8.5 Просечна оцена
ВПЕнгине


ВПЕнгине је водећи управљач ВордПресс хостинг услуга са разним хостинг плановима усмереним ка широком кругу корисника, од личних блогова до критичних веб локација. Као управљано окружење за хостинг, ангажмани око ВПЕнгине-а подржавају искључиво њихова корисничка подршка 24 сата дневно.

ПРОС
 • Безбедност веб локација
 • Е-трговина и маркетинг путем е-поште
 • Одлично Уптиме
 • Кориснички сервис
 • Гаранција поврата новца
ЦОНС
 • Кап за посетиоце
 • Релативно скупо
 • Нема телефонске подршке за лични план
 • Недостатак хостинга путем е-поште
9.2 Оцена блога

Цена
$ 35


Када желите да угостите свој блог или веб страницу, има пуно смисла сарађивати са компанијом која је опслужила преко 60.000 купаца и чији је отисак везан у више од 136 земаља. ВПЕнгине су развили своју технологију у управљаном ВордПресс хостингу који је далеко једна од супериорних блог хостинг платформи. Њихова технологија је изузетна и то је учинило да њихове платформе буду скалабилне, брзе и сигурне.

Блог Хостинг Планови

Без обзира на ваше потребе за хостингом, наћи ћете план који вам одговара на ВПЕнгине. Пет планова које нуде су:

Лични план – Ово је за мале веб странице и стартап. На располагању је 24/7 подршка уживо и 10 ГБ локалне меморије. Плаћа 29 долара месечно.

Професионални план – Ово прихвата до 10 инсталација и нуди 20 ГБ локалне меморије. Обим саобраћаја који може да обави је 100 000 посета месечно и кошта 99 долара месечно.

Пословни план – Ако имате групу веб локација које укупно посећују до 400.000 посета месечно, ово је план који треба ићи. Добијате 25 инсталација и 30 ГБ локалног складишта по цени од 249 УСД месечно.

Премиум план – Ово је наменска архитектура која вам омогућава високе перформансе и управљање укрцајима. Садржи преко милион посета месечно и даје вам 150 инсталација са локалном меморијом до 300 ГБ.

Ентерприсе Граде План – Ово је крајњи план са капацитетом за преко 5 милиона посета месечно у наменском окружењу. Локално складиштење се протеже на 1 ТБ и добивате подршку 24 сата дневно, перформансе апликација и стратешко управљање рачуном.

Шта ВПЕнгине блог хостинг чини посебним?

Па, много фактора долази у обзир када се има у виду јединственост ВПЕнгине хостинга на блогу. Следи кратки преглед шта значи хостинг овде на вашој веб локацији:

 • Чврста безбедност веб локација са ССЛ сертификатима, скенирањем злонамјерног софтвера и заштитним зидом
 • Одлично продужење рада
 • Изузетна корисничка услуга која укључује бесплатну 24/7 телефонску подршку за све планове осим личног који користи 24/7 чет уживо.
 • Гаранција поврата новца – добијате до 60 дана пробног периода само како бисте приступили прикладности планова за вас.

Довнсиде ВПЕнгине блога блога

Следећи фактори подривају рејтинг ВПЕнгине-а:

 • Кап за посетиоце посебно за личне и професионалне планове
 • Скупо у односу на неке њихове конкуренте
 • Недостатак телефонске подршке у личном плану

Све у свему, одмеравајући предности и недостатке, ВПЕнгине и даље нуди одличне услуге хостинга на блоговима које било који посао можда жели размотрити.

 • Чврста безбедност веб локација
 • Одлично продужење рада
 • Изузетна услуга купцима
 • Гаранција поврата новца

.


Гаранција за повраћај новца
60 дана
Простор на диску
10ГБ – 400ГБ
Назив домена
Н / А

Још нисмо прегледали опцију наменског хостинга за ВПЕнгине, јер они изгледа не нуде овакву врсту хостинга.

Још нисмо прегледали ВПС Хостинг опцију за ВПЕнгине, јер они изгледа да не нуде овакву врсту хостинга.

9.4 Вордпресс Оцена

Цена
$ 35


Близу 30% веб страница на мрежи покреће ВордПресс и то је кључна статистика у достизању популарности веб хостинг платформи. ВПЕнгине нуди бржи и сигурнији начин повећања вашег бренда кроз бројне управљане ВордПресс платформе. Палета пословних услуга у којима се ових планова брине широк је од личних блогова на доњем крају до критичних веб локација на вишем крају.

ВПЕнгине хостинг планови за ВордПресс

Планови хостинга које нуди ВПЕнгине су похваљени као архитектура са најбољом у класи и скалабилност.

Лични план

Са пробним периодом од 60 дана без ризика, лични план је најприкладнији за купце са једноставним веб локацијама и минималним буџетом. Овај план долази са снажном технологијом и солидном корисничком услугом, која је доступна 24 сата на дан у ливе цхат-у. То је заједнички план, што значи да ће ваша веб локација бити на платформи са многим другим изворима за дељење. Из тог разлога, он може примити до 25.000 посета месечно, а локални складишни простор је 10 ГБ. Такође добијате бесплатан ССЛ сертификат по претплати. Цена овог плана је 29 долара месечно.

Професионални план

Овај план циља компаније са сталним прометом или већим бројем мањих локација. Можете угостити до 10 веб локација све док укупне посете месечно не пређу 100.000. Локална меморија износи 20 ГБ, а уз претплату добијате и бесплатан ССЛ сертификат. Трошак за професионални план износи 99 долара месечно, али постоји пробно раздобље од 60 дана да се одреди погодност плана.

Бизнис план

Као и два горе наведена, ово је такође на заједничкој платформи, али обухвата много већи ниво саобраћаја, 400.000 посета месечно. Постоји локално складиште до 30 ГБ и може примити до 25 инсталација. Уз бесплатан ССЛ сертификат, можете гарантовати клијентима сигурност њихових података и информација током интеракције са вашом веб страницом. Цена износи 249 УСД месечно и поново добијате 60 дана бесплатног пробног периода.

Премиум план

Ово је управљани ВордПресс хостинг хостинг план за предузећа која активно расту и која дају предност оптималним перформансама. Добијате посвећено окружење у коме се ваша веб локација налази на једном серверу којем посећује прилагођени тим за кориснике. Максималне инсталације су до 150, а месечна посета је преко милион.

План нивоа предузећа

Ако имате преко 5 милиона промета месечно и желите наменско окружење са локалним складиштем до 1 ТБ, ово је план за који треба ићи. Пробни период за предузећа и Премиум план немају само пробни период, јер се све договара и прилагођава.

Предности ВПЕнгине хостинга за ВордПресс

Међу предностима овог хостинга су:

 • Најсавременија технологија која омогућава висок саобраћај
 • Глобална мрежа са центрима података која се шири у регионима ЕМЕА, САД и Азије и Пацифика.
 • Разноликост веб хостинг планова за разоноду за ваше потребе
 • Одлична корисничка услуга
 • Скенирање злонамјерног софтвера и свакодневно прављење сигурносних копија
 • Изузетно продужење рада

Зашто ВПЕнгине хостинг за ВордПресс можда није за вас

 • Релативно скупо
 • Нема телефонске подршке за претплатнике у личном плану
 • Они не продају домене нити пружају хостинг хостинга
 • Не постоји окружење сервера засновано на прозору
 • Кап за посетиоце

Свако ко тражи добављача услуга ВордПресс хостинга средњег опсега, ВПЕнгине стоји високо у овој ниши.

 • Врхунска технологија
 • Глобална мрежа са стратешки постављеним центрима података
 • Разноликост веб хостинг планова Одлична услуга купцима
 • Скенирање злонамјерног софтвера и свакодневно прављење сигурносних копија
 • Изузетно продужење рада

.


Гаранција за повраћај новца
60 дана
Простор на диску
10ГБ – 400ГБ
Назив домена
Н / А

Данас су у свету брендови много важнији него пре сто година. Брендови спајају науку и психологију онога што ваше предузеће нуди у погледу производа, па чак и пружања услуга. Ако желите да ваш бренд наџиви ваше производе и пренесе кредибилност, квалитет и искуство, морате да негујете његову дигиталну компоненту. Ово је оно о цему се ради у ВПЕнгине. Као управљани ВордПресс хостинг провајдер, ова компанија помаже брендовима да побољшају своје дигитално искуство кроз различите планове.

Да ли сте знали да свака секунда кашњења у времену учитавања ваше веб локације може да проузрокује преко 7% губитка у конверзијама? А кашњење од 2 секунде може довести до 87% напуштања? Па, ако нисте, сада знате. Због тога је неопходно одабрати платформу која ће вам пружити прави спој технологија и услуга како би подстакли ваш рад.

Преглед ВПЕнгине-а

ВордПресс је далеко најпоузданија окосница која подржава милионе веб локација широм света. Управо се због тога неки веб хостинг сервиси попут ВПЕнгине одлучили искључиво фокусирати на хостинг на овом систему за управљање садржајем. ВПЕнгине је оцењено од стране неколико играча на тржишту, укључујући велике брендове као више од надлежног пружаоца услуга хостинга због одличне евиденције о продуженом времену, неограниченог месечног преноса података, сигурности усмерене на ВордПресс и других одличних функција.

Будући да је окружење са управљаним хостингом, ангажмани око ВПЕнгине-а подржавају искључиво њихова корисничка подршка 24 сата дневно. Околина је посебно дизајнирана с обзиром на ВордПресс инсталације и додатке на уму. У ствари, са ВПЕнгине-ом не морате инсталирати ВордПресс као што би то радили са другим веб домаћинима. Сваки ВПЕнгине план који купите долази унапред инсталиран са системом за управљање садржајем. Замислите да отворите уводни е-маил да бисте прегледали детаље о пријави и открили да вам нису потребна додатна подешавања да бисте започели.

Када је у питању стварање садржаја, ВПЕнгине доноси предности ВордПресс хостинга како би вам пружио окружење прилагођено кориснику у којем можете са много лакоће креирати странице, постове и галерије. Није сваки ВордПресс додатак на који наиђете аутоматски компатибилан са ВПЕнгине-ом. То је зато што компанија процењује додатке пре него што их угради у своју платформу. Искључени су негативни додаци и они који копирају све оно што ВПЕнгине већ има.

ВПЕнгине управљани ВордПресс планови за хостинг

Ако тражите компанију са разним хостинг пакетима, нећете је наћи у ВПЕнгине-у. То је зато што се ова компанија посветила истраживању, иновацијама и стварању производа око ВордПресс хостинга. Некима ово може звучати као недостатак, али са друге стране, ВПЕнгине је помогао да буде ауторитет у овој ниши.

Стога, ако желите да поставите лични блог или чак сложен и замршен веб сајт за свој бренд, ВордПресс је једна од платформи коју бисте желели да узмете у обзир и као додатак ВПЕнгине као вашег хостинг партнера. Без обзира на ваше потребе, овај добављач услуга веб хостинга има план који вам може помоћи да испуните своје циљеве. Испод је кратак преглед онога што сваки од планова нуди.

Лични план

Ако имате једну веб локацију коју желите да покренете, попут личног блога или једноставне веб локације продавнице, овај пакет вам одговара. Такође, људи који желе да изведу већи пројекат, али из неког разлога желе да покрену мале и тестирају искуство неколико веб хостинг компанија и планова пре него што се снађу, ово је такође добра платформа за улазак. Једна од ствари која је личним планом изванредна јесте то што га покрећу иновативна технологија и 24/7 корисничка услуга.

Што се тиче локалне меморије, овај план вам даје до 10 ГБ простора који технички треба да буде у могућности да прими ваше отпремања и функције сајта, без да га успорава. Љепота с довољно локалног простора за похрану је у томе што вам омогућава да на сигуран начин похрањујете велике количине података релевантних само за ваш домен и протокол. Не делите ову складиште ни са ким.

Овај план вам такође даје бесплатне ССЛ сертификате за обезбеђивање веза са вашег веб прегледача на ваш сервер. Ако имате малу веб локацију за е-трговину, ово је сигурно додатна предност јер ће вам клијенти лако повјерити своје податке знајући да су сигурне и да их нико не може варати. Обично овај план смешта веб странице које просечно посећују 25.000 посета.

Професионални план

Овај успешни ВордПресс хостинг хостинг план од ВПЕнгине је да задовољи купце који управљају веб локацијама које имају стални саобраћај, као што су велике веб локације за е-трговину, услужни сајтови, па чак и средње вести. Стварни посао у професионалним плановима је њихова флексибилност. Омогућава вам да инсталирате до 10 веб локација што значи да можете имати све своје домене на истој платформи ради лакшег управљања.

Професионални планови на нивоу саобраћаја прилагођавају их већини купаца. Они могу поднети до 100.000 посета месечно, што је огромно за било који посао који има одговарајући план конверзије. У погледу локалног складиштења, овај план има двоструко већи од личног плана, 20 ГБ. Предност је и бесплатног ССЛ сертификата који преводи у безбедност веб локација.

Бизнис план

Овај план вам омогућава да имате до 25 инсталација. То се може чинити поприлично, али ако сте компанија која има различите веб странице за ваше различите производе или послујете у више регија, ово ће вам бити корисно. Ограничење саобраћаја за овај план је 4 пута веће од професионалног плана у 400 000 посета месечно. То значи да просек дневно износи око 13.000, што је добар број за било који запослени веб сајт. Локална меморија вам нуди и до 30 ГБ поред бесплатних ССЛ сертификата.

Изузетна карактеристика овог плана је ГеоИП. Ово је у основи врхунска технологија која помаже идентификовању географског положаја рачунарског терминала користећи његову ИП адресу. Када генеришете садржај и желите да га циљате или прилагодите одређеној локацији, ова технологија нам добро долази. Такође, циљано оглашавање, спречавање нежељене поште и ограничени приступ на основу локације могу се добро извршити помоћу ГеоИП-а.

Премиум план

Постоје организације чији је приоритет оптималан рад њихових веб локација. Укратко, не можете дозволити ни секунду да успори или оде испод. Ако сте такав купац, онда је премиум план оно што тачно требате. Оно што је толико посебно у овом плану је да обједињује јединствене особине окружења једног сервера. Заправо, овај план вам даје ваше посвећено окружење упоредо са циљаном службом за кориснике и пуно иновација које ће вам омогућити да постигнете искуства високих перформанси.

Из овог разлога, овај план је високо прилагођен и може се уговорити када ВПЕнгине схвати ваше јединствене потребе. За разлику од осталих који имају фиксни износ месечно, овај план нема експлицитну цифру. Са управљаним бродом, као једном од кључних карактеристика премијум плана, лако можете премештати веб локације без испадања.

План нивоа предузећа

Ово је крајњи план у погледу продужетака, перформанси и скалабилности који има ВПЕнгине. Ово је план резервисан за критичне локације и оне који имају изузетно висок промет. Постоји посвећено кластерно окружење у оквиру којег су ваше веб локације заштићене. Служба за кориснике посвећена овом плану је највишег квалитета.

Баш као и премиум план, план предузећа је успео да се угради ради лакшег померања сајтова. Међутим, нешто што је заиста јединствено за овај план је технологија балансирања оптерећења. Технички гледано, балансирање оптерећења је технологија која вам омогућава да распоређујете радна оптерећења на бројне ресурсе, попут рачунарског кластера. Предност овог је у томе што је ваша потрошња ресурса високо оптимизована и ваш проток је максималан. Сваки купац који посети вашу веб локацију цени минимално време одзива и брзину веб локације. То је уједно и једини план који има стратешко управљање рачуном, подршку 24 карата и перформансе апликација.

Предност ВПЕнгине

Према статистичким подацима прикупљеним из ВПЕнгине-а, компанија има искуства у хостингу преко 60.000 купаца који су распоређени у 136 земаља широм света. Њихови центри података налазе се у ЕМЕА, Сједињеним Државама и Азијско-Пацифику. Ово осигурава да је брзина локација за купце увек висока без обзира на њихову локацију. Како би се надовезао на ово искуство, ВПЕнгине има следеће кључне предности.

Безбедност веб локација

Ако сте посао који продаје производе путем веб странице, једна од ствари коју бисте требали потражити и на коју имате гаранцију је сертификат Сецуре Соцкет Лаиер (ССЛ). Предност овог сертификата је што штити проток информација са вашег купца на ваше сервере. Повјерење које ово помаже вам помаже да стекнете углед који се лако може претворити у конверзије. У корист корисника ВПЕнгине-а, доступан је један бесплатни ССЛ сертификат за било какву претплату на хостинг од личне до пословне класе.

Поред овога, ВПЕнгине свакодневно врши скенирање злонамјерног софтвера и има снажан фиревалл дизајниран да блокира било какве пријетње. Обећавају да ће сваки тим који се хакује бити поправљен бесплатно од стране њиховог тима.

Е-трговина и маркетинг путем е-поште

Специјализација ВПЕнгине-а у ВордПресс хостинг простору наишла је на мноштво других погодности које купци могу лако искористити како би развили своје онлине пословање. Једно од тих блага је и велика библиотека за додатке система за управљање садржајем дизајнирана посебно за е-трговину. Неки од додатака укључују ВооЦоммерце и Схопифи.

Да ово додам, постоје бројне технологије маркетинга е-поште као што су Маилфлов, Дрип и ДирецтИК. Чак и уз малу накнаду коју наплаћују компаније за маркетинг путем е-поште и е-трговину, боље вам је да послујете у овом простору.

Одлично Уптиме

Свака услуга хостинга вредна соли мора да приоритет настави време веб локације. То је само због тога што веб странице које имају непредвидиве тренутке фрустрирају купце и у великој мјери нарушавају доступност производа и услуга у понуди. Буквално можете тестирати време рада ВПЕнгине користећи алат за праћење веб локација и доказати њихову невероватну стабилност. Уптиме у већој мери доприноси искуству веб корисника.

Кориснички сервис

Није важно колико је производ или који се пласира на тржиште, ако не постоји чврст тим за кориснике који би га поткријепио, дна линија неће бити значајна. Схватајући да нису сви гуруи на мрежи, ВПЕнгине је поставио једну од најкориснијих линија за корисничку подршку да задовољи различите упите из целог света. Имају наменску телефонску линију која је отворена 24 сата дневно и бесплатна је.

Поред тога, они имају интернетску платформу за ћаскање уживо која је поново отворена 24 сата дневно и где купци могу делити своје искуство, постављати питања и тражити појашњења. Ова платформа је нарочито повољна за претплатнике на лични план јер се њима не брине бесплатна телефонска подршка.

Гаранција поврата новца

Добављач услуга веб хостинга сигуран у производе које нуди не може да се оглуши на то што ће својим купцима пружити кришку пита пре него што се обавежу на куповину. ВПЕнгине далеко надмашује оно што већина њихових конкурената нуди у пробном року. Они дају 60-дневну гаранцију поврата новца за лични план, професионални план и пословни план. Међутим, то се не односи на веб хостинг планове Премиум и Ентерприсе Граде.

Пад ВПЕнгине-а

Поред одличних функција и иновативне технологије, неки купци се осећају изостављенима од ВПЕнгине-а због одређених фактора међу њима:

 • Ограничење броја посетилаца – Ограничење броја посетилаца на коме може да смешта веб локацију представља препреку, посебно за почетнике који желе да искористе повољне пакете.
 • Релативно скупо – Чак и ако њихов лични план кошта 29 УСД месечно, ВПЕнгине су и даље скупи у поређењу с неким од њихових конкурената. За годину дана, купци на овом плану плаћају 348 долара, што је огроман износ за само покретање блога.
 • Нема телефонске подршке за лични план – ово је једно од главних падова за претплатнике у овој категорији, јер би по тој цени очекивали више. То оставља претплатницима да зависе само од подршке за цхат уживо.
 • Недостатак хостинга путем е-поште – Купци би очекивали да ће хостинг хостинг бити део пакета које нуди ВПЕнгине. Међутим, то није случај и до неке мере је фрустрирало неке претплатнике који морају да траже гостовање на другом месту.

Суштина

Гледајући и предности и недостатке, ВПЕнгине нуди кључне функционалности оптерећене корисним функцијама које вам могу дати меко слетање када желите да утврдите свој отисак на мрежи. ВордПресс прилагођене функције чине ваше искуство корисним, нарочито уз помоћ представника служби за кориснике који су увек на мрежи.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me