Могу ли да пребацим своју веб локацију са ВебХостингХуб-а?

Ако желите да пребаците своју веб локацију која је домаћин ВебХостингХуб на други домаћин и сумњате да ли је то могуће, одговор је да; можете и можете да пренесете своју веб локацију далеко од ВебХостингХуб-а. Међутим, прво би требало бити јасно шта треба да урадите, да ли желите да пренесете своје име домене другом регистру домена или једноставно желите потпуно отказати своју претплату на ВебХостингХуб. Што се тиче отказивања ваше претплате, сваки клијент може отказати своју претплату у било које време када осети потребу за тим. Клијенти који откажу претплату надокнађују се према дужини времена у којем су угостили своју веб страницу у компанији.


Међутим, можете да пренесете име вашег домена другом регистру домена, али и даље дозвољавате ВебХостингХуб-у да угошта датотеке вашег веб локације. Да бисте то учинили, од вас ће се морати упутити запис на ВебХостингХуб сервер помоћу новог регистратора или можете променити имена сервера имена у ВебХостингХуб након завршетка преноса..

Важно је да схватите да регистрација / управљање доменом није исто и одвојено је од вашег хостинга и преноса права на управљање доменом ни на који начин неће утицати на ваш хостинг налог који ће остати активан. Једини начин деактивације хостинг рачуна биће путем отказивања.

Шта требам учинити да пребацим своју веб локацију са ВебХостингХуб-а?

Пре него што свој домен можете да пребаците са ВебХостингХуб-а, компанија захтева да поднесете захтев за пуштање вашег домена. Захтев треба да буде у облику е-поште и треба да буде послан на суппорт@вебхостингхуб.цом и треба да долази са верификацијом вашег налога као и са адресом е-поште администратора. Ово ће покренути поступак регистрације домена јер је компанија потребна да би откључала ваш домен. Такође је важно имати на уму да морате уклонити приватност домена из домена како бисте утицали на процес откључавања.

Након што се домен ослободи и већ имате код за ауторизацију који ћете добити путем адресе е-поште администратора, можете кренути до свог новог регистра регистра и покренути поступак преноса домена. Обично је потребно 7-10 дана да се пренос заврши, мада време извршења варира, овисно о матичару. Важно је да знате да кад год се изврше промене ДНС-а или пребацивање домена, посматра се период ширења ДНС-а у трајању од око 7-24 сата, док се мењач догоди.

Који су уобичајени разлози зашто се људи одмичу од своје хостинг компаније?

Постоји толико разлога због којих постоји исто толико појединаца или компанија који се желе пребацити у другу компанију за веб хостинг. То варира од животног до најкомплекснијег разлога. Међу тим разлозима су следећи:

 •  Клијент може бити разочаран услугом.
 •  Потреба за више ресурса, као што су простор за складиштење и ширина појаса, као и потреба за више апликација.
 • Клијенту је можда било тешко издржати износ месечних рачуна, а можда је негде нашао и бољу цену.
 • Могли би бити незадовољни службом за кориснике.

Које основне кораке и препоруке морам да следим у току процеса преноса?

Постоји неколико основних препорука које клијенти морају да ураде пре и током процеса преноса. Су:

 • Прво морате одабрати најприкладнијег пружатеља услуга веб хостинга, упоређујући их са тренутним провајдером. Разматрања треба да укључују:
 •  Тип оперативног система који се користи, а који треба да буде компатибилан са захтевима ваше веб странице;
 •  Захтеви за простор на диску; и
 •  Бандвидтх;
 • Требало би да направите резервну копију свих датотека ваше постојеће веб локације преузимањем свих старих датотека налога. Можете користити ФТП Аццесс или га извозити помоћу пхпМиАдмин, у зависности од тога који ради. Генерално, потражите домаћина који нуди ФТП приступ.
 •  Проверите да ли можете примати поруке е-поште тако што ћете правилно проверити да ли ваше е-поруке раде и јесу ли активне.
 •  Препоручује се да осигурате да се рачуни за веб локацију веб локације и домене покрећу током процеса преноса тако што ћете свој постојећи налог за веб хостинг хостинге оставити отвореним до завршетка процеса.
 •  Једном када је све завршено, не заборавите да откажете свој рачун.

Шта морам да размотрим када се пребацим на новог веб домаћина?

Када се одлучите за промену на нови веб домаћин, проверите да ли сте у стању да узмете у обзир све што је неопходно. Једна ствар коју треба имати на уму је да бисте требали потражити разлог зашто сте променили домаћина и користили га као мерицу како не бисте поново запали у исти проблем. Нека од ових разматрања су:

 •  Не желите да ваши купци разочарају вашу веб локацију са доста времена застоја док пренос врши на снагу. Учините трансфер што је могуће неприметнијим.
 •  Морате обавити темељито истраживање свог потенцијалног веб хостова. Можда ћете морати да сазнате следеће:
 •  Што значи да дозвољавају учитавање датотека.
 • Добијте њихове ДНС информације и обавезно припремите податке о вашем рачуну домене како бисте што пре могли да промените подешавања.
 •  Обавезно припремите привремену УРЛ адресу да бисте могли да тестирате пре промене ДНС-а.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me