Могу ли покренути блог о ФатЦов-у?

Да! �� ФатЦов чини блогирање супер једноставном са својим подешавањем ВордПресс блога од 1 клика. Плус …


Поред тога што је најпопуларнија платформа за управљање блоговима и управљањем садржајем на свету, ВордПресс је веома моћан и једноставан за употребу. Рецимо да данас започињете блог на ФатЦов-у, користећи ВордПресс. Онда касније одлучите да желите нешто да продате са своје веб странице. Можете да бесплатно додате продавницу у ВордПресс и почнете да примате наруџбе.

Започните данас с блогом на ФатЦов-у. То је лако и приступачно, а ако се предомислите, можете отказати било када и вратити свој новац јер су сигурни у своју услугу.

Блог је страница с информацијама или дискусијама на Интернету која садржи одређени број постова од аутора странице. Недавни пост се обично прво приказује на веб локацији блога. У прошлости је веб блог радио један аутор, а обично покрива само одређену тему. Међутим, ових дана се блог страница може састојати од различитих тема или постова које су створили и допринијели бројни аутори. Ти блогови са више аутора или МАБ-ови обично су из медија (новина), универзитета и заговарачких група. Већина веб локација блога учинила је интерактивну при чему гледаоци сајта могу оставити своје коментаре или ставове о теми блога.

Које су различите врсте веб блога?

Веб блогери стварају блогове са сврхом у виду. Неки су блогови написани као лични дневник блогера на интернету. Иако су други блогови сврха да јавност упознају са овим одређеним брендом или производом. Каква год сврха блога била, главни разлози због којих су створени су преношење аутора или блогеровог става или става о одређеној теми, пружање информација другима и подстицање повратних информација или коментара од посетилаца сајта.

Веб блогови су састављени од текста, видео записа, фотографија и понекад, линка на другу страницу блога. Постоје и разни облици блогова који се могу разликовати кроз његов садржај и начин на који их је аутор доставио.

Лични блогови

Ова врста блога личи на интернетски дневник особе или аутора.

Мицроблоггинг

Мали делови дигиталног садржаја објављени су на овом блогу. Садржај се може састојати од кратких видео записа, фотографија, линкова, текста и других облика медија.

Корпоративни и организациони блогови

Овај блог је обично креиран за пословне разлоге. Ово може бити приватно или објављено у компанији или организацији ради развијања комуникације. Такође се може пружити екстерно у сврху маркетинга, односа са јавношћу или брендирања.

Жанрови блогови

Ова врста блога фокусира се на одређену тему или тему. Политички блогови, путописи, модни блогови, правни блогови, уметнички блогови, музички блогови и здравствени блогови неки су примери жанровских блогова.

Медији блогови

Овај блог садржи различите облике медија. Блог који садржи видео записе назива се влог, а они који садрже фотографије називају се фотоблоги.

Блогови уређаја

Блог се такође може класификовати и именовати према уређају за креирање. На пример, за креирање блога користи се мобилни телефон који би се могао назвати моблог.

Блогови са више аутора

Корисници чине ову врсту блога уместо појединачног блогера. То значи да је неколико аутора укључено у одређену тему или блог.

Како вам ФатЦов може помоћи у изградњи вашег блога?

Постоји пуно пружатеља услуга хостинга који вам могу помоћи ако сте заинтересовани за подешавање странице с блоговима. Један од поузданих и поузданих провајдера услуга је ФатЦов.

ФатЦов има бројне апликације које вам могу помоћи у успостављању и управљању вашим веб блогом. Ако се бавите фотологирањем, ФатЦов нуди Пикелпост који је апликација која вам може помоћи у излагању и организацији ваших фотографија попут начина на који су представљени у дневнику. Такође, путем ове апликације ви као администратор можете отпремити и означити своје фотографије. Такође ће вам омогућити да додате описе за сваку фотографију коју сте поставили, а посетилац ваше веб странице такође може да остави коментаре на ове фотографије.

Како можете да инсталирате Пикелпост на свој блог блог?

ФатЦов има апликацију под називом Пикелпост од које могу имати користи сви који се баве фотоблогирањем. Инсталирање и коришћење ове апликације може учинити почетник, јер укључује само неколико једноставних корака.

 •  Прво што треба да урадите је да одете на управљачку плочу свог хостинг рачунара, а затим кликните на веб локацију} Једноставне скрипте
 •  Даље, помичите се низ листе скрипти све док не видите Фото галерије
 •  С листе доступних апликација одаберитеПикелпост кликом на везу с његовим именом
 •  На крају, кликните на дугме Инсталирај да бисте започели инсталирање апликације
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map