8.3 Просечна оцена
Врхунска технологија, стручна подршка 24/7, управљани ВордПресс хостинг


Кинста је управљани ВордПресс хостинг провајдер који користи врхунску технологију да би понудио стартапове и успостављене компаније врхунских услуга. Иако је моћ Гоогле Цлоуд Платформ-а, Кинста вас уверава да су ваши преноси података безбедни и брзи. Без обзира где се налазите, њихова 24/7 подршка ће вас покрити.

ПРОС
 • Брже брзине
 • Сигурна мрежа
 • Гоогле Цлоуд Платформ
 • Бесплатне миграције сајтова
 • Аутоматске сигурносне копије
 • Одлична подршка
ЦОНС
 • Цене
 • Ограничена архитектура сервера
 • Минимална контрола
9.7 Вордпресс Оцена

Цена
$ 30


Почети

Ако сте мали бизнис или имате веб локацију са великим прометом, има смисла набавити Кинстаов управљани ВордПресс хостинг. Како ваша веб локација расте, можете лако да размножавате, не бринући о продуженом времену, брзини, сигурности и исправкама. Испод су планови које Кинста нуди веб страницама са ВордПресс-ом.

Стартер

Овај план је погодан за предузећа са месечним посетама од око 20 000. Ресурси сервера омогућавају једну инсталацију ВордПресс-а, али добијате до 3ГБ ССД складишта. ССД је складиште високих перформанси које значајно смањује кашњење и побољшава време учитавања посетилаца ваше веб локације.

У овом плану, Кинста вам даје 50 ГБ ЦДН-а бесплатно. Ово складиште делује као замена вашем уобичајеном серверу у руковању статичким датотекама. Кроз складиштење ЦДН-а, уштедећете ресурсе вашег сервера смањујући број захтева за учитавање сервера. Ово је корисно при испоруци великих датотека попут инсталационих пакета и видео записа.

Стартер план вам даје и дневне сигурносне копије и ручне резервне поене. Ово служи као помоћ у случају да је ваша веб локација хакована, а ваши ресурси оштећени.

Остале погодности које долазе са овим месечним планом од 30 УСД укључују:

 • Задржавање резервне копије од 14 дана
 • ПХП 7 подршка
 • Бесплатни и увезени ССЛ сертификати
 • 30-дневна гаранција поврата новца у случају да рјешење сматрате неприкладним за ваше потребе.

Про

Ако имате две веб странице и тражите решење за хостинг, план Кинста Про је примерен за вас. Овај план може да поднесе месечне посете до 40.000 и нуди вам ССД складиште и бесплатно ЦДН складиштење од 6 ГБ односно 100 ГБ респективно.

Приликом преноса ваше веб локације са другог домаћина у Кинста, овај план вам омогућава миграцију белих рукавица. Миграцијом вашег сајта управља Кинстаов стручни тим за миграције од почетка до краја без да вас много укључује. Док премештају вашу веб локацију, нећете пропасти и вашој веб локацији ће бити додељен привремени домен пре него што почне да се приказује уживо.

Још једна ствар коју вам пружа Про план, а који Стартер план нема, је клонирање локације. Овим можете створити нову веб локацију изменом или копирањем постојеће веб локације. Ово је јефтинији начин за креирање веб локација јер елиминише потребу за писањем скрипти.

Цена овог плана је 60 УСД месечно и имате 30-дневну гаранцију поврата новца.

Посао 1

Ако пројицирате да ће саобраћај на вашој веб локацији нарасти на око 100 000 посета месечно, Бусинесс 1 ће вам пружити довољно пропусног опсега за руковање захтевима за учитавање. Можете да инсталирате до 3 веб локације са ВордПресс-ом захваљујући ССД меморији од 10 ГБ и бесплатном ЦДН-у од 200 ГБ који је Кинста доделио овом плану.

Предност Бусинесс 1 у поређењу са Стартер и Про плановима је ССХ приступ. ССХ се односи на Сецуре Соцкет Схелл и пружа вашим администраторима сигуран приступ удаљеним рачунарима. Комуникација путем интернета може бити несигурна, па стога представља ризик за ваше пословање. Међутим, са ССХ приступом, ви сте сигурни у јаку провјеру аутентичности и сигурну комуникацију података између рачунара. Све то долази по цени од 100 УСД месечно.

Посао 2

Како ваше предузеће расте и број веб страница које такође растете, требате да га повећате. Бизнис план 2 циља такве компаније. Можете угостити до 10 веб локација и управљати саобраћајем без проблема до ограничења од 250.000 посета месечно.

ССД меморија за овај 200 УСД месечни план износи 20 ГБ док је бесплатна ЦДН меморија 300 ГБ. Ово осигурава да се ваша веб локација учитава веома брзо и да ваш сервер није преоптерећен. Бусинесс 2 вам омогућава две миграције са белим рукавицама, што је огромна уштеда трошкова.

ПХП радника по веб локацији у овом плану је 4. То значи да ваша веб локација може да обрађује истовремено захтеве без икаквог чекања. Да бисте ограничили време потребно за обраду захтева на вашој веб локацији, ограничите ПХП код и увек осигурајте да је ваша веб локација веома оптимизована.

Посао 3

Овај план обрађује двоструко више ВордПресс инсталација дозвољених за Бусинесс 2. По цени од 300 УСД месечно, Бусинесс 3 вам даје ССД складиштење од 30 ГБ и 500 ГБ бесплатног ЦДН-а. Ограничење саобраћаја на сајту је 400 000 посета месечно и добијате до 3 бесплатне миграције сајта.

Задржавање резервних копија продужено је на 20 дана што вам даје више времена за приступ резервним ресурсима.

Посао 4

Ово решење је прилагођено великим предузећима са до 40 инсталирања ВордПресс-а. Број посетилаца са којима можете да обрађујете месечно без оптерећења ресурса сервера је 600.000. Иако бесплатан ЦДН складишни простор остаје исти као у Бусинесс 3, добијате још 10 ГБ ССД-а.

ПХП радници по мерама локације су на 6 истодобних захтева. Поред тога, добијате 4 бесплатне миграције веб локација које је извршио стручни тим за миграцију.

Предузеће 1

Ако имате промет од милион посета месечно, Ентерприсе 1 је решење изграђено за вас. На овом плану можете да инсталирате до 60 ВордПресс веб локација, од којих било којих 5 испуњава услове за бесплатну миграцију. ССД и ЦДН меморија су повећани до 80 ГБ односно 1000 ГБ респективно.

Задржавање резервних копија је месец дана и можете обрадити до 8 истодобних захтева по месту. Овај план кошта 600 долара месечно.

Предузеће 2

Ово је највиши хостинг план који нуди Кинста. Омогућава вам довољно простора за инсталирање до 80 ВордПресс веб локација. Такође може да обради један од највећих саобраћајних бројева у индустрији хостинга код 1,5 милиона посета месечно.

Складиште ЦДН-а је 1000 ГБ док је ССД складиште 120 ГБ. Свака друга карактеристика је као Ентерприсе 1, осим броја ПХП радника по веб локацији који износи 10 за овај 900 УСД месечни план.

 • Брже брзине
 • Сигурна мрежа
 • Гоогле Цлоуд Платформ
 • Бесплатне миграције сајтова
 • Аутоматске сигурносне копије
 • Одлична подршка

Почните одмах са Кинстаом.


Гаранција за повраћај новца
30 дана
Простор на диску
3ГБ – 120ГБ
Назив домена
Н / А
Погледајте планове
ввв.Кинста.цом/вордпресс/

Још нисмо прегледали ВПС Хостинг опцију за Кинста, јер они изгледа не нуде тачно хостинг.

Још нисмо прегледали опцију наменског хостинга за Кинста, јер они изгледа да не нуде овакву врсту хостинга.

Када тражите решење за хостинг, постоје одређени фактори који би требало да се нађу на првом месту листе, као што су технологија, сигурност и подршка. Домаћинске компаније имају планове који укључују ове аспекте и на вама је да одаберете најбоље у зависности од ваших потреба.

Кинста је једно од најбоље управљаних ВордПресс хостинга са функцијама намењеним и почетницима и напредним програмерима. Добра ствар код Кинста-а је што сваки технички аспект ВордПресс-а управља њихов искусни тим. Имају преко 10 година комбинованог искуства, а њихов тим за подршку доступан је 24 сата дневно.

Ово је решење за пословне проблеме и пружа вам простор да се повећате како ваше потребе расту. Чак и ако технички нисте компатибилни са серверима и како управљачки панели раде, Кинста и даље може радити за вас због корисничке карактеристике. Управљани ВордПресс хостинг пружа вам безбрижност за концентрацију на ваш основни посао.

Преглед Кинста

Кинста ВордПресс хостинг је решење које користи моћ Гоогле Цлоуд Платформ-а да би ресурси ваше веб странице били доступни на мрежи. Чињеница да се њиме управља, значи да ћете имати мање посла на одржавању сервера, надзору и другим техничким битовима. Ово посредно повећава вашу продуктивност јер вам даје више времена за фокусирање на вашу основну дјелатност.

У случају да се питате да ли ћете имати неку контролу над својом веб страницом и другим ресурсима на мрежи, одговор је да. Моја Кинста вам даје преглед командне табле на којој можете видети све на једној локацији. Одавде можете пратити пропусност, креирати ССЛ сертификате, прегледати статистику посетилаца и друге важне веб анализе.

Кинста користи најновије технологије као што су ПХП 7, Нгинк, ЛКСД контејнер софтвера и Мариа ДБ како би вам омогућила брза времена учитавања на сервер. Са сигурносне стране, ваши веб ресурси су под надзором и надзором 24 сата дневно. Ово је важно у спречавању напада и злонамерних намера.

Без обзира на развојни пакет, Кинста поседује хардверску и софтверску инфраструктуру сервера како би обезбедио да ваш сајт несметано ради.

Кинстаови управљани ВордПресс планови за хостинг

Популарност ВордПресса натерала је пружатеље услуга хостинга да се специјализују и понуде ВордПресс хостингу који се управља. То једноставно значи да је све ваше техничке аспекте управљања ВордПрессом преузео домаћин. Кинста је један од реномираних играча на овим просторима. Имају неколико планова за хостинг за задовољење различитих нивоа пословних потреба.

Важно је напоменути од почетка да сервер архитектура од свих ових планова специјализован је за ВордПресс. Управљани ВордПресс планови које вам нуде су:

 • Стартер – Ово омогућава једну инсталацију ВордПресс-а и до 20.000 посета месечно. По цени од 30 УСД месечно, добијате 3 ГБ ССД меморије и 50 ГБ ЦДН меморије.
 • Про – Овај план вам омогућава 2 инсталирања ВордПресс-а и може примити до 40.000 посета месечно. Кошта 60 долара месечно и нуди вам 6 ГБ ССД простора за складиштење и 100 ГБ бесплатног ЦДН-а.
 • Посао 1 – Овај пакет има слотове за 3 инсталирања ВордПресс-а, омогућава вам ССХ приступ, 10 ГБ ССД складишта и 200 ГБ бесплатног ЦДН-а. Погодно је за сајтове са посетама до 100 000 месечно. Цена је 100 УСД месечно.
 • Посао 2 – Ово решење омогућава до 10 инсталирања ВордПресс-а и 250.000 посета месечно. Са ССД-ом од 20 ГБ и 300 ГБ ССД-а, односно ЦДН-а, ваш сервер ће остати мало за руковање. Ово ће побољшати његову брзину. Цена овог плана је 200 долара месечно.
 • Посао 3 – Ово је за прилично велика предузећа са приближним посетама до 400.000. Можете да инсталирате 20 веб страница ВордПресс-а и уживате у складишту до 500 ГБ ЦДН-а. Цена кошта 300 УСД месечно.
 • Предузеће 1 – Огромна предузећа са милионом посета месечно могу да одаберу овај план. Омогућује до 60 инсталирања ВордПресс-а и даје вам 80 ГБ ССД простора и 1000 ГБ ЦДН простора. Цена је 600 УСД месечно.
 • Предузеће 2 – Ово је највиши план у оквиру Кинста решења за ВордПресс. Пружа вам простор за инсталирање до 80 веб локација и може примити до 1,5 милиона посета месечно. ССД и ЦДН складиштење су од 120 ГБ и 1000 ГБ респективно. Ово ће вас коштати 900 долара месечно.

Сви планови омогућавају вам да изаберете дата центар од 17 центара под Гоогле цлоуд платформом. Такође сте сигурни за стручну подршку, високо сигурну и брзу мрежу. Приликом развоја веб локације, подешавања, тестирања или прилагођавања исте, можете да искористите просторе за постављање. Моћна администрација сајта путем Кинста администратора пружиће вам снажне, али једноставне функције.

Предности Кинста веб хостинга

Кинста је градила своје искуство током времена и данас су међу топ ВордПресс хостинг провајдерима у индустрији. Они су се побринули за тачке боли које већина предузећа доживљава и упаковали су циљна решења. Испод су неке од главних предности које они доносе на броду.

Брже брзине

Кинста-ови управљани ВордПресс сервери за хостинг посебно су конфигурисани за ВордПресс. Архитектура је осмишљена са технологијама као што су Нгинк, ЛКСД софтверски спремник, ПХП 7 и Мариа ДБ. Ове технологије обезбеђују брже учитавање ресурса веб странице.

Уз то, изолацијом ресурса, Кинста додељује квоте оптерећења процесора и меморије одређеним процесима. То значи да свака апликација која се покреће на серверу користи само додељене ресурсе и стога не може ометати друге процесе. Ово штити сервер и убрзава време приступа веб локацији.

Сигурна мрежа

Сигурност је главни приоритет било ког хостинг рјешења. Са стране Кинста-а имају и активне и пасивне мере осмишљене за заустављање напада и било каквих других злонамерних активности. Тим за подршку прати рад сервера 24/7 и може брзо открити сумњиве активности. Неке од сигурносних мера које су увеле укључују:

 • ДДоС превенција напада – ДДоС напади су намијењени за искључивање ресурса ваше веб странице изван мреже или чине их неупотребљивим. Кинста покреће Гоогле Цлоуд Платформ који им омогућава приступ 17 њихових глобалних центара података. Ово расипа имовину организације, укључујући вашу веб локацију, чиме се повећава отпорност њиховог сервера на ДДоС нападе.
 • Ограничења заснована на софтверу – Ово су мере које се предузимају да спрече неовлашћене програме да се приказују на вашем серверу или рачунару. То осигурава да су ресурси ваше веб локације заштићени од безбедносних претњи и приступа хакера. Кроз потписивање управљачког програма осигуравају да се сваки комад софтвера тестира и да правилно ради прије него што му је омогућено да се покрене на вашем серверу.
 • Подршка за ССЛ – Стручни тим компаније Кинста може вам помоћи да направите захтев за потписивање ССЛ сертификата, инсталацију сертификата, конфигурацију и обнову. Ово уверава ваше посетиоце да су њихови подаци сигурни за вас. Заузврат, ово повећава самопоуздање, повећава повратне посете и гура вашу иглу за конверзију.
 • Хардверски заштитни зид – Ова мера обезбеђује вашу рачунарску мрежу спречавајући неовлашћени приступ и коришћење веб ресурса. Хардверски фиревалл не троши никакве ресурсе, што не утиче на перформансе сервера.
 • Надгледање невремена – можете имати мало мира, знајући да стручњак надгледа вашу веб страницу. Тим за надзор се налази на 17 различитих локација и ради на свим континентима уз продужену проверу интервала од једног минута. Када је ваша веб локација у паду или је откривена безбедносна претња, добићете обавештење е-поштом или СМС-ом.

Гоогле Цлоуд Платформ

Кинста користи Гоогле Цлоуд платформу да оптимизира вашу мрежу облака ради перформанси. Претплата на управљани ВордПресс хостинг аутоматски вас ставља на Премиум Тиер. Предност овог нивоа је сигуран и брз транспорт података, сарадња и продуктивност.

Има Гоогле Цлоуд Платформ 17 глобалних центара података који осигуравају сигурност ресурса веб странице. Како ваше предузеће расте, платформа вам омогућава да смањите своје ресурсе.

Бесплатне миграције сајтова

Када премештате веб локацију са другог домаћина у Кинста, нећете доживети застоје. Ово је посебно важно ако ваше предузеће има велики број посета, јер било који прекид може да вас кошта.

Током миграције, тим ће доделити вашој веб локацији привремену домену и потврдити да све ради исправно пре него што га преузме уживо.

Аутоматске сигурносне копије

На Кинста-у ће се ваша веб локација свакодневно правити сигурносну копију. То значи да ће се, у случају да се најгоре деси, догодити повратна помоћ која ће вам помоћи да вратите веб локацију. Без обзира на то да ли је ваша веб локација активна или инсталирана, имаћете користи од аутоматског прављења резервних копија.

Додатне резервне копије доступне су и уз доплату. Ваша веб локација може бити резервна копија сваких сат времена или једном сваких 6 сати. Ако је ваша веб локација веома динамична или вршите честе промене, ово може бити корисна допуна.

Одлична подршка

Кинста тим за подршку доступан је 24 сата дневно и може вам послужити без обзира где се налазите у свету. Њихова комуникација је брза и јасна. Кроз свој јединствени систем комуникације, помоћно особље које се креће између смјена неометано предаје неријешена питања. То значи да се не морате понављати сваки пут када је ваш проблем предат долазном особљу.

Цонс

Кинста-ин успешан ВордПресс хостинг, иако одличан, има неколико недостатака. Главне бриге су око цене, ограничења и контроле.

Цене

У поређењу са дељеним хостингом, Кинста понуде управљаног ВордПресс хостинг хостингом су прилично скупе. Као почетни пројекат, можете да делите план хостинга за само 3,95 УСД месечно, али на Кинста-у најмање што можете добити је 30 УСД месечно.

Међутим, покретање великог веб сајта за ВордПресс долази са поштеним уделом унутрашњих трошкова, укључујући плате запослених у администрацији система. Ако све то узмете у обзир, управљање ВордПресс хостингом је и даље добра опција.

Ограничена архитектура сервера

Сви планови се заснивају на архитектури ВордПресс сервера и то значи да сте ограничени на покретање само ВордПресс веб локација. Софтверска ограничења која имплементира Кинста ограничавају неке ВордПресс додатке чиме умањују пуни укус ВордПресс искуства.

Уз то, важно је имати на уму да Кинста блокира само додатке који потенцијално излажу вашу веб локацију безбедносним претњама или је успоравају. Стога ограничења нису у потпуности недостатак ако сте се одлучили за покретање веб локације ВордПресс.

Минимална контрола

Осим Ми Кинста који вам даје преглед ваших веб ресурса и могућности праћења пропусне ширине, немате потпуну контролу над управљањем веб локација. Техничким аспектима управља тим Кинста, остављајући вам мало времена за решавање.

Питање контроле није само код Кинста, већ је јединствена карактеристика са свим управљаним ВордПресс хостингом. У ствари, то је њихово кључно продајно место, да минимализујете гњаважу за вас.

Закључак

Управљани ВордПресс хостинг је изводљиво хостинг решење за велика и мала предузећа. Ако не водите блог, у том случају се можете одлучити за редовно ВордПресс хостинг, управљање ВордПресс хостингом има много пословног смисла.

Као и увек, осигурајте да наведете све своје потребе и ускладите их са правим планом. Ако то не учините, видећете да се претплатите на виши план са мање потреба или нижи план, а ипак имате пуно потреба.

Пословни пејзаж се брзо мења, а спољне услуге постају све атрактивније. Не можете себи да приуштите да пратите своје основне активности, а на другом крају, борите се да управљате техничким делом свог пословања. Управљани ВордПресс хостинг је решење за то, а Кинста сте обухватили кроз пуно планова од Стартера до Бусинесс до Ентерприсе.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me