У данашњи дан и старост, компјутер и Интернет су важни. Поред многих предности и употребе Интернета у нечијем животу, он мења целокупни приступ традиционалног маркетинга у пословању. Ових дана многи људи изводе своје пословање на Веб, доводећи их до шире публике и уживају у сјајним стварима које само Интернет може понудити. То је најбољи могући начин промоције и продаје било ког производа / услуге који имате.


Омогућавање вашег производа / услуге на мрежи пружа могућност купцима и потенцијалним купцима да вас контактирају и на тај начин вам помажу у развоју вашег пословања. А да би ваша компанија или бренд били познати на мрежи, морате имати сопствену веб страницу. БлуеХост је најбоље место за почетак.

БлуеХост веб хостинг

БлуеХост је једна од најбољих и најпопуларнијих веб хостинг компанија које нуде услуге, од веб хостинга до изградње веб страница. Много власника веб страница и веб програмера одлучују да отворе налог код њих из више разлога, као што су следећи:

 • Блуехост-ов систем подршке доступан је 24 сата дневно, 7 часовника, е-поште и телефона.
 • БлуеХост вас не закључује у уговору или термину без обзира на план хостинга који намеравате да добијете. То значи да, ако више нисте задовољни њиховим услугама, можете у свако доба да га укините. Такође можете добити процијењени поврат новца за остатак вашег хостинг термина.
 • БлуеХост је једноставан и лаган за употребу, чак и за почетнике који немају знање о кодирању и програмирању. Пружају разне програмере за веб локације који вам омогућавају да изградите сопствену веб локацију и покренете је и покренете у било којем тренутку. Ови градитељи сајтова посебно су дизајнирани да одговоре потребама својих клијената. Без обзира да ли желите да водите свој лични блог, направите пословну веб страницу или обоје, БлуеХост је покривен. Неки од њих могу чак подржати е-трговину помоћу колица за куповину, а још више за продају производа и услуга на мрежи. Градитељи веб локација такође су опремљени разним унапред направљеним темама које можете да користите како бисте вашој веб локацији дали јединствен изглед који најбоље одговара вашој компанији или одабраној ниши.
 • Изградњом веб локације за е-трговину са БлуеХост-ом, можете пословати путем интернета уз оптималну сигурност у погледу наручења производа / услуга. Ви као клијент сте добро заштићени и када приступате личним датотекама и информацијама на свом налогу.

Шта је корпу за куповину?

Кошица за куповину је софтвер који је потребан за било коју локацију за е-трговину. Са корпом за куповину на вашем веб месту, купци лако и сигурно купују од вас производе / услуге.

БлуеХост нуди обиље опција за куповину, укључујући:

 • ОС Цоммерце Корпа

 • Коцка

 • Зен Царт

 • Агора Корпа

Помоћу ових колица можете обезбедити сигурне и једноставне опције за наручивање на вашој веб локацији е-трговине.

Како поставити кошарицу на БлуеХост

Да би ваша веб локација постала сајт за е-трговину, прво морате инсталирати софтвер за куповину. Постоје различити начини за то:

 1. Користите МОЈО Маркетплаце за инсталирање софтвера за куповину.
 1. Можете ручно инсталирати изабрани софтвер за куповину или можете ангажовати програмера да инсталира и / или управља софтвером за вас.

Једном када инсталирате корпу за куповину, време је да је конфигуришете за приказ производа и / или услуга. Имајте на уму да сваки од ових софтвера за куповину производа има свој јединствени интерфејс и стил конфигурације, али можете следити неке опште кораке:

 1. Пријавите се у административну област своје корпе за куповину.
 1. Креирајте нови производ / услугу у интерфејсу.
 1. Додајте потребне информације које најбоље описују ваш производ / услугу. Такође можете да додате фотографију свог производа / услуге.
 1. Подесите цене. Можда ћете морати да наведете и приступник плаћања и / или валуту, зависно од софтвера који се користи.
 1. Сачувајте свој нови производ / услугу и тестирајте га на свом веб месту како бисте осигурали да све исправно функционише.

Након што успешно инсталирате софтвер, потребно је да се обратите аутору или програмеру кошарице коју користите ако вам је потребна техничка подршка. Они су најпознатији и најбоље су опремљени да вам помогну. Такође се можете обратити БлуеХосту јер су они спремни да вам помогну или бар усмере у правом смеру.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me