Чини се да вам СитеБуилдер.цом омогућава једноставно покретање и вежбање веб страница које се превлачи.

“Бесплатно”…

Хмм, сачекајмо секунду! Да ли је СитеБуилдер права компанија са којом иду?

Хајде да сазнамо…

Напомена: Пре него што прегледамо СитеБуилдер, желим да вам откријем две ствари:

 1. СитеБуилдер.цом је исти градитељ веб страница који користи ВебситеБуилдер.цом.
 2. Омогућавају вам да направите врло ограничену, основну веб страницу бесплатно, и они вас помажу никлима и заваравају вас за све додатне функције које превазилазе све то. На примјер, ако желите интернетску трговину, морате надоградити на њихов највиши план са 20 УСД мјесечно.
 3. Ја лично увек саветујем своје пријатеље и клијенте да НЕ користе било који градитељ веб локација. То је зато што ако направите веб локацију на њиховој платформи, она се у будућности не може преместити негде другде. Препоручујем вам да користите ВордПресс на било којој доброј веб хостинг услузи (погледајте моју листу најбоље оцењених веб хостова за 2017. годину), као што су БлуеХост, ХостГатор или иПаге.

Дакле, сада знате како се стварно осјећам …

Моја потпуна рецензија СитеБуилдер.цом је испод, непристрасна колико сам успела да је направим:

Три корака за прављење веб странице

Изградња веб локације на програму за прављење веб страница траје три једноставна корака. Једном када посетите веб локацију, поступак је следећи:

 • Изаберите Име домена: СитеБуилдер захтева да одаберете име домена за своју нову веб локацију. Назив домене је потпуно бесплатан, што је позитивна карактеристика ако покушавате да задржите буџет.
 • Изаберите предложак: Прегледајте предложак и одаберите онај који одговара вашим потребама.
 • Покрените страницу: Приличан саморазјашњиви корак и једноставан корак до тога.

Све у свему, у процени процеса изградње сопствене веб странице на СитеБуилдер-у, процес у целини је изузетно једноставан и делује посебно добро за људе који су нови у процесу изградње веб локација..

Лепе и професионалне шаблоне: Хиљаде унапред направљених опција или прилагођеног дизајна

На вашој веб локацији постоји много важних компоненти, али једна од компоненти која оставља најјачи утисак је изглед и дизајн веб локације. Као резултат тога, када одаберете дизајн за своју веб страницу, желите да будете у могућности да изаберете између многих опција. Срећом, СитеБуилдер вам нуди хиљаде унапред направљених образаца. Предлошци су категорисани у стил и изглед. Поред тога, ако не можете да пронађете унапред припремљени изглед који одговара вашим потребама, онда СитеБуилдер нуди корисницима могућност да наруче прилагођени предложак.

Могућност наручивања прилагођеног предлошка из услуге изградње веб страница није уобичајена, тако да је ова функција можда једна од најперспективнијих до сада. Имајући могућност да наручите прилагођену веб страницу, можете да имате сајт креиран управо онако како желите. Поред тога, могућност да наручите прилагођену веб страницу такође вам омогућава да додатно поставите своју веб локацију осим гужве.

Име домена и адреса е-поште: Бесплатно

Још једна одлика СитеБуилдер-а је та да су домен и одговарајућа адреса е-поште потпуно бесплатни. Имена домена обично раде неколико долара месечно, али одабиром бесплатне опције можете уштедети новац и уложити га у подручје веб странице коме заиста треба више фокуса. Што се тиче адресе е-поште, не само да је бесплатна, већ имате и могућност да одаберете ону која ће вам се допасти за вашу веб локацију. Ако имате адресу е-поште, моћи ћете да усмјерите све адресе е-поште са ваше веб странице на адресу е-поште коју одредите за своју веб локацију. То знатно олакшава процес израде и организовања веб странице.

Иако је почетни домен бесплатан, ако одлучите да желите више имена домена, морат ћете их купити преко СитеБуилдер-а.

Оглашавачки кредити: мало бесплатно

Рекламни кредити користе се за маркетиншке кампање Паи Пер Цлицк (ППЦ). Сврха рекламних кредита је привлачење корисника на вашу веб страницу путем реклама. Огласи су обично путем Гоогле Адвордс-а, Мицрософт АдЦентер-а и Гоогле АдВордс-а.

СитеБуилдер такође нуди својим корисницима бесплатни кредит за оглас у износу од 300 УСД. Дакле, регистровањем на СитеБуилдер-у не можете само да одмах покренете и покренете веб страницу, већ можете и да почнете бесплатно да оглашавате. Ово је сјајна прилика да осигурате да ваша веб локација буде видљива тачно када је покренете.

СЕО алати: Побољшајте видљивост ваше веб локације

Када правите веб страницу, једна од најважнијих карактеристика услуге веб локације је прилика да се види ко посећује вашу веб локацију, колико посетилаца има, одакле ти посетиоци долазе и на које се огласе кликне да би дошли до веб сајт. Да би вам помогао да процените перформансе ваше веб странице, СитеБуилдер такође има низ СЕО алата. Помоћу СЕО алата можете пратити вашу веб локацију и гурнути је на врх резултата претраживача.

Да ли је добро за е-трговину / продају на мрежи?

СитеБуилдер је такође компатибилан са е-трговином, што значи да можете лако да поставите веб локацију и покренете продавницу, продајући своје производе на мрежи.

Систем вам такође омогућава да примате наруџбе, примате плаћања и пратите постојеће наруџбе.

Истину, ипак, препоручио бих Схопифи због овога, јер је Схопифи најбоља платформа за е-трговину..

Карактеристике подршке: Основе

У погледу функција подршке, СитеБуилдер нуди корисницима основе. На пример, веб локација нуди техничку подршку, подршку за наплату и комуникацију путем е-поште. Ако имате хитан проблем, тада можете наићи на проблем, јер СитеБуилдер не прима телефонске позиве од корисника.

НИЈЕ заиста бесплатно. Фреемиум је више сличан томе.

Иако СитеБуилдер нуди много бесплатних функција, почетна почетна страница може бити погрешна, јер не помиње да постоје функције које нећете добити, осим ако не одлучите да их платите. На пример, ако желите да имплементирате додатне веб локације СитеБуилдер, морат ћете их платити. Структура је следећа: 50 додатних веб локација ради са $ 50 месечно, 100 додатних места ради 10 УСД месечно, а 500 додатних места ради 25 УСД месечно.

Поред тога, ако желите да надоградите своје услуге и функције, на располагању су вам четири опције:

 • Лични: За 8,99 УСД месечно добијате име домена и 375 долара бесплатних рекламних кредита. Поред тога, ваша веб локација биће у потпуности бесплатна за огласе.
 • Про: За 7,68 УСД / месечно добијате име домена, бесплатне рекламне кредите у вредности од 375 УСД, без огласа и подешавање е-поште..
 • Премиум: За 11,98 УСД / месечно, добијате исте функције као што је горе поменуто, а поред тога, добијате низ СЕО алата и приоритетну подршку.
 • е-трговина: За 18,45 УСД / месечно добијате горе наведене карактеристике и поред тога могућност отварања е-трговине са свим потребним функцијама.

У погледу структуре цена, резултати су мешани. На интернету сигурно постоје и друге услуге изградње веб страница које вам пружају више функција, за мање новца. Поред тога, чини се да СитеБуилдер крије чињеницу да су неке од њихових карактеристика или одређене могућности унутар тих функција само за плаћање клијентима. Ако ништа друго, систем плаћања чини услугу мало непоузданом. За већину људи једна од најважнијих карактеристика је транспарентност, а чини се да СитеБуилдер у том подручју нема.

Поређење пакета

ЛичниПроПремиумЕ-трговина
Цена $ 8,99 / месечно $ 7,68 / месец $ 11,98 / месец 18,45 УСД / месечно
Назив домена Бесплатно за живот Бесплатно за живот Бесплатно за живот Бесплатно за живот
Гаранција поврата новца
1000+ Шаблона веб локација
Алат за прављење веб локација
Нема веб огласа
Фрее Емаил
СЕО Алати
Приоритетна подршка
Продавница е-трговине

Пресуда: Обећавајућа платформа, изневјерена карактеристикама никла и димензија

Све у свему, СитеБуилдер је обећавајућа платформа. Има основне и неопходне карактеристике услуге изградње веб страница, функције су једноставне за употребу и структуиране су на начин који вам омогућава да покренете веб локацију у неколико минута. С друге стране, једно од најважнијих питања ове веб странице за изградњу веб страница је то што јој недостаје транспарентност у погледу цена и потпуних доступних услуга. Знајте само да ако желите да добијете одређене надоградње, мораћете да их платите.

Штавише, ако сте професионалац и добро познајете процес израде веб локација, онда СитеБуилдер можда није најбоља опција за вас. На интернету постоје десетине других услуга које вам пружају више могућности за бољу цијену. Поред тога, функције подршке за прављење сајта нису тако једноставне као други. Стога, ако се заиста бавите професионалним подухватом, можда ће вам требати услуга изградње веб страница која вам може пружити већу подршку.

И на крају, у смислу да је јединствен, Ситебуилдер такође недостаје у тој области. Већина онога што нуди Ситебуилдер у потпуности је стандардна, с тим што је једина посебност прилика да се изгради прилагођена веб локација. Као резултат, ако тражите услугу која је јединствена, разноврсна и која може пружити више занимљивих услуга и могућности, можда ћете се одлучити за нешто друго. Све у свему, ова услуга изградње веб страница је добар градитељ веб страница за почетнике и испуњава очекивања у погледу најједноставнијих могућности тамо.

ПРЕПОРУЧЕНО ЗА ВАС: Размислите о стварном домаћину као што је ХостГатор. Ево зашто …

 • Њихови планови за веб хостинг су повољнији од СитеБуилдер-а
 • Доступна је опција месечног плаћања тако да не морате куповати годину или више унапред
 • Нема уговора. Откажи у било које вријеме.
 • Нема ограничења у функцијама.
 • 45-дневна гаранција поврата новца.
 • Платформе попут СитеБуилдер-а вас присиљавају да останете уз њих или изгубите своју веб локацију. Са стварним веб домаћином као што је ХостГатор, можете преместити своју веб локацију на другог веб домаћина ако то икада желите у будућности.
 • цПанел контролна табла са аутоматским подешавањем веб локације ВордПресс.
 • Замолила сам ХостГатор за купон за помоћ нашим посетиоцима ВХПГ, и они су испоручили! Можете користити промо код БУИЛДПАТХ на ХостГатор-у да бисте добили 60% попуста на своје хостинг..

…Шта?? ВордПресс? Да, помоћу бесплатног додатка под називом СитеОригин Паге Буилдер (отвара ИоуТубе видео на новој картици), можете да направите одличну веб локацију на ВордПресс-у помоћу једноставног интерфејса за превлачење и повлачење, баш као што је направио веб локација. У ствари, пре него што купите било који хостинг или веб локацију, топло препоручујем да погледате видео водич са доњим делом, који вам показује како да направите веб страницу са Вордпресс-ом, корак по корак! ��

Јавите ми ако имате било каквих питања о СитеБуилдер или СитеБуилдер вс ХостГатор; и слободно оставите преглед у наставку који даје детаље о вашем искуству купца СитеБуилдер-а.

Живели,

Јохнни
ВХПГ

4.5 Просечна оцена
СитеБуилдер: Не препоручује се

Платформа која обећава, изневјерена недостатком транспарентности у погледу цена и онога што у ствари добијате у односу на оно што ћете тражити да платите када вам затреба. Такође, ако овде направите сајт, заглавили сте их за живот. Препоручујем вам да посетите добар цПанел веб домаћин попут БлуеХост или ХостГатор. Овде такође можете отићи да упоредите најбоље оцењене цПанел хостинг провајдере.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me