Могу ли платити ИнМотион Паипалом?

Да ли ИнМотион прихвата плаћање путем ПаиПал-а?

Многи људи заправо могу помислити да ИнМотион не прихвата плаћање путем ПаиПала. Разлог за ову погрешну идеју је тај што за разлику од других хостинг компанија где вам се аутоматски даје избор да ли желите да плаћамо рачуне путем кредитне картице или ПаиПал-а током процеса регистрације, опција ПаиПал никада не може да се нађе у одељку за наплату током процеса регистрације. . Опција Паипал која није видљива на страници за одјављивање навела је многе људе да помисле како ИнМотион не прихвата плаћање путем ПаиПала.
Међутим, ништа није даље од истине. Истина је да ИнМотион прихвата плаћање путем ПаиПал-а, иако је опција остала невидљива на њиховој датотеци вхпг. Пре неколико година та идеја би била готова, али ИнМотион је почео да прихвата плаћање путем ПаиПал-а од почетка 2013. године, али опцију до сада није објавио..


Како могу да платим ИнМотион путем ПаиПал-а?

За разлику од других хостинг компанија где је опција коришћења ПаиПал-а већ одређена током процеса регистрације, посебно током вхпг процеса, ИнМотион-ова ПаиПал опција је тек покренута пре годину дана и није ни јавно доступна. Да бисте могли да користите ПаиПал за плаћање ИнМотион хостинга, морате да следите ових неколико једноставних корака:

 •  Посетите почетну страницу ИнМотион-а са УРЛ-ом ввв.инмотионхостинг.цом;
 •  На горњој траци менија задржите показивач миша изнад „ВЕБ ХОСТИНГ“ и затим изаберите жељено решење хостинга тако што ћете га кликнути из падајућег менија;
 •  Кликом на њега довешћете се до странице на којој ћете добити представљене пакете заједно са одговарајућим карактеристикама и ценама. Испод сваког пакета налази се плави језичак “Наручи одмах”. Кликните на онај који одговара вашем избору;
 •  Тада ће бити затражено да одаберете пакет са одговарајућим начином плаћања. Изаберите кликом на дугме, а затим кликните на „Настави“;
 •  Сада ће се тражити да одаберете Опције имена домена. Важно је да у приказаном пољу наведете име своје домене и затим кликнете „Настави“;
 •  На следећој страници биће вам познато да ли је име домене и даље доступно или не. Кликните картицу „Настави“ у доњем десном углу.
 •  Кликом на дугме „Настави“ доћи ћете на страницу за наплату. Морате навести све потребне податке у приложеним оквирима. У доњем дијелу странице је поднаслов оквира Информације о плаћању.
 •  Овде можете одлучити како желите да платите своје ИнМотион рачуне. Опције плаћања од вас ће тражити да изаберете између врста картице које желите да користите или „Наруџбеница или чек“
 •  Изаберите опцију „Наруџбеница или чек“.
 •  Након што је унос информација завршен, ставите квачицу на „Слажем се“ испод поднаслова Споразума и затим кликните на „Рачун за куповину“. Важно је да картицу кликнете само једном, јер кликнете на њу више пута може значити колико пута желите да је купите.
 •  Након што кликнете на картицу „Рачун за куповину“, обратите се продајној подршци ИнМотион Хостинг путем ливе цхат-а или на бесплатни телефон 888-321-4678 и питајте представника да бисте радије платили путем Паипала. Након тога ћете примити везу за плаћање путем е-маила у само неколико минута.

Које су предности плаћања ИнМотион-а путем ПаиПала?

Плаћање рачуна ИнМотион Хостинг путем ПаиПала доноси бројне предности. Међу тим предностима су следеће:

 •  Паипал је међу најбржим, најсигурнијим и најлакшим начином плаћања рачуна.
 •  Паипал је толико флексибилан да вам омогућава чак и да користите кредит за плаћање путем Паипала, осим банковног рачуна и дебитне картице.
 •  Бесплатна је за употребу.
 •  Можете га користити за слање и примање међународних плаћања и трансакција.
 •  Податке о кредитној картици можете сакрити када користите Паипал.
 •  Компанија вам омогућава да пратите све своје трансакције на мрежи.

Зашто ПаиПал није укључен у ИнМотион опције плаћања?

Разлог зашто ПаиПал није укључен у ИнМотион опције плаћања је уштеда трошкова. Видите, иако ПаиПал не захтева чланарину, наплаћује 4% од укупног рачуна, док компаније са кредитним картицама наплаћују само између 0,5% до 1%. То значи да ИнМотион штеди до 5 долара по рачуну ако клијенти користе кредитну или дебитну картицу. Износ којим ИнМотион штеди новац улаже се у њихову веб хостинг инфраструктуру и корисничку услугу за бољи веб хостинг сервис.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map