Култивирање интернетског идентитета је пресудно, било да сте блогер, власник предузећа или само покушавате да направите интернетску трговину како бисте продали неку од својих домаћих производа.


Приликом покретања веб странице у основи имате три опције:

 1. Опција бр. 1: Руке искључене ($$$$) – Можете да уложите у ангажовање професионалног веб дизајнера и програмера да направи веб локацију за вас, боља алтернатива је коришћење веб локације која гради веб сајт.
 2. Опција бр. 2: Руковање у програму ВордПресс (од средње до напредне) – Можете се пријавити за уобичајени веб хостинг и поставити ВордПресс, који можете користити за блог, продају ствари путем интернета, генерисање потенцијалних потенцијалних клијената … у основи све што можете замислити да се може учинити са ВордПрессом. ВордПресс је бесплатан. Многи сјајни додаци су такође бесплатни. Дакле, ваша једина инвестиција била би хостинг и време које проводите учијући да користите ВордПресс и правите веб локацију уз њега.
 3. Опција бр. 3: Руковање градитељем веб локација (препоручује се апсолутним почетницима) – Можете да користите алат за прављење веб локација који не захтева никакво техничко знање. Градитељи веб локација често превлаче и повлаче, а оно што видите на екрану док се играте око ње тачно је како ваша веб локација изгледа уживо, тако да нема забуне и нереда око покушаја да ствари исправите..

У случају да одаберете Опцију 2 (ВордПресс), ВебХостингПланГуиде има прегледе многих врхунских веб хостова, као што су еХост.цом, БлуеХост и иПаге који су оптимизовани за ВордПресс и имају аутоматску инсталацију.

На ову страницу вероватно сте стигли зато што желите да знате који је вебсајт најбоља опција за ваше потребе. Погледајмо Ситеи.

Ситеи је новопопуларни градитељ интернетских страница који настоји да корисницима донесе све што би им могло бити потребно у изградњи веб страница. Како компанија каже, „Размислили смо о свему…“

Пре него што се региструјете за Ситеи, у наставку је преглед алата за прављење веб локација и свих функција које можете да очекујете како бисте могли да утврдите да ли одговара вашим потребама.

Стотине персонализованих дизајна за персонализацију ваше веб локације

Када креирате веб страницу, једна од најважнијих карактеристика је јединствен и персонализован предложак за вашу веб локацију. Као власник веб странице који можда продаје производ, услугу или представља блог, желите да будете сигурни да је вашим читаоцима представљено нешто јединствено и занимљиво.

Ситеи задовољава потребе својих корисника пружајући стотине персонализованих дизајна веб страница за вашу веб локацију. Сваки образац је јединствен и дизајниран је за крајњег корисника. Помоћу предложених предложака за крајњег корисника Ситеија можете брзо одабрати веб дизајн који тражите, чинећи процес ефикасним и изузетно једноставним.

 • Све шаблоне су оптимизоване: Оптимизација веб локација у последње време постаје фокус међу власницима веб локација, а Ситеи такође ради у складу са потребама корисника у том погледу. Без обзира који предложак веб локације изаберете, можете бити сигурни да ће беспрекорно радити на таблету или мобилном уређају. Веб локације на Ситеи раде на разним таблетима и они су такође конфигурисани да добро функционишу и са иОС и Андроид системима. Дакле, без обзира на софтвер који ваш крајњи корисник користи, можете бити сигурни да ће ваша веб локација Ситеи бити активна да буде компатибилна са технологијом коју има ваш корисник.
 • Превуци и спусти Едитор: Још једна карактеристика персонализованог дизајна веб страница Ситеи-а је та што сви укључују оно што је познато као „дроп анд драг“ едитор.Овај уредник врло лако чини свакога да направи сјајну веб страницу која једноставно функционише ван оквира, а да притом нема забрљати са кодом или напредним подешавањима.

Коначно, када је у питању персонализовани дизајн Ситеи-а, приметићете да су не само да су једноставни за употребу, ефикасни и прилагођени корисницима, већ вас држе као корисника на уму, како бисте максимално искористили производ..

Прилагођено име домена

Генерално, имена домена могу коштати око 10 до 20 долара годишње – осим ако не користите Ситеи. 

Помоћу Ситеи-а имате приступ бесплатном домену који пружа Ситеи. Домен је прилагођени домен и долази са одговарајућом е-поштом, тако да можете да организујете веб локацију. Поред тога, име бесплатног домена није регулисано јединственим или посебним планом цена. Ова функција посеже за свим плановима, па шта год одаберете, и даље можете очекивати бесплатно име домена са сајта.

Укључен поуздан хостинг

Поред покривања корисника када је реч о имену домена, Ситеи својим корисницима пружа и услугу веб хостинга. Услуга веб хостинга је инфраструктура на којој се објављује ваша веб локација.

Међутим, Ситеи се издвојио пружајући услугу веб хостинга за своје кориснике бесплатно.

То значи да је веб локација коју градите на Ситеиу смештена у моћном веб серверу који је прикључен на изузетно брзу мрежу. Сваки пут када корисник претражи вашу страницу, можете се осјећати сигурним да ваше веб мјесто има брзо вријеме учитавања и да је сама веб страница видљива, јасна и уредна. У овом тренутку није било извештаја о паду сајтова хостинга, што је веома поуздана опција ако тражите програмера веб странице који ће вам пружити доследан квалитет и услугу.

Пријатељска оптимизација за претраживаче

Ако сте нови у процесу прављења властите веб странице и свега што она подразумева, свидеће вам се ова функција. Када постоји веб локација, морате да оптимизирате своју веб локацију кључним речима које користите у свом садржају, било да је реч о целовитом тексту, насловима или заглавља текста..

Иако неки градитељи веб страница отежавају уградњу кључних речи или нису пријатељски са Гоогле-ом, Ситеи је обавио прилично добар посао у пружању својих корисника погодним за кључне речи функције. Градитељ веб страница вам омогућава да лако додате кључне речи, што значи да када корисници претражују на вебу, вашу веб локацију можете лако наћи међу конкуренцијом и другима.

Тим за подршку – око сата

Не постоји врста технологије која би била стопостотно савршена. Без обзира на то, у неком тренутку технологија коју користите ће пропасти. Иако је било који проблем са Ситеи-ом врло спорадичан и врло је мало и између тога је доста, можда ће доћи до тачке у којој вам је потребна техничка подршка.

Без обзира да ли имате техничких проблема или вам је једноставно потребна помоћ у кориштењу алата Ситеи, Ситеи свим својим купцима пружа одличну подршку 24 часа дневно. Тим за подршку доступан је да одговори на сва ваша питања, а најбољи део је – не морате чекати сате да бисте их стигли. Ситеи је брз у свом одзиву, а они који раде током времена подршке изузетно су упућени у технологију и систем, тако да можете добити квалитетну услугу која вам је потребна када зовете или разговарате са тимом.

Подршка 24 сата дневно, можда је једна од најбољих функција Ситеи-а. Мало је веб градитеља који корисницима могу пружити поузданост и квалитету услуге коју је Ситеи имплементирао када је у питању техничка подршка. Стога, ако мислите да ће вам требати додатна помоћ када користите Ситеи, онда је то функција коју свакако треба имати на уму.

Чак и путем Гоогле Аналитике – Ситеи Деливерс

Гоогле Аналитицс је један од најмоћнијих аналитичких алата који омогућава анализу и праћење саобраћаја који филтрира кроз вашу веб локацију. Ако направите корак даље, аналитика вам представља информације о локацији посетилаца, како су посетиоци пронашли вашу веб локацију, врсти прегледача који посетиоци користе и које кључне речи су можда претраживали у Гоогле-овом претраживачу.

Уз то, ако желите да направите веб локацију, кључно је имати компанију која добро сарађује са Гоогле аналитиком. Срећом, компатибилност Ситеиа са Гоогле аналитиком је још један разлог за одабир ове услуге веб-прављења. Када направите веб локацију помоћу Ситеи-а, имаћете приступ Гоогле аналитици. Гоогле аналитика вам омогућава да стекнете добро и детаљно разумевање посетиоца ваше веб локације како бисте знали како да побољшате свој бренд, блог или производ који продајете. Не раде све услуге веб презентације добро са Гоогле аналитиком, тако да је ово свакако значајна функција. Са овом функцијом сигурно ћете бити у могућности да останете на врху веб локације и подешавате је ради успеха.

Интеграција друштвених медија

Било којем власнику веб локације који жели да побољша визуелност, конверзију, генерирање и продају, неопходна је друштвена интеграција. Ситеи такође задовољава потребе корисника у овој области. Све веб странице које су изграђене на Веби-овом сервису веб локације могу бити интегрисане на било који налог на друштвеним мрежама. Неколико међу многим платформама друштвених медија на којима може да се промовише Ситеи укључују:

 • Твиттер
 • Фејсбук
 • Пинтерест
 • ЛинкедИн

Коришћењем веб странице на Ситеи-у за изградњу присуства на друштвеним медијима, можете бити сигурни да ће саобраћај проћи кроз веб локацију коју сте направили на Ситеи-у. Поред тога, можете да употребите Ситеи-ову Гоогле Аналитицс функцију да бисте одредили колико је посетилаца дошло са платформи друштвених медија. Овом функцијом установит ћете да је могућност за раст бескрајна.

Професионалне карактеристике веб дизајна

Неке услуге веб дизајна корисницима заиста отежавају и троше много времена за изградњу веб странице. Ситеи је трансформисао калуп стварајући систем који корисницима изузетно олакшава постизање крајњег циља. На пример, још једна значајна карактеристика Ситеи-а је да он пружа корисницима широку библиотеку слика.

Све слике у библиотеци слика су категорисане и професионалне, што значи да можете добити чист и квалитетан изглед своје веб локације. Поред тога, нема ничег бољег од тога да вам није потребно трошити време на фотографисање сопствених фотографија или на претраживању слика у вебу. Ситеи је успешно интегрисао ову функцију како би вам уштедио време и проблеме.

Блог унутар странице

Могућности са Ситеи-ом су безбројне. Поред горе наведених карактеристика, Ситеи вам такође омогућава да креирате потпуно прилагођени блог на веб локацији. На овај начин можете привући више корисника и осигурати да ваши гледаоци буду ангажовани на веб локацији на којој радите. Поред тога, блог развијен на вашој веб локацији Ситеи може се поставити на платформе друштвених медија и друге веб странице, што значи да ћете добити више гледалаца на својој веб локацији Ситеи.

Вредност за ваш новац

Као и код било које врсте услуга или производа које купујете, цена је релевантна. Све у свему, Ситеи пружа корисницима неке од најбољих вредности за њихов новац на вебу. Испод су цене које можете очекивати ако одлучите да користите Ситеи:

Бесплатна опција

На нивоу баребонес-а, Ситеи нуди корисницима могућност да бесплатно израде веб страницу. Бесплатна верзија сајта вам даје до пет страница, 50МБ простора за складиштење, Отпремање датотека од 5 МБ, и Пропусни опсег од 1 ГБ. Не можете уклонити огласе и не можете да повежете прилагођени домен. Да бисте уклонили та ограничења, морате да надоградите на један од пакета о којима расправљам у даљем тексту …

Пакети и цене сајтова за израду веб сајтова

Стартер пакет

Након што сте прерасли свој бесплатни Ситеи налог, следећи ниво је надмоћни пакет који долази са три различите надоградње по различитим ценама.

Ако одаберете почетни пакет, добит ћете…

 • Бесплатни домен
 • Укључен је хостинг са високим перформансама
 • Бесплатни рекламни кредити
 • Више не приказују огласе на вашој веб локацији. Имате 100% контролу.
 • С друге стране, уз пакет пакета добијате бесплатан домен, бесплатно хостинг, бесплатне рекламне кредите, можете уклањати огласе, добијате СЕО помоћ и веб локација је оптимизована за мобилне уређаје.

Про пакет

Ако одаберете Про пакет, добит ћете…

 • Бесплатни домен
 • Укључен је хостинг са високим перформансама
 • Бесплатни рекламни кредити
 • Више не приказују огласе на вашој веб локацији. Имате 100% контролу.
 • Плус: Добијате СЕО помоћ и сајт је оптимизован за мобилне уређаје. Имати сајт оптимизован за мобилне уређаје је заиста важно. Мислим да бих вам требао дати до знања да еХост нуди одличног стручњака за израду веб локација испод 10 УСД месечно и да не морате да плаћате надоградњу да би веб локација била оптимизована на мобилним уређајима. Сви предлошци за прављење веб локација еХост-а су оптимизовани за мобилне уређаје.

Пакет е-трговине

И на крају, ако имате веб локацију за е-трговину и тражите веома напредне функције, онда вам је потребан топ пакет.

Уз горњи пакет, добијате све из Про пакета, плус бесплатне професионалне адресе е-поште, подршку приоритета и чак можете да вршите плаћања путем веб локације.

Табела упоређивања планова стартера, ПРО и е-трговине

СТАРТЕРПРОЕЦОММЕРЦЕ
Цена $ 6,99 / месец $ 7,99 / месечно $ 12.99 / месечно
Фрее Домаин
Бесплатан хостинг
Бесплатни кредити за огласе
Уклони додатке
СЕО помоћ
Мобиле Ситес
Фрее Емаил
Приоритетна подршка
Узми плаћања

Ситеи вс еХост вс ХостГатор

Упоредимо неке функције сајта са еХост и ХостГатор. Такође погледајте купоне или посебан попуст који нуде.

СитеиеХостХостГатор
Основна цена плана $ 6,99 / месец $ 2,75 / месечно $ 3,95 / месечно
Фрее Домаин
Кликните на ВордПресс Сетуп
Превуците и испустите Едитор
Бесплатни предлошци
Бесплатни кредит за оглашавање
Гаранција поврата новца 30-дневни 45-дан 45-дан
24/7 подршка
Купон / Специјална понуда Ниједан 50% ПОПУСТА 60% попуста (искористите купон БУИЛДПАТХ)
Сазнајте више Посетите сајт Посетите сајт Посетите сајт

Општи консензус

Ако постоји једна негативна тачка ове услуге, је да није потпуно бесплатна. Али добра вест је да са Ситеи-ом можете почети са бесплатним планом и надоградити на било који од горе наведених пакета. Као резултат тога, испробаћете услугу и одлучити да ли желите да завршите улагање.

Поред тога, Ситеи не само да се сматра квалитетном услугом израде веба за овај преглед, већ је у индустрији веома цењен. Многи корисници су најавили Ситеи као врсту услуге веб дизајна која крајњим корисницима пружа све функције које би им евентуално биле потребне.  

И на крају, и најважније, Ситеи је врста услуге изградње веба са којом свако може да ради.

Постоје неке услуге које то чине изазовима или за које је потребна стручност, али са Ситеи-ом у основи свако може прегледати предложак, превући и испустити веб локацију, пријавити се за сервис и користити мноштво функција које су доступне. Уз ово висококвалитетно и поједностављено корисничко искуство, сви који желе да направе веб локацију – могу. Приступачност, јединствене функције, подршка и квалитет су врхунске лепоте Ситеи-а и зато га можемо оценити 4/5 звездица међу градитељима веб страница које смо прегледали.

8.5 Просечна оцена

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me