Јефтино није једна од квалитета услуге веб хостинга, али познати су људи Оне.цом желео бих да оповргнем ту идеју. Уједињено Краљевство које је препознато као једно од највећих буџетских компанија са веб буџетом, Оне.цом је обезбедило приступачна решења за веб хостинг како за почетни ниво, тако и за професионалце како би им помогла у креирању сопствених веб локација и успостављању свог присуства на мрежи без икаквог тренутног кодирања..


Оне.цом Лого
УПТИМЕ
975
БРЗИНА
965
ПОДРШКА
950
ЦЕНА
988
КАРАКТЕРИСТИКЕ
965
ЗЕЛЕНА
945
ИНОВАТИВНО
950

Бесплатно за прву годину – Оне.цом је себи дао име нудећи оно што се већина веб хостинг компанија не би усудила да уради – бесплатан веб хостинг током једне године. Ако се пријавите за свој Стартер пакет, моћи ћете да имате сопствену веб локацију. Пакет се састоји од једног имена домена, заједно са 15 ГБ простора за складиштење података, једном базом података, ССЛ-ом за побољшану безбедност на мрежи и 512 МБ РАМ-а.

Иако Стартер план можда не дозвољава вашој веб локацији динамичан садржај, он може угостити блог или једноставну статичку веб локацију што га чини добрим планом за власнике веб локација и за мала предузећа.

Иако за то нећете платити било какву накнаду за хостинг или претплату, Оне.цом наплаћује своју стандардну накнаду за постављање у износу од 10,80 фунти, али само прву годину. У наредним годинама неће бити потребно да платите било какву накнаду за постављање, чак и ако одлучите да обновите чланство у компанији за веб хостинг.

Други сајтови хостинга Оне.цом Иако се његов Стартер план можда већ крадио као крађа, други сајтови Оне.цом за веб хостинг могу да повећају стандард пружајући више функција и решења уз задржавање трошкова на минимуму:

 • Професионални – Уз 1,94 фунте месечно, направљен је Профессионал.цом пакет Оне.цом за оне који желе да имају широк спектар интерактивног и динамичног садржаја интегрисаног у своју веб страницу. Обзиром да ће се за учитавање ове врсте садржаја требати простора и брзине, пакет нуди 1 ГБ РАМ-а и 100 ГБ простора за смештај датотека за смештање датотека на веб локацији. Нуди употребу једног домена, пакет Оне.цом Профессионал такође нуди више база података, ССХ, побољшани ССЛ и 2 к ЦПУ за убрзавање функција и процеса ваше веб локације.
 • Профессионал Плус – Сматра се великим братом за Оне.цом план хостинга, пакет Профессионал Плус нуди алате и функције погодне за оне који желе да поставе свој сопствени ВордПресс блог. С месечном стопом од 2,69 фунти месечно, програм Профессионал Плус вам омогућава 200 ГБ простора за складиштење, 2 ГБ РАМ-а, употребу више домена и бројне базе података. За комплетирање пакета Оне.цом такође нуди побољшане ССЛ и ССХ функције као и 4к ЦПУ. Уз ове алате, не само да имате могућност креирања ВордПресс блога, већ сте добили и потребне компоненте да бисте га и одржали.
 • Посао – Узимајући у обзир најнапреднији хостинг пакет Оне.цом, пословни план је погодан за компаније које желе да поставе велике и сложене веб странице. Цена од 4,64 фунти месечно, овај план вам омогућава огромних 500 ГБ простора за складиштење датотека, више домена, више база података, 4 ГБ РАМ-а, 8к ЦПУ, ССХ и чврста сигурност кроз ССЛ.

Подешавање продавнице – Једном када је план изабран, следећи корак је одређивање врсте веб странице која ће се креирати. Оне.цом нуди три различите врсте које купци могу да направе, а сваки има јединствени сет алата који ће им помоћи да их поставе:

На контролној табли имају могућност да аутоматско ажурирање Јоомла и ВордПресс, и што је више ажуриран ваш ЦМС, то је мањи ризик да добијете злонамерни приступ њему. Да бисте имали заштићену веб локацију, морате да имате заштићени сервер!

  • Веб локација са хостовима – Основна од свих опција за постављање, сајт са хостом може бити било шта, од корпоративног веб локације до личног. Оне.цом је процес стварања учинио једноставним и лаким за разумевање, тако што су на екрану подешене различите његове карактеристике и преко сучеља за превлачење и повлачење. Горњи леви део приказује колико простора на диску можете да радите заједно са опцијом на десној страни да бисте добили више слободног простора. Прављење веб странице може да ради чак и неко ко није упознат са кодирањем, јер градитељ веб сајта Оне.цом омогућава приступ 45 унапред дизајнираним и четири празне веб предлошке. Након што одаберете предложак за употребу, можете почети са креирањем веб страница помоћу напредног уређивача садржаја Оне.цом. Уређивач садржаја такође нуди разне мрежне алате који се могу интегрисати у вашу веб локацију укључујући постављање секције галерије, уградњу ИоуТубе видео снимака, додавање веза на друштвеним мрежама, учитавање слика и прављење табела.
  • ВордПресс Блог Кроз своју ВордПресс функцију за подешавање од 1 клика, корисници ВордПресс блога сада могу да воде своје блогове и одржавају Оне.цом. ВордПресс-ова опција са једним кликом покренуће чаробњака за подешавање где ће клијенти моћи да креирају своје корисничко име и лозинку. Након што пружите потребне информације, моћи ћете да интегришете свој ВордПресс блог и будете га хостовали путем Оне.цом. Поред лакоће подешавања, ВордПресс функција са једним кликом нуди и следеће алате – прилагодљиве веб предлошке, функцију управљања садржајем помоћу ЦМС алата прилагођених корисницима, широк спектар додатака, разне ВордПресс мобилне апликације и друштвене мреже интеграција.
  • Онлине продавница За предузећа која желе да искористе своју интернетску продавницу, Оне.цом нуди могућност израде истог кроз ручну интеграцију система за управљање садржајем е-трговине. Преношење система садржаја е-трговине мора се обавити јер Оне.цом не нуди свој алат за е-трговину. Омогућава само клијентима да комбинују друге платформе онлине продавница и креирају сопствене продавнице. Подешавање није тако лако као што изгледа, с обзиром да ће се од вас тражити да читав пакет е-трговине пребаците на веб локацију путем ФТП-а, а затим извршите измене помоћу чаробњака за подешавање ЦМС-а.

Уграђени градитељ веб страница – Оне.цом наглашава чињеницу да са њима можете правити веб страницу без знања како да је кодујете. То је омогућено путем њиховог градитеља веб страница. Нуди једноставан и кориснички интерфејс у ​​који једноставно уметате слике и уносите садржај након што одаберете жељени веб предложак. То је тако брзо и лако.

Економични планови – Оне.цом планови за веб хостинг су јефтинији у поређењу с другим хостинг хостинг плановима, што готово свима олакшава пријаву на њега. Плус упркос њиховим ниским ценама, Оне.цом не штеди на функцијама, тако да и даље добијате праве ресурсе који су вам потребни да бисте поставили веб локацију и покренули прави пут.

Брзо хостинг Уптиме – Иако бисте очекивали да ће Оне.цом пружити врло лош радни век због ниских цена, Оне.цом изненађујуће доноси брз радни век, са стопом успеха већом од 99%. Као резултат, сигурни сте да ће ваша веб локација стално радити и радити.

Флексибилност у надоградњи плана – Неке компаније за веб хостинг имају тенденцију да се примене вашег постојећег плана. То није случај са Оне.цом. Компанија вам омогућава да започнете са основним планом, а затим вам омогућава да надоградите на новији ако требате касније./п>

Зашто смо Оне.цом рангирали као # 4

Сви планови Оне.цом долазе са бесплатним градитељем веб локација, тако да вам не треба да се правите са кодираним или програмским језицима да бисте дизајнирали своју веб локацију.

Погледајте плочу за прављење веб локација Оне.цом

Оне.цом се поноси чињеницом да плоча за прављење веб локација не захтева од корисника да врше било какво кодирање да би веб локација била покренута и покренута. Да би ово учинио, компанија је дизајнирала плочу на такав начин да све што кориснику треба лако буде приказано.

Једноставан и једноставан, сви алати су смештени у кутије са сликама и кратким описом, тако да ћете знати шта сваки од њих ради. Иако неки могу сматрати да су доступни алати ограничени у поређењу с оним што друге веб хостинг компаније могу понудити, ова једноставност чини Оне.цом популарним купцима јер не морају да брину о томе како да смисле ствари или да морају да уђу у- дубине и разумете шта сваки алат ради.

Корисници могу започети ствари алатком Веб Едитор гдје могу бирати између 45 унапријед дизајнираних веб предложака које могу користити за своју веб страницу. Нуди интерфејс драг-анд-дроп који олакшава додавање текста, уметање слика и чак уградњу видео записа. Функција уређивача такође долази са функцијом прегледа мобилног уређаја па ћете видети како ће изгледати ваша веб локација након што је прегледате на мобилном уређају. Уношење прилагођених ХТМЛ кодова и ЈаваСцрипт-а је такође дозвољено дајући програмерима више слободности у изградњи веб локација.

Још један алат који нуди контролна табла је његова сопствена функција Филе Манагер која вам омогућава да учитате и сместите датотеке које су вам потребне за вашу веб локацију. Датотеке се могу учитавати појединачно, слично као и када бисте учитавали датотеке у ВордПресс или другим системима за управљање садржајем.

Оне.цом такође нуди сопствено складиште у облаку у облику свог Бик алата. Купци се морају бесплатно пријавити и моћи ће да отпремају и деле своје датотеке за преузимање од стране других људи.

ПОСЕТИТЕ ОНЕ.цом лого И ДОБИТЕ НАШИХ 50% ПОПУСТА

Технички

 • 99,9% гаранција за невремене
 • ССД дискови за све планове
 • Идеално за основне веб странице, блогове и хостинг хостинга
 • Аутоупдатес корисничких апликација
 • Оне.цом има 3 дата центра
 • цПанел и ССХ приступ
 • Оне.цом има блиску сарадњу са ХП-ом, ИБМ-ом и Делл-ом који снабдевају све сервере за своје центре података

 • Оне.цом има право да обустави налог ако саобраћај на тој веб локацији утиче на веб локације других купаца. Разлог за то је да пропусна ширина преузета великим прометом може утицати на перформансе других веб локација. Слаба страна је у томе што нећете знати да ли се веб локација приближава суспензији, јер Оне.цом не даје постављено ограничење пропусности које би требало да се придржавате.

Подршка

 • 24/7 Техничка подршка
 • Водичи и често постављана питања
 • 24/7 европска линија за подршку
 • 24/7 подршка за ћаскање
 • Подршка путем е-поште са прозором за 24-часовни одговор

 • Нисмо нашли ниједну

Цене

 • Јефтино је, стварно јефтино
 • Флексибилни планови
 • Може се куповати месечно

 • Иако Оне.цом купцима пружа гаранцију поврата новца, то није толико дуго у поређењу с другим компанијама које пружају услуге веб хостинга. Гаранција компаније траје само 15 дана, заједно са захтевом да измирите било какву накнаду за подешавање у тренутку када одлучите да затворите свој рачун.

Бацкенд Ревиев

Овде вам дајемо неколико слика са прелазног рока Оне.цом (прилагођени панел). Врло је једноставно, појављује се скочна попуњења и можете бирати између стварања е-поште и веб локације. На плочи можете да урадите пуно ствари, као што су:

 • Администрација поште
 • Активирај вирус и филтер нежељене поште – Када је активиран, Оне.цом филтер за вирус и нежељену пошту анализира долазне поруке како би утврдио да ли су нежељена пошта или не, и проверава да ли садрже вирус или могу бити штетни на било који начин.
 • Користите Буилдер веб локација
 • Направите веб схоп – користећи Оне.цом-ове алате – Продавница је бесплатна 14 дана. Требате надоградити претплату на крају пробног периода, за 10.00 фунти месечно.
 • Управљајте својим датотекама
 • Погледајте статистику веб локација
 • Управљање сигурносним копијама и Ресторс
 • Управљајте својим ДНС, ПХП и МиСКЛ, приватношћу домена, употребом диска, ССЛ-ом и сл.

Повратак на Основе са Оне.цом

Иако можда није толико плодан у погледу алата и функција, Оне.цом пружа једноставан и једноставан за разумевање систем који чини брзу и једноставну изградњу веб страница по врло повољним ценама. Са основним панелом за изградњу веба и исплативим плановима, свако може да има веб локацију на мрежи без икаквог тренутка.

Перформансе веб хоста

Оне.цом Резултати теста

Прво и вероватно најважније средство је Пинг тест:

Пинг вам омогућава да тестирате доступност хоста и да измерите време повратка за поруке које су са матичног рачунара послате са одредишног рачунара.

Резултати чек-домаћина показују брзи пинг из Велике Британије – 20мс

Оне.цом Резултати теста

Пингдом тест за брзинске перформансе са њиховог амстердамског сервера.

Као што видите, тестирана веб локација, која је у потпуности функционална годинама, учитала се 76% брже од осталих тестираних веб локација са оценом перформанси 83/100..

Вријеме учитавања веб странице је било 1.80.

Оне.цом Резултати теста

Стрес тест од ЛоадИмпацт помаже да се утврди способност руковања одређеном количином корисника (оптерећења) на вашој веб локацији. Циљ је видети како ће ваша веб локација функционисати када је изложена и очекиваној и стресној количини оптерећења.

Чак и ако 25 корисника прегледава нашу веб страницу, вријеме учитавања је свима њима једнако (2.5 с).

То су неке врло добре индикације.

Овде можете проверити и друге Топ УК компаније за веб хостинг, критике и поређење.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me