9.2 Просечна оцена
Одлична брзина, поуздано време рада, без хакера, управљани ВордПресс хостинг


ВордПресс хостинг са управљањем воланом направљен је тако да има у виду крајњи корисник. Без обзира да ли сте фрееланцер, надолазеће предузеће или неко основано предузеће, хостинг функције и окружење које вам Фливхеел омогућава да поједноставите своје процесе и токове рада.

ПРОС
 • Безбедност без хакера
 • Брзе брзине
 • Дневне сигурносне копије
 • Глобални центри података
 • Поједностављени СФТП приступ
 • Прилагођено за ВордПресс
 • 24/7 подршка
ЦОНС
 • Нема уграђеног Гит окружења.
 • Нема ССХ везе
 • Прицеи

Још нисмо прегледали опцију Блог хостинга за Фливхеел јер они изгледа не нуде тачно хостинг.

Још нисмо прегледали опцију наменског хостинга за Фливхеел јер они тренутно не нуде овакву врсту хостинга.

Још нисмо прегледали ВПС Хостинг опцију за Фливхеел јер они не изгледају да нуде овај тип хостинга.

9.2 Вордпресс Оцена

Цена
$ 15


Управљани ВордПресс хостинг пружа вам искуство постојања личног технолошког тима у стању приправности да решите све ваше проблеме са хостингом. Фливхеел ово искуство чини још већим уз супер оптимизоване функције за веб локације на ВордПрессу.

Компанија у својим хостинг решењима циља фрееланцере, агенције и предузећа. Стога, ако тражите хостинг решење које вам гарантује сигурно окружење, аутоматске исправке, супер брзину, аутоматско копирање и подршку, ово је права платформа за претплату.

Планови хостинга и цене

Фливхеел има укупно 5 планова који могу да удовоље свим потребама веб хостинга од појединачних веб локација до малих агенција и мултинационалних компанија.

Тини

Ово је почетно хостинг решење у оквиру планова Фливхеел. Има следеће карактеристике:

 • Може да поднесе посете до 5.000 месечно
 • 5 ГБ диска за складиштење
 • Ширина опсега до 250 ГБ

Поред тога, добијате бесплатан ССЛ сертификат и подршку за миграцију. Ако плаћате месечно, цена износи 14 УСД док се годишње, овај план наплаћује на 165 УСД.

Лични

Овај план за једну локацију даје вам пуно веће складиште диска до 10 ГБ и 500 ГБ пропусног опсега. Ако пројектујете велики саобраћај на својој веб локацији или тренутно бележите бројеве посетилаца до 25 000 или касније, овај план је прави за вас.

Осим бесплатног ССЛ сертификата и подршке за миграцију, добијате и бесплатну инсценацију за своју надолазећу веб локацију. Све то долази по цени од 28 долара месечно или 330 долара ако плаћате годишње.

Професионални

Овај план је намењен предузећима и појединцима чије се пословање прикупља прилично брзо. Иако је план за једну локацију, професионални пакет може да обради посетиоце до 100.000 месечно захваљујући складишту диска од 20 ГБ и опсегу од 1 ТБ.

Све остале карактеристике, укључујући бесплатан ССЛ сертификат, бесплатну инсценацију и бесплатну подршку за миграцију, исте су као и други планови. Трошак је 69 долара месечно, али када плаћате годишње, рачун износи 825 долара.

Хонораран

Сервисирање растуће листе клијената захтева врхунско хостинг решење. Фрее Фрееланце план је проширио капацитет инсталирања ВордПресс сајтова. Можете да поставите до 10 веб локација и лако управљате саобраћајем на сајту од 150 000 посета месечно.

Складиште диска је 40 ГБ и имате опсег до 4 ТБ. Овај план вам такође нуди ЦДН складиште да убрзате време учитавања вашег сервера. Трошак је 92 долара месечно, а ако више волите годишње обрачунавање, он износи 1100 долара.

Агенција

Ако желите да инсталирате скупне веб локације, ово је најпопуларнији план. Омогућава вам да инсталирате до 30 ВордПресс веб локација са комбинованим месечним капацитетом посетилаца до 600.000. Да би искористио овај ниво, Фливхеел је наменио складиштење диска од 120 ГБ и опсег до 8 ТБ.

Оно што раздваја план Агенције је чињеница да сте додељени наменском менаџеру рачуна и уживате у сниженим ЦДН-овим трошковима. Цена месечно износи 229 долара, а ако плаћате годишње, рачун достиже 2.750 долара.

Ако било који од горе наведених планова не задовољава ваше потребе, Фливхеел вам даје могућност прилагођеног хостинг пакета. Због тога вам компанија додељује стручњака за пословна решења који ће вас упутити у најбоље функције које ћете укључити у свој прилагођени план.

 • Безбедност без хакера
 • Брзе брзине
 • Дневне сигурносне копије
 • Глобални центри података
 • Поједностављени СФТП приступ
 • Прилагођено за ВордПресс
 • 24/7 подршка

Започните одмах с Фливхеел-ом.


Гаранција за повраћај новца
72 сата
Простор на диску
5ГБ – 120ГБ
Назив домена
Н / А
Погледајте планове

Фливхеел је управљано ВордПресс хостинг хостинг решење намењено фрееланцерима, агенцијама, веб локацијама са великим прометом и пословним тимовима. Решење такође укључује алате за радни ток који вам помажу да брзо и лако направите и управљате својим ВордПресс веб локацијама.

Како ваше операције расту, платформа вам омогућава да скалирате своје веб ресурсе да бисте испунили захтеве и очекивања своје клијентеле. У случају да прелазите с другог домаћина на Фливхеел, професионалци ће вам овдје помоћи без детаља.

Преглед замашњака

Тражење одговарајућег домаћина за вашу веб локацију важна је пословна одлука која захтева време, технички увид и добар буџет. Постоји много хостинг компанија које вам обећавају врхунску технологију и најсавременије функције које ће вам помоћи да пребаците веб локацију на потпуно нови ниво. Неки не испуњавају своја обећања, али летећи то уради. Доследни су и слиједите их како бисте осигурали да ваше искуство вриједи.

Без обзира на ваше радно окружење, моћна ВордПресс платформа може вас спасити од проблема са хостингом с једне стране и помоћи вам да поједноставите своје процесе са друге.

Фливхеел су диференцирали свој управљани ВордПресс хостинг на следећи начин:

 • Тини – Ово је опција за покретање на једном месту са капацитетом до 5.000 месечних посета. Плаћа 14 долара месечно.
 • Лични – Ово је план за једну локацију који се наплаћује 28 УСД месечно са диском до 10 ГБ.
 • Профессионалионал – Како се ваше предузеће буде достигло и када се захтеви вашег сервера повећавају, покрили сте професионални план. Добијате 20 ГБ дисковног простора и 1 ТБ пропусног опсега по цени од 69 УСД месечно.
 • Хонораран – Ово је план који вам омогућава до 10 инсталирања ВордПресс-а и 4ТБ пропусног опсега при 92 УСД месечно.
 • Агенција – Ово је прави посао да свој посао пребаците на нови ниво. За 229 долара месечно добијате до 30 инсталирања ВордПресс-а и капацитет за 600.000 месечних посета.

Ако тражите прилагођено решење хостинга за ваше локације предузећа, Фливхеел поседује стручњаке за пословна решења како би детаљно разговарали о вашим потребама. Ентерприсе планови почињу од 1500 УСД месечно.

За кога је направљен замашњак?

Постоје 4 категорије корисника циљаних замашњака са својим хостинг решењем.

Слободњаци

Централни ступ фрееланцинга је сарадња. Фливхеел пружа фрееланцерима робусну ВордПресс платформу која им омогућава изградњу ВордПресс веб локација, сарадњу са клијентима и пуњење готових производа без пребацивања платформи. Међу значајкама које фрееланцери уживају на Фливхеел-у су:

 • Бесплатна демо страница – Ово је улагање са нула долара, демо сервер који започиње са вашим пројектима док се веб локација миграише или гради од нуле..
 • Брзо креирање предложака веб локација – Ако имате омиљене додатке и теме, Фливхеел вам омогућава брже уклањање потпуно новог веб локације без потребе да инсталирате све по један.
 • Сарадња са Еасе – ВордПресс платформа Фливхеел омогућава додавање сарадника са одвојеним подацима за пријаву како би вам помогли да ажурирате базу података, измените датотеке и управљате веб страницом.
 • Пренос рачуна на клијенте – Када направите веб локацију за клијента и време је да почнете да се преносите уживо, можете одмах да пренесете власништво на клијента. Клијент ће након тога добити обавештење о наплати путем е-поште са захтевом да плате новоотворену веб локацију.

Агенције

Ако имате агенцију, несумњиво имате пуно покретних делова. Фливхеел нуди ВордПресс платформа на једном месту што вам олакшава управљање хостингом, сарадњу са тимом и наплаћивање рачуна клијентима.

Функције отворене агенцијама на ВордПресс платформи којом управља Фливхеел омогућавају вам да скалирате своје услуге, додате нове токове прихода и сарађујете са спољним заинтересованим странама. Такође добијате приступ сценском окружењу које вам омогућава да направите промене на сајту без стреса пре него што крену уживо.

Велике саобраћајне странице

Када ваша веб локација бележи статистике посетилаца у стотинама хиљада месечно, потребни су вам врхунски веб ресурси укључујући поуздана решења за хостинг. Фливхеел користи технологију контејнера како би вам дао веб простор да се одмах повећа док промет расте.

Наставно време је предузеће, које покреће Гоогле Цлоуд. То значи да сваки купац који дође на вашу веб локацију не смета да клика кроз странице које не реагују.

Такође можете сарађивати са својим тимом и клијентима у реалном времену. ВордПресс платформа је управљање сајтом учинила једноставним.

Ентерприсе Теамс

Као власник или менаџер предузећа, ваш приоритет је гурнути своју производњу на тржиште. Међутим, да бисте успјели у томе, потребна вам је хостинг платформа која омогућава вашем тиму да дјелује брзо и ефикасно.

Фливхеел има једно од најсигурнијих решења за хостинг предузећа које покреће Амазон Веб Сервицес (АВС). Ово вам гарантира да је ваша веб локација сигурна и поуздано сервисирана за сваки појединачни захтев. Такође ћете уживати у персонализованој подршци и робусном току рада прилагођеном сваком члану вашег тима.

Предности Веб Хостинг-а за замашњаке

Чињеница да су Фливхеел посветили своју енергију и стручност у понуди само управљаног ВордПресс хостинга много значи за предузећа. ВордПресс хостинг је динамичан и када га руководи тим стручњака, лако се трансформише у златни стандард за веб хостинг. Међу предностима које Фливхеел нуди својим купцима су:

Безбедност без хакера

Када тражите решење за хостинг, безбедност је главни приоритет. Када је ваша веб локација хакована, а ваши веб ресурси нарушени, трошкови управљања катастрофом и стављања под контролу могу бити колосални. Из тог разлога, Фливхеел је концентрисао свој фокус на управљање сигурношћу кроз неколико процеса и алата.

Следе неке од мера које је предузеће предузело.

 • Провођење лозинке – Замашњак осигурава да имате снажне лозинке за све своје пријаве.
 • Ограничени покушаји пријављивања – Вишеструки неуспешни покушаји пријаве на вашу веб локацију или сервер одмах захтева блокаду. Ово спречава злонамерне пријаве.
 • Интелигентно блокирање ИП-а – Сигурносни систем Фливхеел брзо открива уљезе и блокира њихове ИП адресе у року од неколико секунди.
 • Ажурирања ВордПресс-а – ВордПресс тим за заштиту рукује свим основним исправкама за вас како би осигурао да покренете најсигурнију и најновију верзију ВордПресс-а.

Брзе брзине

Без обзира на ваше саобраћајне бројеве, последња ствар коју желите је веб локација са спорим учитавањем. Фливхеел има репутацију за побољшање перформанси веб локација тако што повећава брзину. То раде кроз неколико механизама, укључујући мрежу за испоруку садржаја (ЦДН) и робусну технологију кеширања.

Такође вам помажу у подешавању перформанси за процену вашег подешавања и кода веб локације. На тај начин ваша веб страница може постићи највеће брзине у свим димензијама.

Дневне сигурносне копије

Чак и са постојаном најбољом безбедносном инфраструктуром, никада не можете рећи катастрофу која траје неколико дана или сати. Размишљајући о томе, Замашњак успоставља резервни распоред који ради сваке вечери. Сви резервни ресурси се безбедно чувају 30 дана, пружајући вам довољно времена за обнову ако је потребно.

Постоји и могућност ручног израђивања резервних копија приликом инсталирања додатка или ажурирања теме како бисте били сигурни у случају да ствари нестану. Све резервне копије су смештене у Амазон С3 Цлоуд. То вам гарантира поузданост и сигурност.

Глобална доступност

Замашњак је одлучан да вас постави у средиште своје светске публике. Део њиховог напора да испуне ово обећање је у томе да вам дају до 10 дата центара на које ћете изабрати приликом хостинга ваше веб странице. Четири дата центра су у САД-у; две у Азији (Сингапур и Токио); један у Торонту у Канади и три у Европи (Амстердам, Франкфурт и Лондон).

Поједностављени СФТП приступ

Уместо да се мучите да запамтите више поверљивих података за пријаву, можете имати само једно корисничко име и лозинку Фливхеел који вам омогућава СФТП приступ свим веб локацијама на којима сарађујете и поседујете. СФТП сервер обједињује све ваше веб локације на једном месту где им можете приступити са једним сетом акредитација. Такође можете опозвати или одобрити приступ другим људима.

Прилагођено за ВордПресс

Од конфигурације сервера до оптимизоване технологије кеширања, хостинг Фливхеел пружа власницима ВордПресс сајтова одличну подршку 24/7 подршке.

Слобода хостовања замашњака

Будући да Фливхеел управља хостинг рјешењем, немогуће је приступити ССХ-у за управљање датотекама и мапама, као и модифицирање њихових дозвола. Међутим, са тимом стручњака и СФТП приступом тешко да вам је потребна ССХ веза.

Ако сте веб програмер, можда ћете бити неугодни јер Фливхеел не нуди уграђено Гит окружење. Због тога је потребно да имате рачун у ДеплоиХК-у. На ССЛ сертификатима, Фливхеел вам омогућава само да их инсталирате, али не и да их купујете.

У поређењу са осталим веб домаћинима, Фливхеел 14 УСД месечно за једну веб локацију је мало стрмији. Међутим, ако узмете у обзир много додатних функција које добијете у замену, цена поени може бити оправдана.

Закључак

ВордПресс хостинг вођен воланом на леђима има прелепо и добро дизајниране сучеље интерфејса и позадине. Инструменталном плочом је лако кретати се чак и за почетнике с мало искуства или нове за хостинг. Ово штеди вријеме и брже вас одводи на одредиште и на тај начин повећавате продуктивност.

Њихово партнерство са Суцури-ом осигурава вам уживање сигурно окружење за хостинг за ваше пословање. Тим за подршку је такође импресиван и проактиван. Гдје год да се налазите у свијету, можете им приступити 24/7. Ако сте фрееланцер, агенција или предузеће које тражи поуздано решење за ВордПресс хостинг хостинг, Фливхеел је добар избор.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me