Cele mai bune teme WordPress pentru jocuri pentru bloguri și reviste pentru jucători

Căutați o temă WordPress bună pentru noul dvs. blog sau revistă pentru jucători? Nu căutați mai mult, deoarece am compilat un articol cuprinzător care selectează cele mai bune teme WordPress pentru jocuri, ordonate după calitate și funcții, de la bun la altul la cel mai bun.


Să ai o revistă bună de jocuri nu este o sarcină ușoară, faptul că trebuie să scrii mai multe articole pe zi este o necesitate pentru a putea fi clasat corespunzător pe Google și a fi la curent cu toate noutățile, dar despre ce anume vrei să îți scrii propriile recenzii. sau alcătuiesc clasamente. În acest articol vom examina cele mai bune teme de pe piață, de la ușor accesibil, cu mai puține funcții până la cele mai bune teme pline de funcții. Articolul va acoperi temele WordPress bune, foarte bune și cele mai bune jocuri disponibile, ordonate după funcții și clasament.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Teme WordPress bune pentru jocuri

Aceste teme WP sunt concepute pentru cei care încep propriile reviste de jocuri, au un blog decent și un design modular cu aspect frumos. Aceste teme sunt recomandate celor care doresc ceva ca loc de plecare și intenționează să se extindă în viitorul apropiat.

1. Revista STK (Gratuită)

Revista SKT este o temă de reacție gratuită cu știri și reviste WordPress, care poate fi folosită pentru bloguri de ziare, publicare, bloguri personale și corporative și site-uri web în stil editorial..

Modul în care sunt structurate paginile de pornire și blogurile este frumos, curat și ușor de citit. Este luminos asupra resurselor, compatibil multilingv și gata de traducere. Dezvoltatorul afirmă, de asemenea, că este compatibilă Woocommerce și Nextgen Gallery, ceea ce s-ar putea dovedi util dacă faceți tone de recenzii care au nevoie de galerii.

Desigur, aceasta este o temă de bază, astfel încât nu vă puteți aștepta la un modul de recenzie / punctaj sau clasamente, va trebui să faceți toate acestea de unul singur sau să selectați o temă mai bună din acest articol. Cu toate acestea, este un bun punct de plecare, deoarece, practic, este gratuit și majoritatea temelor revistei gratuite nu au acest tip de prezentare și funcții.

2. ELRT

Info și descărcareVizualizați Demo

Gametime este o temă destul de bună pentru un site de jocuri care include recenzii personalizate, permițându-vă să vă prezentați recenziile recente despre joc sau media în stil, inclusiv un sistem de rating. Tema include, de asemenea, noutăți personalizate ca widget-uri cu o selecție de categorii și acceptă, de asemenea, imagini prezentate.

Demonstrația este destul de impresionantă și dacă sunteți bun pe departamentul de artiști, puteți construi aproape un singur site de jocuri bazat doar pe această temă. Scorurile de recenzie și clasamentul de pe pagina principală sunt una dintre cele mai bune pe care le-am văzut.

Gametime este încorporat, potrivit dezvoltatorului în modul de depanare, ceea ce îl face un HTML5 solid rock, este bazat și în Bootstrap, astfel încât să puteți garanta că va arăta bine pe orice dispozitiv. Este o temă foarte bună, cu un accent deosebit în culori, care poate provoca o reacție de dragoste / ură, în funcție de gustul dvs..

Tema costă 45 USD și poate fi achiziționată pe CreativeMarket.

3. Portalul jocurilor

Portalul de jocuri este o temă excelentă pentru un site de jocuri, are o postare extrem de bună pe pagina principală, blocuri foarte bine structurate pentru postările de pe blog, alegerea excelentă a culorilor, fonturi frumoase, design foarte curat și un încărcător de ajax. Pe partea proastă, tema este foarte scumpă, cu 75 USD și nu include un sistem de evaluare / scor.

Postul prezentat incredibil de bine, designul curat și mai multe blocuri pentru postările de pe blog sunt punctele lor mai puternice, deși prețul și lipsa unui sistem de recenzie / punctaj sunt greu de ignorat. Dacă intenționați să creați un site de joc simplificat, fără a vă concentra prea mult pe diferite secțiuni și recenzii / punctaj, poate fi o alternativă foarte bună. Dacă doriți să găsiți o soluție globală pentru a avea mai multe categorii și a avea un sistem de scor, poate doriți să o săriți.

4. Zona de joc

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

GameZone este o temă extrem de adeptă și una dintre cele mai bune teme WordPress pentru jocuri pentru a crea site-ul dvs. dacă sunteți în chestiunea clanului / echipei. Tema este, de asemenea, adeptă fluxurilor de tip twitch, statisticile jucătorilor, recenzii, comunitate, joc și blog-uri în general.

Tema este construită pe WP Bakery Page Builder și, pentru a fi complet sinceră, este oarecum grea pe resurse, în plus, are tone de efecte asupra fonturilor și imaginilor, astfel încât tinde să se redea încet pe majoritatea browserelor, tema are și compatibilitate cu tone de pluginuri precum:

 • Slider pentru revoluție
 • Formular de contact 7
 • Grila esentiala
 • MailChimp pentru WP
 • WooCommerce
 • YITH WooCommerce Wishlist
 • WooCommerce Butoane de partajare a rețelelor de socializare
 • YITH WooCommerce Compare
 • Adăugări de temăREX

Cu o postare incredibilă de caracteristici și articole prezentate, blocuri suficiente pentru postări pe blog, secțiuni diferite și chiar suport pentru un magazin digital, această temă este o potrivire foarte bună pentru majoritatea site-urilor de jocuri dacă puteți trece de redarea oarecum lentă, lipsa unei sistem de recenzie / punctaj și prețul de 56 $. În prezent se află pe locul 23 pe ThemeForest.

5. Avantura

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Avantura nu este o temă specifică jocurilor, este mai mult o temă de revistă generală, dar nu se teme că, cu cât mergem mai sus pe clasament, cu atât devin mai „orientați” în general. Spre deosebire de ceea ce ați putea crede, temele revistei generale care sunt în vârf sunt cele mai potrivite pentru o revistă de jocuri, din mai multe motive.

Avantura este una dintre primele pe piață ca temă generală, cu mai multe demo-uri potrivite în scopuri diferite. De ce este o temă atât de grozavă pentru o revistă de jocuri pe care o puteți întreba? Mă bucur că ai întrebat.

Avantura are unul dintre cele mai bune blocuri de construcții pe care le-am văzut pentru construirea unui site de jocuri, acceptă categorii unice de culori (o necesitate pentru orice revistă serioasă de jocuri), poate fi combinat cu widget-uri populare, poate fi personalizat pe pagină, are mai multe opțiuni pentru antet și subsol și are un design incredibil de bine aratat pe blog. De asemenea, are un aspect foarte bun despre modulul de autor și câteva cârlige frumoase ale articolului următor și anterior. Pe deasupra, susține un mega meniu frumos cu imagini.

Din partea proastă, tema nu are un sistem de recenzie / notare încorporat, va trebui să creați unul singur cu pluginuri. Avantura costă 49 ​​de dolari, iar în prezent este pe locul 18 pe ThemeForest.

6. GeekMag

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Geekmag este o temă generală pentru reviste, știri și bloguri, este foarte potrivită pentru o revistă de tehnologie, televiziune, cultură, film și jocuri. În cazul nostru, GeekMag are un design bun, o gamă extinsă de funcții, suport pentru bbPress, care vă va permite să construiți o comunitate în revista dvs. de jocuri wordpress și BuddyPress. De asemenea, acceptă încărcare Ajax a site-ului pentru o prezentare mult mai fină.

GeekMag este o temă de constructor de pagini construită pe SiteOrigin constructor de pagini, ceea ce înseamnă că veți avea o gamă mult mai bună de opțiuni pentru construirea blocurilor de site-uri. Tema are unul dintre cele mai bune sistem de recenzie / punctaj pe care l-am văzut, ceea ce este foarte bun pentru un site de recenzii. Pe partea proastă, tema are câteva opțiuni de culoare proaste pentru o revistă de jocuri și ar trebui să o modificați puțin și nu are un cod de culoare pentru secțiuni.

GeekMag costă 49 ​​de dolari și se află pe locul 19 pe ThemeForest.

Teme WordPress mai bune pentru jocuri

Aceste teme sunt recomandate celor care deja rulează un site de jocuri și doresc să-l îmbunătățească puțin mai departe sau sunt serioși cu privire la crearea unui site de jocuri foarte bun, care poate fi extins în timp. Aceste teme trebuie să includă un sistem de notare / revizuire, de asemenea, trebuie să se încarce foarte repede.

7. Kappa

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Kappa este o temă WordPress pentru jocuri foarte orientată, cu accent pe prezentare și un bun sistem de evaluare / notare. Tema are cel mai bun glisor pe care l-am văzut până în prezent pe pagina de pornire. O postare pe blog foarte bună, dar oarecum limitată și primele 3 prezentări ale sistemului de notare.

Lucrul bun despre această temă este că are o senzație de joc foarte integrată în ea, cu un design curat și sistem care tranzacționează complexitatea și mai multe caracteristici pentru un site mai orientat pentru jocuri, cu accent pe aspectul mai bun. Lucrul rău este că nu are un sistem cu coduri de culori și nu are o varietate mai largă de blocuri de construcție pentru a-ți construi pagina de pornire. Dacă intenționați să construiți un site frumos de jocuri fără prea multe lucruri, aceasta este doar o temă perfectă. Prețul său nu este cel mai bun, în comparație cu funcțiile pe care le are și se ridică la 49 de dolari, în prezent se află pe locul 10 pe ThemeForest.

8. Kolyoum! Ziarul WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Kolyoum! este o temă elegantă a revistei multifuncțional care vine cu tone de funcții suplimentare. Are machete de pagină de pornire, mai mult de 10 demo-uri predefinite, este extrem de optimizat pentru viteză și performanță și se bazează pe WP Bakery Builder, astfel încât să ai o mulțime de module personalizate gata să joci cu.

Caracteristicile temei nu se termină aici, este prevăzut cu mai mult de 10 anteturi predefinite, 60 de conținut de blocuri, 20 de glisiere și grile integrate cu Visual Composer și este chiar compatibil cu AMP. Crezi că este suficient? Există un motiv pentru care această temă se află pe lista noastră de teme foarte bune. Include pluginul glisier, este pregătit pentru WooCommerce, astfel încât să puteți integra un magazin în el, are o bară laterală lipicioasă și chiar o piele întunecată. Dar această temă nu va fi completă fără un sistem de scor / recenzie, pe care îl are și el.

Pe partea proastă, tema nu vine cu o demo predefinită pentru un site de jocuri, va trebui să faceți una cu ceea ce aveți, dar puteți face cu atât de multe lucruri pe care nu le puteți renunța din cauza asta. De asemenea, tema este foarte ieftină, costă doar 29 de dolari, este mai ieftină decât toate celelalte teme postate aici, cu mult mai multe funcții. Dacă sunteți serios despre construirea unui site de jocuri foarte bun, nu puteți greși cu acesta. În prezent ocupă locul 8 pe ThemeForest.

Cele mai bune teme WordPress pentru jocuri

Aceste teme sunt destinate celor care doresc tot ce este mai bun. Scriitori profesioniști, bloggeri și pasionați de jocuri care au deja un site de jocuri, știu ceva sau două despre design și vor să-l îmbunătățească și mai mult. Aceste teme au opțiuni extinse integrate și necesită mai multe cunoștințe de la cei care doresc să le folosească dacă doresc să obțină tot ce este mai bun din ele. Aceste teme sunt absolut cele mai bune și trebuie utilizate pe site-urile mari de jocuri. Ultimele trei sunt cele mai apreciate și cele mai prezentate pachete dintre toate.

9. Newsmag Mews

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Newsmag este construită de TagDIV, unul dintre dezvoltatorii de elită de pe ThemeForest. Tema prezintă structura perfectă de construcție pentru o revistă de jocuri, acceptă Youtube și un sistem de recenzie / punctaj. Utilizează cele mai bune practici pentru SEO și este extrem de rapid. TagDIV a fost recunoscut din nou ca unul dintre cei mai buni dezvoltatori pentru teme. Au o reputație solidă și continuă să-și îmbunătățească temele. Au început să folosească Visual Composer și ulterior l-au înlocuit cu propriul compozitor TagDIV, care este, sincer vorbind, cel mai bun constructor de blocuri pentru o revistă pe care am văzut-o vreodată..

Construirea unei reviste de gaming complete cu compozitorul TagDIV este ceva incredibil de ușor de realizat și unul dintre motivele pentru care ar trebui să obții această temă. Newsmag suportă mai puține module decât tema lor numărul 1, Newspaper, dar este, de asemenea, incredibil de puternic și totuși consideră locul printre cele mai bune teme pentru o revistă de jocuri. Are, de asemenea, widget-uri pentru Instagram, vreme, contor social, categorie populară, casetă de autor, casetă de anunțuri, îl numiți.

Nu ești convins ?, există mai multe. Are o casetă de iluminare personalizată pentru imagini, o bară laterală inteligentă, galerii de tracțiune și fixare personalizate, liste inteligente, blocuri youtube / vimeo, meniuri lipicioase și acceptă fonturi Google, TypeKits de la Adobe și Font Stacks. Nu în ultimul rând, are și un modul de conectare / înregistrare Ajax și optimizări Speed ​​Booster.

Ce altceva ai putea dori? Bineînțeles, Newsmag este una dintre temele de top ale tuturor timpurilor pentru o revistă de jocuri, cu un preț de 49 de dolari, nu poți greși cu adevărat. Doar dezavantajele sunt lipsa unui șablon predefinit pentru jocuri și a unei vizualizări de conținut oarecum restrânse, în afară de aceasta, este una dintre cele mai bune. Există un motiv pentru care în prezent se află pe locul 1 pe ThemeForest.

10. Gamer de știri

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Probabil cea mai bună temă existentă cu un șablon de joc predefinit, News Gamer se află în top 3 dintr-un motiv. NewsGamer este un șablon WordPress cu reacție profesională, potrivit pentru reviste de jocuri, editori de ziare, reviste sau bloguri avansate. De ce credem că acest lucru poate fi cel mai bun pentru o revistă de jocuri? Mai multe motive.

News Gamer are un șablon specific pentru un site de jocuri, cel mai bun șablon din toate temele discutate aici, ca să fiu sincer. Acesta nu ar fi un motiv suficient pentru o recomandare dacă nu din cauza unui set extins de funcții care include, cum ar fi: blocuri Visual Composer, machete de grilă superioare, machete de categorii, machete post, header, paginarea ajax, bare laterale nelimitate și, desigur, un sistem de scor / evaluare.

Tema este construită pe boostrap, ceea ce garantează o temă cu aspect bun pe toate dispozitivele. Blocurile de construcție sunt gestionate prin intermediul Visual Composer și, printre altele, are:

 • Opțiuni avansate de categorie – setați opțiuni globale pentru categorii sau pentru fiecare categorie:
  • Dispunere de categorii (12 machete diferite)
  • Poziția barei laterale (3 machete diferite)
  • Postări pe pagină
  • Șablon de paginare (2 machete diferite)
  • Sistem de anunțuri (Poziția bannerului de sus, Banner de tapet sau banner în format)
 • Opțiuni Advanced Post / pagina – setați opțiuni globale pentru categorii sau pentru fiecare categorie:
  • Publicare aspect (7 machete diferite)
  • Poziția barei laterale (3 machete diferite)
  • Căsuțe poștale înrudite (numai postări)
  • Postare de recenzie (numai postări)
  • Opțiuni postare audio
  • Opțiuni postare video
  • Partajare socială extinsă
  • Sistem de anunțuri (Poziția bannerului de sus, Banner de tapet sau banner în format)

În afară de toate, tema este, fără doar și poate, cel mai bun șablon pentru o pagină de revizuire a jocurilor din toate celelalte teme din această listă..

Și, de asemenea, cel mai bun șablon de recenzie pentru scor!

News Gamer este un câștigător solid, cu tone de șabloane de pagini, șabloane de categorii, sistem de scor și pagini personalizate pentru recenzii, această temă este una dintre cele mai bune. Dacă nu cel mai bun din toate timpurile.

11. Ziar

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Ziarul este construit de TagDIV, aceiași oameni din spatele Newsmag. Ziarul are toate aceleași ingrediente ca Newsmag (citiți descrierea Newsmag pentru mai multe informații), cu excepția Ziarului are mai multe module, mai multe antete, mai mult. NewsPaper este, fără îndoială, cea mai bună temă de la TagDIV. Ziarul este proiectat în jurul Visual Composer, dar ulterior, editorul modulului a fost înlocuit de compozitorul TagDIV, nucleul experienței de construcție care oferă atât de multe aprecieri bune pe ThemeForest. Ziarul este ca Newsmag reîncărcat, oferă tot ceea ce există în Newsmag cu module adăugate, mai multe opțiuni de configurare și mai multă flexibilitate. Este încă o temă generală a revistei de știri care se potrivește perfect pentru o revistă de jocuri. Ziarul este în prezent pe locul 1 în ThemeForest, puteți vedea câtă dragoste există pentru această temă. Dezvoltatorii continuă să-l îmbunătățească și a ajuns acum la un nivel de maturitate nemaiauzit pe orice altă temă de vânzare. Ziarul este cea mai flexibilă temă cu care ai putea să apari pentru o revistă și este o necesitate absolută.

Prețul este mai mare decât Newsmag, desigur, la 59 de dolari, dar este absolut recomandat. A fost actualizat recent la versiunea 8.8 cu bonusul de a putea construi pagini complete de încărcare personalizate, cu funcții adăugate în compozitorul TagDIV, permițându-vă efectiv să construiți pagini de destinație în interiorul propriului site de joc, extinzând considerabil puterea și flexibilitatea. Ziarul este despre cel mai bun lucru pe care l-ai putea obține pentru o revistă de jocuri și chiar a adăugat recent o presetare neagră completă. Cantitatea de opțiuni încorporate nu este la niciunul și este pe recomandarea noastră de top pentru cei mai buni existenți.

Nu în ultimul rând, din toate temele enumerate aici, Ziarul este despre singura care are peste 55 de șabloane predefinite! Cu un clic și oprit, mergeți cu un șablon predefinit la alegere, gata pentru modificări minore. Pentru oricine are suficient de multă experiență, Ziarul permite crearea completă a site-ului, cu foarte puține atingeri de buton și economisite de tone.

Treci la subiect…

Așadar, ați citit tot articolul nostru. Vrei să știi care sunt adevăratele nestemate ale acestei liste? Îl rezumăm pentru tine. Dacă sunteți un blogger neexperimentat și doriți să începeți noul dvs. site de jocuri, vă recomandăm Gametime. Dacă sunteți oarecum experimentat și doriți o temă excelentă pentru noul dvs. site de jocuri, cu siguranță vă recomandăm Kappa. Dacă sunteți un profesionist cu experiență sau doriți doar cea mai bună temă existentă, cel mai bun loc este rezervat pentru două teme: Ziar și Jurnal de știri.

Dacă sunteți în căutarea următorilor pași, consultați ghidul nostru despre cum să începeți un blog pentru a afla despre instalarea temei și adăugarea de conținut sau ghidul nostru de marketing social pentru a afla cum puteți utiliza social media pentru a vă crește audiența de cititori.

Sper ca acest articol să vă fie util și informativ. Dacă aveți observații cu privire la teme, nu ezitați să le împărtășiți în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me