БлуеХост је једна од водећих компанија за веб хостинг у индустрији. Постоји већ 12 година, а верује им се у њихове висококвалитетне, а опет приступачне веб хостинг услуге. Међутим, власници веб локација из других земаља не добијају услуге од њих због потешкоћа у процесу плаћања. Срећом, компанија сада прихвата различите начине плаћања, укључујући ПаиПал.


Шта је БлуеХост?

БлуеХост основана је 2003. године. То је једна од највећих компанија која пружа услуге хостинга. Обезбедили су више од милион домена у разним земљама широм света. Због своје огромне популарности и поузданости, БлуеХост је један од оних пружатеља услуга који се користе за проучавање веб хостинг услуга у разним програмима за онлине учење. Они нуде различите врсте планова за веб хостинг, укључујући дељени, ВПС и наменски хостинг сервер.

Ево њиховог плана заједничког гостовања:

Крајњи циљ БлуеХоста је да пружи боље услуге веб хостинга власницима сајтова и веб програмерима. Да би испунили такав циљ, користили су врхунску технологију и своје сервере изградили око технологије отвореног кода.

Опције плаћања БлуеХост

БлуеХост прихвата све главне кредитне и дебитне картице, чекове за куповину и новчане налоге (само за становнике САД) и, наравно, ПаиПал.

ПаиПал је далеко најповољнији начин плаћања рачуна путем Интернета. Једноставно се морате пријавити на свој БлуеХост рачун и прихватити трансакцију. Све ово са само неколико једноставних кликова! ПаиПал је један од најпоузданијих, најсигурнијих начина плаћања на мрежи, тако да имате мир када знате да нећете бити преварени. Ако желите да платите рачуне путем Интернета, ПаиПал је најбољи начин.

Тренутно БлуеХост прихвата тренутне уплате како би се уплате успешно обрадиле. То значи да морате да имате кредитну картицу или банковни рачун који је директно повезан са вашим ПаиПал налогом.

Кориштењем вашег ПаиПал налога, пристајете да га поставите као подразумевани начин плаћања за сва будућа аутоматска обнављања на БлуеХост-у. Наравно, у сваком тренутку можете подесити подешавања унутар вашег ПаиПал налога.

Кратки преглед ПаиПала

ПаиПал је популарна интернетска услуга плаћања која вам омогућује плаћање и пренос новца електронским путем. Интернетски трансфери новца служе као погодна и бесплатна алтернатива коришћењу традиционалних папирних средстава попут чекова или готовине.

Можете да користите ПаиПал за следеће:

  • Испоручите или примите новчане исплате за онлине аукције и друге веб странице
  • Куповина или продаја производа / услуга
  • Пошаљите или примите финансијске донације
  • Размењивајте новац са било ким

Са ПаиПал рачуном можете депоновати и повући новац на више различитих начина. Свој ПаиПал рачун можете повезати са банковним рачуном или кредитном / дебитном картицом по вашем избору. За брже трансакције можда ћете пожељети да повежете свој рачун са кредитним картицама. Такође можете подићи плаћање путем банкомата.

ПаиПал пружа продавцима на мрежи, купцима, аукцијским сајтовима и другима прикладан начин обављања трансакција.

Пријављивање путем ПаиПала

Пријављивање путем ПаиПала је брзо и једноставно. У почетку вас неће ни тражити да дате било какве податке о банковном рачуну. Међутим, мораћете да унесете детаље о својој кредитној картици ако планирате да користите друге функције ПаиПала. Ево шта треба да урадите ако планирате да региструјете ПаиПал налог:

  • Идите на ПаиПал и кликните на Пријави се дугме у горњем десном углу странице.
  • Изаберите врсту налога и кликните на Почети Постоје две врсте рачуна: Купујте уз ПаиПал и Примање плаћања путем ПаиПал-а.

Ако сте одабрали Купите путем ПаиПала, од вас ће се тражити да попуните потребне податке. Уз ово последње, од вас ће се тражити да наведете своју адресу е-поште.

  • Ставите податке за контакт (нпр. Име, адресу е-поште) и лозинку. Ваша лозинка мора имати најмање 8 знакова да би била валидна. Након што завршите, кликните на Договорите се и направите налог дугме испод обрасца.
  • Одговорите на безбедносно питање. Ово би било корисно ако заборавите лозинку иако се заборављене лозинке могу пронаћи.
  • ПаиПал ће вам проследити потврдни емаил. Само кликните везу наведену у поруци да потврдите своју адресу е-поште и активирате свој налог.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me