Сите5 је ветеран у веб хостинг послу јер су основани још 1999. године. Циљ иницијалног менаџерског тима био је изградити њихове услуге веб хостинга око тога да буду забавне, једноставне, доступне, поуздане и једноставне за употребу. Желели су нешто што неће збунити просечног власника веб странице и што није било болно за употребу.


Све у свему, чини се да је тих пет грађевних блокова и данас остало као њихов темељ. Од данас, Сите5 је један од најбоље оцењених корисника на мрежи који су прегледали корисника. Имају десетине хиљада задовољних корисника и заиста су се много трудили да створе једну од бољих репутација које ћете пронаћи.


Али шта је то са Сите5-ом што их разликује од било којег другог веб домаћина? Погледајмо неке од функција које нуде:

Карактеристике и предности које вам се могу свидети

Функције које се нуде на Сите5 дефинитивно вас неће изненадити. То не значи, међутим, да они немају много импресивних ствари које би могли да понуде својим корисницима.

Могућност одабира локације сервера

Можда је најуникатнија ствар Сите5-а та што имате могућност избора локације сервера која најбоље функционише за физичку локацију вас и ваше циљно тржиште. Имају више од десетак градова који могу бирати и можете пронаћи сервер на четири различита континента. За америчке кориснике имају услуге на обе обале и чак вам омогућавају да одаберете подручја у Канади.

СитеАдмин

СитеАдмин је контролна табла коју користи Сите5. Нешто су изашли на удару док је овај контролни панел развио властити инжењерски тим. Они спомињу да је заснован на цПанелу и осмишљен је да олакша ствари са осталим јединственим карактеристикама њихове веб локације. Постоји врло мало домаћина веб локација који би покушали да одустану од коришћења цПанела као свог водећег контролног панела, али чини се да Сите5 до сада нема притужби на то..

Поузданост

Сите5 је преселио своје сервере 3-4 пута од почетка пословања, што је довело до неколико веома малих закрпа које нису конзистентне са њиховом поузданошћу. Менаџмент тима који је преузео 2008, међутим, поузданост је подигла на други ниво и учинила их једним од најпоузданијих веб хостова. А на основу неких информација преузетих са форума изгледа да менаџмент узима приватност и сигурност својих корисника озбиљно колико ћете и схватити..

Бесплатна услуга миграције

Врло мали број домаћина нуди својим клијентима бесплатне услуге миграције. То се понајвише догађа због дуготрајног и тешког поступка овог процеса, јер обично захтева обуку стручњака да заврше. Сите5 га, међутим, нуди и мудро пласира на тржиште као прилику за изградњу међусобно повереног односа између главног корисника и добављача домаћина.

Подршка муштеријама

У индустрији веб хостинга постало је уобичајено да сваки домаћин тврди да пружају „најбољу могућу корисничку подршку својим корисницима!“

Сите5 се не разликује у томе што такође тврде да нуде изврсну корисничку услугу. Они пружају типичну подршку 24 часа дневно путем цхат-а, е-маила или телефона, а имају и центар за подршку у којем можете одмах потражити одговоре на своја питања..

Једна од јединствених ствари о тиму за корисничку подршку на Сите5 је та што су сви одрасли заједно са тимом. Они не дају оутсоурцингу никоме од помоћног особља и поносе се тиме што су директно са клијентима у вези са њиховим проблемима и решењима.

Цонс

Иако сигурно можете пронаћи доста лоших критика у раним фазама компаније, њихова евиденција је била кристално чиста од тренутка када је нови менаџмент тим преузео 2008. године. Међутим, постоји неколико недостатака повезаних са њиховим услугама..

Усредсредите се на програмере и веб дизајнере

Тим на Сите5 је у прошлости рекао да им је главни циљ постати врхунски избор међу програмерима. То значи да се пуно њихових поставки и опција на контролној табли заснива на потребама и жељама програмера којима се циљају. То такође значи да они можда нису најбоља опција за власника предузећа који не познаје технологију, а који жели да развија своје пословање засновано на мрежи на мрежи.

Брзина учитавања странице

Иако имају репутацију поузданости, један од падова њихових услуга је просечна брзина учитавања њихових основних услуга. Они су мало испод тренутног стандарда за брзину утовара, мада се чини да то није велика разлика.

Ограничене могућности

Један од највећих проблема са Сите5-ом је повезан са њиховим недостатком опција и додатака. Међутим, тиме се поносе тиме што су потпуно посвећени домаћинима веб локација усмереним на једноставност и лакоћу коришћења..

Цене

Структура цена коју нуди Сите5 отприлике је једноставна колико и добија. Они имају три плана која укључују:

  1. хостБасиц – 5,95 УСД месечно к 12 месеци унапред. Нажалост, они не нуде месечну опцију плаћања уз хостБасиц.
  2. хостПро – 10,95 УСД месечно или 9,95 УСД месечно к 12 месеци унапред
  3. хостПро + Турбо – 13,95 УСД месечно или 12,95 долара месечно к 12 месеци унапред.

Највећа разлика за “Турбо” опцију је у томе што ћете имати наменску ИП адресу и имат ћете могућност да сваком веб месту дате креирање сопствене контролне табле.

Најбоља вредност имају план од 24 месеца који је 4,95 УСД месечно за хостБасиц, 8,95 УСД месечно за хостПро и 11,95 долара месечно за хостПро + Турбо.

Постоји и 45 дневна гаранција поврата новца понуђена свим корисницима.

Завршна реч

Свеукупно, заправо је помало изненађујуће да Сите5 није популарнији него што је данас. Иако ће већина људи упознатих са индустријом барем препознати то име, чини се да би требало да има шире присуство и боље их цени у заједници која гостује на веб локацији.

Једна од најинтригантнијих ствари о њиховом пословању је та што је њихов менаџерски тим јако спреман када се баве различитим питањима и одговарају на питања корисника. Често ћете видети њихове врхунске извршиоце како одговарају на питања и помажу људима путем форума и различитих платформи за друштвене медије. Они су врло јасни у вези са оним што нуде и поносе се тиме што ће вам рећи да вас никада неће покушати преварити скривеним накнадама.

Ако тражите нешто што ће вам помоћи у развоју пословања заснованог на производима, веб локација5 није вероватно најбоље. Међутим, за предузећа која се баве услугама, свакако бисте требали да их потрудите. Уз њихову гаранцију поврата новца, заиста не постоји ризик.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me