ПовВеб је један од многих хостова веб локација који су у власништву Ендуранце Интернатионал групе. Основани су 1999. године и имали су прилично снажно задовољство да задовоље своје купце пре него што их је ЕИГ преузео 2006. године.


Ако нисте свесни, ЕИГ је познат као убица за корисничку подршку у индустрији. Скоро сваки домаћин који поседује фокусира се на пружање водича за самопомоћ и снажну базу знања, истовремено смањујући корисничку подршку и техничке стручњаке.

У сваком случају, погледајмо шта ПовВеб може да понуди како бисте стекли бољу представу о томе да ли задовољавају ваше јединствене потребе:

Карактеристике и предности

Иако ПовВеб сигурно не иде на пут како би створио тону привлачних карактеристика које ће пружити корисницима, чини се да су покрили све основе. Поврх тога, једноставност њихових карактеристика и опција чине их једним од корисничких веб локација на тржишту.

Ево додатног осврта на неке главне карактеристике и предности које ПовВеб пружа:

Сите Буилдер

Градитељ страница за клик и тачку које ПовВеб нуди вјероватно је њихова најинтригантнија функција. Невероватно је једноставан за употребу и савршен је за почетнике власнике веб локација који траже једноставан начин да направе веб локацију професионалног изгледа.

Нема забуне

Ако постоји једна ствар која раздваја ПовВеб од њихових конкурената, чињеница је да они на својој страници заиста не дозвољавају забуну. Они нуде само један план, а корисници који га одаберу имају приступ свему ономе што нуде. Ово може бити освежавајуће за кориснике који су проводили сате истражујући другачије планове од осталих домаћина веб локација.

Аналитика

Аналитички алати које пружа ПовВеб дефинитивно су упоредни са оним што пружају многи други домаћини веб локација у индустрији. Омогућавају вам приступ веб локацији Вебализер и Австатс као и извештај о пропусној ширини и евидентирање у реалном времену. Свеукупно, аналитички алати које нуде покривају све основе за које ћете желети да стално побољшавају и оптимизују своју веб локацију.

Емаил

Функција е-поште коју нуде такође је прилично стандардна у индустрији, мада треба имати на уму да корисницима омогућавају креирање неограничених поштанских сандучића. Постоје филтри за нежељену пошту прикључени на све поштанске сандучиће и свим рачунима се може приступити путем веб поште. Такође имају могућност прослеђивања е-поште за кориснике који желе да направе списак е-поште ради ефикасније дистрибуције садржаја и информација.

Е-трговина

Иако нуде само један план, у пакету се налази све што ће вам требати да бисте поставили и покренули малу интернетску трговину. Имају уграђену корпу за куповину осЦоммерце-а и ту је заједнички ССЛ сертификат укључен у сигурносне сврхе. Такође треба имати на уму да ПаиПал плаћања можете прихватити одмах по отварању своје продавнице.

Поузданост

Нажалост, изгледа да ПовВеб заостаје за својом конкуренцијом. Иако не приказују податке о свом продуженом раду нити нуде било какву гаранцију за продужење времена, многи корисници се редовно жале на мистериозне испаде е-поште и сервера који могу трајати неколико сати. Ово заиста није нешто због чега већина власника веб страница може да ризикује и за неке може бити нарушавач уговора.

Подршка муштеријама

Као и код скоро свих домаћина веб локација у власништву Ендуранце Интернатионал групе, корисничка подршка се углавном заснива на обиљу информација о самопомоћи. Имају обимну базу знања и водич за кориснике за проналажење много солидних информација и такође пружају типичну подршку за ћаскање, е-пошту и телефон.

Иако не приказују јавно време одзива за своје особље за подршку, мишљење већине корисника је да је прилично патетично. Чак и дуго времена корисници се жале да постоји врло мало техничке подршке и већина агената корисничке службе вас упућује на водиче или упутства уместо да вас провуку како да решите различите проблеме.

Цонс

Очигледно је да је корисничка подршка главна брига за сваког корисника који већ нема пуно техничких вештина. Ако немате доброг слуха за самостално решавање проблема, мало је сумње да ћете бити фрустрирани цјелокупним искуством сервиса за кориснике.

Други проблем је чињеница да је корисницима на располагању врло мало опција у циљу боље прилагодбе њихових веб локација. Иако је употреба градитеља веб локација или контролне табле прилично једноставан процес, искусни власници вероватно неће бити задовољни прилагодљивим функцијама које су доступне.

Цене

Као што је већ споменуто, ПовВеб нуди само један план свом кориснику. Иако план редовно кошта 11,95 УСД / месец, они редовно покрећу понуде са попустима за само 3,88 УСД месечно. Чак можете да уштедите неколико стотина долара на дужи рок ако донесете одлуку да се обавезате на две или три године.

Завршна реч

Све у свему, недостатак снажне корисничке подршке и поузданости, ПовВеб не представља ништа више од опције засноване на буџету за власнике веб локација. Ако тражите нешто што је приступачно и омогућава вам да брзо и лако направите веб страницу професионалног изгледа, они ће можда имати оно што тражите. Ако, са друге стране, желите да створите посао који можете непрестано побољшавати и расти, вероватно нису најбоља опција.

Треба напоменути да они садрже 30-дневну гаранцију поврата новца, па ће можда бити вредно покусати њиховог градитеља веб страница ако тражите нешто што је јефтино и лако за употребу. У супротном, најбоље је кладити се са тим момцима.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me