Вултр преглед

Још нисмо размотрили опцију Блог хостинга јер они, изгледа, тренутно не нуде ову врсту хостинга.


5 Посебна оцена

Цена
$

Поједностављен за голи метал

Ако развијате веб локације или апликације које захтевају велике ресурсе, план Баре Метал Поједностављен је за вас. Омогућава вам наменске ресурсе сервера које можете да употребите у свету за неколико минута. Међутим, Баре Метал Симплифиед тренутно је доступан само у Азији, Северној Америци и Европи.

Тренутно ово решење има само један под-план који кошта 120 долара месечно. То вам даје:

 • Два ССД-а од 240 ГБ
 • 8 ЦПУ-а са тактом такта од 3,8 Гхз
 • Е3-1270в6 процесор
 • 32768МБ Меморија
 • 5000ГБ Бандвидтх

Наплата се врши на сату и кад год вам затребају додатни ресурси, увек можете да повећате износ.

 • Зеро Ноиси Неигхборс – Добијате 100% хардвера сервера. То значи да нема заједничких ресурса, нема улазно / излазних операција у секунди (ИОПС) ограничења ресурса и одмерених ЦПУ-а. Ово заиста значи живети као самац у серверском окружењу.
 • Директан приступ хардверу – Не постоји слој визуелизације у Вултр Баре Метал-у. То значи да имате директан приступ свим ресурсима сервера, што је савршена прилика за убрзање апликација које захтевају велике ресурсе.
 • Повезивање 10ГбЕ – Са сваком наменском инстанцом сервера, добијате пропусну 10ГбЕ мрежну повезаност. То доводи до велике брзине и мале закашњености крајњих корисника крајњим корисницима.

Гаранција за повраћај новца
Н / А
Простор на диску
Неограничено
Назив домена
БЕСПЛАТНО (1 година)
Погледајте планове
5 ВПС Оцена

Цена
$

Намјенске инстанце

Овај план је хибрид између Цлоуд Цомпуте (ВЦ2) и Баре Метал Симплифиед. Даје вам наменске ресурсе који су флексибилни у облаку. Као што је Баре Метал поједностављено, ви не делите ресурсе ни са једним другим корисником.

Разлика коју намјенски примјерци уносе у простор за хостинг је та што можете унајмити одређене проценте намјенских серверских простора и уживати у наплати по сату и брзом резервисању.

Постоје 4 под-плана у оквиру наменских инстанци. Најнижи план кошта 60 долара месечно и даје вам 120 ГБ ССД-а. Највиши план вам даје укупно 480 ГБ ССД-а за 240 УСД месечно.

 • Намјенски вЦПУ-и – Намјенске инстанце дају вам до 8 вЦПУ-а од којих можете изабрати. Нема ЦПУ-а ни за шта.
 • Мрежна повезаност – Свака инстанца има приступ 1ГбЕ узлазној линији и до 40 ТБ пропусног опсега за пренос података.
 • Заштита бесплатног дистрибуираног ускраћивања услуге (ДДОС) у Северној Америци – ДДОС заштита прати сав долазни саобраћај због било каквих аномалија. То вам даје душевни мир да се концентришете на посао како бисте повећали продуктивност.

Гаранција за повраћај новца
Н / А
Простор на диску
Неограничено
Назив домена
БЕСПЛАТНО (1 година)
Погледајте планове

Још нисмо прегледали Вордпресс Хостинг опцију за коју, чини се, тренутно не нуде овакву врсту хостинга.

Облак је мењач технолошких игара и има потенцијал покретања пословне иновације. Један од разлога што компаније још увек не могу да искористе своје пословање снага облака промена њихових конкурентских пејзажа делом је и због његове сложености. Вултр намерава да то поједностави путем прилагођених, високих перформанси хостинга заснованих на облаку.

Преглед

Вултр је представљен у фебруару 2014. године, а током година постигли су похвалан напредак и у ширењу покривања података и техничке инфраструктуре. На пример, у мају 2015., увели су високе планове за ЦПУ, а у марту 2016. лансирали су решење за складиштење блокова.

До данас, компанија је имала преко 17 милиона примерака и опслуживала је више од 100.000 купаца широм света. Стога, ако тражите облачне сервере за рачунање инстанци или наменске сервере који ће вас покренути и покренути у само неколико минута, Вултр има нека од најиновативнијих хостинг решења у индустрији..

Вултр Хостинг Сервицес

Као добављач високо-перформанси ССД облачних сервера, Вултр настоји да континуирано побољшава поузданост и ефикасност својих хостинг услуга. Без обзира да ли сте програмер, мало предузеће или мултинационална компанија, Вултрове стандардизоване платформе пронаћи ћете једну од најфлексибилнијих и најповољнијих цена.

Због све већих и различитих захтева различитих категорија клијената Вултр мета, они су се развили различите врсте хостинг опција. Свака опција има функције које одговарају тржишном сегменту који се опслужује. У складу са тим, можете да скалирате ресурсе вашег сервера на основу ваших јединствених потреба. Следе опције хостинга:

Вултр Цлоуд Цомпуте (ВЦ2)

Ако тражите хостинг у облаку, али нисте припремљени за дугорочну обавезу, рачунарство у облаку (ВЦ2) може вам добро послужити. Ово је моћан рачунар који вам омогућава да се широм света имплементирате преко Вултровог 100% ССД складишта за мање од 60 секунди.

Између осталих погодности, ова опција хостинга вам омогућава:

 • Напредна мрежна повезаност – Помоћу Цлоуд Цомпуте (ВЦ2) можете додати више ИПв4 адреса за сваки виртуелни приватни сервер, успоставити изоловане регионалне приватне мреже за своје инстанце и омогућити ИПв6 повезивање.
 • Аутоматска примена – Лако можете да аутоматизујете размештање користећи Вултрове скрипте за покретање и функције снимања. Можете да користите ове функције директно из Вултровог прилагођеног АПИ-ја.

Ово је препоручена опција ако започнете са унапред хостингом.

Поједностављен за голи метал

Ова опција је дизајнирана за кориснике са веб локацијама и апликацијама које захтевају велике ресурсе. Најбољи начин за опис Баре Метал Симплифиед јесте размишљање о прилагођеном наменском хостингу сервера. Једна од највећих предности овог хостинг плана је што вам омогућава имплементацију за само неколико минута.

Ако се захтеви веба повећају у било којем тренутку, лако можете да активирате додатне ресурсе сервера помоћу аутоматизације. Тхе наменске хостинг функције у овом плану омогућавају вам потпуну контролу над окружењем хостинга и неограничен приступ свим физичким хардверима који подржавају ваше веб ресурсе.

Намјенске инстанце

Ово је иновативна алтернатива плану Баре Метал Поједностављени. У овој опцији Вултр вам омогућава да изнајмите фракције наменског сервера. Узмите инстанцу у којој желите да само 50% наменског сервера угости вашу веб локацију. Ово је могуће помоћу наменских инстанци, захваљујући флексибилности.

У идеалном случају, корисницима који план за рачунање у облаку сматрају рестриктивним, а Баре Ментално поједностављени план превише за њихове потребе, најбоље се користе наменским инстанцама.

Блок складиштења

Ово није хостинг решење, већ услуга складиштења. Пружајући Блоцк Стораге услугу, Вултр жели да створи прошириве количине складиштења које можете користити са било којим њиховим планом. Тренутно је складиштење блокова ограничено на Цлоуд Цлоуд Центер у Нев Јерсеију и зато није доступно у осталих 14 центара података.

Свако спремање блокова се реплицира у 3 копије и чува у високо доступном кластеру. На овај начин, увек можете направити резервну копију у случају квара сервера или било којег другог техничког проблема.

У погледу перформанси и поузданости, Блоцк Стораге је високо оцењен. Подржана је од стране НВМе Ентерприсе ССД-а, који је интерфејс главног контролера велике брзине намењен предузећима, клијентским системима и центрима података. Омогућује брзину протока података до 1200 МБ у секунди.

Складиштење Вултр блока наплаћује се по сату. Најнижи пакет износи 10 ГБ ССД-а по цени од 1 УСД месечно, а највиши 10.000 ГБ ССД-а за складиштење од 1000 УСД месечно.

Прос Вултр

Вултр је много уложио у побољшање своје хостинг инфраструктуре од Цлоуд Цомпуте-а (ВЦ2) до Баре Метал Симплифиед. Много је очигледних предности за крајње кориснике који су дошли са овим. Испод је резиме главних предности за које гарантовано уживате.

Слобода постављања са било које локације

Вултр вам даје прилику да се развијате локално и имплементирате на глобалној разини. Имају једну од највећих мрежа локација података података од Северне Америке до Источне Азије. Укупни број локација тренутно је 15. Са овим широким избором избора можете се распоредити у податковном центру ближем вашој циљаној публици.

Контролна табла богата карактеристикама

Вултров интуитивни контролни панел омогућава вам да одмах инсталирате облак сервер високих перформанси. Управљачка плоча вам омогућава приступ инстанцама сервера, снимцима, ИСО, ССХ кључевима, фиревалл-ом, скрипту за покретање и резервисаним ИП-овима са једне надзорне табле.

То вам олакшава између осталог праћење здравља вашег сервера путем параметара као што су пропусност и употреба ЦПУ-а.

Флексибилни оперативни системи

У неколико секунди можете да нађете нову инстанцу помоћу свог оперативног система по избору. Међу оперативне системе које можете изабрати су ЦентОС, ЦореОС, Дебиан, Федора, ФрееБСД, ОпенБСД, Убунту и Виндовс. Такође можете да отпремите сопствени ОС.

Осигурани објекти

Сви центри података су сигурни и смештени у дискретним окружењима. Физички приступ је ограничен на дозвољавање само релевантном особљу. У случају квара, резервни систем подиже прилично брзо да би све вратио у првобитно стање.

Подршка муштеријама

Можете се обратити тиму за бригу о купцима путем улазница, друштвених медија или е-поште. Такође можете да се окренете богатством знања које пружа Вултрова живописна онлајн заједница на дебате.вултр.цом. Постоје такође корисни водичи, често постављана питања и други ресурси за које морате да прођете.

Цонс

Уштедите за неколико мањих недостатака, Вултр је сјајан домаћин. Међутим, многи купци сматрају да плаћање првог дана месеца чини ограничење. Добра вест је да добијате вредност за сваки пени који потрошите.

Програмери се могу сусрести са техничким проблемима попут блокираног СМТП-а. Ово се, међутим, брзо отклања успостављањем контакта са тимом за подршку.

Закључак

Употреба на облаку може вам дати километражу испред ваших конкурената. Хостовање ваших веб ресурса на поузданој инфраструктури са приступом роот администратору, 100% Интеловим језграма и неограниченим бројем комбинација ОС-а гарантује вама и вашим клијентима квалитетно веб искуство.

9.6 Просечна оцена
Високо перформансе, сигурно и оптимизовано окружење за хостинг

Вултр доноси на броду једно од најефикаснијих и најпоузданијих хостинг решења за покретање блиставих брзих цлоуд сервера. ССД сервери имају глобално присуство кроз 15 центара података. То значи да можете покренути веб локацију из било којег од ових региона како би вам помогли да своје услуге приближите публици. ЦПУ-ови које Вултр користи су најновије генерације Интел језгара. Ово вам омогућава брзо време обраде и брзе имплементације. Њихове цене су конкурентне и са само 2,50 УСД месечно можете добити план хостинга у облаку.

ПРОС
 • Слобода постављања са било које локације
 • Контролна табла богата карактеристикама
 • Флексибилни оперативни системи
 • Сигурна инфраструктура
 • Одлична корисничка подршка
ЦОНС
 • Плаћање унапред у првом месецу, мало ограничавајући
 • Програмери се могу сусрести са техничким проблемима попут блокираног СМТП-а
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map