СтартЛогиц Ревиев

Срце СтартЛогића је визија помоћи малим предузећима да открију свој потенцијал на мрежи омогућавајући им стварање веб локација. Ова компанија има жељу да омогући предузећима простор и платформу не само да напредују, већ и расту на мрежи. Од тренутка када су започели, 2003. године до данас, компанија је страховито нарасла до своје тренутне базе клијената која износи преко 100 000, проширила се широм света..


Са више од деценије пословног искуства, СтартЛогиц се сада може похвалити да у потпуности разуме захтеве потрошача што се веб хостинга тиче. Без обзира на искуство, потребе и причу о малим предузећима, СтартЛогиц је одлучан да својим клијентима пружи врхунско веб искуство и најбољу вредност. Компанија нуди нека од најповољнијих рјешења за хостинг за личне блогове, интернетски портфељ и потпуно развијене веб странице за е-трговину.

Њихово партнерство са Гооглеом 2011. године појавило их је у настојању да помогну предузећима да успоставе своје трагове на мрежи. Заједно са интернетским гигантом, СтартЛогиц је представио програм познат као „Гет Иоур Бусинесс Онлине“ који је понудио корисне алате за изградњу веб страница, образовање и знање за раст и напредак на вебу..

Сљедећи опис осликава успјешну компанију за веб хостинг, али питање које већина људи редовно поставља на вебу је: може ли СтартЛогиц испунити своја обећања?

Да бих одговорио на горње питање и многе друге недоумице, мислим да је важно да сагледамо неке од функција интегрисаних у услугу хостинга СтартЛогића. Ово укључује хостинг планове, цене, корисничку подршку, продужне резултате између осталих функција. Преглед ће такође размотрити све предности и недостатке тако да када одлучите да будете домаћин на веб локацији на СтартЛогиц-у, схватите у шта се упуштате.

Планови за веб хостинг од СтартЛогиц-а

Пре него што се удубите у детаљности планова хостинга и њихових карактеристика, важно је схватити да је СтартЛогиц уложио у разне хостинг планове намењене малим предузећима. Из тог разлога, њихова цена се врши на начин да прихвати мање буџете што је типично за ова мала предузећа. Број хостинг планова које нуде укупно је 6, 3 се дијеле хостинг планови, а остала 3 виртуална приватна послужитеља (ВПС). Поред тога, имена домена можете купити директно од СтартЛогиц-а, као и многи други производи и услуге који ће вам помоћи да се ваше пословање ускладите на мрежи за успех.

Заједнички веб хостинг

СтартЛогиц користи сервере засноване на Линуку, уместо Мицрософта у њиховом дељеном веб хостингу. Почетна цена је 4,50 УСД месечно, што је вероватно један од најјефтинијих међу пружатељима услуга веб хостинга. У дељеном веб хостингу веб локације малих предузећа се постављају на исти сервер и омогућава им дељење простора за хостинг. Надаље, серверима управља СтартЛогиц, што значи да се води рачуна о било каквим инсталацијама софтверског сервера, техничкој подршци и безбедносним исправкама. Предност коју СтартЛогиц има због хостинга веб локација на Линук оперативном систему је сигурност и поузданост.

Ако сте пословни или појединац који тражи једноставна решења за веб локацију, онда вам СтартЛогиц дефинитивно може помоћи кроз заједничке планове за веб хостинг. Схватајући да и унутар дељеног хостинга постоје различите потребе, компанија је одлучила да прилагоди своје хостинг пакете и подели их у три: Екпресс, Про и Суперцхарге. Сваки од ових планова, како се очекује, омогућава вам широк спектар функција и алата потребних за покретање ваше веб странице без трошења пуно ваших ресурса..

Екпресс план

Не треба вам искуство да покренете веб страницу да бисте покренули Интернет. Ово је порука коју СтартЛогиц шаље путем Екпресс дељеног хостинг плана који кошта 4,50 УСД месечно. Ово је једноставно савршено решење које су компаније тражиле, посебно основна мала предузећа, новајлије, личне веб локације и технофоби. Овај план је такође погодан за појединце чији су распореди толико заузети да не могу седети да саставе веб локацију. Претплата на овај план вам гарантује потпуно функционалну веб страницу, која ће бити готова и ради за неколико минута.

СтартЛогиц има градитеља сајта познатог као Сите Екпрессо који ради тешке дизање и све сложене ствари које учествују у постављању веб странице. Програм за прављење веб страница чак напредује у стварању јединственог садржаја за вашу веб локацију тако да можете уштедети много новца и времена у курирању садржаја. Приликом генерисања садржаја, Сите Екпрессо користи основне информације које дајете приликом постављања веб локације. Потребно је само да одговорите на неколико питања приликом постављања веб странице и за ни једно време имаћете готов сајт који је у потпуности прилагођен вашим потребама.

Остале функције у којима ћете уживати у оквиру овог плана укључују 5 ГБ простора на диску, 100 ГБ пропусног опсега, 5 адреса е-поште и 175 УСД бесплатних рекламних кредита. Овде је највећи број веб локација по рачуну само један, а имате и приступ једној МиСКЛ бази података.

Про план

Овај дељени план веб хостинга намењен је предузећима и појединцима који желе да направе снажнији траг на мрежи. То вам даје прилику да прилагодите сопствену веб страницу. Ако сте мали бизнисмен, блогер, непрофитна организација или креативни професионалац, тражите идеално решење које ће вам помоћи да направите флексибилне веб странице, ПроЛог План СтартЛогиц је прави посао.

Полазећи од 5,99 долара месечно, Про план вам даје неограничен простор на диску, скалабилну пропусност, неограничено веб локација по рачуну, неограничене адресе е-поште, бесплатне рекламне кредите у вредности од 175 долара и 10 МиСКЛ база података.

Овај план вам омогућава да направите веб локацију одмах, са пуно флексибилности и лакоће користећи своје Драг-анд-Дроп Сите Буилдер, Веебли и Сите Екпрессо. Нема смисла у том процесу да будете изложени било каквом сложеном софтверу или шкакљивом коду, све што ћете доживети је гладак процес који ће вам за крај времена пружити потпуно нову веб страницу..

План пуњења

Ово је црме де ла цр29еме плана СхареЛогићевог веб хостинга. Његов екосистем је дизајниран да прими велике веб локације са великим и високим прометом који захтевају висок ниво брзине, сигурности и оптималне перформансе. Ако сте предузетник, напредни програмер за веб, власник веб локације за е-трговину или имате веб страницу која се брзо развија, овај план је за вас. Цена овог плана је 8,99 УСД месечно.

План Суперцхарге једини је међу плановима за веб хостинг са заједничком технологијом која вам омогућава снагу и брзином муње да покренете моћне веб странице. Поред тога, нуди вам разне програмере за веб локације које можете изабрати. Ту су Сите Екпрессо, Буилд-анд-Дроп Сите Буилдер и Веебли.

Помоћу овог плана можете покренути моћну веб страницу која има велике брзине и напредни безбедносни профил. У ствари, људи који су се претплатили на овај план описали су га као прилику да уживају у најбољем од оба света – врхунске перформансе и једноставност изградње веб локације.

Остале карактеристике плана Суперцхарге укључују неограничен простор на диску, скалабилни пропусни опсег, неограничене веб странице по рачуну, неограничене адресе е-поште, бесплатне рекламне кредите у вредности од 175 УСД, функционалност е-трговине и неограничене МиСКЛ базе података.

У поређењу с другим веб домаћинима као што је БлуеХост, СтартЛогиц има отприлике исте понуде, али по цени је нешто јефтинији. Вероватно је то разлог што СтартЛогиц не нуди никакве промотивне или посебне уводне цене за своје дељене планове веб хостинга.

Виртуелни приватни план хостинга

Имате заједнички план хостинга је похвално посебно за покретање. Међутим, по дизајну, дељени веб хостинг не може примити веб локације са великим прометом због ограничених ресурса за хостинг. Када дођете до те тачке где ваш заједнички план хостинга на неки начин омета изгледе за раст ваше веб странице, можете прећи на виртуелни приватни хостинг сервер. СтартЛогиц не жели да се преселите, већ уместо тога надоградите на пространији хостовни план који вам даје простор за ширење.

Ако вам и даље треба неко убедљиво за прелазак на ВПС хостинг, размислите о овом:

ВПС хостинг од СтартЛогиц-а не сноси никакве трошкове одржавања. Компанија верује да, будући да су они ваш веб домаћин, посао је да обаве одржавање за вас. Поред тога, виртуелни приватни сервер може бити исклесан да би се добило више појединачних виртуелних машина. То значи да можете имати приступ неколико виртуелних машина на истом серверу или делити сервер са другим корисницима, а да они не утичу негативно на ваше пословање.

Под ВПС хостингом добијате свој део ресурса сервера и то омогућава вама и вашем промету да доживите нека од брзих времена учитавања. Као што можда знате, веб локације које се споро учитавају могу да сметају корисницима сајта и већ су неколико пута истакнуте као један од главних узрока стопе напуштања почетне странице. Са пространом меморијом са случајним приступом (РАМ), моћном централном процесном јединицом и више простора на диску, можете гарантовати да ће перформансе ваше веб локације бити невероватне.

Још једно одступање од заједничког хостинга је то што ВПС хостинг пружа вам слободу избора апликација или софтвера који желите инсталирати. Нема ограничења и у суштини сте сами свој шеф. Највећа корист од СтартЛогићевог ВПС хостинга је цена. За разлику од наменског хостинга где имате свој наменски сервер, ВПС хостинг је хибрид дељеног хостинга и наменског хостинга. Овде делите трошкове хостинга са другим корисницима који приступају истим ресурсима сервера као и ваша веб локација. То значи да услуге и алати долазе по много нижим ценама без угрожавања перформанси.

План ВПС хостинга подељен је у три различита под-плана: Логиц, ЛогицПро и ЛогицПремиум по цени од 29,99 УСД, 39,99 УСД и 49,99 УСД респективно.

вДецк Прилагодљива контролна плоча

Ово је контролна табла са потпуном услугом. СтартЛогиц су понудили својим клијентима. Има корисничко сучеље и зрцали функционалности цПанела. То је ефикасно и може без проблема обављати све функције веб мастер-а. Кривуља учења од око 10 до 30 минута, вДецк је једноставан за употребу посебно за почетнике.

Верзија вДецк-а за коју СтартЛогиц користи 3.0. Ова верзија је комплетно аутоматизовано решење за хостинг, осмишљено да вам омогућава да управљате својим веб хостинг налогом. Оно што је привлачније јесте да вам за професионално кориштење вДецка нису потребне вјештине кодирања. На интерфејсу можете да обавите бројне задатке као што су маркетинг на веб локацији, креирање веб локација, креирање налога е-поште и анализа статистике користећи технику “кликни и кликни”..

Са вДецком можете учинити следеће:

 • Приступите и провјерите своје маилове
 • Погледајте и анализирајте статистику веб локације
 • Надгледајте потрошњу простора на диску и перформансе пропусне ширине
 • Додај фајлове
 • Управљајте својим рачуном, као и детаљима о наплати

ВДецк је потпуно прилагодљив омогућавајући вам додавање логотипа вашег предузећа, промену фонтова и боја, као и додавање контролне табле на вашу веб локацију. Све то можете учинити помоћу језика хипертекста за означавање (ХТМЛ). Будући да овде можете лако управљати својим доменима, имате потребне алате и услуге потребне за раст вашег пословања.

вДецк је решење које вам је потребно да управљате растом свог пословања приступом свом веб портфељу на једној поједностављеној контролној табли. Једина мана вДецк контролне табле је та што користи МОЈО Маркетплаце Инсталлер који је додуше одличан, али понекад може бити мало спор. Многи корисници СтартЛогиц-а радије би радије Софтацулоус Инсталлер.

Основе е-трговине

СтартЛогиц вам нуди алате потребне за лагано покретање ваше интернет продавнице. На платформи за е-трговину можете додати кошарицу за куповину, обрадити кредитне картице и заштитити податке о клијентима. Значајка која се не налази на многим платформама за е-трговину је претрага производа. СтартЛогиц је укључио ову претрагу како би купцима олакшали куповину на вашој веб локацији. Помоћу виртуалне корпе за куповину, ваш купац може кликнути и додати производе прије одјаве.

Постоје разни начини на које можете да интегришете корпу за куповину на своју почетну веб локацију за е-трговину СтартЛогиц. Можете да користите СхопСите Корпа, ПаиПал услуге плаћања, Агора Корпа, Веебли еЦоммерце и осЦоммерце Корпа.

Када је у питању заштита података о клијентима, СтартЛогиц поседује позитиван ССЛ сертификат. Међутим, ако вам је потребан виши ниво сигурности, можете изабрати Цомодо Ектендед Валидатион Цертифицате.

Предности СтартЛогиц-а

СтартЛогиц су изванредни у својим веб хостинг решењима. Пословним предузећима посебно дају почетници платформу која им је потребна за раст пословања. Међу предностима СтартЛогића укључују:

Поузданост и перформансе

Ова компанија нуди 99,9% гаранције за продужење рада, што по неким одељцима корисника представља више индустријску норму. Међутим, СтартЛогиц покушавају да минимизирају било који прекид рада, а из искуства, њихов просек је око 99,95 продуженог времена које се прати током периода тестирања од 10 дана. Брзина учитавања страница тестирана у истом временском периоду је око 1,4446. То га поставља у ранг с врхунским веб домаћинима као што су иПаге и еХост.

24/7 Техничка подршка

Корисничка услуга је важна за перформансе било које веб странице, а СтартЛогиц су одлучни да својим клијентима нуде подршку 24 сата дневно путем цхат-а, е-поште и телефона. Њихова корисничка подршка је образована и љубазна. Такође постоји опсежна база знања и свеобухватан водич за кориснике који обједињује видео туторијале и корисне упуте за употребу.

Приступачни хостинг планови

СтартЛогиц нема пуно планова за хостинг, али дељени хостинг и ВПС хостинг који имају по повољним ценама могу да угосте појединце и предузећа, посебно оне који почињу. Дељени план почиње од 4,50 УСД док ВПС план почиње са 29,99 УСД.

Хостинг са више домена

У зависности од плана који одаберете, можете имати неограничен хостинг за своје домене. Заправо, једини план који ограничава хостинг вашег домена је Екпресс Схаред план хостинга.

Бесплатно име домена

Када се пријавите за хостинг план, добијате бесплатну домену по властитом избору што умањује ваше укупне трошкове одласка на интернет.

Гооглеу верује и СтартЛогиц, а ово је плус за видљивост.

Мана

Одсуство наменског хостинга као и управљаног ВордПресс хостингом умањило је оцену и склоности СтартЛогића. Такође, чињеница да су све веб локације хостоване на Линук-овим серверима закључава купце који више воле Виндовсове сервере. Пошто вДецк није међу најчешће коришћеним контролним плочама за разлику од цПанела, неки купци сматрају да је крива учења помало неугодна. Корисничка подршка се такође мора побољшати, јер се људи жале на дуго чекање и неодговорене упите.

Доња граница

СтартЛогиц можда није најповољнији добављач веб хостинга, али они су изнад нивоа квалитета када је у питању квалитет њихових услуга. Њихово партнерство са Гооглеом у пружању иновативних решења за власнике малих предузећа довољно је доказ да они нису ваши обични домаћини. Са својим плановима хостовања повољним за домаћинство и 30-дневном гаранцијом поврата новца, можда ћете их хтјети испробати.

8 Просечна оцена
СтартЛогиц Ревиев

СтартЛогиц је прилагодио рјешења за хостинг, веб-изградњу и е-трговину за све, али углавном мала предузећа којима је потребна додатна брзина и напредна сигурност. Хостовање ваше веб странице на њиховим серверима омогућава вам брзу брзину, бесплатан маркетиншки кредит, подршку 24 часа и веб сигурност.

ПРОС
 • Вишеструки хостинг домена
 • Приступачни хостинг планови
 • Бесплатно име домена када се претплатите на хостинг план
 • Одличан рекордни учинак од 99,95%
 • Верован од Гоогле-а
 • Лако је разумети и управљати опцијама хостинга
 • 30-дневна гаранција поврата новца
 • Изврсне карактеристике и услуге е-трговине
ЦОНС
 • Дуга времена чекања у корисничкој подршци
 • Ограничено на Линук-базиране сервере
 • Недостаје посвећени веб хостинг и ВордПресс хостинг
 • Кривуља учења вДецк контролне табле
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map