Како поставити кошарицу на ВебХостингХуб

ВебХостингХуб је компанија која нуди квалитетне услуге веб хостинга власницима предузећа са циглом и малтерима који планирају продају својих производа на мрежи. Ово се обавља укључивањем корисничке службе која је доступна 24 сата сваког дана у години. ВебХостингХуб већ функционише од 2001. године, па се стога сматра поузданим и приступачним провајдером услуга веб хостинга.


Најпопуларнији пакет услуга ВебХостингХуб који се нуди је услуга колица за куповину предузећа на мрежи. Постоје два начина дизајнирања корпе за куповину, а то су:

  •  Водич за почетнике
  •  Интермедиате туториал

Али лакоћа постављања корпе за куповину заснива се на вештини и преференцијама власника онлајн предузећа, а то су:

  •  Коришћење Софтацулоус-а
  •  Ручна инсталација

Постоје додатна упутства о томе како се пријавити на Администратор плочу и променити или ресетовати лозинку за корпу за куповину.

Коришћење Софтацулоус-а

Софтацулоус је лаган инсталатер софтвера који се налази на контролној табли или цПанел који се налази у менију Софтваре / Сервицес. Број аутоматизованих софтверских инсталација је превелик да би се проверивали једна по једна јер садржи 280 софтвера. То почетнику отежава потрагу, па је тако најлакши начин да потражите име “Зен Царт” пре него што кликнете на тастер Ентер на тастатури.

Кликните „Зен Царт“ да отворите своју страницу са упутствима за инсталацију. “Зен Царт” је софтвер за е-трговину са отвореним изворима и доступан је бесплатно за различите добављаче услуга веб хостинга. Постоје четири опције доступне у горњем десном углу веб странице, које укључују Инсталирај, Преглед, Функције и Импорт.буттон да отворите мени за подешавање софтвера, у којем су наведене разне опције потребне власнику предузећа на мрежи. Једна од најважнијих опција је „Изабери протокол“, јер нуди хттпс адресе које ће се користити за пословни ССЛ. Неки од њих укључују хттп: //, хттпс: //, хттп: // ввв. И хттпс: // ввв. Префериране информације морају се ставити унутар поља пре него што се кликне дугме Инсталирај. Отвориће се порука у којој је наведено да је софтвер успешно инсталиран, као и његов резиме.

Ручна инсталација
Први корак је преузимање софтвера „Зен Царт“ са званичног веб локације Зен Царт помоћу дугмета „Преузми одмах“. Доступне опције верзије налазе се на насловној страни веб локације заједно са дугметом за преузимање.
Потражите датотеку на рачунару и уклоните преузету датотеку “Зен Царт” у одређени поддиректоријум. Сврха овога је да спречи да се потребне датотеке забораве када се те датотеке пренесу у директоријум или под фолдер. Ако се датотеке за учитавање требају смјестити у главни домен, онда их треба ставити под публиц_хтмл. Ако софтвер треба да се постави на аддон домену, датотеке се морају пренети на публиц_хтмл / домаин.цом.

Дозволе је потребно модификовати за две датотеке и то се врши постављањем на 755: /админ/инцлудес/цонфигуре.пхп и /инцлудес/цонфигуре.пхп
Власник пословне веб локације мораће да креира базу података и корисника базе података помоћу чаробњака МиСКЛ базе података у оквиру цПанела. Власник предузећа мораће да креира име базе података, корисничко име и лозинку, која ће морати да буде написана.

Приступ и завршетак подешавања
Власник предузећа мораће да упише хттп://иоурдомаин.цом/зц-инсталл/ ако се Зен Царт учита у главну мапу домена.

Кликните на Зен Сет Сетуп (Подешавање корпе) да отворите страницу, пре него што кликнете на Настави да наставите. Отвориће се сет услова тако да ће власник предузећа прочитати и уговорити се пре него што кликне дугме Настави. Следећи корак је да кликнете на опцију Инсталл након што Зен Царт одобри рачунар који ће се користити.
Постављање и довршавање базе података

Унос података о бази података власника предузећа налази се у менију Подешавање базе података. Након одабира кликне се дугме Саве Датабасе Сеттингс (Спреми подешавања базе података) које се налази при дну странице. Отвориће се мени за подешавање система ради пружања сажетка поставки сервера / локације заједно са ССЛ детаљима. Власник предузећа ће морати да провери подешавања пре него што кликне на дугме Саве Систем Сеттингс (Спреми подешавања система), које се такође налази у дну странице.

Сљедећи корак инсталације је изборник Сторе Сетуп тако да се одабере назив трговине, власник трговине, адреса е-поште власника трговине, земља трговине, зона трговине, адреса трговине, задани језик, задана валута и демо трговине. Кликне се дугме Саве Сторе Сеттингс (Сними поставке подешавања) тако да се отвори Подешавање налога администратора. Корисничко име администратора, лозинка администратора и адреса е-поште администратора потребни су за ово подешавање. Сврха адресе е-поште администратора је да власник предузећа буде у могућности да промени или ресетује лозинку у случају да је заборави. Након попуњавања поља кликне се дугме Саве Админ Сеттингс (Спреми поставке администратора).

Зенцарт мапа у цПанелу мора бити касније преименована како би се избјегли сигурносни ризици. Ово се налази помоћу ФТП-а или менаџера датотека. Софтвер Зен Царт већ је успешно инсталиран на веб локацији тако да се сада могу уносити пословни производи.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me