Колико коштају додатни домени на ВебХостингХуб-у?

ВебХостингХуб нуди неограничене функције на различитим плановима хостинга, што уклања притисак за власнике веб локација који брину о расподели ресурса и месечним квотама. То је зато што основни пакет под ВебХостингХуб укључује:


 •  Бесплатно име домена
 •  Цпанел
 •  Алати за е-трговину
 •  Бесплатни алати за прављење веб локација
 • Сигурна адреса е-поште
 •  Дељени ССЛ сертификат 

Већина власника малих предузећа не треба да купује наменски веб сајт јер више воле да плате разуман износ за веб локацију. То је разлог зашто већина власника нових пословних веб локација радије гледа пакете које нуде добављачи веб хостинга као што је ВебХостингХуб.

Технолошке предности

ВебХостингХубспециализинг на власницима веб локација који планирају да користе своје веб странице као блогове или као мала предузећа. То значи да је ВебХостингХуб у могућности да управља великим бројем домена веб страница за више појединаца. Разлог за то је што добављач веб хостинга користи оптимизоване Делл сервере који нуде 99% продужену гаранцију, што је ниже од конкуренције на 99,99%. Међутим, чак и са нижом брзином рада, разлика брзине учитавања сматра се занемарљивом с обзиром да ВебХостингХуб користи више дата центара. Сматра се да су Делл сервери ефикасни и делотворни јер користи:

 •  24ГБ меморијских чипова
 •  24 Интел Цоре процесора
 •  Брза меморија РАИД 10

Два главна центра података

ВебХостингХуб користи два дата центра са сједиштем у Лос Ангелесу, Цалифорниа и Васхингтон, Д.Ц. Ефекат дуалног центра података је да се брзина преноса информација повећава и поред мање брзине продужења рада. Главна предност ВебХостингХуб-а за већи број власника предузећа је та што поседује зелени хостинг сертификат. То значи да је потрошња енергије сваког дата центра знатно мања од оне најближих конкурената чак и ако ВебХостингХуб користи дизел гориво.

Поуздан сервис за кориснике

Главна предност куповине веб хостинг плана са ВебХостингХуб-ом је та што је тим за корисничку подршку на располагању 24 сата дневно, седам дана у недељи. Чак и ако власник веб локације назове у необичан сат, особље за корисничку подршку и даље се сматра пријатељским и подржавају техничке проблеме власника веб локације. Главни начин контактирања тима за подршку је обично телефоном, али постоје и друге методе контаката, као што су:

 •  Емаил
 •  Онлине ћаскање 

Коришћење било које од две горе наведене методе контакта резултираће улазницом за подршку тако да власник веб локације може да прати решавање својих техничких проблема или проблема. Нажалост, постоји добра страна доброг система за корисничку подршку с обзиром да веб локација ВебХостингХуб не нуди често постављану страницу са питањима или форум за подршку. Разлог за то је што ВебХостингХуб охрабрује власнике веб локација да их контактирају како се постојећи технички проблем не погоршава погрешном дијагнозом.

Више домена у једном рачуну

Најчешћи проблем власника веб локације је када они требају проширити своју тренутну пословну веб страницу на више веб локација. Власник веб странице ово лако имплементира користећи услугу хостинга више домена у оквиру ВебХостингХуб-а. Власник веб локације може да развије додатне веб локације како би циљао на нову тржишну нишу тако што ће регистровати нову веб локацију под новим доменом. Налог под ВебХостингХуб-ом може лако да обрађује бројне веб локације јер је власнику веб локације дозвољено да додаје неограничену количину домена. Неки од најчешћих начина да се то уради је коришћењем алтернативних верзија главног имена домена. Постоје два начина за регистрацију имена домена, а то су:

 •  Да то урадите сами
 •  Да бисте добили даваоца услуге веб хостинга то уради за вас 

Нажалост, ова регистрација домена ће у почетку имати значајан трошак, јер се свако регистровано име домена мора регистровати. Предност регистрације имена домена је у томе што спречава друге људе да користе исто име. Дуплирани домени ће бити тешки власницима веб локација јер потенцијални посетиоци могу да посете другу веб локацију уместо ваше. Углед веб локације вашег предузећа може бити угрожен ако друга веб локација користи његово име домена за лажне активности.

Трошкови домена

Најчешћа цена за додатни домен износи 9,99 УСД годишње ако то региструје власник веб локације. Али ово се сматра временски интензивнијим, јер постоје разни захтеви који се требају дати регистрацијској агенцији. Једна од алтернатива је да провајдер веб хост изврши регистрацију власника веб странице по вишој стопи од само 11,95 УСД. Предност ове веће накнаде је што ће провајдер веб хостинга моћи да брже обави поступак регистрације, као и да подсети власника веб локације када га треба обновити..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map