Једна од предности хостинга ваше веб странице са ИнМотион-ом је та што вам компанија омогућава да плаћања вршите на више начина, било путем кредитних картица, дебитних картица или чекова. Ова функција омогућава вам да плаћате рачуне без муке са новцем и да морате стајати на линији, само да бисте извршили своје уплате, као што је то била уобичајена процедура пре више деценија. Ова значајка ИнМотион плаћања својим клијентима пружа једноставно и безбрижно искуство хостинга, што је заправо велики плус фактор, јер омогућава клијентима да плаћају своје понављајуће рачуне без потребе да се стално сећају тога и ручно извршавају плаћање.
Дебитне картице, познате и као банковне картице, су пластичне картице које издају финансијске институције попут банака и прихватају се као начин плаћања, умјесто готовине. Картица, када се користи као плаћање, омогућава примаоцу плаћања да се повуче са корисничког банковног рачуна. Иако дебитне и кредитне картице имају исту употребу и функцију, оне се разликују о томе где прималац плаћања изврши ту уплату. Док дебитна картица омогућава плаћање повлачењем новца са одређеног банковног рачуна, кредитне картице повлаче новац са кредитне линије додељене кориснику картице.


Како функционише плаћање дебитним картицама ИнМотион-а?

Плаћање дебитном картицом за ваше ИнМотион рачуне значи да дозвољавате ИнМотион-у да аутоматски подигне потребни износ са банковног рачуна који сте одредили. То даље значи да једном овлашћеном за повлачење компанији није потребно додатно одобрење од вас за успешне месечне исплате. Овај поступак можете користити за плаћање свих рачуна ИнМотион, укључујући све додатне услуге које ћете касније можда требати да купите. Ова одредба је јасно наведена у Условима коришћења услуге ИнМотион Хостинг, одељак 6.л.
ИнМотион прихвата картице свих главних банкарских институција, као и кредитне картице под Дисцовер, МастерЦард, Виса и Америцан Екпресс.

Које кораке да предузмем да бих могао платити ИнМотион мојом дебитном картицом?

Кориштење опције ваше дебитне картице за плаћање рачуна ИнМотион је тако једноставно. У основи, избор се врши током процеса пријаве и зато ћемо се у сврху ове дискусије фокусирати на процес пријаве. Оно што требате да урадите је да следите ових неколико једноставних корака:

 •  Посетите почетну страницу ИнМотион-а са УРЛ-ом ввв.инмотионхостинг.цом;
 •  На горњој траци менија задржите показивач миша изнад „ВЕБ ХОСТИНГ“ и затим изаберите жељено решење хостинга тако што ћете га кликнути из падајућег менија;
 •  Кликом на њега довешћете се до странице на којој ћете добити представљене пакете заједно са одговарајућим карактеристикама и ценама. Испод сваког пакета налази се плави језичак “Наручи одмах”. Кликните на онај који одговара вашем избору;
 •  Тада ће бити затражено да одаберете пакет са одговарајућим начином плаћања. Изаберите кликом на дугме, а затим кликните на „Настави“;
 •  Сада ће се тражити да одаберете Опције имена домена. Важно је да у приказаном пољу наведете име своје домене и затим кликнете „Настави“;
 •  На следећој страници биће вам познато да ли је име домене и даље доступно или не. Кликните картицу „Настави“ у доњем десном углу.
 •  Кликом на дугме „Настави“ доћи ћете на страницу за наплату. Морате навести све потребне податке у приложеним оквирима. У доњем дијелу странице је поднаслов оквира Информације о плаћању. Овде можете одлучити како желите да платите своје ИнМотион рачуне. Опције плаћања од вас ће тражити да одаберете између врста картице које желите да користите.
 •  Наведите потребне податке о картици као што су број картице, датум истека и код за потпис. Код за потпис је 3- или четвороцифрени број који се налази на полеђини картице.
 •  Након што је унос информација завршен, ставите квачицу на „Слажем се“ испод поднаслова Споразума и затим кликните на „Рачун за куповину“. Важно је да картицу кликнете само једном, јер кликнете на њу више пута може значити колико пута желите да је купите.

Које су предности коришћења дебитне картице за плаћање ваших ИнМотион рачуна?

Плаћање рачуна путем ваших дебитних картица и / или кредитних картица доноси много предности и вама и хостинг компанији. Испод су неке од најчешћих предности коришћења ваше дебитне картице за плаћање рачуна.

 •  Плаћање се врши аутоматски, што значи да нема шансе да заборавите да платите месечни рачун за хостинг код компаније.
 •  Не треба пролазити кроз проблеме да олакшате месечно плаћање рачуна.
 •  Дебитне картице нуде боље сигурносне могућности јер не морате више пута путем Интернета слати податке о кредитној картици, штитећи свој рачун од могућих крађа и других криминалних радњи.
 •  Можете користити картице свих великих банкарских институција и финансијских институција, попут Виса, Америцан Екпресс, Дисцовер и МастерЦард.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me