Да ли мислите да користите БлуеХост и желите да будете сигурни да нисте закључани ни у чему?


Одлично – БлуеХост је мудар избор за веб хостинг. Биће вам драго када знате да сви БлуеХост планови могу бити отказани у било које време.

БлуеХост такође нуди 30-дневну гаранцију поврата новца, чинећи инвестицију безбрижном. Поврх тога, нуде велике попусте на планове за 12 месеци, 24 месеца и 36 месеци.

Ако још немате БлуеХост налог, идите на ввв.БлуеХост.цом и кликните на дугме „започните одмах“. Ако користите ову везу, добићете најнижу цену и БЕСПЛАТНИ домен такође.

Такође бисте желели да упоредите понуду БлуеХоста са врхунским конкурентом попут ХостГатора:

Најповољнија цена
$ 2,95 / месечно $ 5,95 / месечно
Месечна уплата
Месечна цена
Нема могућности месечног плаћања. $ 14,95 / месечно
Ово ће вас коштати 179,40 долара до 12. месеца.
Није доступан попуст.
12мо План
59,40 УСД (4,95 $ к 12 месеци) 95,40 УСД (7,95 $ к 12 месеци)
Користите купон код ГЕТ60ОФФ на одјави.
24мо план
94,80 УСД (3,95 $ к 24 месеца)
Уштедите 179 долара овим планом!
166,80 УСД (6,95 $ к 24 месеца)
Уштедите $ 24 користећи код купона ГЕТ60ОФФ на одласку.
36мо План
106.20 УСД (2.95 к 36 месеци)
Уштедите 144 долара овим планом!
214,20 УСД (5,95 к 36 месеци)
Уштедите 72 долара користећи код купона ГЕТ60ОФФ на одласку.
Посетите сајт
Посетите ХостГатор

Више о политикама отказа и враћања БлуеХоста

Као и код било ког провајдера веб хостинг услуга, власници веб локација могу отказати свој рачун у БлуеХост-у било када у року свог уговора. Међутим, вредност поврата власнику веб локације биће процењена и искључује одређене трошкове развоја веб локације као што је регистрација имена домена.

Главни приоритет БлуеХоста је да пружи квалитетне услуге својим клијентима, а они су уверени да ћете бити задовољни њиховим услугама. Али ако нисте задовољни и закључите да ваш рачун не задовољава ваше потребе, знајте да можете отказати у било којем тренутку за поврат новца.

30-дневна гаранција поврата новца БлуеХоста

БлуеХост нуди 30-дневну гаранцију поврата новца која вам омогућава да у било којем тренутку откажете свој рачун уз поврат, с обзиром на следеће услове:

 • Ако откажете у року од 30 дана, добит ћете пуни поврат.
 • Ако откажете након 30 дана, добит ћете надокнађени поврат новца у остатку термина хостинга.
 • Накнада за домен који се не може рефундирати укључује се након што региструјете домен на БлуеХост-у. Ово покрива трошкове компаније и обезбеђује да нећете изгубити име домена. Можете га пренијети након потребних раздобља закључавања или с њим можете радити шта год желите. То значи да задржавате власништво над доменом до краја периода регистрације, осим ако га не желите продужити.
 • 30-дневна гаранција поврата новца БлуеХоста односи се на све њихове планове за веб хостинг, али није применљива на већину њихових додатака. Ово укључује домене.
 • БлуеХост не намеће скривене накнаде или казне за рани прекид мандата. Ни са вашим рачуном нису повезане терминске обавезе.

Начини отказивања

Постоје четири начина за поништавање БлуеХост налога, укључујући:

 • Онлине ћаскање
 • Предаја карте
 • Тражење обрасца за отказивање рачуна
 • Позовите тим за корисничку службу БлуеХост користећи телефонски број (888) 401-4678 путем екстензије # 4

Минимални услови за поништавање рачуна

Пре него што употребите било који од горе наведених метода отказа, прво морате имати следеће захтеве:

 • Активна адреса е-поште наведена на страници профила вашег БлуеХост налога
 • Последња четири знака лозинке за БлуеХост контролне табле

Ако сте већ власник БлуеХост налога и заборавили сте лозинку на контролној табли, не брините јер можете да пошаљете БлуеХост е-пошту са захтевом за ресетовање лозинке. Они ће вам аутоматски послати нову лозинку.

Е-адреса за ресетирање лозинке налази се на страници за пријаву налога под линком Заборављена лозинка.

Кораци за поништење БлуеХост рачуна

Након одобрења захтева за отказивање рачуна, БлуеХост ће послати везу за отказивање преко наведене адресе е-поште. Након тога од вас ће се затражити да се пријавите на своју контролну таблу БлуеХост да бисте проверили кључне информације пре затварања рачуна.

 • Морате потврдити да имате све потребне резервне копије датотека, база података и е-поште. Одељење за наплату може да настави са отказивањем и брисањем свега што је повезано са вашим налогом са БлуеХост-ових сервера.
 • Промјене у зони ДНС-а неће бити доступне. Да бисте примили те услуге, морате усмјерити своје сервере имена другом даватељу услуга или обновити хостинг рачун. Сврха ових промена је да провери да ли је ваша веб локација већ пребачена на другог провајдера веб хостинга. Ако након померања БлуеХост налога нисте преместили адресу своје веб локације, БлуеХост више неће бити одговоран за било какве грешке или губитке.
 • Морате да потврдите да разумете све услове и одредбе након отказивања налога. БлуеХост ће након тога избрисати све датотеке и веб локације за све домене на вашем налогу.
 • Морате да потврдите своје име и презиме.
 • Треба да наведете жељена подешавања обнове за имена домена које сте регистровали код БлуеХост-а, као и за све применљиве додатне производе.
 • Морате навести разлог отказивања налога, као и додати кратки коментар о вашем избору.

Када испуните образац за отказивање, једноставно кликните на прихвати дугме пронађено на дну обрасца. Тада ћете добити поруку од БлуеХост-а, захваљујући вам на предаји.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me