Могу ли да користим своју кредитну картицу да платим свој ВебХостингХуб план?

Дефинитивно да, сви клијенти могу користити своје кредитне картице за плаћање својих ВебХостингХуб планова. Ову функцију подржава ВебХостингХуб како би својим клијентима олакшао обраду својих плаћања путем интернета. Поред свега тога, ВебХостингХуб чак нуди функцију која омогућава својим клијентима да прегледају и чак штампају рачуне, укључујући њихове датуме обнове. Међутим, користи другачији приступ када је у питању плаћање кредитном картицом док користе или користе свој панел за управљање рачунима или АМП.


Шта је панел за управљање налогом (АМП)?

Панел за управљање налогом је панел који је уграђен у ваш налог који служи као почетна подлога за приступ алатима који су потребни или је повезан са управљањем вашим хостинг налогом са ВебХостингХуб. Поред тога, углавном се користи за обраду и управљање аспектима наплате и управљања доменом на вашем ВебХостингХуб налогу.

Како могу да обрадујем плаћање кредитном картицом на ВебХостингХуб-у?

Да бисте обрадили плаћања путем кредитне картице са ВебХостингХуб-ом, морате да користите Панел управљања рачуном (АМП), јер ВебХостингХуб плочу користи за управљање и обраду плаћања. Скоро све финансијске и фактурне трансакције могу се обавити путем АМП-а. Међутим, компанија такође прихвата плаћање путем ПаиПал-а, ако и само ако, рачун наплаћујете преко 50 УСД.

Да бисте покренули процес наплате, потребно је да се обратите одељењу за наплату како би вам могли послати захтев за плаћање. Одељење за наплату можете добити путем биллинг@вебхостингхуб.цом или телефоном 877-595-4482 к4 од понедељка до петка, од 8:00 до 23:00. ЕСТ (од 05:00 до 20:00 ПСТ).

Како се могу пријавити у свој АМП?

Пре него што почнете да користите панел за управљање налогом или АМП, морате да се пријавите на њега. Да бисте се пријавили, морате:

 •  Морате приступити АМП страници за пријављивање тако што ћете посетити почетну страницу ВебХостингХуб-а (ввв.ВебХостингХуб.цом) и кликнути дугме за пријаву.
 •  Ако сте први пут АМП корисник, морате да кликнете на везу „кликни овде“ која се може наћи у одломку на левој страни екрана.
 •  Попуните тражене податке о наведеним размацима и кликните на дугме Пошаљи.
 •  Проверите свој регистровани налог е-поште да бисте видели да ли сте већ добили везу за ресетовање лозинке. Након примитка кликните на везу и ресетујте лозинку пратећи упутства наведена на страници. Кликните на дугме за слање и тада ћете видети везу за пријаву на коју је потребно кликнути да бисте били унети на екран за пријаву.
 •  Пријавите се користећи своју адресу е-поште и лозинку.
 •  Кад се ваш е-маил и лозинка прихвате, требало би да се пријавите на панел за управљање налозима.

Могу ли да ажурирам своје податке о наплати и контактима користећи АМП?

Да, Ваши подаци за наплату и контакт се могу мењати и уређивати путем плоче за управљање налогом. У основи, препоручује се ажурирање ових података, јер су оне од виталног значаја за непрекидни сервис, посебно када је реч о обнављању рачуна и када компанија треба да пошаље виталне обавештења свом клијенту. Да бисте ажурирали своје податке о наплати и контактима, морате:

 •  Прво се морате пријавити у АМП.
 •  Једном када сте пријављени, идите кроз главни екран и потражите одјељак Управљање мојим рачуном на којем бисте требали пронаћи неколико икона. Потражите икону Информације о контактима и одаберите је кликом.
 •  Кликом на икону бићете пребачени на другу страницу на којој можете видети тренутне контакт информације. Ако пронађете неке информације које су већ ирелевантне, уредите их кликом на дугме Уреди податке о контактима.
 •  Екран ће вам тада омогућити да измените све информације које се налазе у информационим пољима која је потребно изменити. Уредите и промените све податке које требате да промените, а затим кликните на дугме Саве Цхангес. Ова акција би требало да ефикасно ажурира ваше податке о наплати и контактима.

Које још ствари морам да знам о он-лине обради картица?

Овај одломак не односи се само на плаћања и обраде путем ВебХостингХуб-а, већ ће обухватати и све остале веб странице и провајдере веб хостинга. Када купујете путем интернета или обављате финансијске трансакције на мрежи, морате бити свјесни да заправо можете користити пет појединачних компоненти и које су вам потребне за које те компоненте подржава веб мјесто или провајдер од којег купујете. Те компоненте су:

 •  Можете користити кредитну или дебитну картицу, један од најчешће коришћених процеса на интернету.
 •  Кошарица – Скоро сви пружаоци услуга хостинга подржавају или пружају бројне кошарице у својим хостинг пакетима. Ове колица сакупљају потребне детаље наруџбе заједно са вашом кредитном или дебитном картицом као начином плаћања.
 •  Гатеваи за плаћање – приступници плаћања, попут ПаиПал-а и АццептСафе, такође се широко користе на интернету.
 •  Рачун Интернет Мерцхант Аццоунт – Интернет Мерцхант Аццоунт укључује верификацију средстава ваше кредитне или дебитне картице. Једном када се провјери доступност фонда, трансакције се одобравају.
 •  Трансакције са одобреним рачуном се стављају на рачун за проверу који се могу повући било када преко Аутоматизованих машина за продају или банкоматом.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me