Пренос ваше веб странице са БлуеХост-а на ВебХостингХуб

Могу ли да пребацим своју веб локацију БлуеХост на Веб Хостинг Хуб?

Ако већ имате веб локацију коју домаћин БлуеХост и желите да је некако пребаците на другог добављача веб хостинг рачунара као што је Веб Хостинг Хуб, компанија ће се радо примити и бити од користи за вас.


Веб Хостинг Хуб (или скраћено Хуб) једна је од најбољих и најпоузданијих веб хостинг компанија које подржавају и помажу клијентима у процесу преношења или миграције њихове веб странице нудећи бесплатне услуге. Да закључе, они нуде „процес застоја без прекида рада“, што значи да ваша веб локација никада неће доживети прекид рада током стварног процеса преноса..

Не морате бринути о преносу своје веб локације са БлуеХост-а на Веб Хостинг Хуб јер је то једноставно и лако. Можда ће требати мало времена док се цео процес заврши, али сам процес није ракетна наука.

Најчешћи начин преноса ваше веб локације је преношење старих датотека и датума уз помоћ ФТП клијента, а затим њихово учитавање у Веб Хостинг Хуб.

Зашто одабрати Веб Хостинг Хуб?

Постоји много разлога због којих се људи одлучују да пренесу своју веб локацију (еве) у другу веб хостинг компанију. Ти разлози се разликују, од којих би неки могли утицати и на будућност веб странице, а можда чак и на саму компанију.

Што се тиче зашто би требало да одаберете Веб Хостинг Хуб из стотина компанија које пружају услуге хостинга, одговор је да је ова компанија један од водећих пружатеља квалитетних веб хостинг услуга, посебно у погледу брзине и поузданости. То је најбољи избор за многе власнике веб локација и програмере веба, захваљујући врхунској корисничкој подршци и ултрабрзим серверима – факторима који су веома важни за вебмастере. Све ове, као и многе друге цоол и корисне функције, укључене су у њихове планове хостинга – и долазе по веома конкурентној цени. То Веб Хостинг Хуб-у пружа потребну предност у односу на остале компаније за хостинг.

Шта требате знати прије него што веб локацију пребаците на веб хостинг центар

Пре него што размислите о пребацивању веб локације са БлуеХост-а на Веб Хостинг Хуб, морате да знате неколико ствари и то укључује следеће:

 • Процес преноса је применљив само на домене са .цом, .нет, .орг, .биз ,. .ус и .инфо екстензије;
 • Да би цео процес преноса могао да траје до 10 дана;
 • Не можете извршити било какве промене у ВХОИС информацијама, што значи да нема више промена контаката, нити се имена сервера / ДНС промене када је пренос започео;
 • Не можете да пренесете налог који још није истекао период од 60 дана за ново креиране домене и 45-дневни период за обновљене домене. Ако се ваш домен односи на било који од ова два, високо препоручујемо да сачекате 60 дана или период од 45 дана који треба да се заврши пре преноса ваше веб локације.
 • Преласком на другог добављача веб хостинга биће пренесен само домен и ни на који начин неће утицати на ваше базе података или датотеке ваше веб локације и остале важне информације.

Пренос ваше веб странице са БлуеХост-а на Веб Хостинг Хуб

Пребацивање веб локације са БлуеХост-а захтева да следите неколико једноставних корака. Ови кораци треба да раде где год да одлучите да пренесете своју веб локацију.

 1. Пријавите се на своју контролну таблу БлуеХост.
 1. Кликните на Управитељ домена.
 1. Кликните на име домена да бисте га истакли. Картице ће се појавити на десној страни екрана.
 1. Од ЗАКЉУЧАТИ откључајте домен.
 1. Искључите подешавања приватности на ПРИВАТНОСТ
 1. Измените сервере имена у НАМЕ СЕРВЕРС да бисте усмерили своју веб локацију на нове сервере имена.

[Белешка: Не радите то уколико нисте спремни да СВЕ услуге покажу на нови сервер.]

 1. Од Картица ТРАНСФЕР ЕПП, узми ЕПП / ауторизациони код.Овај код морате да дате Веб Хостинг Хуб-у током процеса преноса.
 1. Проверите да ли су подаци за контакт тачни и ажурирани.То се може учинити путем КОНТАКТ Ове информације укључују детаље о регистраранту, администрацији и наплати. Е-маил за контакт администратора треба ажурирати јер ће се е-маил за потврду послати заједно са ауторизацијским кодом и привременом УРЛ адресом.
 1. Од Управитељ домена, кликните на домен који желите да пренесете, а затим кликните на ТРАНСФЕР ЕПП На страници бисте требали видјети двије везе: једна за одобравање пријеноса, а друга за одбијање.

[Белешка: Ако не можете да пронађете везе, то може значити да Веб Хостинг Хуб није послао захтев за пренос на вашу адресу е-поште.]

 1. Кликните на картицу која одобрава пренос. Процес преноса би требало да започне одмах. Цео процес преноса може трајати најмање 3 дана.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map