Вооцоммерце хостинг

Можда сте видели много веб хостинг компанија које нуде ВооЦоммерце специјализоване веб хостинге. У овом водичу ћете знати све што требате знати о ВооЦоммерце хостингу, као и неке кључне тачке које ће вам помоћи да одаберете ВооЦоммерце специјализовани план. Пре него што се уђемо дубоко у ВооЦоммерце хостинг, важно је знати шта је ВооЦоммерце.

Шта је ВооЦоммерце?

Воцоммерце

ВооЦоммерце трансформише вашу ВордПресс веб локацију у потпуно учитану онлајн продавницу у року од неколико кликова. Ово је избор готово свих власника веб локација за е-трговину, било да је то старт-уп са врло мало производа или малопродајна веб локација са више производа. А оно што овај додатак чини још популарнијим је то што је ово додатак компаније Аутоматтиц, матичне компаније ВордПресс-а.

ВооЦоммерце, популарни додатак за е-трговину отвореног кода за ВордПресс покреће више од 40% интернет продавница и отворио је пут трговцима за почетнике и предузетницима да добију свој посао на мрежи, а да не морају да изграде дубоку рупу у џепу. И није изненађење што је ВооЦоммерце препознат као најбољи бесплатни додатак за ВордПресс.

Поред продаје физичке робе, можете продавати и дигиталне производе попут е-књига, медија за стриминг, лиценцних кључева итд. И нема ограничења у броју производа које можете додати на своју веб локацију. Али постоје шансе да пружатељ веб хостинга који одаберете може ограничити број производа које додате. Разговарајмо о томе касније.

Како претворити веб страницу ВордПресс на веб локацију ВооЦоммерце?

Све што треба да урадите је да преузмете и инсталирате ВооЦоммерце додатак на своју веб страницу ВордПресс. И у року од неколико кликова, ваша веб страница ВордПресс ће се трансформисати у потпуно опремљену веб локацију или е-трговину..

ВооЦоммерце такође нуди најбоље опције за управљање залихама у класи. Такође се нуде и различити приступници плаћања који извршавају плаћања на сигуран начин. Са ВооЦоммерце-ом добијате потпуну контролу над својим подацима.

За ВооЦоммерце је на располагању неколико проширења која можете да користите за додавање више функција својој веб продавници. Ова проширења се могу преузети и инсталирати из библиотеке ВордПресс.Орг или веб локације програмера ВооЦоммерце.

Веб локацију ВооЦоммерце можете да прилагодите најмањем елементу на вашој веб локацији јер се ВооЦоммерце фино интегрише са свим функцијама које већ постоје на ВордПресс веб локацији. А ваша веб страница ВордПресс биће у потпуности скалабилна с ВооЦоммерце додатком. Због тога не морате два пута размишљати о пребацивању веб локације ВордПресс у веб локацију ВооЦоммерце.

Можете да направите купоне и попусте за производе по вашем избору и такође добијете одличан систем управљања пошиљкама. Повратне информације од купаца лако можете добити. И још једна сјајна и упечатљива карактеристика која долази са ВооЦоммерце-ом су његове уграђене аналитичке и СЕО алатке. Више се нећете морати ослањати само на друге СЕО алате за виши ранг и побољшање видљивости веб странице и њених производа.

Зашто је потребан хостинг ВооЦоммерце?

ВооЦоммерце покреће ВордПресс и мораћете пронаћи хостинг од добављача веб хостинга да бисте угостили вашу еЦоммерце веб локацију. Да, постоји опција куповине хостинга од ВордПресс-а. Али нећете добити специјализовани ВооЦоммерце хостинг од ВордПресс-а.

Поред веб хостинга, требаће вам и име домена. А ССЛ сертификат је неопходан ако желите да имате могућност плаћања путем Интернета на вашој веб локацији и да учините своју веб локацију безбеднијом. Постоје различите опције за веб хостинг које можете бирати ако желите да угостите уобичајену веб страницу. Многи пружаоци услуга веб хостинга нуде специјализовани ВордПресс хостинг за хостовање ВордПресс веб локација.

Али да бисте у потпуности искористили карактеристике и могућности ВооЦоммерце-а, топло вам препоручујемо ВооЦоммерце хостинг. Ова врста хостинга може да користи ВооЦоммерце веб локацију ван оквира, а ВооЦоммерце стручњаци ће вас водити ако вам је дата ВооЦоммерце специјализована корисничка подршка. Али, Увек је боље да им помажу појединци који имају детаљно знање о ВооЦоммерце-у и са експертизом за решавање проблема повезаних са ВооЦоммерце веб локацијама.

А кад је у питању сигурност, ВооЦоммерце није најбољи на тржишту. А веб страница за е-трговину мора бити високо банкабилна када је у питању сигурност. Јер на њему се чувају информације о корисницима и важни подаци попут детаља о кредитној картици и више. И не бисте желели да забрљате трансакције које се дешавају преко ваше веб странице. Решење за овај недостатак ВооЦоммерце-а било би куповина ВооЦоммерце Хостинг-а од сигурног провајдера за веб хостинг.

Омогућите ССЛ сертификат да бисте додали додатну сигурност на веб локацији е-трговине за обављање трансакција. Отуда, купите ову додатну ССЛ функцију заједно са својим хостинг планом. Нећете желети да ваши посетиоци, који могу бити и ваши потенцијални купци, заврше да посећују веб локацију која није доступна. Зато упоредите различите пружатеље услуга веб хостинга и будите сигурни да сте одабрали оног који има највише продуженог времена.

Када купујете дељени хостинг уместо куповине ВооЦоммерце Хостинг-а, добијате ограничену количину складишног простора и пропусног опсега. Надам се да се још увек сећате онога што сам раније рекао да ВооЦоммерце омогућава додавање неограниченог броја производа на вашу веб локацију. А велике су шансе да ће вам бити додељено довољно средстава да надопуните ‘неограничену’ опцију која се нуди уз ВооЦоммерце ако купите традиционални заједнички хостинг. Куповином ВооЦоммерце хостинга добит ћете неограничен пропусни опсег, огроман простор на диску, налоге за е-пошту и још много тога, осим уобичајених хостинг функција.

Веб локација ВооЦоммерце значи веб локација еЦоммерце. А када говоримо о веб локацији еЦоммерце, све о чему можемо размишљати је обиље производа, слика производа, других детаља и много више. А на веб локацији е-трговине, пребацивање између страница догађа се чешће него код традиционалних веб локација за блогање. Стога су брзина и перформансе ваше веб странице фактор на који никада не бисте могли да обратите пажњу. А како већ знате ефекте успореног учитавања веб страница, обавезно изаберите брзог провајдера веб хостинга.

Ко је најбољи ВооЦоммерце хостинг провајдер?

Након што знам све ове кључне тачке о ВооЦоммерце хостингу, једно питање које би вам могло бити у глави је да ли треба да пређем на ВооЦоммерце хостинг? Допустите да вам појасним ствари.

Постоје веб локације за е-трговину које се користе за продају само врло мало производа. На пример, аутор има своју веб локацију да прода две књиге које је написао. У таквим случајевима, ВооЦоммерце хостинг неће бити неопходан. Оваква веб локација може да функционише у складу са дељеним ВордПресс планом хостинга. Али ако је сврха ваше веб странице продаја више производа и ако су вам сигурност и перформансе главни приоритети, онда морате ићи на ВооЦоммерце хостинг.

Ствари могу постати мало замршене када имате пуно могућности избора и нисте баш сигурни који је од најбољих ВооЦоммерце хостинг услуга за вашу ВооЦоммерце веб локацију. А сада када знате све о ВооЦоммерце хостингу, сада је време да одаберете ВооЦоммерце спреман веб хостинг.

Стога смо навели топ 5 веб хостинг провајдера који пружају ВооЦоммерце хостинг који може да користи ВооЦоммерце веб локацију изван оквира.

Блуехост

Блуехост најбољи Вооцоммерце хостинг

Блуехост је један од лидера на тржишту и рангиран је као прво место за потребе веб хостинга малих предузећа. А приметно перо на капици Блуехоста је оно што званично препоручују ВордПресс и ВооЦоммерце. Они су уједно и најпоузданији провајдери веб хостинга када је у питању корисничка подршка јер пружају 24/7 стручну подршку.

Блуехост ВооЦоммерце хостинг почиње од 6,95 УСД месечно и креће се све до 12,95 УСД месечно. Обезбедиће вам безбедан приступ плаћања за обављање свих трансакција на мрежи на вашој веб локацији. Блуехост ВооЦоммерце хостинг долази са 30-дневном гаранцијом поврата новца. Такође добијате бесплатне, потпуно прилагодљиве теме. Такође преко телефона добијате помоћ од ВооЦоммерце стручњака, који вам омогућава да подесите своју ВооЦоммерце продавницу у року од два сата.

ХостСоцх

Хостсоцх јефтини хостинг Вооцоммерце

ХостСоцх је једна од најпопуларнијих компанија за веб хостинг у Индији. ХостСоцх је познат по поузданости и врхунском веб хостингу по врло приступачним ценама. Ово је такође једна од најбоље оцењених веб хостинг компанија када је у питању брзина хостинга, продужење рада и подршка. ХостСоцх ВооЦоммерце Планови хостинга почињу већ од 99 рупија по месецу. Цене иду све до рупија 329 / месечно. Можете изабрати било који од четири пакета, на пример Стартер, Адванцед, Бусинесс и Про. Добијате 99,9% гаранције за продужено време, бесплатну заштиту Цлоудфларе и сервере високих перформанси.

Можете добити своје име на бесплатном домену ако веб хостинг купујете од ХостСоцх-а. Добијате и бесплатни ССЛ сертификат за унапређење веб локација. 24 -7 посвећена подршка вам је увек на располагању, што ће сигурно побољшати ваше искуство хостинга.

Хостингер

Хостингер-ови планови хостинга за Вооцоммерце

Хостингер пружа врхунски ВооЦоммерце хостинг за врхунске перформансе веб локације ВооЦоммерце. Планови веб хостинга за Хостингер долазе са гаранцијом поврата новца од 30 дана. Хостингер је водећи у индустрији веб хостинга широм света и познат је као најбољи када је у питању квалитет хостинг услуге. Они имају стручни тим који је посвећен вама 24/7. Цене ВооЦоммерце хостинга почињу од ниских рупија 45 / месечно, све до рупија 189 / месечно. Такође добијате бесплатно име домена са Хостингер премијом и плановима за веб хостинг предузећа.

ХостПапа

Хостпапа Вооцоммерце хостинг хостинг провидер

ХостПапа је један од водећих пружатеља услуга веб хостинга када је у питању повећана брзина и перформансе. Ово је такође један од најбоље рангираних веб хостинг провајдера. Омогућили су многим малим предузећима да оставе траг на Интернету својом услугом вредност-за-новац. Имају разуман распон цена за своје планове за веб хостинг за ВооЦоммерце, који почињу од рупија 199 / месечно. иде све до рупија 699 ​​/ месечно. Распон цена је показатељ флексибилности у ценама и карактеристика њихових планова. Да би ваше искуство веб хостинга на ВооЦоммерцеу постало сигурно и сигурно, имају уграђене функције заштите и надзора. Такође ће вам се пружити стручна подршка уживо кад год вам затреба, свакодневно.

А2хостинг

Домаћин А2хостинг Вооцоммерце-а

Чиста брзина је оно по чему је А2 хостинг познат. Они такође нуде до 20Кс бржи сервер. Стога се несумњиво може очекивати од А2 Хостинг сервера врхунске перформансе. Такође добијате предност ненадмашне подршке 24/7/365 од „Гуру Црев“, екипе пријатељских и стручњака. А2 хостинг такође долази са гаранцијом поврата новца у било којем тренутку. А2 Хостинг ВооЦоммерце планови почињу од рупија 269,28 / месечно, све до рупија 824,36 / месечно. План са највишом ценом купиће вам потпуно оптимизовани и управљани веб хостинг који је идеалан за веб локације ВооЦоммерце.

Закључак

Иако би ВооЦоммерце хостинг могао коштати незнатно више од уобичајеног веб хостинга, предности и могућности које нуди ВооЦоммерце оправдавају премијску цену. Стога ВооЦоммерце хостинг заиста вриједи покушати. Ако желите да започнете без икаквих проблема и одмах почнете да продајете своје производе, ВооЦоммерце хостинг је оно што би требало да одаберете без сумње. Многи провајдери веб хостинга пружају ВооЦоммерце хостинг у распону од основног заједничког плана до унапредјеног потпуно управљаног наменског хостинга. Морате одабрати своје у складу са захтевима ваше веб странице.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me