Могу ли да користим своју кредитну картицу за плаћање ИнМотион хостинга?

Све компаније за хостинг прихватају велике уплате путем кредитних картица за све своје услуге. Ово долази као стандардни протокол хостинга који је конципиран тако да процес плаћања њихових рачуна и других услуга буде много погоднији и бржи, како за клијента, тако и за компанију. Још један плус фактора да бисте могли да користите кредитну картицу је то што приликом куповине не морате носити готовину са собом и то што можете куповати или плаћати без новца, било када и било где у свету.


ИнМотион је међу компанијама које подржавају плаћање кредитним картицама. Дакле, одговор на питање је дефинитивно да. Инмотион прихвата плаћање кредитним картицама за све њихове услуге хостинга. Штавише, ИнМотион је добро препознат због решења за хостинг у е-трговини и моћних и корисних алата за е-трговину, што значи да ИнМотион поседује потребне алате потребне за обраду и прихватање плаћања путем кредитних картица.

Како могу да обрадујем плаћање кредитном картицом на ИнМотион?

Обрада плаћања путем кредитне картице на ИнМотион хостингу је прилично једноставан процес. Све што требате да урадите је да користите ИнМотион-ов панел за управљање налогом или АМП. АМП је у основи плоча за управљање и подлога за покретање умотана у ону која се може користити за приступ свим осталим алатима који су вам потребни у вези са вашим ИнМотион хостинг налогом. Међу главним коришћењем АМП-а је управљање аспектима наплате и управљање доменом на вашем налогу.
Важно је имати на уму да је ваш избор за начин плаћања већ одредио током почетног поступка регистрације у ИнМотион-у, у време када сте испуњавали детаље странице за наплату. Обрада плаћања путем ваше кредитне картице заправо је започела током поступка регистрације јер је од вас тражено да наведете свој начин плаћања и његове детаље.
Када дође време да рачуне платите помоћу своје кредитне картице на ИнМотион хостингу, све што требате је да контактирате одељење за наплату и они могу да започну процес слањем захтева за плаћање.

Шта требам знати о мрежној обради кредитних картица?

Када обављате куповину на мрежи или плаћања на мрежи, важно је имати на уму да у ствари постоји неколико појединачних компоненти које можете користити и да је све што требате само да проверите да ли веб локација подржава. Су:

  •  Можете користити кредитну или дебитну картицу, један од најчешће коришћених процеса на интернету.
  •  Можете користити корпу за куповину – Скоро сви хостинг провајдери, посебно ИнМотион, подржавају или пружају бројне колица у својим хостинг пакетима. Ове колица сакупљају потребне детаље наруџбе заједно са вашом кредитном или дебитном картицом као начином плаћања.
  •  Можете да користите Гатеваи за плаћање – приступници плаћања, попут ПаиПал-а и АццептСафе, такође се широко користе на Интернету..
  •  Можете користити Интернет рачун трговца – Интернет рачун трговца укључује верификацију средстава ваше кредитне или дебитне картице. Једном када се провјери доступност фонда, трансакције се одобравају.
  •  Трансакције са одобреним рачуном се стављају на рачун за проверу који се могу повући било када преко Аутоматизованих машина за продају или банкоматом.

Како могу да ажурирам своје податке о наплати и контактима?

Информације о наплатама и контактима можете да ажурирате преко плоче за управљање налогом. У основи, препоручује се да се информације ажурирају јер су оне од виталног значаја за пружање бесплатне и непрекидне услуге, посебно када је реч о обнављању рачуна и када компанија треба да пошаље виталне обавештења свом клијенту. Да бисте ажурирали своје податке о наплати и контактима, морате:

  •  Прво се морате пријавити у АМП.
  •  Једном када сте пријављени, идите кроз главни екран и потражите одјељак Управљање мојим рачуном на којем бисте требали пронаћи неколико икона. Потражите икону Информације о контактима и одаберите је кликом.
  •  Кликом на икону бићете пребачени на другу страницу на којој можете видети тренутне контакт информације. Ако пронађете неке информације које су већ ирелевантне, уредите их кликом на дугме Уреди податке о контактима.
  •  Екран ће вам тада омогућити да измените све информације које се налазе у информационим пољима која је потребно изменити. Уредите и промените све податке које требате да промените, а затим кликните на дугме Саве Цхангес. Ова акција би требало да ефикасно ажурира ваше податке о наплати и контактима.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me