Како се ТМД пробио на врх листе британских компанија за веб хостинг? Тл; ДР


Као што већ знате, ми наводимо само угледне компаније са најбољим хардвером који ће омогућити да се ваши пројекти несметано одвијају. Оно што чини разлику је колико озбиљно предузеће узима подршку и сигурност.

ТМДХостинг-нови-лого-црни-500пк
УПТИМЕ
995
БРЗИНА
998
ПОДРШКА
977
ЦЕНА
982
КАРАКТЕРИСТИКЕ
972
ЗЕЛЕНА
970
ИНОВАТИВНО
989

На ТМДХостингу обоје су при срцу. Можете питати било шта у систему улазница на које вам се у просеку одговори за 15 минута, подршка је особље сисадмин особља у фирми које је 24 сата на дан, чак и у празнике. Имају резервни распоред који на удаљену локацију чува све ваше датотеке најмање једном седмично. Пинг за Лондон из центра за податке који се налази у Амстердаму износи само 8,5 мс. Добијате ЦПанел и Софтацулоу како бисте могли да имплементирате свој пројекат за 30 секунди. А поврх свега, они имају политику повраћаја новца у року од 60 дана тако да можете безбедно тестирати услугу. Испробајте на ввв.тмдхостинг.цом и јавите нам што мислите.

Преглед

ТМД хостинг основан је 2007. године са 4 запослених и за 7 година расту на више од 70 запослених и око 70 000 хостованих веб локација. Овај сталан раст један је од показатеља квалитета хостинг услуге.

Компанија је основана у Орланду, ФЛ, али су се проширили и сада су обојили хардвер врхунског нивоа у 4 дата центра, од којих је један у Амстердаму и има брзо време одзива у Великој Британији и, као што знамо, локација вашег пројекта је битна. и СЕО и УКС паметно.

Хостинг је скалабилан и можете почети са малим, а ако пројекти временом порасту, момци на ТМД хостингу имају моћ да вас уведу на бољу машину. Они нуде различите планове попут дељеног веб хостинга, веб хостинга продавца, наменског хостинг сервера, хостинга е-трговине.

Технологија

Последња календарска година за последњу календарску годину износи 99,9996% и ево сонде за пинг са једног од наших сервера са сједиштем у Амстердаму према ГТМетрик тест ИП адреси са седиштем у Лондону:

роот @ ноде01 [~] # пинг -ц10 217.27.250.160
ПИНГ 217.27.250.160 (217.27.250.160) 56 (84) бајтова података.
64 бајта од 217.27.250.160: ицмп_сек = 1 ттл = 56 времена = 8.53 мс
64 бајта од 217.27.250.160: ицмп_сек = 2 ттл = 56 времена = 8.45 мс
64 бајта од 217.27.250.160: ицмп_сек = 3 ттл = 56 времена = 8.48 мс
64 бајта од 217.27.250.160: ицмп_сек = 4 ттл = 56 времена = 8.44 мс
64 бајта од 217.27.250.160: ицмп_сек = 5 ттл = 56 времена = 8.49 мс

Користе хардвер врхунског нивоа са ССД драјвовима који се мењају неколико пута годишње а сервери су супер брзи. Можете га тестирати тако да инсталирате Вордпресс или Јоомла и покренете га и покренете за 30 секунди (укључујући кликове.)

Добијаш ЦПанел на тај начин добијате све потребне алате за мигрирање вашег пројекта на сервер у било којем тренутку. Са Софтацулоу на располагању вам је да инсталирате своју омиљену апликацију и покренете је за 30 секунди.

Подршка

Добре ствари око подршке за ТМД су што добијате бесплатну миграцију вашег постојећег пројекта. Особље за подршку је искусно, интерно се налази у Европи и са системом карата решавате проблеме у просеку 15 мин (у нашем случају обе карте које смо поставили током тестирања, одговорили су за 7 мин)

Оно што нам се свиђа код ТМДхостинг-а је њихов став према подршци, ево шта су нам одговорили на питање:

“Не дајемо ван себе нити једну позицију изван наших просторија. Обезбеђивање већег квалитета на сваком нивоу услуге – инфраструктура, корисничка услуга и техничка подршка – захтева пуно људи који раде као један. То се ретко дешава са спољним положајима и никада не жртвујемо квалитет Имамо корисничку службу, техничку подршку и системске администраторе на располагању 24 сата дневно, чак и празницима.

Захтеви се у почетку подносе у року од 15 минута и трудимо се да решење доставимо што је брже могуће, просечно приближно 20 минута након почетног одговора. Веома овиси о захтјеву, али на већину се одговара у првих 15 минута након предаје. Сложеније трају 20 до 30 минута врхова, а ако је нешто заиста тешко, може потрајати и до сат времена, али то је прилично ретко. “

Лоша страна је што не постоји британски телефонски број за подршку и на корисничком подручју нисмо могли да нађемо опцију за ћаскање уживо (на почетној страници постоји ливе цхат, па ако имате хитан проблем, можете их испробати, били су корисно када смо тестирали услугу).

Такође, одељак Туториали на веб локацији је застарео. Али то се надокнађује бесплатном миграцијом и брзом подршком. Зато запамтите – ако имате било каквих питања – пошаљите карту за подршку.

Сигурност података

Једна од најважнијих тачака у оцењивању веб хостинг компанија коју наводимо на топ5хостингу је колико озбиљно схватају сигурност података и колико су ваши подаци са њима безбедни. Дата центар у Амстердаму где су сервери обојени има сигурност војног степена. Ево шта су рекли када смо их питали како поступају са подацима у компанији:

„Сигурност података схватамо веома озбиљно и имамо строг распоред сигурносних копија на свим нашим платформама (дељено, препродавач, ВПС / Цлоуд, наменски) – правимо снимке датотека / мапа најмање једном недељно, док радимо копије МиСКЛ-а и остале ДБ повезане садржаје на дневној бази, задржавајући их до 7 дана уназад.

Процес је аутоматизован, али наши системски администратори ће свакодневно проверавати водећи рачуна да су исправне снимке. Све резервне копије чувају се на удаљеној локацији. У нашем тиму администратора система имамо људе посвећене надгледању могућих претњи безбедности или издања закрпа, применљивих на софтвер који користимо. Ми реагујемо на безбедносне претње и примењујемо закрпе са нашим „што је пре могуће“ политиком.

У уској смо вези са свим нашим добављачима софтвера, као што су ЦлоудЛинук и цПанел и није ријеткост да примијените закрпу прије него што се уопће објави јавности. Имамо и неколико сарадника у тим пројектима у нашем тиму. “

Ствари које треба запамтити када певате

Чувајте своје адресе е-поште за пријаву, ДНС информације и ИП сервера требају бити тамо ако га тражите (јер га не можете пронаћи у корисничком подручју). Ако имате било каквих питања, пошаљите карту за подршку, она би била од велике помоћи. А можете и сами да га тестирате 🙂

Проверите да ли је ваш пројекат распоређен на амстердамском серверу. Ако не знате како, питајте подршку да је преместите. (Наравно у случају да циљате Велику Британију, а не САД или Азију.)

Да га сумирам

ТМДХостинг је врло познат по пружању врхунских технологија по приступачној цени уз сјајну корисничку подршку која је бесплатна. Одличан је за људе који немају или имају мало техничког знања, јер од њега могу имати користи и штеде време и новац на инсталирању апликација, модула итд. Они такође имају двомјесечну политику поврата новца, па вам препоручујемо да тестирате ТМДХостинг и останете при њих ако вам се свиђа услуга.

ПОСЕТИТЕ тмдхостинг лого И ДОБИТЕ НАШИХ 50% ПОПУСТА

Технички

 • 99,9% гаранција за невремене
 • Бесплатно подешавање; Пренос
 • Неограничен промет, е-поруке, ДБ-ови
 • Бесплатна недељна резервна копија
 • цПанел
 • Бесплатно ЦлоудФларе ЦДН
 • Најбоље перформансе на веб локацији са СуперЦацхер-ом
 • Аутоматски инсталацијски програм за лакши старт
 • Нови брзи сервери са одличним перформансама

 • Најближи дата центар је у Амстердаму

Подршка

 • 24/7 Техничка подршка
 • Бесплатно подешавање; Пренос
 • 24/7 европска подршка
 • СисАдминс ће се бринути за ваше карте за 15 минута
 • Они пружају стручну подршку апликацијама, осим хостинга (ВордПресс, Јоомла, Магенто)

 • Нема британског телефонског броја за подршку
 • Нема ливе цхат-а у корисничком подручју

Цене

 • Флексибилни планови
 • Може се куповати месечно
 • Почиње од 1,75 £ / месечно.
 • Поврат новца 60 дана

 • Нисмо нашли ниједну

Бацкенд Ревиев

Овде вам дајемо неколико слика ТМД хостинг позадине (цПанел) тако да можете добити бољу представу о интуитивној корисничкој области коју добијете након што се пријавите.

Перформансе веб хоста

тмдхостинг Резултати теста

Пингдом тест за брзинске перформансе са њиховог амстердамског сервера.

Као што видите, подразумевана инсталација за ВордПресс коју смо направили за тест, без додатака кеша или подешавања брзине текла је 85% брже од свих тестираних веб локација.

Вријеме учитавања веб странице је било 1,29с.

тмдхостинг Резултати теста

Стрес тест од ЛоадИмпацт помаже да се утврди способност руковања одређеном количином корисника (оптерећења) на вашој веб локацији. Циљ је видети како ће ваша веб локација функционисати када је изложена и очекиваној и стресној количини оптерећења.

Чак и када 25 корисника прегледава нашу веб локацију са локације у Бразилу, вријеме учитавања у просјеку износи 2 секунде.

То су неке врло добре индикације.

Овде можете проверити и друге Топ УК компаније за веб хостинг, критике и поређење.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me