Попуст за веб хостинг универзитета БлуеХост

БлуеХост има нови програм који студентима колеџа и универзитета омогућава да добију сопствени веб хостинг налог по много нижој цени.


Редовна цена основног плана веб хостинга почиње од 5,99 УСД месечно, али програмом БлуеХост фор Едуцатион можете да се пријавите за само 4,95 УСД месечно. Ево основних карактеристика пакета БлуеХост фор Едуцатион:

 • Неограничен простор на диску
 • Неограничена пропусност
 • Додати домене
 • Неограничено ГБ за пренос сајта
 • Прилагођени налози за е-пошту
 • ПОП3 или ПОП3 сигурна пошта
 • ФТП приступ
 • Бесплатно име домена у трајању од једне године
 • Невероватни алати за изградњу портфолија

Ако сте студент или професор на факултету / факултету, обавезно кликните овде да бисте остварили попуст на БлуеХост фор Едуцатион.

Шта је БлуеХост за образовање, у сваком случају?

Овај посебан програм БлуеХост нуди једноставна, усер-фриендли решења за веб хостинг за студенте и наставнике. Помоћу веб хостинга можете да направите место за постављање многих ствари на мрежи, укључујући свој портфељ, блог, свој животопис или чак задатке у настави.

Данас је важно да студенти и наставници буду на мрежи. Помоћу БлуеХост фор Едуцатион можете лако да направите невероватну веб страницу да прикажете свој рад и чак објавите своје идеје. Након што дипломирате, већ ћете бити наоружани веб страницом коју можете представити вашем потенцијалном шефу.

БлуеХост ће вам ствари поједноставити. Ако сте студент, можете да се пријавите за налог. Ако сте инструктор, можете бесплатно добити рачун. Ако сте наставник, БлуеХост нуди институционалне програме који ово чине доступним многим студентима. Они пружају пуно невероватних и корисних алата, туторијала, као и свеобухватну техничку подршку успут. Не морате чак да додирнете ни једну линију кода!

Важност веб странице ученика

Са студентском веб страницом можете да покажете своје циљеве и достигнућа потенцијалним послодавцима и добијете добро плаћен посао након што дипломирате. Ако имате јединствене ствари које можете да понудите, ставите их на мрежу путем портфеља, блога или веб локације која ће вашу поруку пренети у свет. Пуно је попут стварања сопствене марке која се може продати, а нешто што ће потенцијални послодавци желети да провере. Ово може да укључује ваше задатке, блогове, животопис о раду, награде и признања, као и идеје.

Помоћу пакета за студенте добићете следеће функције које ће вам помоћи да добијете реч тамо:

 • Бесплатно име домена
 • Водичи и видео снимци са упутама који ће вам помоћи да започнете одмах
 • Невероватни алати за изградњу портфолија као што су ВордПресс и Цонцрете5
 • Прилагођени налози за е-пошту
 • 24/7 техничка подршка стручњака

Сјајна ствар у вези с тим да се пакет Блуе Студент крене у образовање је да је то намењен! То значи да ће, након што дипломирате, ваш налог остати отворен, веб локација остаје у функцији и можете наставити са додавањем садржаја и уносом промена као и обично.

Факултет или институција

Сматра се да БлуеХост за образовање служи само факултетским и универзитетским студентима када заправо укључује чланове факултета и институције.

Када се потврди да сте члан факултета, можете добити БЕСПЛАТНИ БлуеХост налог. Лако ће инструкторима олакшати израду сопственог портфеља и упознати се са алатима које њихови ученици могу да користе. Институције такође могу отворити властити рачун са БлуеХост-ом, олакшавајући наставницима да истраже могућности својих ученика.

Најбоља ствар у програму БлуеХост фор Едуцатион је да администратор веб странице не мора да учи или познаје сложене програмске кодове.

Карактеристике и предности факултета

Факултети добијају рачун бесплатно, иако БлуеХост мора да верификује уговор о наставном факултету у успостављеној образовној установи. Факултет стога може користити своју веб страницу БлуеХост да не укључује само предавања и часове наставе, већ и своје објављене радове, као и професионални резиме. Такође могу да користе своју веб страницу како би подстакли своје студенте да развију професионално прихваћен садржај.

Предности за образовне установе

Образовне институције високо подстичу своје студенте да развију пословне и техничке вештине које могу користити након што дипломирају.

Постоје два начина за подешавање налога институције: на основу хонорара или унапред плаћено. Уз сваки план, БлуеХост ће креирати одредишну страницу институције на којој се студенти могу пријавити. Ово ће служити као веб портал који институцијама омогућава да прате учешће ученика. Без обзира да ли одаберете план базиран на претплати или унапред плаћени, сигурно ћете својим студентима пружити нешто драгоцено – развијање вештина на мрежи које ће бити корисне на било којем путу каријере који одаберу.

План на основу накнада

Планирани план БлуеХост фор Едуцатион нуди невероватан план хостинга за ваше студенте где се могу пријавити путем интернета или преко ваше књижаре. И баш попут књижаре, БлуеХост ће вам платити маржу, слично као и куповина уџбеника. На вашој веб локацији можете видети ученике који су учествовали у програму.

Предплаћени план

Претплаћени план је савршен за институције које се желе договорити унапријед. Можете покрити трошкове почетног термина за сваког студента којег желите у програму, а који би могао бити од 1 до 4 године. На располагању су и количински попусти. Студент ће по потреби покрити накнаду за обнову. Једноставно пошаљите листу студената на БлуеХост и они се могу пријавити путем интернета са својом адресом е-поште. Ваша веб локација омогућава вам да видите број студената који су се пријавили у ваш програм.

Још увијек нисте сигурни који веб хостинг пакет одговара вашим потребама? Пређите на моју потпуну рецензију БлуеХост-а пре него што погледате остале даватеље веб хостинга. Будите сигурни да БлуеХост нису новопечени људи када је реч о пружању квалитетних услуга по веома приступачним ценама. У ствари, БлуеХост фор Едуцатион покреће један од најбољих и најпризнатијих веб хостинг провајдера на свету!

Данас БлуеХост угошћује милионе домена и наставља привлачити хиљаде нових клијената сваког месеца својим брзим, поузданим и услугама прилагођеним корисницима. Верујте да ће се и подружница ове компаније оријентисана према студентима добро бринути за вас!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map