular. Pe care se află un tabel de prețuri bogat în caracteristici.

Personalizați-vă tabelele folosind constructorul de pagini Elementor front-end. Adăugați planurile de prețuri cu pictograme, imagini, fonturi și culori personalizate, fundaluri, panglici, butoane, borduri, umbre umbre și multe altele. Totul este pe deplin sensibil și ușor de schimbat, datorită constructorului intuitiv Elementor.

12. Tabelele de prețuri pentru WPBakery Page Builder Premium Addon

Tabelele de prețuri pentru WPBakery Page Builder Premium Addon

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Folosind constructorul de pagini WPBakery? Nicio problemă – suplimentul pentru tabele de prețuri este o potrivire perfectă. Acest supliment include 21 de tabele de prețuri pre-designate și personalizabile pe care le puteți folosi împreună cu constructorul de pagini. Alege culorile, pictogramele, efectul de încărcare, marginile, umbrele, gradientele și multe altele. Acest supliment este o opțiune excelentă dacă ați construit deja cea mai mare parte a site-ului dvs. și aveți nevoie doar de ceva în plus pentru pagina dvs. de prețuri..

13. uPricing – Tabelul prețurilor pentru WordPress

uPricing - Tabel de prețuri pentru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

uPricing este un plugin WordPress premium care vă va permite să adăugați cu ușurință un tabel elegant de prețuri pe site-ul dvs. web. Acest plugin este perfect pentru site-urile web de afaceri care doresc să afișeze prețurile pentru produsele sau serviciile lor. Nu numai că arată excelent și este foarte ușor de utilizat, dar adăugarea unui tabel de prețuri pe site-ul dvs. ar putea ajuta, de asemenea, la creșterea conversiilor.

Alte caracteristici includ un front slider elegant și admin, multiple teme și configurare rapidă. În plus, include documentație și se integrează ușor cu pluginurile populare.

14. CSS3 Responsive WordPress Comparați tabelele de prețuri

CSS3 WordPress responsive Comparați tabelele de prețuri

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tabelele de prețuri CSS3 Web Grilele pentru WordPress de Themeforest sunt excelente pentru crearea tabelelor de prețuri în orice temă WordPress. Pluginul are posibilitatea de a alege dintre 2 stiluri de masă, precum și 20 de culori cu diferite stări de hover. Acest plugin puternic este umplut cu opțiuni de tabel de prețuri, inclusiv înălțimea coloanei, lățimea, căptușirea, alinierea, panglici, sfaturi de instrumente și multe altele. Toate funcțiile și setările tabelului de prețuri sunt ușor de gestionat în panoul de administrare.

Mai multe caracteristici ale acestui plugin includ: mai multe stiluri de tabel, mai mult de 20 de versiuni de culori, hovers, sfaturi / sugestii CSS3, sortare de coloane și rânduri, panglici de coloane și configurații de probă. În plus, atunci când vă construiți tabelele puteți adăuga un număr nelimitat de tabele, coloane și rânduri cu lățimi, înălțimi și alinieri personalizabile. Pluginul este, de asemenea, compatibil cu mai multe site-uri și oferă un shortcode ușor pentru a-ți anunța tabelele în orice postare sau pagină.

Concluzie

Indiferent dacă vindeți produse sau servicii proprii (sau promovați bunuri afiliate), nu a fost niciodată mai ușor să adăugați un tabel de prețuri la WordPress. Trebuie doar să accesați cele mai bune pluginuri pentru tabelul de prețuri WordPress menționate mai sus! Facând mai ușor pentru vizitatorii dvs. să compare planurile sau opțiunile de produs, puteți crește șansele de a se înscrie, crescând profitabilitatea afacerii dvs. web.

Aveți întrebări despre pluginurile menționate? Sau o altă opțiune care credeți că ar trebui să figureze în lista noastră cu cele mai bune plugin-uri pentru tabele de prețuri WordPress? Lasă-ne un comentariu mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me